Jump to content

Recommended Posts

πριν 9 ώρες, το μέλος Wizard! έγραψε:

To fail είναι μάλλον αυτό που έβαλες :hehe:

fail.png

εγώ μια χαρά το βλέπω ακόμα... λες να'χω εγώ το πρόβλημα που βλέπω τις εικόνες;;

111634b22d87446e88f3eccceaf98b79.jpeg

UKjFB2p.jpg7cOBBJV.jpg6OoKWa5.jpgqmKj8fu.jpg6Y6mMKc.jpgmprzEBF.jpgHjvkwKA.jpgkBM1fFY.jpglWY8WpO.jpgAqj3OT8.jpg

Έγινε επεξεργασία από Delijohn
  • Like 9

5 hours ago, Delijohn said:

εγώ μια χαρά το βλέπω ακόμα... λες να'χω εγώ το πρόβλημα που βλέπω τις εικόνες;;

Αν κρίνεις από τα Likes σε κάθε δημοσίευση, θα καταλάβεις ποιό το βλέπουν και ποιοί όχι.

Το ότι τις βλέπεις εσύ, δεν παίζει κανένα ρόλο. Δεν είναι πρόβλημα να τις βλέπεις, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τις βλέπουμε και οι υπόλοιποι.

Μπορεί να έχεις κάποιο coockie από το site που να σου επιτρέπει να τις δεις, ενώ οι υπόλοιποι να μην το έχουμε.

Μπορεί να έχεις κάνει login.

Πολλά μπορεί.

Πάντως, είμαστε αρκετοί που δεν τις βλέπουμε.

Στο δεύτερο post, δεν ξέρω αν έχεις τις ίδιες, φαίνονται οκ, αλλά, τις τραβάει από αλλού, όχι από τις αρχικές διευθύνσεις που έχεις βάλει στο πρώτο.

• Like 1

ένα άκυρο site ήταν, χωρίς να έχω κάνει Login ή κάτι άλλο.. ελληνικό κιόλας.. τώρα γιατί τις βλέπω εγώ αγγλία κι όχι εσείς ιρλανδία ή ελλάδα, δε ξέρω.. ίσως είναι θέμα dns.. μετά τις κατέβασα και τις έριξα στο imgur και ξαναέριξα τα λινκ εδώ..