Jump to content

Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

astrolabos

Recommended Posts

Ποίοοοο καλό παιδάκι θα μας πεί πώς λέγεται αυτός που ορκίζεται στο Σύνταγμα και δεν το τηρεί ??

Τα τσιπράκια δεν ορκίζονται...το λέω για υπενθύμιση...(αν και το σύνταγμα ορίζει την θρησκεία επίσημα...)

Βλέπε:

Σύνταγμα της Ελλάδας

ΤΜΗΜΑ Β': Σχέσεις Εκκλησίας και Πολιτείας

Άρθρο 3     

1. Επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα είναι η θρησκεία της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού. [...]

Βλέπεις; Προσπαθείς πάλι να ρίξεις την ευθύνη αλλού.

Ρε μας δουλεύεις; Εσυ κόμπαζεις οτι έκανες μια μονο βλακεία στην κάλπη. Λογικό δεν ειναι να σε ρωτήσω τι ψήφιζες τις προηγούμενες φορές;

Ρε μας δουλεύεις; Εσυ κόμπαζεις οτι έκανες μια μονο βλακεία στην κάλπη. Λογικό δεν ειναι να σε ρωτήσω τι ψήφιζες τις προηγούμενες φορές;

Το ποιός δουλεύει ποιόν, το έχουμε καταλάβει καιρό τώρα. Οπότε τα πολιτικάντικά σου, αλλού :)

Ακόκα κι αν είχα ψηφίσει στο παρελθόν ΠΑΝΔΟΚ, έπαψα να το κάνω, κατά τα πρότυπα των αρχαίων: Το δις εξ αμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού.

Από εκεί και πέρα, συνεχίζεις να μην παραδέχεσαι ότι η ψήφος σου έχει καταστρέψει την Ελλάδα και συνεχίζεις να στηρίζεις την ίδια παράταξη παρόλο που έχουν αποδειχθεί σκάδναλα, ρεμούλες, κακές πρακτικές, κι ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. 

Οπότε για να μην πολυλογώ, τράβα στον καθρέπτη να βρεις ευθύνες και άσε τους άλλους να κάνουν λάθη και αφού τα παραδέχονται, να μην τα επαναλαμβάνουν.

Έγινε επεξεργασία από Wizard!

Το ποιός δουλεύει ποιόν, το έχουμε καταλάβει καιρό τώρα. Οπότε τα πολιτικάντικά σου, αλλού :)

Ακόκα κι αν είχα ψηφίσει στο παρελθόν ΠΑΝΔΟΚ, έπαψα να το κάνω, κατά τα πρότυπα των αρχαίων: Το δις εξ αμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού.

Από εκεί και πέρα, συνεχίζεις να μην παραδέχεσαι ότι η ψήφος σου έχει καταστρέψει την Ελλάδα και συνεχίζεις να στηρίζεις την ίδια παράταξη παρόλο που έχουν αποδειχθεί σκάδναλα, ρεμούλες, κακές πρακτικές, κι ότι άλλο μπορείς να φανταστείς.

Οπότε για να μην πολυλογώ, τράβα στον καθρέπτη να βρεις ευθύνες και άσε τους άλλους να κάνουν λάθη και αφού τα παραδέχονται, να μην τα επαναλαμβάνουν.

Βρε πουλάκι μου εσυ δεν είπες οτι έχεις κανει ΜΙΑ φορά λάθος; Εσυ άνοιξες την πόρτα του να τις βγάλουμε να τις μετρήσουμε. Τι πιο λογικό λοιπόν απο το να σε ρωτήσω τι ψηφιζες τις προηγούμενες φορές;

Δεν παίζεσαι όμως... Ξεκίνα για πρωθυπουργός, το έχεις άνετα.

Εξακολουθείς να μην απαντάς.

Και το ξαναλέω. Μόνος σου είπες οτι μονο μια φορά έκανες βλακεία στην κάλπη (και πέσαμε όλοι απο τα σύννεφα μαθαίνοντας οτι ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ).

Δεξιοί …κοινωνικοί κανίβαλοι!

