Jump to content

Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

astrolabos

Recommended Posts

K9PZlEk.png

Tα παράπονα σου στους διαχειριστές αλλά το σύστημα δεν παίζει.

Αυτό με την Μανωλίδου θα μου το εξηγήσεις γιατί ακόμα δεν το κατάλαβα? Α, και να ανακαλέσεις την μπαρούφα για τις Αριστερές τύπισσες ή να το εξηγήσεις γιατί τέτοια πυροτεχνήματα δεν τα δεχομαι. Και για τις δεξιές έχουν ακουστεί αηδίες αλλά δεν κάθομαι να τις γράφω από εδώ και από εκεί..

Σωστά.

Εσύ τα βγάζεις screenshots (καλή ώρα) για να έχεις να λες.

Γενικά ειναι χυδαίο να αναπαράγει κανεις στερεότυπα σχετικά με βρωμικες-γεματες τριχες αριστερές ή μπαρόβιες δεξιές. Δείχνει απλά τα κόμπλεξ που έχει γύρω απο τη σεξουαλικότητα (του) και το πώς έχει στο μυαλό του τις γυναίκες γενικότερα.

Δεν είπε κανεις για αριστερούς άνδρες που δεν σιδέρωσαν το παντελόνι τους παρα μονο για αριστερές που δεν έβαψαν το μάτι τους συχνά. Ε όντως τι να συζητήσεις με τέτοιους ανθρώπους τώρα?

Και πολύ άργησες να σχολιάσεις.

Ξέρουμε ξέρουμε όμως. Χυδαίο είναι οτιδήποτε αντι-αριστερό. Από την άλλη τα όσα γίνονται προς την άλλη πλευρά, έχουν άλλη ορολογία. Ονομάζονται "ακτιβισμός". Πιο κουλτουριάρικη λέξη.

Ο GruntGR θα συμφωνήσει μαζί μου για το επίπεδο Μανωλίδου, αν και πιστεύω ότι έχει σταμπάρει κάποια εμφανισιακή του συριζα και κάνει ότι έκανε καλύτερα στο Unreal Tournament. "Να πετυχαίνει κεφάλι" (aka headshot).

καθόλου καραμέλα. Δικαίωμά σου. Απλά, συνήθως όταν βάζουν μπολντ, υπογραμμίζουν και είναι τόσο κάθετοι σε αυτό που λένε, και το οποίο είναι λάθος, οι αντικειμενικοί, συνηθίζουν να πετάνε κι ένα mea culpa. Δεν πετάνε λάσπη στον άλλον που τους έδειξε ότι είναι λάθος...

Μου αρέσει να το διαβάζω αυτό από άνθρωπο που σκόπιμα έβαζε φωτογραφίες έχοντας πάνω δεξιά το "η πιο μισητή κυβέρνηση στον κόσμο" σαν να έγραφε περιστασιακά σε ημερολόγιο. Και όταν φυσικά του ασκήθηκε κριτική απέναντι σε αυτά που αναγράφονται, άρχισε τους σπασμούς σαν εφηβικό κοριτσάκι που μπήκε η πρώτη περίοδος.

Αν οι πιθανότητες πριν μερικά χρόνια ήταν 10% για να πάμε σε δραχμή, τώρα μπορεί να είναι και 0.001%. Κανείς δεν σου εγγυάται πλήρως ότι δεν θα γυρίσει κάποιος τωρινός βουλευτής να σου πει "θα στηρίξουμε το λαό και θα πάμε κόντρα στους τάδε για αυτό και θα ενισχύσουμε την οικονομία με εθνικό νόμισμα" ή κάτι παρόμοιο.

Αυτά βέβαια τα πολύ ακραία και πολύ πολύ improbable but not impossible, θα έπρεπε να τα είχες ήδη αυτονόητα. Αλλά αφού θες mea culpa, δεν πρόκειται να το έχεις γιατί δεν το έδειξες εσύ ο ίδιος (οπότε γιατί να το δείξει κάποιος άλλος?). Ο άλλος βγήκε κι έκανε μια δημοσίευση στο ενδιάμεσο προσωπικού-πολιτικού όπως κάνουν όλοι οι άλλοι μέσω twitter.

Τώρα θα κάνεις κριτική που δεν ανοίγω twitter ενώ εσύ δημοσίευες την ημι-παραπλάνηση μέρα παρά μέρα? Χωρίς σταγόνα αυτοκριτικής δηλαδή προχωράς εσύ? Οκ, σε καταλαβαίνω. Δεν σου αφήνω και πολλά περιθώρια, αλλά ξέρεις τι σκέφτομαι...

