Jump to content

Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις v2.0

astrolabos

Recommended Posts

Μπορώ να πω ότι έχω προχωρημένο μυαλό αλλά κάποια πράγματα με ξεπερνάνε ρε παιδάκι μου.

Οκ δικιά του η ζωή και κάνει ότι θέλει και όπως θέλει αλλά εγώ τι φταίω να βλέπω τις φωτογραφίες; :p 

• Like 2

3 hours ago, karmen1983 said:

Μπορώ να πω ότι έχω προχωρημένο μυαλό αλλά κάποια πράγματα με ξεπερνάνε ρε παιδάκι μου.

Οκ δικιά του η ζωή και κάνει ότι θέλει και όπως θέλει αλλά εγώ τι φταίω να βλέπω τις φωτογραφίες; :p 

Να παίρνεις ιδέες από τη μόδα της εποχής :unsure:

Τωρα οσοι ηταν Ισπανια απο κουνια, θα υποστηριζουν Ισλανδια λογικα :p:hehe: Πλακιζω! 

Καλυτερη κατα πολυ η Ιταλια, τακτικα ειδικα κερδισε κατα κρατος. Και παροτι εχασε 2-3 ευκαιριες η Ισπανια θα μπορουσε να ειναι μεγαλυτερο το σκορ

Η Αγγλια εχει τοσα Ευρωπαϊκα , οσα και η Ισλανδια :hehe: Ενα λιγοτερο απο την Ελλάδα :rofl:  Ακουσον Ακουσον :hehe: 

Εχει βεβαια ενα παγκοσμιο το '66. 

Τι να πω για αυτη την Αγγλια.. Και αυτος ο ταβερνιαρης που εχει στον παγκο , δε καταλαβαινω τι παριστανει. Ρουνει στα χαφ, 90 λεπτα τον Σιτιζεν Κειν.. Αστα να πανε... 

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen
  • Like 3

Έχω λυθει.... εδω και 5 λεπτά το έχω σε loop....

https://twitter.com/MailSport/status/747516445597310976/photo/1

edit:

https://twitter.com/TheFootballRep/status/747523062950662145/photo/1

Όχι άλλο. Αυριο δεν θα τολμήσω να δω τι έχει ανέβει. Οχι αλλο κατουρημα λέμε. :hehe:

Έγινε επεξεργασία από Snips
  • Like 3

1 hour ago, raven_g20 said:

Once a looser, always a looser. Δεν υπάρχει πιο looser ομάδα από τους Αγγλους.-

μια φορά πιο χαλαρός, πάντα πιο χαλαρός. Δεν υπάρχει πιο πιο χαλαρή ομάδα από τους Άγγλους.-

:huh::huh::huh:

• Like 1

Και θα παει ο χοτσον και θα λεει "Ναι ναι α μπραβο , υστερα ακους μολις ειπανε οτι οτι οχι δε θελαμε για να γινει το παιχνιδι και μετα νταξει ειπαμε θελουμε εε δε θελουμε και εμεις και υστερα αφου ειπαμε  ειπαμε αυτο που θελουμε αμα δε θελουμε και εμεις το αλλαξαμε και λεμε ενταξει δεν θελουμε αλλα θελουμε..." Αυτο ακριβως τιποτα αλλο.

Πάντως, για τους Ισπανούς τα φταίει όλα ο ταβερνιάρης και η ομάδα που κατέβασε.

Κρίμα, ήταν η μόνη ομάδα που μπορούσε να κοντράρει τη Γερμανία.

Οι Ιταλοί αν παίξουν κλειστά, και κατεβάσει ρολά πάλι ο Μπουφόν(-150€ :rant85:ο κουβάς), τους βλέπω το πολύ για παράταση. Μέχρι εκεί.

Ας παίξουν και με ένα σοβαρό αντίπαλο οι Γερμανοί και βλέπουμε. Τα ίδια έλεγαν και για τους Ισπανούς. Καλή ομάδα κλπ αλλά τελικά πάπαλα. Ποτέ δεν έχουν παίξει κλειστά οι Ιταλοί. Έχουν έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού σαν παίζουν κλειστά αλλά δεν είναι έτσι.

Έγινε επεξεργασία από pasjohn