Jump to content

Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

astrolabos

Recommended Posts

Τι άλλο από συμφέρον των Γερμανών να σου βγάζουνε ότι δεν κάθεται η μπίλια, ότι δεν θα συμφωνήσουνε κλπ.

Συμφέρον τους είναι, σε στριμώχνουνε κι άλλο επίτηδες ώστε να πας άκλαφτος.

Πω ρε @yanni, να είχες και το ήθος να (με) κατονομάσεις στα προηγούμενα.. Αλλά ζητάω πολλά όταν δεν μπορείς ποτέ να δώσεις μια σαφή απάντηση.

Για να ξαναδοκιμάσουμε λοιπόν, αυτό το τελευταίο με τις αθετήσεις, τον Σαμαρά και (κυρίως) τις δημοσκοπήσεις από που προκύπτει?

Αφού με την διαστρέβλωση αυτών που γράφω δεν σου έκατσε, πιο πολύ εσύ εκτέθηκες, τώρα προχωράς σε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό μου με ύφος 100 Καρδιναλίων. Στο μόνο ποστ που αναφέρθηκα σε σένα, έμμεσα αλλά προφανέστατα, είναι σε αυτό που έκανα quote τον LL_NEO. Στο άλλο post μίλαγα γενικά, αλλά αν βρίσκεις ότι η περιγραφή που δίνω εκεί ανταποκρίνεται στον τρόπο συμπεριφοράς σου, ίσως θα έπρεπε να προβληματιστείς.

Και θέλεις να ξανά δοκιμάσουμε τι ακριβώς; Πριν λίγες μέρες έδωσα ένα παράδειγμα, έδωσες ένα άλλο παράδειγμα για να μου δείξεις πόσο λάθος ήμουν, σου εξήγησα ότι ουσιαστικά έλεγες το ίδιο με μένα, πιθανόν χωρίς να το καταλαβαίνεις και μετά εκνευρίστηκες, ίσως επειδή το κατάλαβες. Εχτές πήρες μια φράση μου, την διαστρέβλωσες, σε ρώτησα αν αυτό που έγραψες ήταν διαφορετικό από αυτό που έγραψα, το παραδέχτηκες, αλλά στο τέλος έκανες ένα ποστ όπου υιοθετούσες ξανά την διαστρεβλωμένη δική σου έκδοση αυτού που δεν είπα. Εκεί απλά εξέθεσες τον εαυτό σου αποδεικνύοντας ότι το μόνο που σε απασχολούσε ήταν να με βγάλεις λάθος, ακόμα και αν αυτό σήμαινε να διαστρεβλώσεις την άποψή μου.

Τώρα για τις αθετήσεις ρίξε μια ματιά στο link του astro. Αν κάτσεις να διαβάσεις το κείμενο με ηρεμία, θα δεις μια διαφορετική άποψη. Μπορείς να την απορρίψεις προφανώς μιας και το όλο κείμενο φαντάζομαι θα δείχνει ιδιαίτερα απαξιωτικό στα μάτια κάποιου που υποστηρίζει έντονα την νέα κυβέρνηση. Αν πάλι δεν μπορείς να το διαβάσεις, απλά δες τις δηλώσεις του Γλέζου. Οι δημοσκοπήσεις δεν σας δείχνουν στο 40%+ με μια αποδοχή της τάξης του 80% και την ΝΔ στο 15%?

Έγινε επεξεργασία από yanni

και οι αλλοι σταυρωσανε τον 94χρονο που εχει παθει μαλακυνση !

και τωρα τον κραζουνε αποτι βλεπω, σε λιγο θα του πεταξουνε και κανενα "   γερο, ειχες αλτσχαιμερ οταν κατεβασες την σημαια ! " οπως πεταξανε τα παρα φυσην  ξαδερφακια τους απο την ΧΑ 

τα  " ναι αυτοι ομως προσπαθησαν μεχρι την τελευταια στιγμη " και τα " ναι αλλα εγω ψηφισα  για να μην ξαναδω τους ιδιους αλητες "  ειναι επχειρηματα συριζαιων για να γλυκανουν το χαπι - εποχης 81, κριμα πραγματικα .... 

http://www.huffingtonpost.gr/2015/02/22/politiki-komounistiki-tasi-syriza_n_6729594.html?1424598623

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/mhtropoliths-ieremias-se-kwnstantopouloy-kai-melh-kyvernhshs-eiste-aleitourghtoi-pws-tha-kyvernhsete-etsi.3319822.html

ας τα αφησω ασχολιαστα  τα παραπανω λινκ.