(περιττό βέβαια να σου πω ότι έκανα ένα μέτριο search στις ημερομηνίες ~15 με 21 Γενάρη για να δω πότε ξεκίνησαν οι ανακοινώσεις τσυριζα περί ευρώ. Λες να μην τις πρόλαβε ο άλλος στις 20 του μήνα?)

Για πες μου παλικάρι τι θα γινόταν με μια στάση πληρωμών και τότε έλλειμα ~15%. Έτσι για να μάθω.

Τώρα που το ξαναδιαβάζω, δεν θυμάμαι ακριβώς τι παράδειγμα είχα στο μυαλό μου. Είχα πει χθες να το αφήσω στην άκρη για να κοιμηθώ ήσυχος. Και αφού είδα σήμερα το screenshot του άλλου, κατάλαβα πως έκανα την κατάλληλη επιλογή.

δεν έχω όρεξη να ψάξω και τους γιακουμάτους που πάνε κάθε μέρα και βλέπουν αν τα ράφια των σουπερμαρκετ έχουν αδειάσει. Αν θες κάτσε ψάξε εσύ...

Είχα ψάξει Γιακουμάτο με την υπόθεση "επιτέλους, θα δούμε σοβαρό σκάνδαλο από ΝΔ". Τελικά δεν ενθουσιάστηκα με το δράμα που διάβασα.

Κρίμα ρε γαμώτο. Μας είχες ταράξει στην αντικειμενικότητα και τις σωστές απόψεις σου, και ήρθα εγώ και στα χάλασα όλα. Ζητώ ταπεινά συγνώμη.

ή αλλιώς, κουάκ κουάκ, από κάποιον μη αντικειμενικό που κάνει την πάπια για να στηρίξει την αντισαμαραϊκή πεποίθησή του, λέγοντας ψευδώς ότι λέγανε οι δεξιοί ότι θα βγούμε από το ευρώ αν κερδίσει ο σύριζα, που τελικά ήταν αληθές. Πλάκα έχετε.

Για το πρώτο κομμάτι, μία άποψη κατά τη γνώμη μου πρέπει να στηρίζεται κάπου (ή απλά να διευκρινίζεται πότε πρόκειται περί ισχυρισμού και πότε περί απλής υπόθεσης).

Για το bold τώρα. Όταν ένα παγωτατζιδικο φωνάζει "2 κιλά παγωτό με 10 λεπτά!" τότε θα μαζευτούν 150 άτομα στην ουρά. Αν κατά την διάρκεια αυτή, ακουστεί ότι "μάπα το καρπούζι. τελικά 5 ευρώ το κιλό έχουν" και πειστούν (ακόμα κι αν δεν ισχύει) οι άνθρωποι, τότε όλοι θα εξαφανιστούν από την ουρά.

Άλλα ναι έχεις δίκιο. Την επόμενη φορά θα ανοίξω twitter/facebook/instagram/forbes/wsj/nyt/ft/guardian/bloomberg/αυγή/defencenet, μέχρι και το daily mail ώστε να γίνει 125% επιβεβαιωμένος ισχυρισμός στο τέρας αντικειμενικότητας.

Αλλά πες μου κάτι. Αν εγώ σου πω "τράβα να πας να ... ..ακα" εσύ τι θα καταλάβεις? Έτσι για να ξέρουμε πότε μερικά γεγονότα σύγκρουσης οδηγούν (ή αυξάνουν τις πιθανότητες αν το χωράει ο νους σου) σε μια άλλη κατάσταση είτε λέγεται χρεοκωπία, είτε έξοδος από το ευρώ, είτε κάτι άλλο.

ΥΓ. Όσο για τις αριστερές τύπισσες, δεν ανακαλώ τίποτα. Η φυσική τους ομορφιά πρέπει να θάβεται κάτω από 100 κιλά make-up. Και μιας που σας κέντρισα το ενδιαφέρον με αυτές για πείτε. Η Cosco τι κάνει?

Να πω και ενα ευχαριστω στο Γιωργο Κυρτσο που με δικαιωσε με το πρωτογενες πλεονασμα οτι ηταν μαγειρεμα.

