Jump to content

Recommended Posts

πριν 50 λεπτά, το μέλος kpetros έγραψε:

@takis-pa  @karmen1983

Συγνωμη που  τα λεγομενα μου ειχαν ως αποτελεσμα να προσβαλουν εσας αλλα και οποιονδηποτε αλλον θιχτηκε , ισως θα ταν καλυτερα να μην ειχα καν να κατσω να γραψω αυτες τις 2 γραμμες  .Απλα να ξερετε συμπερασμα μου αυτο προκυπτει απο τον κοινωνικο περιγυρο μου στις ηλικιες των 50+ και σε καμια περιπτωση δεν θα εβαζα καποιο μελος απο εδω μεσα σε αυτην την κατηγορια . 

Θα τα πούμε σε 9 χρόνια που θα παρεξηγηθώ και εγώ :p

• Like 9

@takis-pa  @karmen1983

Συγνωμη που  τα λεγομενα μου ειχαν ως αποτελεσμα να προσβαλουν εσας αλλα και οποιονδηποτε αλλον θιχτηκε , ισως θα ταν καλυτερα να μην ειχα καν να κατσω να γραψω αυτες τις 2 γραμμες  .Απλα να ξερετε συμπερασμα μου αυτο προκυπτει απο τον κοινωνικο περιγυρο μου στις ηλικιες των 50+ και σε καμια περιπτωση δεν θα εβαζα καποιο μελος απο εδω μεσα σε αυτην την κατηγορια . 

Κάτσε να φτασεις 50 και να σε πούνε γερο τπτ τυχαρπαστα αμουστακα που μπροστά σου η εμπειρία τους ειναι για γελια και για κλάματα ,και ενώ ξέρεις τι τους επιφυλάσσει το μέλλον, θα φύγεις χωρίς να μιλήσεις μεν, χαμογελώντας δε.

Αν τοτε θα θες να τους ρίξεις και καμια παναγιτσα δε θα εχεις άδικο .

Για να μη φέρω τπτ 55 και σας ξεφτυλισουν ολους σε γνώσεις τεχνολογίας.

Προσέχουμε τι λέμε.

Λίγο τακτ δε βλάπτει .

Και λίγη συνειδητοποίηση του τι πετάμε .

Ps

Το κακο ειναι ότι δεν κατάλαβες ακόμα τι είπες.

Η κοτσάνα δεν ειναι ότι είπες μια ηλικία, και έτυχε κάποιος να ειναι αυτής της ηλικίας.

Ειναι δυστυχώς ότι εχεις αυτή την άποψη γενικώς .

Θυμήσου καλά αυτο το τοπικ.

Ο χρόνος ειναι τιμωρός, αλλά φέρνει και την εμπειρία.

Και οταν σου έρθει η εμπειρία, και οταν κάποτε πας 60+++ χρόνων, θα λες "α ρε να ήμουνα 50 ,πέτρα εστιβα και μυαλό ξυράφι "

Στο μέλλον θα με θυμηθείς.

Das.

• Like 1

Έπεσε λογοκρισία, αλλά ας ειναι.

Αναβάλλεται η συμμορία απο 50αρηδες. Τους λέω να αφήσουν τις αλυσίδες .

Να και κατι να γελάσουμε, δεν ξέρω αν ειναι παλιό.fc3bd5627b29e8294f48e39eb2afa82e.jpg

Έγινε επεξεργασία από acct
  • Like 6

Ειπα στο γιο μου»Θα παντρευτείς τη κοπέλα που θα επιλεξω ΕΓΩ για σένα !»

Μου είπε »ΟΧΙ»

Του λέω »είναι η κόρη του Bill Gates που εχει τη Microsoft !»

Μου λεει »ΟΚ…»

Μετά τηλεφωνησα στο Bill Gates και του ειπα»Η κόρη σου θα παντρευτεί το γιο μου !!!»

Μου λέει »ΟΧΙ»

Του λέω..»Ο γιος μου είναι ο γενικός διευθυντής της Παγκοσμιας Τράπεζας(World Bank) !!!»

Μου λέει »ΟΚ»

Μετα τηλεφωνησα στον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Τραπεζας και του λέω…»Θα κάνεις το γιο μου γενικό διευθυντή στη 
Παγκοσμια Τράπεζα !!!»

Μου λέει »ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ !!!»

Του λέω…»Μα..είναι γαμπρος του Bill Gates !!!»

Και μου λέει »ΟΚ»…