Διαβάζοντάς το θυμήθηκα το παρακάτω ανέκδοτο...:

Ποια η διαφορά μεταξύ γυναικών 8, 18, 28, 38 και 48 ετών;

Μια γυναίκα 8 χρονών την πας στο κρεβάτι και της λες ένα παραμύθι...

Σε μια γυναίκα 18 χρονών λες ένα παραμύθι και την πας στο κρεβάτι...

Μια γυναίκα 28 χρονών την πας στο κρεβάτι χωρίς να της πεις παραμύθι...

Μια γυναίκα 38 χρονών σου λέει ένα παραμύθι και σε πάει στο κρεβάτι...

Σε μια γυναίκα 48 χρονών λες ένα παραμύθι για να μην την πας στο κρεβάτι...

η διαφορά μεταξύ των έμπειρων και των πρωτάρηδων που λέγαμε.....

• Like 1

Εχτές πήρες μια φράση μου, την διαστρέβλωσες, σε ρώτησα αν αυτό που έγραψες ήταν διαφορετικό από αυτό που έγραψα, το παραδέχτηκες, αλλά στο τέλος έκανες ένα ποστ όπου υιοθετούσες ξανά την διαστρεβλωμένη δική σου έκδοση αυτού που δεν είπα. Εκεί απλά εξέθεσες τον εαυτό σου αποδεικνύοντας ότι το μόνο που σε απασχολούσε ήταν να με βγάλεις λάθος, ακόμα και αν αυτό σήμαινε να διαστρεβλώσεις την άποψή μου.

H όλη ιστορία προχθες θα είχε λήξει αν (όπως λέω σε τόσα ποστ μου) απαντούσες απλά σε αυτά που σε ρωτάνε. Από το αρχικό σου ποστ, (και από τα επόμενα γιατί δεν απαντούσες) δεν ήταν κατανοητό αν η άποψη σου ειναι ότι η Τρόικα έκανε λάθη. Η φράση σου ήταν

Ο Σαμαράς έπεσε διότι του μύριζε η ΕΡΤ. Δεν ήταν τα λάθη της Τρόικας.

Αυτό μπορεί να έχει συνέχεια " ...τα οποία απλά επιβάρυναν την κατάσταση" , μπορούσε να έχει και συνέχεια " ...η Τροίκα δεν έκανε λάθη."

Εγώ δεν διεστράβλωσα τίποτα, μια ερώτηση έκανα.

Τώρα για τις αθετήσεις ρίξε μια ματιά στο link του astro. Αν κάτσεις να διαβάσεις το κείμενο με ηρεμία, θα δεις μια διαφορετική άποψη. Μπορείς να την απορρίψεις προφανώς μιας και το όλο κείμενο φαντάζομαι θα δείχνει ιδιαίτερα απαξιωτικό στα μάτια κάποιου που υποστηρίζει έντονα την νέα κυβέρνηση. Αν πάλι δεν μπορείς να το διαβάσεις, απλά δες τις δηλώσεις του Γλέζου. Οι δημοσκοπήσεις δεν σας δείχνουν στο 40%+ με μια αποδοχή της τάξης του 80% και την ΝΔ στο 15%?

Το διάβασα, δεν την απορρίπτω και περιμένω να δω τι θα πούν αύριο γιατί ακόμα δεν τα ξέρουμε όλα.

