leonidastra86 Σεπτέμβριος 10, 2017 #8202 Σεπτέμβριος 10, 2017 Οταν φτανει η ωρα της επιβραβευσης... 2 1 1
leonidastra86 Σεπτέμβριος 11, 2017 #8204 Σεπτέμβριος 11, 2017 Θέμα: Το σχολείο μουΕίμαι υπέρ της άποψης ότι ένα σχολείο, μεταλαμπαδεύει φως καλύτερα όταν καίγεται... 2 1
env0y Σεπτέμβριος 11, 2017 #8206 Σεπτέμβριος 11, 2017 (edited) Με ψάρωσε το γατόνι Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 11, 2017 από env0y
leonidastra86 Σεπτέμβριος 12, 2017 #8209 Σεπτέμβριος 12, 2017 - 100 εκει ???- Ναι σας ακουω- Πηδηξα τη φιλη της.Το ομολογω..- Ενταξει κυριε,δεν ειναι δα και κανενα εγκλημα αυτο..- Τ'ακους μωρη ???? 6 3
Δημοφιλής Δημοσίευση idonthave Σεπτέμβριος 12, 2017 Δημοφιλής Δημοσίευση #8210 Σεπτέμβριος 12, 2017 4 6
tommybertsen Σεπτέμβριος 12, 2017 #8214 Σεπτέμβριος 12, 2017 Γκουχ γκουχ, καλησπέρα Reveal hidden contents Εζησα την εποχη που δεν υπηρχε ιντερνετ και επρεπε να περπατησεις χιλιομετρα ολοκληρα για να πεις στον αλλο ενα αντε mamisou ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Θα πόσταρα την ομελέτα που έφαγα, αλλα την έφαγα ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Μία κουταλιά μερέντα είναι 20 λεπτά τρέξιμο. Οπότε αν φάω δύο κουταλιές θα έχω τρέξει 40 λεπτά. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- - Γυναίκα, το παιδί με χαιρετάει λες και είμαστε σε κάνα γκέτο - Να κατουρησει θέλει, γιογιό λέει ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Πολύ ωραίο αυτό το φαγητό σου αγάπη μου ! θα το φτύσω εδώ στην χαρτοπετσέτα να το έχω για φυλαχτό. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Αν δεν έχεις λεφτά για γιατρό πήγαινε στο αεροδρόμιο. Δωρεάν ακτινογραφία, μαστογραφία και αν πεις κάτι για ναρκωτικά δώρο και μια κολονοσκόπηση!!!!!!!!!!!! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ο άλλος έκανε 100 push ups. 99 παραπάνω απο το ρεκόρ μου... ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ο αλλος κάθεται και βγάζει sexy φωτογραφίες την κοπέλα του με μαγιό στην παραλία λες και δεν την έχουμε δει γυμνή. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ξέμεινα από χαρτί τουαλέτας. Αντίο Proficiency... ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- - Πρέπει να υπάρχει κάποιος τρόπος να αδυνατίσω. - Μήπως να κάνεις γυμναστική και να μην τρως συνέχεια πιτόγυρα; - Όχι οχι δεν είναι αυτό! Συνέχισε να σκέφτεσαι... ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Απορώ πως έγινα έτσι. Εγω. Που είχα 20 στην γυμναστική. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Reveal hidden contents Συναντιόνται δυο φίλοι και μετά τα «τι κάνεις και πώς είσαι» και τα σχετικά, ρωτάει ο πρώτος : - Με τη χολή σου εντάξει; Την έκανες την επέμβαση που έλεγες; - Μπα, όχι. Μπήκα στο χειρουργείο, αλλά δεν άντεξα. Φοβήθηκα. Πριν με ναρκώσουν οι γιατροί, τους την κοπάνησα και βγήκα έξω. - Δεν είμαστε καλά. Τι φοβήθηκες μωρέ; Πιο απλή επέμβαση από τη χολή δεν υπάρχει. Είναι πιο απλή κι από τις αμυγδαλές και την σκωληκοειδίτιδα. - Δεν αντιλέγω αλλά, να, ήταν επάνω από το κεφάλι μου και δύο νοσοκόμοι και ο αναισθησιολόγος και όλο αυτό έλεγαν και ξανάλεγαν «μη σε νοιάζει», «όλα καλά θα πάνε», «μια γελοία επέμβαση είναι, θα δεις»… - Καλά σου έλεγαν. Έτσι είναι. Συνεχίζω και δεν σε καταλαβαίνω. Εσύ γιατί φοβήθηκες; - Φοβήθηκα γιατί δεν τα έλεγαν σε μένα. Στον γιατρό που θα με χειρουργούσε τα λέγαν!!! 1 1
panava Σεπτέμβριος 12, 2017 #8215 Σεπτέμβριος 12, 2017 On 12/9/2017 at 3:00 ΜΜ, το μέλος UltraB έγραψε: Prius, τώρα και σε βάρκα Expand Καλά που το έβαλες... να ξέρω τις δυνατότητες του αυτοκινήτου μου.LOL!!!
Recommended Posts