Jump to content

Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

astrolabos

Recommended Posts

Από που να την πιάσεις και που να την αφήσεις αυτή τη δήλωση. 

Για να αποδώσουμε τα του Καίσαρος και να ήθελαν δεν μπορούν.

«Οι θεσμοί» που μας κατηγορούν για φοροδιαφυγή, υποθάλπουν φορολογικούς παραδείσους στις χώρες τους ή πλησίον απαγορεύοντας κάθε έλεγχο.

• Like 5

Είχα πει καιρός να αναλάβει ο στρατός.

Όχι για να φυλάξει τα σύνορα από τους λαθρομετανάστες.

Για να φυλάξει τα σύνορα μην την κάνουν νύχτα τα πολιτικάρια...αλλά μάλλον δεν θα προλάβουν...τους περιμένει ο λαός...

Είναι αυτό που λέμε στα γήπεδα... από που που θα φύγετε...

Έτσι όπως πάνε δεν έχουν καταλάβει ότι είναι ήδη αργά...

Έγινε επεξεργασία από mad_dog
  • Like 2

η οργή προς όλους τους υπεύθυνους θα είναι τεράστια (θέλω να πιστεύω) ...επι δικαίων και αδικων...Ολοι όσοι εχουν την πολιτική ευθύνη (κατά την γνώμη μου ειναι μεγαλύτερη από την ανοησία του κόσμου που τους ξαναψηφίζε τόσα χρόνια) θα προσπαθήσουν να φύγουν νύχτα...δεν θα προλαβουν ολοι όμως... Γιατί τώρα δεν κουνιέται φύλλο...αφορμή ψάχνει ο εξοργισμένος  κόσμος...οι επιλογές του συστήματος για την κατ' εφημισμό δημοκρατία είναι από την σκύλλα (τσίπρας/παππάς/φίλης/αναστασοπούλου/πουλακης/τσακαλωτος/) στην χάρυβδη (μειμαράκης/αδωνης/τζιτζιμπύρας/μητσοτάκης/βορίδης/φαήλος/βούλτεψη/γιακουμάτος) με τσόντες από καρατζαφερηδες/κουβέληδες/περκες ποταμίσιες και λεβέντηδες...

Έγινε επεξεργασία από sstav
  • Like 1

Aυτοί που τους ψηφίζουν είναι οι βολεμένοι στο δημόσιο...και τώρα ακόμη αυτές τις δύσκολες στιγμές πάλι έκανε 100.000 μόνιμους.

Αυτά τέλος όμως, απλά δεν το έχουν καταλάβει...

Κανονικά δεν πρέπει να κυκλοφορούν στους δρόμους...προκαλούν...

• Like 1

δειρτε και κανεναν συριζαιο  ρε παιδια, τι φοβαστε ? ο μονος μπρατσωμενος εκει μεσα ειναι ο μπαρουφακης και αυτος εφυγε  νυχτα :p τουλαχιστον στην γειτονια που δουλευω, οταν κανανε ντου στον χατζηδακη  ενα απο τα 2 βουρλα που χωθηκαν στην μεση βρισκεται  φυλακη τωρα(απο σποντα)

η οργή προς όλους τους υπεύθυνους θα είναι τεράστια (θέλω να πιστεύω) ...επι δικαίων και αδικων...Ολοι όσοι εχουν την πολιτική ευθύνη (κατά την γνώμη μου ειναι μεγαλύτερη από την ανοησία του κόσμου που τους ξαναψηφίζε τόσα χρόνια) θα προσπαθήσουν να φύγουν νύχτα...δεν θα προλαβουν ολοι όμως... Γιατί τώρα δεν κουνιέται φύλλο...αφορμή ψάχνει ο εξοργισμένος  κόσμος...οι επιλογές του συστήματος για την κατ' εφημισμό δημοκρατία είναι από την σκύλλα (τσίπρας/παππάς/φίλης/αναστασοπούλου/πουλακης/τσακαλωτος/) στην χάρυβδη (μειμαράκης/αδωνης/τζιτζιμπύρας/μητσοτάκης/βορίδης/φαήλος/βούλτεψη/γιακουμάτος) με τσόντες από καρατζαφερηδες/κουβέληδες/περκες ποταμίσιες και λεβέντηδες...

