trixx Μάρτιος 14 #25321 Μάρτιος 14 Ένας πόντιος και ένας μαύρος μετά από αεροπορικό ατύχημα καταλήγουν να περιπλανιούνται στην έρημο. Μπροστά βαδίζει ο Πόντιος και ακολουθεί ο μαύρος έτσι όπως προχωρούν ο μαύρος προσέχει τον κ%λο του Πόντιου και κάνει πονηρές σκέψεις. Προσπαθεί να βρει ένα τρόπο να το γ@μ&σει. Κάποια στιγμή ενώ περπατούν ο μαύρος αρχίζει και φωνάζει: – Πετροχελίδονα! ενώ συγχρόνως σκύβει και βάζει το κεφάλι του μέσα στην άμμο. Την ίδια στιγμή ο πόντιος κοιτάζει δεξιά αριστερά πάνω κάτω και προσπαθεί να καταλάβει τι γίνεται. Ο μαύρος σηκώνεται μετά από λίγο βλέπει τον Πόντιο και τον ρωτά γεμάτος αγωνία: – Τι έγινε φίλε μου είσαι… ακόμη ζωντανός; είναι απίστευτο πως τη γλύτωσες καλά δεν είδες τα πετροχελίδονα; – Όχι ρε τι είναι αυτά; – Είναι άγρια πουλιά που ορμάνε και σου ρουφάνε το με το ράμφος τους το μυαλό και πεθαίνεις. Η μόνη λύση είναι μόλις τα αντιληφθείς να βάλεις το κεφάλι σου στην άμμο. Πρόσεχε λοιπόν γιατί από ότι φαίνεται φθηνά τη γλύτωσες! Συνεχίζουν το δρόμο τους για αρκετή ώρα μέσα στην έρημο μέχρι τη στιγμή που ο μαύρος φωνάζει: – Πετροχελίδονα! Ο πόντιος σε κλάσματα του δευτερολέπτου σκύβει και βάζει το κεφάλι του μέσα στην άμμο για να γλυτώσει. Ο μαύρος πηγαίνει από πίσω του και όπως είχε εκτεθειμένο τον κ*λο του ο πόντιος τον γα**ει. Και ο πόντιος φωνάζει μέσα από την άμμο: – Τρυπάτε ρε γ@μημένα! όσο και να τρυπήσετε το κεφάλι μου δεν πρόκειται να το φτάσετε! 3
trixx Μάρτιος 15 #25324 Μάρτιος 15 ο Κωστίκας και ο Γιωρίκας πάνε να πάρουν βενζίνη σε ένα βενζινάδικο γιατί έμαθαν πως ο ιδιοκτήτης του διοργανώνει ένα διαγωνισμό με έπαθλο μια ώρα δωρεάν σεx. – Αφού γέμισαν με βενζίνη το ντεπόζιτο του αυτοκινήτου τους ρωτάνε τον βενζινά πως μπορούν να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό. – Εύκολο τους απαντάει εκείνος. Θα βάλω ένα αριθμό στο μυαλό μου από το 1 έως το 10 και αν τον μαντέψετε σωστά τότε κερδίζετε. Είστε έτοιμοι; Πείτε τον αριθμό που σκέφτηκα. – 7 απαντάει ο Γιωρίκας. – Χάσατε λέει ο βενζινάς ήτανε το 6. Ύστερα από μία εβδομάδα οι δύο πόντιοι ξαναγυρνάνε να δοκιμάσουν την τύχη τους και ακολουθούν την ίδια διαδικασία…. – Αυτή τη φορά δοκιμάζει ο Κωστίκας. – 3 λέει στον βενζινά. – Δυστυχώς χάσατε … ήτανε το 7. Φεύγοντας λέει ο Γιωρίκας: – Κωστίκα μάλλον για απάτη μου φαίνεται. – Μπα δεν νομίζω απαντάει ο Κωστίκας… – Η γυναίκα μου κέρδισε δυο φορές την προηγούμενη εβδομάδα… 1 6
Δημοφιλής Δημοσίευση trixx Μάρτιος 16 Δημοφιλής Δημοσίευση #25329 Μάρτιος 16 Ενας 60χρονος Πόντιος, πάει στο γιατρό για εξέταση σπέρματος. Ο γιατρός αφού πρώτα τον εξετάζει,του δίνει ένα βαζάκι άδειο και του λέει να το φέρει με δείγμα. Την άλλη μέρα πάει ο 60χρονος με το βαζάκι άδειο. – Τι έγινε; Πού είναι το δείγμα; – Ασε γιατρέ, πολύ ζόρικα τα πράγματα. Πρώτα δοκίμασα με το δεξί μου χέρι, αλλά τίποτα. Μετά με το αριστερό, αλλά τίποτα.. Μετά δοκίμασα και με τα 2 χέρια, αλλά πάλι τίποτα. Φώναξα την γυναίκα μου, δοκίμασε με το δεξί τίποτα, με το αριστερό τίποτα, δοκίμασε με το στόμα, πάλι τίποτα. – Τίποτα; – Τίποτα, τίποτα. Φώναξα και την κόρη μου. – Και την κόρη σας; Tίποτα. Ε, μετά αναγκαστήκαμε να φωνάξουμε… και τη γειτόνισσα.. – Τη γειτόνισσα; – Ναι την καημένη, την λυπήθηκα, 3 ώρες προσπαθούσε, μια με τα χέρια, μια με το στόμα, αλλά τίποτα. – Μα είναι φοβερό αυτό που μου λέτε. – Ακριβώς γι` αυτό ήρθα γιατρέ. Δώστε μου ένα άλλο βαζάκι, γιατί αυτό δεν ανοίγει με τίποτα! 1 9
TopCLR Μάρτιος 16 #25331 Μάρτιος 16 On 16/3/2025 at 9:53 ΠΜ, το μέλος Asxetius έγραψε: Expand Και ένα starbucks στην κορφή και θα είναι τέλειο!!!
trixx Μάρτιος 16 #25332 Μάρτιος 16 Ο Πόντιος νταλικέρης Γιωρίκας ήταν πολύ χαρούμενος όταν οδηγούσε και τραγούδαγε συνέχεια με λένε Γιωρίκα και οδηγώ νταλίκα. Μια μέρα καθώς ταξίδευε συνάντησε μια πανέμορφη καλόγρια που του ζήτησε να την πάρει ως … το μοναστήρι. Ήθελε σαν τρελός να την π^δήξει αλλά η καλ*γρια επειδή ήθελε να μείνει π@ρθένα του ζήτησε να την πάρει από πίσω! Αφού τελειώσανε άρχισε να τραγουδάει χαρούμενος …. Με λένε Γιωρίκα και οδηγώ νταλίκα. και συνεχίζει η καλόγρια …. με λένε μιχάλη και πάω καρναβάλι 8
leonidastra86 Μάρτιος 17 #25339 Μάρτιος 17 956 χιλ. προβολές · 1,7 χιλ. αντιδράσεις | @10_tonoi_memes.akopa... WWW.FACEBOOK.COM @10_tonoi_memes.akopa Ακολουθηστε μας για περισσοτερα @trollaretegr #troll #asteiamemesgr #greekstatus #follow... 4
Recommended Posts