Δελαστίκ

Πάνω από έντεκα (!) εκατοστιαίες μονάδες ήταν η διαφορά υπέρ του Βαγγέλη Μεϊμαράκη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις εκλογές της περασμένης Κυριακής για την ανάδειξη προέδρου της ΝΔ. «Φούσκα» που δημιούργησαν τα μέσα ενημέρωσης αποδείχτηκε τελικά ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος ήρθε τρίτος και καταϊδρωμένος, πάνω από οκτώ μονάδες πίσω από τον Μητσοτάκη, αποκλειόμενος φυσικά από τη διεκδίκηση της αρχηγίας. Εντυπωσιακό – και δεν το λέμε καθόλου ειρωνικά – το ποσοστό του 11,4% που συγκέντρωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Το 39,8% του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος είχε την αμέριστη στήριξη του Κώστα Καραμανλή, το 28,5% του ακραίου νεοφιλελεύθερου «κοινωνικού κανίβαλου» Κυριάκου Μητσοτάκη, το 20,3% της «φούσκας» Τζιτζικώστα και το προαναφερθέν 11,4% του τελευταίου, Γεωργιάδη αποτυπώνουν με σαφήνεια τη σημερινή κατάσταση της ΝΔ. Κυρίαρχος παραμένει ο καραμανλισμός, πράγμα πολύ λογικό, αφού με εξαίρεση την περίοδο 1990-1993, στα μάτια των δεξιών οπαδών και ψηφοφόρων μόνο ο καραμανλισμός τους οδήγησε στην εξουσία στα σαράντα χρόνια της μεταπολίτευσης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί εκ των υστέρων να πλασαριστεί ως δήθεν …«κεντρώος», αλλά η πραγματικότητα είναι πως ο εξτρεμιστικός νεοφιλελευθερισμός του, τον καθιστά αναμφισβήτητα ως τον πιο ακραίο αντιδραστικό από κοινωνική σκοπιά. Κυριολεκτικά «στάζει» ταξικό μίσος απέναντι στους εργαζόμενους και τα μεσαία στρώματα. Αλίμονό μας αν γινόταν ο άνθρωπος αυτός πρωθυπουργός της Ελλάδας! Θα ξεπερνούσε σε αντιδραστικότητα ακόμη και τον πατέρα του, τον «πολιτικό βρυκόλακα» Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, τα τριάμισι χρόνια της πρωθυπουργίας του οποίου, ήταν τα πιο μαύρα που έζησε ο ελληνικός λαός τα τελευταία σαράντα χρόνια!

Πέρα από τη «φούσκα» Τζιτζικώστα, με τον οποίον κανένας δεν πρόκειται να ασχοληθεί στο μέλλον, είναι ομολογουμένως εντυπωσιακό το ποσοστό των ακροδεξιών ψηφοφόρων της ΝΔ που ψήφισαν για πρόεδρο τον Άδωνη Γεωργιάδη. Δεν είναι εντυπωσιακό το ποσοστό αυτό καθ’ αυτό, αλλά το γεγονός ότι η νεοδημοκρατική ακροδεξιά ταυτίζεται πλήρως με τη δουλικότητα της επίσημης ηγεσίας της απέναντι στους Γερμανούς και την ΕΕ. Σε άλλες χώρες της ευρωζώνης, η Ακροδεξιά διευρύνει ταχύτατα την πολιτική και εκλογική επιρροή της κάνοντας σημαία της την έξοδο της χώρας της από το ευρώ, εκφράζοντας πρωτίστως τα τμήματα της αστικής τάξης που καταστρέφονται από τη γερμανική πολιτική και στη συνέχεια και εκείνα τα ευρύτατα τμήματα των μεσαίων στρωμάτων και των εργαζομένων και αγροτών που υποφέρουν από την πολιτική αυτή. Οι ακροδεξιοί νεοδημοκράτες όμως παραμένουν …«ευρω-στουρνάρια»!

• Like 2

Τους εζησα τους Καραμανληκους απο πολυ κοντα, τυγχάνει να τον ειχα και Υπουργό μια περιοδο.

Μιλάμε τρώγανε με 15 μασέλες... Πασοκαρια επι 10!

Οτι εφαγε ο κοσμος του ΠΑΣΟΚ σε 20 χρονια αυτοι βάλθηκαν να τα πραξουν στα 5....

Ο Ελληνας ειναι Κρατιστης και συντεχνιακός, αλλα να μην πληρωνει φορους! Να κλέβει το ΦΠΑ, να αρπάζει επιδοτησεις, να, να.....