Οι δημοσκοπήσεις κάτι τέτοιο δείχνουν, εσύ είπες

Ήδη για κάθε αθέτηση προγραμματικής δήλωσης που είχαν κάνει, ο Σαμαράς αλλάζει 27 χρώματα και το ποσοστό τους ανεβαίνει κατά 1% στην επόμενη δημοσκόπηση. Ο κόσμος σιχάθηκε το ΠΑΣΟΚ το 2012, σιχάθηκε την ΝΔ το 2015, τα έστειλε και τα δύο κόμματα στον αγύριστο, οπότε αν δεν καταστραφεί η χώρα, με όλη την σημασία της λέξης "καταστραφεί", στις επόμενες εκλογές θα έχουμε χαλαρά αυτοδυναμία του Τσίπρα με τον Βαρουφάκη
και σε ρωτάω, ποια αθέτηση? και ποια δημοσκόπηση δείχνει 1%+ στην ΝΔ?

H όλη ιστορία προχθες θα είχε λήξει αν (όπως λέω σε τόσα ποστ μου) απαντούσες απλά σε αυτά που σε ρωτάνε. Από το αρχικό σου ποστ, (και από τα επόμενα γιατί δεν απαντούσες) δεν ήταν κατανοητό αν η άποψη σου ειναι ότι η Τρόικα έκανε λάθη. Η φράση σου ήταν

Αυτό μπορεί να έχει συνέχεια " ...τα οποία απλά επιβάρυναν την κατάσταση" , μπορούσε να έχει και συνέχεια " ...η Τροίκα δεν έκανε λάθη."

Εγώ δεν διεστράβλωσα τίποτα, μια ερώτηση έκανα.

Θα συνεχίσεις να κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλό σου; Έγραψα το Α, στο πρώτο σου ποστ με ρώτησες γιατί έγραψα το Β(διαστρέβλωση). Σε ρώτησα αν το Α και το Β διαφέρουν, είπες ναι και τελικώς καταλήξαμε στο να διαβάζουμε το τελικό ποστ-συμπέρασμά σου, στο οποίο ανέφερες μισή ντουζίνα φορές ότι είχα γράψει το Β(επιπλέον διαστρέβλωση). Μην μου το παίζεις αθώα περιστέρα.

Το διάβασα, δεν την απορρίπτω και περιμένω να δω τι θα πούν αύριο γιατί ακόμα δεν τα ξέρουμε όλα.

Οι δημοσκοπήσεις κάτι τέτοιο δείχνουν, εσύ είπες

και σε ρωτάω, ποια αθέτηση? και ποια δημοσκόπηση δείχνει 1%+ στην ΝΔ?

Ρε συ έχεις ξεχάσει τα Ελληνικά ή απλά τα έχεις χαμένα; Δεν σου επιτίθεμαι, σοβαρά ρωτάω.

Ήδη για κάθε αθέτηση προγραμματικής δήλωσης που είχαν κάνει, ο Σαμαράς αλλάζει 27 χρώματα και το ποσοστό τους ανεβαίνει κατά 1% στην επόμενη δημοσκόπηση.

Τι δεν καταλαβαίνεις σε αυτή τη φράση;

Θα συνεχίσεις να κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλό σου; Έγραψα το Α, στο πρώτο σου ποστ με ρώτησες γιατί έγραψα το Β(διαστρέβλωση). Σε ρώτησα αν το Α και το Β διαφέρουν, είπες ναι και τελικώς καταλήξαμε στο να διαβάζουμε το τελικό ποστ-συμπέρασμά σου, στο οποίο ανέφερες μισή ντουζίνα φορές ότι είχα γράψει το Β(επιπλέον διαστρέβλωση). Μην μου το παίζεις αθώα περιστέρα.

Ρε συ έχεις ξεχάσει τα Ελληνικά ή απλά τα έχεις χαμένα; Δεν σου επιτίθεμαι, σοβαρά ρωτάω.

Τι δεν καταλαβαίνεις σε αυτή τη φράση;

Πως μπορώ να διαστρεβλώνω κάτι κάνοντας ερώτηση? Αν σε ρωτήσω "Δεν σε λένε yanni?" διαστρεβλώνω το πως σε λένε?