Ελπιζω το capital.gr να βγαλει αναλυτικο αρθρο με 5000 αριθμους και να το διαψευσει.  :hehe:  

http://www.enikos.gr/politics/294784,Kyrtsos:_Prwtogenes_pleonasma_den_yphrxe.html

Και πολύ άργησες να σχολιάσεις.

Ξέρουμε ξέρουμε όμως. Χυδαίο είναι οτιδήποτε αντι-αριστερό. Από την άλλη τα όσα γίνονται προς την άλλη πλευρά, έχουν άλλη ορολογία. Ονομάζονται "ακτιβισμός". Πιο κουλτουριάρικη λέξη.

Ο GruntGR θα συμφωνήσει μαζί μου για το επίπεδο Μανωλίδου, αν και πιστεύω ότι έχει σταμπάρει κάποια εμφανισιακή του συριζα και κάνει ότι έκανε καλύτερα στο Unreal Tournament. "Να πετυχαίνει κεφάλι" (aka headshot).

Καλά δεν έχει πολύ νόημα αλλά τέσπα.

Δεν εντόπισα τη χυδαιότητα στο ότι έβρισες την αριστερά (δε με ενδιαφέρει αυτό, καλα κανεις) αλλά ότι μιλάς με τρόπο χυδαίο για το γυναικειο φύλο συνολικά. Πέραν του ότι όσα είπες δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα (να στο πω αλλιώς δεν ξέρεις τι χάνεις :hehe:) αλλά απλά δείχνουν και την οπτική σου. Τεσπα συνέχισε, δεν είσαι ο πρώτος Ελληνάρας της Ελλαδας..

Καλά δεν έχει πολύ νόημα αλλά τέσπα.

Δεν εντόπισα τη χυδαιότητα στο ότι έβρισες την αριστερά (δε με ενδιαφέρει αυτό, καλα κανεις) αλλά ότι μιλάς με τρόπο χυδαίο για το γυναικειο φύλο συνολικά. Πέραν του ότι όσα είπες δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα (να στο πω αλλιώς δεν ξέρεις τι χάνεις :hehe:) αλλά απλά δείχνουν και την οπτική σου. Τεσπα συνέχισε, δεν είσαι ο πρώτος Ελληνάρας της Ελλαδας..

Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι ετούτο δεν έχει και πολύ νόημα, οπότε θα σε παραπέμψω σε πιο ουσιώδη και πρόσφατα θέματα.

BBC Reporter - Varoufakis

1 - 0

θα σε παραπέμψω σε πιο ουσιώδη και πρόσφατα θέματα.

BBC Reporter - Varoufakis

1 - 0

1-0? 

Τα αγγλικά σου είναι καλά ή μέτρια;

Γκολ από τη σέντρα για το Βαρουφάκη και στο ημίχρονο έτρωγε ήδη 4 η τύπισσα. Α και στις καθυστερήσεις έβαλε και ο τερματοφύλακας του Βαρουφάκη από τη μία εστία στην άλλη με ελεύθερο βολέ.

• Like 1

Μου αρέσει να το διαβάζω αυτό από άνθρωπο που σκόπιμα έβαζε φωτογραφίες έχοντας πάνω δεξιά το "η πιο μισητή κυβέρνηση στον κόσμο" σαν να έγραφε περιστασιακά σε ημερολόγιο. Και όταν φυσικά του ασκήθηκε κριτική απέναντι σε αυτά που αναγράφονται, άρχισε τους σπασμούς σαν εφηβικό κοριτσάκι που μπήκε η πρώτη περίοδος.

ωχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα. ρε, ειλικρινά, μην τον κάνετε μπαν ποτέ, ο,τι κι αν πει. ο τύπος έχει όλα τα εχέγγυα να στείλει στην ανεργία όλους τους κωμικούς. ον δι άδερ χαντ, έχω μια υποψία ότι δεν προσπαθεί να είναι αστείος, αλλά του βγαίνει αυθόρμητα, οπότε δεν είναι σωστό να γελάμε με την πάρτη του.

1-0? 

Τα αγγλικά σου είναι καλά ή μέτρια;

Γκολ από τη σέντρα για το Βαρουφάκη και στο ημίχρονο έτρωγε ήδη 4 η τύπισσα. Α και στις καθυστερήσεις έβαλε και ο τερματοφύλακας του Βαρουφάκη από τη μία εστία στην άλλη με ελεύθερο βολέ.