Έγινε επεξεργασία από sebastian

Μεγάλες αλήθειες απο το γίγαντα της Δημοσιογραφίας και φανμπου της Ανταρσύα

Εάν σκεπτόμασταν όλοι σαν και σένα, θα θεωρούσαμε εκ προοιμίου σκουπίδια τα γραπτά σου, αφού όχι μόνο είσαι φαν μπόυ του Σαμαρά αλλά πολύ περισσότερο εντάχτηκες στην ομάδα του.

Αντί αυτού τα διαβάζουμε δίνοντας στο καθένα την αξία του.

Στο προκείμενο... ακόμα και οι πλάκες στα πεζοδρόμια γνωρίζουν ότι ο μοναδικός άνθρωπος που αν αποφασίσει να κατέβει στις εκλογές θα εξαφανίσει τον Τζίπρα είναι ο κουρασμένος.

Με αυτό ως δεδομένο το κόμμα του ανήκει και όποιος νομίζει ότι θα τον υποσκελίσει απλά είναι βλάκας.

Για την ιστορία... η ΝΔ είναι κόμμα του ριζοσπαστικού φιλελευθερισμού. Τα 3 χρόνια του δράκουλα που εφήρμοσε νεοφιλελευθερισμό σε κανέναν δεν άρεσαν, τόσο που όταν ανέβηκε ο ¨Εβερτ ψηφίστηκε απαγόρευση του στο καταστατικό παρά τους οδυρμούς του νεοφιλελέ Ανδριανόπουλου. Μπορεί το νιου ντιλ να φαντάζει παρωχημένο όμως ο κουρασμένος τοποθετήθηκε στο κέντρο πετώντας τον Καρατζαφέρη ως ακραίο.

Το ακροδεξιό φάλτσο Σαμαρά ήταν μια υποχρέωση που έβγαλε η μίζενς επειδη έριξε τον δράκουλα. Μην έχετε περαιτέρω ελπίδες.

• Like 3

Καιρος να φαγαθουν τα επικουρικα των (Δεκοτζιδων, Τραπεζιτικων και λοιπων)

Σημερα μου αρεσε η Κατσελη που την ακουσα! Χαχαχα θα κλαψουνε μανουλες απο Φεβρουαριου! 

Α ρε κρατιστη Σαμαρα, παρε μαθηματα απο Συριζα για το πως λειτουργει ενα τραπεζικο συστημα!  :D

Μιλαμε για την απιστευτη ληστεία το σκηνικό με τις τραπεζες και δεν ανοιξε ρουθούνι! 

Έγινε επεξεργασία από sebastian
  • Like 1

Sotiris μιας και βλέπω έχεις μια κλίση σε μαρξιστικές φανφάρες και λοιπές αηδίες, πες μου τι γνώμη που έβγαζες μερικά χιλιάρικα λίρες το μήνα και που επωφελείσαι καλύτερα όταν πηγαινοέρχεσαι στην Ελλάδα λόγω της ισοτιμίας λίρα-ευρώ. Εγώ λέω καλώς έβγαζες τα χρήματα που έβγαζες (και ενδεχομένως βγάζεις ακόμα). Παραδέχομαι ότι ο μισθός σου ήταν καλύτερος από τον δικό μου. Αλλά μια ειλικρινής ερώτηση. Πιστεύεις ότι θα είχες τέτοια ευνοϊκή ευκαιρία σε μια κλειστή οικονομία?

Βλέπω για το ζήτημα των δήθεν αμαρτωλών πρακτικών στις τράπεζες, έβαλες στο πιάτο θέματα Κίνας, περιβαλλοντολογικές συνέπειες, νόμους φυσικής, ευρωνόμισμα, Μεγάλη Βρετανία, σκλαβιά, αντικειμενικές αξίες, ΕΝΦΙΑ, δραχμή, ομοφυλοφιλία και άλλα θέματα με σκοπό να μιλήσεις για ισορροπίες και κατάρρευση οικοδομήματος. Είσαι σίγουρος ότι αυτή είναι η οπτική γωνία της λογικής?

