Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις v2.0

astrolabos

Recommended Posts

Φθηνό επιχείρημα, κατηγορείται τώρα και η παραδοχή δεν ξέρω και ταυτίζεται με άσχετα πράγματα. Απίστευτος φανατισμός.

Μίλησα με βάση τα υπάρχοντα δημοσιεύματα, όπως κάνανε όλοι. Γι' αυτό και οι επιφυλλάξεις μου. Εγώ τουλάχιστον έχω και τέτοιες. Οι μόνοι που έχουν επιπλέον δεδομένα, είναι Κελίφ, IBA, ΔΟΕ, όσοι γιατροί πιθανόν να ασχολήθηκαν με τη συγκεκριμένη περίπτωση κλπ. Οι υπόλοιποι έχουμε μόνο τα δημοσιεύματα και κάνουμε συζήτηση γενική.

Έγινε επεξεργασία από Γιάννης_84

Μα για την κατηγορία είναι όλη η συζήτηση.

Υπάρχει ο καπνός της IBA. Φωτιά υπάρχει, ή είπε ψέματα η IBA; Αν είπε ψέματα για χρωμόσωμα ΧΥ κλπ, αλλάζουν όλα της άποψής μου συμπεριλαμβανομένης. Αν όμως η IBA είπε αλήθεια, πως μπορούμε να το παραγνωρίζουμε; Ένα διαβατήριο δεν αποδεικνύει αν είπε ψέματα η IBA και γι' αυτό υποστήριξα πως το διαβατήριο δεν (θα έπρεπε να) είναι αρκετό.

Παραμένει βέβαια ανεπηρέαστη η ανησυχία για άλλα τετελεσμένα σε αγώνες με αθλητές που έχουν και φανερούς όρχεις και απ' όλα και παρόλα αυτά επιτρέπεται να αγωνίζονται εναντίον γυναικών. Εκεί δεν βλέπω καμία ανάλογη ευαισθησία και κράξιμο, αλλά αντιθέτως έμμεση αποδοχή.

Τα δοκάρια έχουν φτάσει στον Άρη.

Σιγά-σιγά,με αφορμή αυτό το θέμα θα συζητάμε τι κάνει η ΔΟΕ για τους αθλητές cyborg, που βλέπαμε στο ντοκυμαντέρ Cyberpunk 2077...

Μου αρκεί που συμφωνούμε όλοι ότι, με τα μέχρι τώρα γνωστά ΣΤΟΙΧΕΙΑ και ΓΕΓΟΝΟΤΑ, δεν υφίσταται κανένα ζήτημα για την αθλήτρια που πήρε το χρυσό. Αν κάποιος βρει φωτιά από τον υποτιθέμενο καπνό, το ξανασυζητάμε. Πρώτος εγώ.

• Haha 1

Η άποψη της IBA και ο αποκλεισμός δεν αποτελεί στοιχείο και γεγονός; Το μόνο που δεν ξέρουμε είναι αν βασίστηκε σε ψέματα ή όχι. Εγώ τουλάχιστον δεν το ξέρω, εν αντιθέσει με τους παντογνώστες.

Τα δοκάρια στο Α' του Κενταύρου τα μετακίνησες εσύ και το επαναλαμβάνεις βάζοντας στην ίδια ζυγαριά τα video games με ήδη τετελεσμένα γεγονότα σε άλλους αθλητικούς αγώνες που κάνεις πως δεν ξέρεις. Μάλλον τα καραεγκρίνεις φαίνεται.

4 ώρες πριν, το μέλος Γιάννης_84 έγραψε:

Για τις προεκτάσεις του θέματος δεν βλέπω κανένα σχόλιο

Ποιες προεκτάσεις; Αν η IBA έχει στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν, πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι η Khelif είναι άντρακλας ας τα προσκομίσει στη Δ.Ο.Ε..

Μέχρι τότε, συζητάμε για το φύλο της συμπαθούς πυγμάχου έχοντας ένα ωραιότατο μπαλόνι με αέρα στα χέρια μας, το οποίο πιέζουμε μέχρι να βεβαιωθούμε ότι είναι μπαλόνι κι όχι όρχις (μπαλόνι το οποίο αυτοπροσδιορίζεται ως όρχις, έστω).

Οκ, κι εγώ τρομάζω στη θέα της, κι εγώ μπορεί να πιστεύω ότι θα βγάλει το παλαμάρι του βαρκάρη μόλις μείνουμε μόνοι μας (είμαι κι ομορφόπαιδο😍), αλλά από τη στιγμή κατά την οποία δεν διαθέτω στοιχεία περί του αντιθέτου το βουλώνω.

Στην προκειμένη περίπτωση, το "if it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck" δεν ισχύει. τα πράγματα είναι κατά τι πιο σύνθετα...

• Like 3
  • Haha 1

1 ώρα πριν, το μέλος Γιάννης_84 έγραψε:

Μα για την κατηγορία είναι όλη η συζήτηση.