ακροατης του real ειπαμε ε ? να μαντεψω  25/1 πρωτη φορα  αριστερα και 20/9 πρωτη φορα καναπε ? 

8Ih7xxc.jpg

περαστικα :D 

όχι φίλε μου...καμμία φορά αριστερά ....οχι στο δημοψήφισμα απλά ... βαδίζουμε πορεία θανάτου [https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B5%CF%82_%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%85_%28%CE%9F%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%8D%CF%84%CF%89%CE%BC%CE%B1%29]μεχρι να μας βαρεθούν και να αποφασίσουν την εκτέλεση...

και πρόσεχε...πιο κεντρώος απ'τον λεβέντη βγαίνεις εκτός αμαξιου στην αγγλία

Έγινε επεξεργασία από sstav

καλο αυτο με το αμαξι, θα το σημειωσω  :hehe:

αν σου πω οτι λυπαμαι με αυτο που γινεται  θα πω ψεματα, απλα εχω συμβιβαστει με την ολη κατασταση απο το πρωτο μνημονιο,  κανουν την λακαμια οι λιγοι - την πληρωνουν οι πολλοι που δεν τους μαζεψανε ποτε και δειχνανε ανοχη τοσα χρονια με την ψηφο τους. 

that's life .... 

περι ψηφου, μαρεσει που πριν 2-3 χρονια σκουζανε καποιοι οτι οποιος κανει αποχη δεν εχει μετα δικαιωμα να γκρινιαζει για φτωχεια ανεργια κλπ

τωρα οι ιδιοι δεν γραφουνε τιποτα για το ιδιο θεμα, μαλλον η υπαρξη της αποχης του ενοχλησε μονο οταν ο συριζας ητανε  "this close" για να παρει την καρεκλα

- το τι γινοτανε πριν και μετα  ειναι αδιαφορο.

μ'αρεσει επισης που οταν μιλαγα  το '11 και το '12 με απογοητευμενους πασοκους  (ριξτο παιδι μου πασοκ για να αλλαξουν τα πραγματα!) αυτοι  λεγανε  " να ξερεις, εγω ΚΚΕ ψηφισα  ! "

το ιδιο γινεται και τωρα, 7 στους 10 "πρωτη φορα γυαλιστερα"  μου λενε οτι το ριξανε  λαφαζανη, κατσε ρε παιδακι μου !  500.000 εχασε ο μυριζα, πως γινεται να επεσε ο λαφαζανης εκτος βουλης αφου οι μισοι λετε οτι το γυρισατε μετα εκει ? does not compute.

τελος γουσταρω πολυ με αυτο που γινεται με τον Λεβεντη, οταν ο astrolabos ελεγε " εγω στηριζω  http://www.antidiaploki.gr/" καποιοι του γραφανε  " γιατι  να ψηφισεις κατι που δεν προκεται  να  βγει ? "  μετα το παραπανω εγινε  " αντε να μπει και αυτος μεσα αφου το λενε οι δημοσκοπησεις, θα γελασουμε πολυ " 

το stage 3 ειναι " θα πρεπε να  ντρεπεστε οσοι τον ψηφισατε " 

μην μιλησω για το τι γραφανε καποιοι στις πρωτες σελιδες του "δημοψηφισμα thread"  - τωρα τα ξανακοιταω και μοιραζω likes επιτηδες (ελπιζω να μην φαω καρτα και για αυτο :hehe:

τοσα πειραματα ρε φουστη μου, τελικα το ελληνικο κρατος ειναι ενα  χημειο και  οχι οικος ανοχης, τουλαχιστον σε αυτους υπαρχει οργανωση και αξιοκρατια.

αντε στις επομενες εκλογες  50% αποχη και ΧΑ  10%+ , ευτυχισμενος ο νεος φορος !! 

• Like 1

να τους χαίρεστε τους "αριστερούς"...

http://www.capital.gr/epikairotita/3088259/ta-distress-funds-ruthmistes-tis-epomenis-meras-gia-ola-ta-kokkina-daneia

για να μην αρχίσω πώς τις ξεπούλησαν τις τράπεζες αλλά εντάξει θα με πείτε γραφικό κλπ...

• Like 2

Το ότι ο Σταθάκης ξέχασε να δηλώσει στο πόθεν έσχες 1.800.000 ευρώ και 38 ακίνητα το κάνουμε γαργάρα έτσι;

Αλλά τι λέω τώρα...σε μια χώρα Ζιμπάμπουε...

