Jump to content



Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις v2.0


astrolabos

Recommended Posts

18 minutes ago, honda22 said:

Γεια σου ρε Zaza ξυλοκόπε.

 

όταν τον είδα να κάνει αυτά τα βηματάκια, να σταματάει, να κοιτάει, να συνεχίζει, ήξερα ότι θα κάνει παπαρκάν

 

Επειδή το ματς -πλην των μπέναλντυ- δεν το είδα, ο λεβ τσέκαρε αν μυρίζουν οι αμασκάλες, οι όρχεις, οι πατούσες του;

Link to comment
Share on other sites

εντάξει ...

να παραδεχθούμε κάποια πράγματα....

ποδόσφαιρο προσπαθούσαν να παιξουν μόνο οι Γερμανοι...και στην παράταση και πριν. Οι Ιταλοί πήγαιναν να κλέψουν το παιχνίδι.

Και τώρα και με τους Ισπανούς έπαιζαν αντιαθλητικά πολλές φορές (καρατιά στην πλάτη του γκόμες κτλ).
Και ο τόσο καλός κατά τα άλλα Mπόατεγκ (γνήσιο τέκνο της γερμανικής φυλής :p) , που πας βρε αγόρι μου να κάνεις μπλόκο; δεν παίζουμε βόλευ...Πήγες να δωρίσεις την πρόκριση σε αυτήν την Ιταλία... Ως Γερμανία δεν είχαν νικήσει τους Ιταλούς σε μεγάλη διοργάνωση...ούτε χθες έγινε εξαιτίας του πέναλτυ. Απ'την άλλη οι γερμανοί δεν έχουν αποκλειστεί ποτέ στα  πέναλτυ!.

Δεν συμπαθούμε τους  Γερμανούς, ως λαό,  αλλά αν πέρναγε αυτή η Ιταλία τι να πω...

ευχομαι στον ημιτελικό να περάσει η Γαλλία και να έχουμε άλλο ένα 1-7 με την διοργανώτρια του θεσμού :D

 

Έγινε επεξεργασία από sstav
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Είχαν καλή άμυνα οι Ιταλοί και έβγαζαν φαρμάκι αντεπιθέσεις, αλλά ναι σε κυκλοφορία της μπάλας και συνεργασία οι Γερμανοί είναι ίσως οι καλύτεροι παγκοσμίως.

Link to comment
Share on other sites

Δεν τους συμπαθούμε, αλλά η Ιταλία φέτος αρκετά κατώτερη των περιστάσεων. Ειδικά χτες χάλι μαύρο...

Τους έδεσε κόμπο ο οσμιστής με το 3-5-2 και δεν περνάγανε καν το κέντρο. Με αυτές τις ομάδες που έχουν μείνει, δεν βλέπω πως δε θα το σηκώσουν.

 

Στο ντέρμπι σήμερα θα περάσουν (ίσως δύσκολα) οι Γάλλοι, αλλά την Πέμπτη θα φάνε στραπάτσο.

Στο άλλο ματσάκι θέλω να δω τι θα γίνει, που οι Πορτογάλοι θα αναγκαστούν να παίξουν μπάλα αν θέλουν να περάσουν. Οι δράκοι αποδεικνύουν ότι δεν είναι παίξε-γέλασε.

Έγινε επεξεργασία από virus777
Link to comment
Share on other sites

πριν 18 ώρες, το μέλος virus777 έγραψε:

:hehe:

 

Καλά εδώ το πήραμε εμείς με ομάδες μεγαθήρια τότε. Μπάλα είναι και γυρίζει...

Πανω σε αυτο...

Σαν σημερα ο μπαμπας του Κριστιανο, μας χαρισε μια απιστευτη χαρα! Του αξιζει μια αφιερωση, ετσι δεν ειναι; 

12 χρονια απο τοτε. Ευχαριστουμε Αγγελε!!!

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/gki-rou-o-renato-sadses-einai-23-i-24-oxi-19/3181131

 

Λες και δεν φαίνεται... Είναι γνωστο ότι οι niggas ποδοσφαιριστές λένε ψέματα για την ηλικία τους.

Έγινε επεξεργασία από honda22
Link to comment
Share on other sites

Ξενέρωμα χθες ... η Γερμανία  ξεκίνησε με 3 βασικές ελλειψεις (Κεντίρα, Χουμελς, Γκόμεζ) αλλά έπαιζε όπως παίζει πάντα ... Πάει να τελειώσει το ημίχρνο έχοντας το momentum που λένε και  κάνει την λαλακία ο Σβαινσταιγκερ ...Ήρθε ο τραυματισμός του Μπόατεγκ στις αρχές του 2ου...Δεν ήθελε και πολύ ...και πάλι όμως το παιχνίδι μου φάνηκε η γάτα με το ποντίκι ... Θεωρώ την Γερμανία την καλύτερη ομάδα του Euro. Oi σκατόφλωροι Γάλλοι άρχισαν τα "OY" των Ιρλανδών...Φαίνεται τους τα έμαθε ο Ραγκναρ Λοθμπροκ όταν πήρε το Παρίσι...  Κρίμα πάντως...