Στην φράση σου δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το υποκείμενο στο πρώτο κομμάτι, δηλαδή ποιοι αθετούν προγραμματικές δηλώσεις. Επίσης στο δευτερο κομμάτι δεν καταλαβαίνω πιανού το ποσοστό ανεβαίνει 1% σε κάθε δημοσκόπηση γιατί το υποκείμενο μετά το κόμμα είναι ο Σαμαράς. Και η ερώτηση είναι πως προκύπτει η αθέτηση στο πρώτο κομμάτι, και σε ποια δημοσκόπηση ανεβαίνει 1% ο Σαμαράς, εκτός αν το υποκέιμενο δεν ειναι ο Σαμαράς.

:whistling:

Whistle blower?

Πως μπορώ να διαστρεβλώνω κάτι κάνοντας ερώτηση? Αν σε ρωτήσω "Δεν σε λένε yanni?" διαστρεβλώνω το πως σε λένε?

Συμμετέχω σε μια κωμωδία. Συνέχισε να κρύβεσαι πίσω από το δακτυλάκι σου. Μπουρδούκλωσέ το μερικές φορές ακόμα, μέχρι να ξεχαστεί.

Στην φράση σου δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το υποκείμενο στο πρώτο κομμάτι, δηλαδή ποιοι αθετούν προγραμματικές δηλώσεις. Επίσης στο δευτερο κομμάτι δεν καταλαβαίνω πιανού το ποσοστό ανεβαίνει 1% σε κάθε δημοσκόπηση γιατί το υποκείμενο μετά το κόμμα είναι ο Σαμαράς. Και η ερώτηση είναι πως προκύπτει η αθέτηση στο πρώτο κομμάτι, και σε ποια δημοσκόπηση ανεβαίνει 1% ο Σαμαράς, εκτός αν το υποκέιμενο δεν ειναι ο Σαμαράς.

Τα έχεις κάνει σαλάτα. Κάτσε να στο χρωματίσω και να το κλείσουμε εδώ

Ήδη για κάθε αθέτηση προγραμματικής δήλωσης που είχαν κάνει, ο Σαμαράς αλλάζει 27 χρώματα και το ποσοστό τους ανεβαίνει κατά 1% στην επόμενη δημοσκόπηση.

Βγαζει νόημα και απο άποψη συντακτικού αλλα και λογικής. Στην προκειμένη περίπτωση νομίζω ότι οι περισσότεροι Έλληνες ήλπιζαν σε κωλοτουμπα.

Έγινε επεξεργασία από LL_NEO
  • Like 1

Τι θες ρε; Να τους κάνω να καταλάβουν ότι τσακώνονται απο παρεξήγηση τσακώνονται. Συμβαίνει αυτό πάντως συχνά με το Μυραλη. 5 χρόνια τσακωνόμασταν ενώ συμφωνούσαμε στο 70%.

• Like 2

Εγώ παιδιά από οικονομικά ξέρω τα βασικά. Οι τράπεζες ας πούμε οι Ελληνικές, δάνειζαν αέρα πατέρα σε όποιον έβρισκαν. Ενώ παλιά ζητούσαν εγγυητές και τριτεγγυητές, άρχισαν να δανείζουν ειδικά στα καταναλωτικά χωρίς καμία εξασφάλιση. Έτσι ήταν εκτεθειμένες σε επισφάλειες. Σκάει η φούσκα και οι τράπεζες για να μην κλείσουν, κοιτάν προς το κράτος, το οποίο την τραπεζική ζημία την κάνει δημοσιονομική. Δηλαδή τη ζημία της Χ τράπεζας αναλαμβάνει να την πληρώσει το κράτος δίνοντας λεφτά στην τράπεζα.

Τα λεφτά αυτά όμως, τα παίρνει από εμένα τον απλό φορολογούμενο!!! Το αφήνω αυτό. Από τη στιγμή που το κράτος έδωσε στην τράπεζα λεφτά για τα δάνεια που δε μπορούσαν να αποπληρωθούν, γιατί η τράπεζα δεν κούρεψε αυτά τα δάνεια; Τα πλήρωσε το κράτος με λεφτά των φορολογούμενων!!