Ενας στους τρεις Ελληνες δίνει «φακελάκι» για περίθαλψη σε δημόσιο νοσοκομείο, όπως αναφέρει ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής, στην «Καθημερινή», επικαλούμενος πρόσφατη μελέτη των καθηγητών Κ. Σουλιώτη, Ι. Τούντα και Λ. Λιαρόπουλου, σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 2.741 πολιτών από όλη την Ελλάδα.

Ο κ. Ρακιντζής εκτιμά ότι το ένα τρίτο των γιατρών απαιτεί το «φακελάκι» το ένα τρίτο λαμβάνει ό,τι του προσφέρει ο ασθενής, ενώ οι υπόλοιποι δεν δωροδοκούνται εκ πεποιθήσεως.

Τα ποσά κυμαίνονται από 200 ευρώ για έναν φυσιολογικό τοκετό ή μια απλή οφθαλμολογική επέμβαση έως και πάνω από 5.000 ευρώ για σοβαρές χειρουργικές επεμβάσεις. Ομως, μέσα στην κρίση, γίνεται και διαπραγμάτευση, αφού σύμφωνα με τον κ. Ρακιντζή και το «φακελάκι» ακολουθεί τον νόμο της προσφοράς και ζήτησης.

Από το 2007 έως σήμερα έχουν κατατεθεί 428 καταγγελίες για γιατρούς του ΕΣΥ, από το 2009 έως σήμερα 31 για γιατρούς του ΙΚΑ και από το 2012 έως σήμερα 4 για φαρμακοποιούς του ΕΣΥ, για «φακελάκι».

Δεν την καταλαβαίνω την λέξη ανομία...καταλαβαίνω μόνο την λέξη φυλακή.

Αλλά ο Σταθάκης πίνει τσικουδιές στην υγειά μας...

Επειδή είπες κάτι για ανομία...

Ενας στους τρεις Ελληνες δίνει «φακελάκι» για περίθαλψη σε δημόσιο νοσοκομείο, όπως αναφέρει ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής, στην «Καθημερινή», επικαλούμενος πρόσφατη μελέτη των καθηγητών Κ. Σουλιώτη, Ι. Τούντα και Λ. Λιαρόπουλου, σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 2.741 πολιτών από όλη την Ελλάδα.

Ο κ. Ρακιντζής εκτιμά ότι το ένα τρίτο των γιατρών απαιτεί το «φακελάκι» το ένα τρίτο λαμβάνει ό,τι του προσφέρει ο ασθενής, ενώ οι υπόλοιποι δεν δωροδοκούνται εκ πεποιθήσεως.

Τα ποσά κυμαίνονται από 200 ευρώ για έναν φυσιολογικό τοκετό ή μια απλή οφθαλμολογική επέμβαση έως και πάνω από 5.000 ευρώ για σοβαρές χειρουργικές επεμβάσεις. Ομως, μέσα στην κρίση, γίνεται και διαπραγμάτευση, αφού σύμφωνα με τον κ. Ρακιντζή και το «φακελάκι» ακολουθεί τον νόμο της προσφοράς και ζήτησης.

Από το 2007 έως σήμερα έχουν κατατεθεί 428 καταγγελίες για γιατρούς του ΕΣΥ, από το 2009 έως σήμερα 31 για γιατρούς του ΙΚΑ και από το 2012 έως σήμερα 4 για φαρμακοποιούς του ΕΣΥ, για «φακελάκι».

http://www.capital.gr/oikonomia/3088349/ola-ta-daneia-sto-sfuri-exairountai-os-15-2-daneia-gia-proti-katoikia

καιρός ήταν ! Τώρα να τους δω τους ''δεν πληρώνω'' και τους ''κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη''.

Τώρα να τους δω τους ''δεν πληρώνω'' και τους ''κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη''.

Νομιζω επιτρεπεται, μιας και είναι περασμένη η ώρα.

Εεεεετσι, τώρα λοιπόν σε αυτούς αλλα και στους άλλους, επειδη εμεις που πληρώνουμε δεν είμαστε μ@λ@κ3ς,

insert-tampon.jpg

buena-suerte-amigo-ydmcyqycm.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.