Chosen Απρίλιος 18, 2016 #4945 Απρίλιος 18, 2016 (edited) [delete] Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 18, 2016 από Chosen
tommybertsen Απρίλιος 19, 2016 #4950 Απρίλιος 19, 2016 Ελα να πεφτουν οι θερμοκρασιες με μερικα ολοκαινουρια (γκουχ γκουχ) ανεκδοτααα... Reveal hidden contents Πω! Σκούριασε το Π του παππού, τι θα κάνω; - Σιγά ρε πως κάνεις έτσι; Τρίψτο λίγο, θα φύγει - Μα πως; - δεν ξέρω, ρώτα τον Πέρρυ που ξέρει απ αυτά... Ντρινντριν . . .ντριιν ντριιν . . - Πέρρυς παρακαλώ; . . . - πως το τρίβουν το Π Πέρρυ; -------------------------------------------------------------------------------- Άλλαξε κανάλι ρεεεε. Εγώ, σε έναν γονδολιέρη στην Βενετία... -------------------------------------------------------------------------------- -Τι γευση παγωτο θελετε; -Κουκις -Αποδεχομαι -.. -------------------------------------------------------------------------------- - το σκυλι γιατι κάθεται στην πόρτα; - είναι λαμπραdoor -------------------------------------------------------------------------------- -Μάνα τι φαγητό έχουμε; -Ψάρι. -Ψάρι; Καλύτερα να πεθάνω. -Τι λες παιδί μου; Φάε τη γλώσσα σου. -------------------------------------------------------------------------------- -Μωρο θες να σε κάνω να νιώσεις πεταλούδες στο στομάχι; -Αχ Ναι.. -Να ορίστε,φάε αυτές τις κάμπιες... -------------------------------------------------------------------------------- -Ρε τσόγλανε βάζεις τα δάχτυλα στη μύτη και τα σκουπίζεις στα πικάπ; -Μυξάρω μπαμπά.. -------------------------------------------------------------------------------- -Καπετανιο, σου αρεσει καμια; -Αμε, εχω στ'αμπαρι μια... -------------------------------------------------------------------------------- Ένα πράγμα θα σας πω. Σπίτι. Και μένω σε αυτό που είπα. -------------------------------------------------------------------------------- 9
Δημοφιλής Δημοσίευση Chosen Απρίλιος 19, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #4952 Απρίλιος 19, 2016 Υπάλληλος του μήνα 10
tommybertsen Απρίλιος 19, 2016 #4954 Απρίλιος 19, 2016 -Ψυχουλα μου, προσπαθω εδω και μερες να σε ρωτησω κατι αλλα φοβαμαι μην θυμωσεις... -Τι ειναι αγαπη μου; -Πως σε λενε; Σορρυ 5
tommybertsen Απρίλιος 20, 2016 #4958 Απρίλιος 20, 2016 On 20/4/2016 at 10:38 ΠΜ, το μέλος cyberdyne έγραψε: Expand Εδω ταιριαζει αυτο που ακουγε ο παππους μου https://www.youtube.com/watch?v=89zwg6fs37M 1
Recommended Posts