Και το γλύψιμο ο έπαινος προς το κανάλι (όταν η δημοσιογράφος άρχισε να ζητάει πιο σαφής απαντήσεις) γκολ ήταν?

Την πλήρη στήριξη του στο θέμα ιδιωτικοποίησης λιμανιού και της Cosco, ήταν και αυτό γκολ?

Μιας που ανέφερες τα αγγλικά. Πόσες φορές είδες το βίντεο για να καταλάβεις τι λέγανε? Εγώ μία.

Προφανώς όποιος είναι VIP δεν ειρωνεύεται-κοροιδεύει. Όλα κι όλα. Μόνο οι υπόλοιποι κοινοί users υποπέπτουμε σε τέτοια παραπτώματα και αντιμετωπίζουμε την "διεθνή" κατακραυγή.

Ρε hero, αφου σου το είπα ρε.... άστο να παει στο διάλο.

Βασικά δεν αλλάζεις και το avatar διότι στο επόμενο στάδιο εκτός από μισογύνη, κινδυνεύεις να σε πούνε και ξεφωνημένη. :p

• Like 1

Βασικά δεν αλλάζεις και το avatar διότι στο επόμενο στάδιο εκτός από μισογύνη, κινδυνεύεις να σε πούνε και ξεφωνημένη. :p

Το άλλαξα. Με παραδέχεσαι?

Για το άλλο, άσε να ακούσουμε την άποψη τους. Κρατικοποιήσεις θέλουν και ο Βαρουφάκης στηρίζει την ιδιωτικοποίηση στο λιμάνι του Πειραιά.

Στη συνέντευξη λέει καθαρά πως με την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού είναι σύμφωνος. Με τις υπόλοιπες αποκρατικοποιήσεις που έγιναν στο παρελθόν, για τις οποίες το κράτος πληρώθηκε "φιστίκια", τα οποία φιστίκια δε φτάσανε ποτέ στα ταμεία μας, αλλά χαθήκανε στη "μαύρη τρύπα του χρέους" διαφωνεί. Σορρυ για την παρέμβαση...

ΥΓ. Όσο για τις αριστερές τύπισσες, δεν ανακαλώ τίποτα. Η φυσική τους ομορφιά πρέπει να θάβεται κάτω από 100 κιλά make-up. Και μιας που σας κέντρισα το ενδιαφέρον με αυτές για πείτε. Η Cosco τι κάνει?

Δεν καταλαβαίνω τι λες..

Οι Αριστερές και οι Δεξιές, τα ίδια γονίδια έχουν, άλλες είθναι όμορφες, άλλες ειναι άσχημες. Λες ότι δεν περιποιούντε τον εαυτό τους (αποτρίχωση κτλ), επέτρεψε μου να σου πω ότι έχεις 1000% άδικο. Make up και 1 κιλό σοβά στα μούτρα τους ρίχνουν οι δεξιές για να μπορέσεις να τις αντικρύσεις εσύ το πρωί.. Οι αριστερές δεν νοιάζοντε τόσο πολύ, και καλά κάνουν, δεν θα φοβάμαι εγώ να τις ακουμπίσω μην ξεβάψουν στα χέρια μου.

Δεν άντεξα, το έφαγες το στερεότυπο.

Το άλλαξα. Με παραδέχεσαι?

Για το άλλο, άσε να ακούσουμε την άποψη τους. Κρατικοποιήσεις θέλουν και ο Βαρουφάκης στηρίζει την ιδιωτικοποίηση στο λιμάνι του Πειραιά.

Αν κατάλαβες ότι ο Βαρουφάκης στηρίζει την ιδιωτικοποίηση στο λιμάνι του Πειραιά όπως γινόταν τώρα, πραγματικά πρέπει να δεις τα αγγλικά σου.

Προφανώς όποιος είναι VIP δεν ειρωνεύεται-κοροιδεύει. Όλα κι όλα. Μόνο οι υπόλοιποι κοινοί users υποπέπτουμε σε τέτοια παραπτώματα και αντιμετωπίζουμε την "διεθνή" κατακραυγή.

Ρε hero, αφου σου το είπα ρε.... άστο να παει στο διάλο.

Καλά θα ήταν όποιος έχει λερωμένη την φωλιά του σαν και σένα να μην διαμαρτύρεται.

Κανένας δεν σε πείραξε όταν με ονόμασες μaλάκα επειδή εξέφρασα την άποψη μου για τον αγαπημένο σου Λιαντίνη.

