Jump to content

Recommended Posts

1 minute ago, Asxetius said:

Kαι το υπόλοιπο 49% μαρμαρόσκονη, σόδα ?

t34.jpg.2519b02da3aef0ddb101107d3d9bc8c4.jpg

Απλα η συσκευασια ειναι κατα 49% γεματη. Το πληρωνεις κατι παραπανω αλλα σου ριχνει μακροπροθεσμα τη πιεση μιας και ξεμενεις πιο συχνα απο αλατι.

• Like 1

Συγγνώμη για το οφφτόπι αλλά θέλω να το πω.

Πριν μία εβδομάδα βρήκα ένα τσαντάκι με ένα κινητό μέσα. Μπροστά από την θήκη είχε ένα αυτοκόλλητο από μια σχολή kick boxing της πόλης μου, που ούτε ήξερα ότι υπήρχε, και έγραφε και το όνομα του ιδιοκτήτη τον οποίο ούτε και αυτόν ήξερα. Εγώ απλά διάβασα "φωναχτά" το όνομα του χωρίς να κάνω καμιά απολύτως αναζήτηση.

Την επόμενη ημέρα πρωί πρωί  τον είχα προτεινόμενο στο facebook....

• Wow 1

1 hour ago, akilleas said:

Συγγνώμη για το οφφτόπι αλλά θέλω να το πω.

Πριν μία εβδομάδα βρήκα ένα τσαντάκι με ένα κινητό μέσα. Μπροστά από την θήκη είχε ένα αυτοκόλλητο από μια σχολή kick boxing της πόλης μου, που ούτε ήξερα ότι υπήρχε, και έγραφε και το όνομα του ιδιοκτήτη τον οποίο ούτε και αυτόν ήξερα. Εγώ απλά διάβασα "φωναχτά" το όνομα του χωρίς να κάνω καμιά απολύτως αναζήτηση.

Την επόμενη ημέρα πρωί πρωί  τον είχα προτεινόμενο στο facebook....

συγγνωμη και απο εμενα, επειδη ειχα πολυ συχνα αυτη τη συζητηση το ψαξαμε με ενα φιλο, και αν δεις πλεον ειναι τοσα πολλα τα δεδομενα που μαζευονται απο gps αναζητησεις wifi κλπ, και τοσο καλοι οι αλγοριθμοι, που ουσιαστικα δε χρειαζεται να σε ακουει το τηλεφωνο, βρισκει τα παντα με τα υπολοιπα. πχ στην περιπτωση σου το οτι βρεθηκαν κοντα τα κινητα για καποιο χρονο σημαινει οτι μπορει να μιλησατε κλπ και στιν εβγαλε. invasive ξερω αλλα εκει ειμαστε.

• Like 1