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Αν και δε χωνευω Γερμανια, ειναι με διαφορα η καλυτερη ομαδα και παιζει το πιο ορθολογικο ποδοσφαιρο, κατοχης ποδοσφαιρο, με σωστες πασες, ακομη και οι 40ρες του boateng "δεν υπαρχουν", προσπαθεια για καθετο παιχνιδι , απο τα πλαγια, κινηση διαρκη  κλπ.

Δε σημαινει κατι οτι περασε μια λιγο υποδυεστερη. Συμβαινουν αυτα :) . Παντως δεν ειναι ολοι τους παθιασμενοι. Ειδα τους Γαλλους να μπαινουν πολυ δυνατα στις φασεις και να εχουν περισσοτερο παθος.

Οι Γερμανοι οταν δε τους εβγαινε τιποτα, τους εβγαινε τρελη νευρικοτητα (φανηκε και στις τσαμπα καρτες που πηραν). Παντως δε τους λες και πολυ Γερμανους. Μεικτη κοσμου θα ηταν το καλυτερο :p  

 

Link to comment
Share on other sites

Η Γαλλία έφτασε στον τελικό, καταφέρνοντας να αλλάξει μόνο μια φορά 4 πάσες στο παιχνίδι... Τις υπόλοιπες, μετά την 3η, έχανε τη μπάλα.

Ήμουν κομμάτια και δεν κάθισα να δω την ανάλυση μετά, αλλά στις δύο φάσεις του 1ου που ζητούσαν πέναλτυ (οι Γερμανοί), οι Ιρλανδοί σχολιαστές, έκραξαν τον διαιτητή: "He was too close, how he did't see it?"

 

Αυτό που με κάνει να γελάω πάντως, είναι η χαιρεκακία του κόσμου, που στις περισσότερες περιπτώσεις η ομόδα τους πήγε σπιτάκι (ελάχιστοι υποστηρίζουν τη Γαλλία γενικότερα), αλλά χαίρονται και πανηγυρίζουν όταν χάνει η Γερμανία. Εντάξει, ευκολάκι... Δε μπορεί να κερδίζει πάντα, οπότε είναι ένας εύκολος τρόπος να χαίρονται λιγάκοι μερικοί.

Έγινε επεξεργασία από Wizard!
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Αυτοι που χαιρονται και πανηγυριζουν με ηττα Γερμανιας , ειναι αυτοι που μπλεκουν πολιτικη με ποδοσφαιρο. Μπορει να εμπλεκεται με καποιο τροπο (δε ξερω με ποιον) , αλλα προσωπικα το ποδοσφαιρο το βλεπω σαν....ποδοσφαιρο. Οποτε οσο και αν δε τους συμπαθω, δε χαρηκα καθολου που αποκλειστηκαν , γιατι ηταν η καλυτερη ομαδα, και αξιζαν να το παρουν (γιατι με Πορτογαλια μαλλον θα το επαιρναν). Οι Κροατες μου ειχαν αρεσει αρκετα, καθως και οι Ουαλοι , αλλα χωρις ραμσευ κατερρευσαν. 

 Οι Γαλλοι ειχαν πιο πολυ παθος (στα δικα μου ματια τουλαχιστον), αλλα επαιζαν κλεφτοπολεμο , και λογικο, δε μπορουν να πανε στα ισια και να τρεξουν τη Γερμανια, γιατι αυτοι πρεσαρουν πολυ ψηλα, κερδιζουν πολυ πιο ευκολα μπαλες, και θα τους ειχαν σμπαραλιασει. Μονο στην κοντρα μπορεις να τους χτυπησεις (η αμυνα τους ειναι στη μεσαια γραμμη σχεδον σε καθε τους επιθεση). Εχουν επιστροφες γρηγορες, ομως με γρηγορους πλαγιους μεσους, τους χτυπας.

Χτες φαγανε γκολ απο το αστειο χερι του Σβαινι, και το 2ο απο αστειο λαθος του Μουσταφι. Η Γαλλια ειχε 2-3 ευκαιριες σε ολο το ματς, 3πλασιες η Γερμανια, μηδεν αποτελεσματικοτητα (και αρκετη ατυχια). My 2 cents for the match :) 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.