Εκτός αυτού, η τράπεζα παίρνει τα λεφτά από το κράτος - πολίτες δλδ, αλλά έχει και το δικαίωμα να πουλήσει τα δάνεια σε άλλη τράπεζα (με ζημία π.χ. ένα δάνειο 100 ευρώ, θα το πουλήσει σε fund ή τράπεζα για 20 ευρώ) και να βγάλει και άλλα χρήματα.

Κάνω λάθος ρε παιδιά; 

Να κάνω και ένα ΥΓ

Δεν είπαν τόσα χρόνια σε κανέναν πως η κατάθεση χρημάτων είναι Επένδυση. Δεν είσαι εξασφαλισμένος 100% όπως νόμιζαν παλιά. Αν κλείσει η τράπεζα, πάνε τα λεφτά σου. Πολλοί (το 90%) νόμιζαν πως επειδή δεν τα έχει βάλει τα λεφτά σε μετοχές, ομόλογα δεν χάνει. Χάνει!! Αν κλείσει η τράπεζα. Γιατί δεν κλείσανε τις τράπεζες και κλείνουν τα σπίτια όσων δεν αντέχουν τους φόρους για να καλύψουν τα λεφτά των καταθετών, των τραπεζών που κάνανε λαμογιές; 

Έγινε επεξεργασία από Alexgk
  • Like 3

Πάντως τι περιμένατε να κάνει ο Συριζα σε 3 βδομάδες; Η ηγεσία τους (και κυρίως η εντολή του κόσμου) αποφάσισε την παραμονή στο τραγέλαφο που λέγεται Ε.Ε. και στο ευρώ. Όταν εδώ και 5 χρόνια οι προηγούμενες κυβερνήσεις πήγαιναν σχεδόν προδοτικά ζητώντας ελεημοσύνη και δέχονταν χωρίς αντίλογο αυτά που τους ζήταγαν, τι περιμένετε τώρα; Όταν έχουν συνηθίσει να το παίρνουν τσάμπα, και ξαφνικά ζητάς 20εύρω.. τρως 2 χαστούκια να συνέλθεις. Αν τα ξαναζητήσεις βλέπουμε σου λέει. 

• Like 4

Πάντως τι περιμένατε να κάνει ο Συριζα σε 3 βδομάδες; Η ηγεσία τους (και κυρίως η εντολή του κόσμου) αποφάσισε την παραμονή στο τραγέλαφο που λέγεται Ε.Ε. και στο ευρώ. Όταν εδώ και 5 χρόνια οι προηγούμενες κυβερνήσεις πήγαιναν σχεδόν προδοτικά ζητώντας ελεημοσύνη και δέχονταν χωρίς αντίλογο αυτά που τους ζήταγαν, τι περιμένετε τώρα; Όταν έχουν συνηθίσει να το παίρνουν τσάμπα, και ξαφνικά ζητάς 20εύρω.. τρως 2 χαστούκια να συνέλθεις. Αν τα ξαναζητήσεις βλέπουμε σου λέει. 

Εκτός του ότι τους στείλαμε να διαπραγματευτούν χωρίς εντολή εξόδου από την ΕΕ και από το €, πήραμε και τα λεφτά μας ( Στα 40 εκατ ευρώ έφθασαν οι εκροές στις ελληνικές τράπεζες χθες 16 Φεβρουαρίου 2015 και η πληροφορία είναι 100% αξιόπιστη.

Το βασικό πρόβλημα όμως όπως αναφέρουν κορυφαίοι τραπεζίτες στο www.bankingnews.gr είναι ο φόβος, ο κίνδυνος να μην προκληθεί bank run δηλαδή βίαιες αναλήψεις μετρητών από καταθέτες προκαλώντας συστημικό σοκ τις επόμενες ημέρες. ) για να είμαστε σίγουροι ότι θα πάνε για διαπραγμάτευση άοπλοι και δεμένοι χειροπόδαρα : )

• Like 5

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.