Συνεισφέρουν όλα αυτά στο αν υπάρχουν διατραπεζικά προβλήματα στην Ελλάδα και ποιες είναι οι πιθανές ρεαλιστικές λύσεις για βελτιστοποίηση του συστήματος (ή οικοδομήματος όπως λες)? Όχι τίποτα άλλο, αλλά με τέτοια μαγειρική λέξεων χάνεται το ενδιαφέρον μου να κάθομαι με τις ώρες να διαβάζω πράγματα που βγαίνουν off για off topic.

Και η αλήθεια ρε φούστη μου είναι ότι απορώ που διαβάζω για τα περιβαντολογικά προβλήματα της Κίνας όταν μιλάμε για θέματα της Ελλάδας από τη στιγμή που η Ελλάδα βλέπει τα προβλήματα της Κίνας με τα κυάλια (σε θέματα περιβάλλοντος). Ενώ ταυτόχρονα έχει λίιιιιιιγο πιο άμεσα συλλογικά ζητήματα να λύσει όπως το πρόβλημα του ποσοστού ανεργίας (structural unemployment), την οικονομική της πορεία, την χρηματοπιστωτική της εμπιστοσύνη και άλλα μη οικονομικής φύσεως.

Πως είναι δυνατόν να αναγνωρίσεις πρόβλημα συστημικά τραπεζικό ας πούμε που ζημιώνει την κοινωνία, όταν αναφέρεσαι στο ένα δάνειο από τα άπειρα και όταν μιλάς για οποιοδήποτε άλλο θέμα εκτός του ίδιου του τραπεζικού? Κανένα κολπάκι των τραπεζιτών είναι να σας αναγκάζουν να μιλάτε με τις ώρες για άκυρα, ασύνδετα πράγματα μπας και γλιτώσουν από το ένα δάνειο που έδωσαν σε ΔΣ?

(ρητορικά τα ερωτήματα αλλά μεταξύ μας αυτά που βλέπω εδώ, τα έχω δει σε πολύ λιγότερο βαθμό και σε άλλες χώρες)

Μα το πρόβλημα που έχω εντοπίσει εγώ το αναφέρω. Σε πιο σωστούς όρους λέγεται περιορισμένη αγοραστική δύναμη. Η αγοραστική μου δύναμη με 1850 λίρες το μήνα μισθό που παίρνω τώρα είναι αντίστοιχη με την αγοραστική δύναμη που θα είχα στην Ελλάδα με 1000 ευρώ. Εκεί έγκειται το πρόβλημα για μένα, ότι οι γονείς μου για παράδειγμα μπόρεσαν με την εργασία τους και αγόρασαν 1-2 διαμερίσματα, εγώ με την εργασία μου με 1000 ευρώ το μήνα και τιμές 200.000 ευρώ δεν θα μπορέσω ποτέ να αγοράσω κάτι δικό μου στην Ελλάδα. Αντίστοιχο παράδειγμα και στην Αγγλία, και μάλιστα εκεί ακόμη χειρότερο διότι οι μισθοί είναι αυξημένοι και τα σπίτια έχουν υπερδιπλασιάσει την αξία τους τα τελευταία 10 χρόνια.

Τα κέρδη στη διαφορά της ισοτιμίας είναι αμελητέα γιατί μία θα είναι υπέρ μία θα είναι κατά (αν π.χ. τώρα βγάλω λεφτά Αγγλία αύριο μπορεί αν πέσει η ισοτιμία και να βγω χαμένος). 

Πιθανώς ως πιο έμπειρος στα οικονομικά να έχεις αποσυνδέσει τελείως τις τράπεζες από τις λεγόμενες αγορές (χρηματιστήρια κλπ.) απλά επειδή εμείς οι κοινοί θνητοί για να αγοράσουμε κάποια μετοχή συνήθως απευθυνόμαστε σε τραπεζικά ιδρύματα, τις ψιλο-ταυτίζουμε με τις αγορές.  Η κρίση μου για την Κίνα είναι μια προσωπική άποψη. Δεν είπα ότι είμαι σωστός, αλλά ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ πιστεύω ότι τους δείκτες ανάπτυξης που βάζουν στην Κίνα δεν θα τους δουν. Παράδειγμα το φετινό ΚΡΑΧ και εδώ είμαστε να δούμε και του χρόνου τι θα γίνει. Το περιβάλλον απλά το δανείστηκα ως μια συνέπεια που κανείς δεν έχει σοβαρά υπολογίσει και ήταν στην επικαιρότητα. Μπορεί να βαφτιστεί αστάθμητος παράγων, αλλά μπορεί και να μην είναι...