Όλα έχουν ένα όριο αλλά προφανώς δεν το γνωρίζεις αφού η αμετροέπεια είναι το χαρακτηριστικό σου.

Πίσω από το πληκτρολόγιο πάντα....

Το βαφτίζεις απειλή(που απλά του είπε ότι λέει παπαριές πίσω από το πληκτρολόγιο δεν του είπε ότι θα τον φυτέψει), κολλάς και το ότι το έκανες report και περιμένεις να μασίσουμε οι υπόλοιποι και η Δ.Ο. 

Μετά από τόσα χρόνια στην πλάτη περίμενα κάτι περισσότερο :)

• Like 2

Δεύτερη φορά που ο φωτεινός παντογνώστης του forum προχωράει σε έμμεση απειλή προς μέλος. Απο περιέργεια έκανα report να δω τι θα γίνει.

είτε τα ελληνικά μου έχουν πρόβλημα, είτε έχει αρχίσει λόγω ηλικίας να με βαράει η πρεσβυωπία και δεν βλέπω πουθενά το φονικό όπλο που απειλεί, είτε έμμεσα είτε άμεσα.

Το φωτεινός παντογνώστης μπορώ κάλλιστα να το δω σαν ειρωνεία προς μέλος αν θες, κάτι που πάει ενάντια στους κανόνες...

Επίσης πρόεδρε ξέρεις πόσο σε συμπαθώ. Μην τσιγκλάς την ΔΟ και τις αποφάσεις της, γιατί αν συμπεριφερθούμε όπως σε άλλα φόρα, θα γυρίσει μπούμερανγκ το πράγμα.

• Like 2

Να συμπληρώσω στην συνάδελφο από πάνω ότι όποιος δεν μπορεί να συζητήσει και έχει όρεξη για καυγάδες και παρεξηγήσεις θα αποκλειστεί από το θέμα.

Μείνετε, όσο το δυνατόν, πολιτισμένοι και on topic. Το παραπάνω μήνυμα απευθύνεται σε όλα τα μέλη ανεξαρτήτως διαβάθμισης ή πολιτικής παράταξης.

Ευχαριστώ.

• Like 2

Στη συνέντευξη λέει καθαρά πως με την ιδιωτικοποίηση του λιμανιού είναι σύμφωνος. Με τις υπόλοιπες αποκρατικοποιήσεις που έγιναν στο παρελθόν, για τις οποίες το κράτος πληρώθηκε "φιστίκια", τα οποία φιστίκια δε φτάσανε ποτέ στα ταμεία μας, αλλά χαθήκανε στη "μαύρη τρύπα του χρέους" διαφωνεί. Σορρυ για την παρέμβαση...

Ναι έτσι. Κάποιες παλαιότερες ιδιωτικοποιήσεις έγιναν σε τιμή ξεφτίλα (αν τώρα άξιζαν την τιμή εκείνη την χρονική περίοδο ή έγινε κομπίνα, δεν το γνωρίζω) και αυτό το χαμηλό ποσό δεν ήταν καν αρκετό για το χρέος.

Αλλά τι? Αν βγει καλή η ιδιωτικοποίηση όλα εντάξει αλλά αν καταλήξει προβληματική τότε καταδικάζουμε την έννοια καθ'εαυτή?

(αυτό δεν πάει σε σένα. στους άλλους πάει)

είτε τα ελληνικά μου έχουν πρόβλημα, είτε έχει αρχίσει λόγω ηλικίας να με βαράει η πρεσβυωπία και δεν βλέπω πουθενά το φονικό όπλο που απειλεί, είτε έμμεσα είτε άμεσα.

Το φωτεινός παντογνώστης μπορώ κάλλιστα να το δω σαν ειρωνεία προς μέλος αν θες, κάτι που πάει ενάντια στους κανόνες...

Επίσης πρόεδρε ξέρεις πόσο σε συμπαθώ. Μην τσιγκλάς την ΔΟ και τις αποφάσεις της, γιατί αν συμπεριφερθούμε όπως σε άλλα φόρα, θα γυρίσει μπούμερανγκ το πράγμα.

Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να τοποθετηθείς αλλού και να μας πεις πόσα κιλά make-up (ή σοβάτισμα, αναλόγως σε ποιον το κάνεις) χρησιμοποιείς.

Αφού το πιάσαμε που το πιάσαμε το θέμα, ήρθατε κι εσείς που ήρθατε στο θέμα, ευκαιρία είναι.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.