Υπάρχει ο καπνός της IBA. Φωτιά υπάρχει, ή είπε ψέματα η IBA; Αν είπε ψέματα για χρωμόσωμα ΧΥ κλπ, αλλάζουν όλα της άποψής μου συμπεριλαμβανομένης. Αν όμως η IBA είπε αλήθεια, πως μπορούμε να το παραγνωρίζουμε; Ένα διαβατήριο δεν αποδεικνύει αν είπε ψέματα η IBA και γι' αυτό υποστήριξα πως το διαβατήριο δεν (θα έπρεπε να) είναι αρκετό.

Παραμένει βέβαια ανεπηρέαστη η ανησυχία για άλλα τετελεσμένα σε αγώνες με αθλητές που έχουν και φανερούς όρχεις και απ' όλα και παρόλα αυτά επιτρέπεται να αγωνίζονται εναντίον γυναικών. Εκεί δεν βλέπω καμία ανάλογη ευαισθησία και κράξιμο, αλλά αντιθέτως έμμεση αποδοχή.

Αφου η IBA δεν εχει δωσει τιποτα. Ουτε οι ιδιοι δεν γνωριζουν απο οτι φαινεται γιατι την εχουν κοψει. Αλλος λεει για ΧΥ αλλος για τεστοστερωνη.

Το διαβατηριο γραφει οτι γραφει και θα μπει στην κατηγορια που πρεπει. Απο εκει και περα ποιος σου ειπε εσενα οτι δεν εχει κανει εξετασεις η ΔΟΕ και πηγε μονο με το διαβατηριο?

Μην βγαζετε πραγματα απο το μυαλο σας απλα για να πατε κοντρα παιδια. Αν υπηρχε θεμα θα ειχε κοπει οπως κοπηκαν διαφοροι.

• Like 1

Βασικά, πιο δίκαιο θα ήταν να καταργήσουμε τελείως την πυγμαχία. Αν δε συμμετέχει κανένας, δε θα υπάρχουν αδικίες.

Ε; ε; ε;

ECONOMICTIMES.INDIATIMES.COM

The completion of the boxing competition at the Paris Olympics has left uncertainties about its inclusion in the 2028 LA Games. A gender eligibility row added to the existing dispute between the IOC and...

Δεν υιοθετώ απαραίτητα τον τίτλο του video αλλά για όποιον έχει 3 λεπτάκια να αφιερώσει (~10:00~13:00) να μια απλή και κατανοητή περιγραφή των γεγονότων και του λόγου για τον οποίο μου φαίνεται πιο κοντά στην αλήθεια η άποψη της IBA για αποτελέσματα από 2 διαφορετικά εργαστήρια διαφορετικών ηπείρων και όχι απλώς διαφορετικών χωρών, σε σχέση με αυτήν της IOC που μου μοιάζει να έχει άλλους απώτερους σκοπούς γενικότερα και μακάρι να ανησυχώ αδίκως. Πάντα με επιφύλλαξη, όποιος θέλει ας το δει:

WWW.PARAPOLITIKA.GR

Αθλητικά νέα - ''Πολλοί γιατροί διεθνώς γνωρίζουν απολύτως το πρόβλημα και δεν τολμούν να...

«Και γιατί οι οµοσπονδίες της πυγµαχίας δεν παραδίδουν τα αποτελέσµατα των τεστ DNA στη ∆ΟΕ;». Ο Ιωάννης Φιλιππάτος χαµογελά σαρδόνια και µας απαντά: «Μας έχει στείλει εξώδικη δήλωση η Αλγερινή Οµοσπονδία Πυγµαχίας, µε την οποία µας υποχρεώνει να µη δηµοσιοποιήσουµε ή/και να µην κοινοποιήσουµε τα αποτελέσµατα των τεστ DNA σε τρίτους, στους όποιους τρίτους, καθώς η Αλγερινή Οµοσπονδία Πυγµαχίας ισχυρίζεται ότι πρόκειται για απολύτως προστατευόµενα προσωπικά ιατρικά δεδοµένα της Ιµάνι Κελίφ».

Δάκτυλος του Πούτιν...

• 2 weeks later...
WWW.NEWS247.GR

Η 12χρονη Αρετή Σπυρίδου έγραψε ιστορία σήμερα, αφού αγωνίστηκε στα 100μ. ύπτιο και έγινε η...

• 2 weeks later...
WWW.SDNA.GR

Στο πένθος βυθίστηκε το παγκόσμιο μπάσκετ στην είδηση του θανάτου του σπουδαίου Μίτσελ Ουίγκινς...

• Like 1
  • Sad 2

• 2 weeks later...
WWW.SDNA.GR

Τα ήρεμα νερά του ΝΒΑ τάραξαν οι Νιου Γιορκ Νικς που προχώρησαν σε ένα δυνατό trade αποκτώντας τον...

WWW.GAZZETTA.GR

Τραγωδία στον Παναθηναϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού...

WTF

• Sad 3