Παρατηρώντας τη δικαιοδοσία που αποκτούν οι τράπεζες επί των χρημάτων που διαχειρίζονται (ακύρωση καρτών, ακύρωση συναλλαγών κλπ.) γεννάται το ερώτημα γιατί να χρησιμοποιούμε τράπεζες και όχι κασέρι, να τελειώσει το παραμύθι? Στην Ελλάδα λίγο - πολύ το κασέρι έπαιζε πάντα.

Μόνος στο υπουργείο, γράφει–σβήνει το νομοσχέδιο

Ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, π.χ., θα επισκεφθεί 8–10 Ιανουαρίου το Βερολίνο, όπου θα συναντηθεί με συναρμόδιους υπουργούς και κυρίως με τα γερμανικά συνδικάτα, ενώ 14–16 Ιανουαρίου θα επισκεφθεί, για αντίστοιχες συναντήσεις, το Παρίσι.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης αναλαμβάνει την κινητοποίηση του Ευρωκοινοβουλίου και του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, αλλά και κύκλων της σοσιαλδημοκρατίας, με τους οποίους η κυβέρνηση έχει ανοίξει ήδη διαύλους επικοινωνίας.

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=473090&catID=1

Ο Κατρούγκαλος νομίζει πως επειδή ήταν καλός στα κανάλια που τον ανέδειξαν με τους γνωστούς δημοσιογράφους που αναδεικνύουν βουλευτές και υπουργούς, θα μπορέσει στα γεράκια της ΕΕ να πουλήσει παραμύθια. Ο Παπαδημούλης, αυτός ο αγωνιστής της αριστεράς, πως είναι στην Ευρωπαική Αριστερά την στιγμή που υποστηρίζει το μνημόνιο; Δηλαδή όσοι είναι στον δεξιό χώρο που πρέπει να πάνε; Έχω χάσει την μπάλα ποιοι είναι αριστεροί σε αυτήν την κυβέρνηση και στην ευρωβουλή. 

Έγινε επεξεργασία από Alexgk

Δεξιοί …κοινωνικοί κανίβαλοι!

Δελαστίκ

Αλίμονό μας αν γινόταν ο άνθρωπος αυτός πρωθυπουργός της Ελλάδας! Θα ξεπερνούσε σε αντιδραστικότητα ακόμη και τον πατέρα του, τον «πολιτικό βρυκόλακα» Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, τα τριάμισι χρόνια της πρωθυπουργίας του οποίου, ήταν τα πιο μαύρα που έζησε ο ελληνικός λαός τα τελευταία σαράντα χρόνια!

να ανοίξει κάποιος το ντουλάπι που τον έχουν κλεισμένο, και να του κρεμάσει και καμία vapona, ή για τους οικολογους, λεβάντα με δεντρολιβανο. Κρίμα τέτοιο μυαλό να το φάει ο σκώρος....

• Like 2

Εάν σκεπτόμασταν όλοι σαν και σένα, θα θεωρούσαμε εκ προοιμίου σκουπίδια τα γραπτά σου, αφού όχι μόνο είσαι φαν μπόυ του Σαμαρά αλλά πολύ περισσότερο εντάχτηκες στην ομάδα του.

Αντί αυτού τα διαβάζουμε δίνοντας στο καθένα την αξία του.

Στο προκείμενο... ακόμα και οι πλάκες στα πεζοδρόμια γνωρίζουν ότι ο μοναδικός άνθρωπος που αν αποφασίσει να κατέβει στις εκλογές θα εξαφανίσει τον Τζίπρα είναι ο κουρασμένος.

Με αυτό ως δεδομένο το κόμμα του ανήκει και όποιος νομίζει ότι θα τον υποσκελίσει απλά είναι βλάκας.

Για την ιστορία... η ΝΔ είναι κόμμα του ριζοσπαστικού φιλελευθερισμού. Τα 3 χρόνια του δράκουλα που εφήρμοσε νεοφιλελευθερισμό σε κανέναν δεν άρεσαν, τόσο που όταν ανέβηκε ο ¨Εβερτ ψηφίστηκε απαγόρευση του στο καταστατικό παρά τους οδυρμούς του νεοφιλελέ Ανδριανόπουλου. Μπορεί το νιου ντιλ να φαντάζει παρωχημένο όμως ο κουρασμένος τοποθετήθηκε στο κέντρο πετώντας τον Καρατζαφέρη ως ακραίο.

Το ακροδεξιό φάλτσο Σαμαρά ήταν μια υποχρέωση που έβγαλε η μίζενς επειδη έριξε τον δράκουλα. Μην έχετε περαιτέρω ελπίδες.

Εάν ενθυμούμαι ορθώς (και σε αυτά δεν ξεχνάω εύκολα) εσυ δεν ήσουν που σε κάποιο ποστ χρήστη εδω μεσα είχες πεταχτεί να μας ενημερώσεις για τις πολιτικές του πεποιθήσεις; Προς τι λοιπόν η αλλεργία οταν κάνω και εγώ το ίδιο.

Όσον αφορά τη λατρεία μου στο πρόσωπο του Σαμαρα. Αν μετά απο 11 μήνες διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν έχετε το μυαλό ή τα αντερα να κάνετε μια σύγκριση των δυο τότε σας αξίζει αυτό που σας έρχεται κορδωμένο. Όσον αφορά εμένα ο τίτλος του Σαμαρικου ειναι τίτλος τιμής και οτι συνεργάστηκα μαζί του το highlight μέχρι στιγμής της ζωής μου (και δε στο λεει ούτε κάνας άνεργος ούτε κάποιος που μέχρι τωρα ηταν στο μαντρί και φύλαγε γίδια). Όποτε αν εσυ και το άλλο το τζιμανι το λέτε και το ξαναλετε θεωρώντας οτι μπορείτε να με κάνετε να έρθω σε δύσκολη θέση ή κάτι παρόμοιο, όχι απλά χάνετε το χρόνο σας αλλα βασικά μου κάνετε κοπλιμέντο.

Να ψηφίζεις Ν.Δ - ΠΑΣΟΚ με την πολιτικη που ασκουσαν τα προηγουμενα 30 χρονια ηταν απολυτα λογικο.

oh_wait_gif.gif

Τους εζησα τους Καραμανληκους απο πολυ κοντα, τυγχάνει να τον ειχα και Υπουργό μια περιοδο.

Μιλάμε τρώγανε με 15 μασέλες... Πασοκαρια επι 10!

Οτι εφαγε ο κοσμος του ΠΑΣΟΚ σε 20 χρονια αυτοι βάλθηκαν να τα πραξουν στα 5....

με αλλα λογια το 2004 φυγαμε απο τους χορτασμενους και πηγαμε στα γαλαζια λιγουρια. με αποκορυφωμα την "χρυση" τριετια 2006-2009 οπου ο τουρκοσπορας το μαμησε τοσο που δεν αντεξε και  ψοφησε !

δωστε μου το PSN του  να μπω  μεσα για να του στειλω τα συγχαρητηρια μου, τετοια αυξηση στο ελλειμα μονο με προσπαθεια και επιμονη  μπορει να γινει. θελει προσπαθεια για να εισαι ανεθυνος  προδοτης  και τσαρλατανος.  να μιλας στην ΔΕΘ  για λιτοτητα και ταυχρονα  να φοραει το γυναικακι σου διπλα κοσμημα αξιας 47K.

μαρεσει που μερικοι σε αυτο το κομμα αναπολουνε αυτες τις εποχες - ε ρε σφαλιαρες που χρειαζεστε .....  

πριν λιγο καιρο οποιος ρωταγε τον LL_NEO τι δουλεια κανει, αυτος ή θα αντιδρουσε παριστανοντας τον darkwing duck  ή θα απαντουσε λεγοντας  "εχεις PM"

με τα τωρινα  δεδομενα. ο πρωην εργαζομενος στο γραφειο του σαμαρα θεωρειται τιτλος τιμης, that's a first  :hehe: 

οντως και εμενα αμα μου ελεγε καποιος πριν 5 χρονια οτι θα ψηφιζα μπουμπουκο και  γουρλουματη (εστω και για τρολλαρισμα) θα τον εστελνα στο διαολο, ρε πως τα φερνει ετσι η ποτανα η ζωη ..... 

• Like 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.