Jump to content

Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

astrolabos

Recommended Posts

Εχμ.... Onnedtv:

Ορίστε το επαγγελματικό μέλλον που οραματίζεται η νεολαία της νδ...

Που είναι αυτό του σουβλατζίδικο? Θέλω:

1) Να διαπιστώσω ότι όντως έχουν αυτόν τον τύπο να δουλευει εκει.

2) Να μάθω τι μεταπτυχιακό έχει.

3) Να συζητήσω μαζί του για να καταλάβω γιατί ένας 25χρονος κάτοχος μεταπτυχιακού που δουλευει σε σουβλατζίδικο, θέλει να ψηφίσει ΝΔ.

4) Να μην πάρω ποτέ κάτι από εκεί.

Υ.Γ.

5) To video είναι παλιό, μέρος καμπάνιας που ξεκίνησε πριν περίπου 1 χρόνο, και δεν λειτούργησε περισσότερο από εξάμηνο.

Έγινε επεξεργασία από Myralis
  • Like 1

το 5 δεν το ήξερα, τώρα το πέτυχα. Συγνώμη για την ετεροχρονισμένη δημοσίευση λοιπόν. Αλλά και πάλι, πριν 1 χρόνο παρακινούσαν κατόχους μεταπτυχιακού να δουλέψουν σε σουβλατζίδικο; Δε λέω ότι είναι ντροπή, από το να διδάσκω παιδάκια και στο τέλος να τα σφάξω (και να κινδυνεύουν όλοι οι άθεοι να χαρακτηριστούν τρομοκράτες) πολύ πιθανό να έπιανα κι εγώ δουλειά σε σουβλατζίδικο αν το είχα ανάγκη, αλλά δεν ήξερα ότι προοπτική του κατόχου του μεταπτυχιακού είναι να εργαστεί σε σουβλατζίδικο :p

Που είναι αυτό του σουβλατζίδικο? Θέλω:

1) Να διαπιστώσω ότι όντως έχουν αυτόν τον τύπο να δουλευει εκει.

2) Να μάθω τι μεταπτυχιακό έχει.

3) Να συζητήσω μαζί του για να καταλάβω γιατί ένας 25χρονος κάτοχος μεταπτυχιακού που δουλευει σε σουβλατζίδικο, θέλει να ψηφίσει ΝΔ.

4) Να μην πάρω ποτέ κάτι από εκεί.

Υ.Γ.

5) To video είναι παλιό, μέρος καμπάνιας που ξεκίνησε πριν περίπου 1 χρόνο, και δεν λειτούργησε περισσότερο από εξάμηνο.

1) Δεν θα τον βρεις γιατί πήγε για μετεκπαίδευση σε ένα οβελιστήριο.

2) Μάλλον Μηχανολόγος μηχανικός είναι για να έχει στήσει σε ορθή κάθετη γωνία τον γύρο για να ψηθεί!

3) Γιατί φροντίζει για το μέλλον του, για μια άλλη δουλειά που θα του φέρει η ανάπτυξη που περιμένει ο Αντώνης.

4) Μην το κάνεις, θα χάσει την δουλειά του το παλικάρι, θα αναγκαστεί να πάει μετανάστης και θα χαθεί άλλο ένα μορφωμένο μυαλό από την πατρίδα μας!

Έγινε επεξεργασία από TopCLR

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.politiki&id=38783

Και η απάντηση σε θέμα που εχει συζητηθεί εδώ αρκετά.

Αποδέχθηκα λοιπόν την πρόταση. Με μία διαφορά: Ποτέ μου δεν πίστεψα ότι εμείς οι οικονομολόγοι μπορούμε να λειτουργήσουμε ως τεχνοκράτες. Κι όταν προσποιούμαστε τους πολιτικά ουδέτερους τεχνοκράτες λειτουργούμε με τρόπο ακραίως πολιτικό και άκρως αναποτελεσματικό. Δεν είναι θέμα βούλησης. Ο οικονομολόγος δεν μπορεί, όσο και να το ποθεί, να είναι τεχνοκράτης επειδή τα οικονομικά θυμίζουν περισσότερο θεολογία μετά εξισώσεων παρά Φυσικοχημεία. Για αυτό δεν θα αποδεχόμουν να βοηθήσω από μια θέση διορισμένου δήθεν τεχνοκράτη. Για να βοηθήσω, όπως είπα στον Αλέξη Τσίπρα, χρειάζομαι τη δημοκρατική νομιμοποίηση που μόνο ο πολίτης μπορεί να προσφέρει. Στις κάλπες. Για αυτό τον λόγο κατεβαίνω υποψήφιος στις εκλογές

• Like 1

ROFL

Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια (δεν το βρήκα σε αξιόπιστο site), πάντως έχει πλάκα η προσπάθεια του Μέγκα τελευταία στιγμή να στηρίξει το winning team*.

Να δεις που αν χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ θα τον απολύσουν.

*'όπως λένε οι δημοσκοπήσεις

ROFL

Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια (δεν το βρήκα σε αξιόπιστο site), πάντως έχει πλάκα η προσπάθεια του Μέγκα τελευταία στιγμή να στηρίξει το winning team*.

Να δεις που αν χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ θα τον απολύσουν.

*'όπως λένε οι δημοσκοπήσεις

πάντως για τη στροφή έγραφε και το tvxs, επομένως υποθέτω ότι το αναγνωρίζει ο Σύριζα. Όχι ότι αυτό σημαίνει απαραίτητα κομπρεμί. Πάντως σίγουρα δείχνει ότι τα ΜΜΕ και αυτοί που είναι από πίσω θεωρούν σίγουρη μία νίκη του Σύριζα, επομένως σαν γνήσιοι σφουγγοκωλάριοι κανονίζουν από τώρα τη στάση τους.

Μένει να δούμε τη στάση του Συριζα απέναντι στα κανάλια μετεκλογικά. Πάντως όσοι ψηφίσουν Σύριζα περιμένουν την εφαρμογή του προγράμματος της ΔΕΘ που λέει και για επαναξέταση των αδειοδοτήσεων, πράγμα που σημαίνει σύγκρουση σε μεγάλο βαθμό με τους διαφορους μεγαλοκαναλάρχες (που έχουν και άλλες ιδιοτητες όπως μεγαλοεργολάβοι,εφοπλιστές = άνθρωποι που επηρεάζουν την οικονομία της χώρας βεβαίως βεβαίως με τους εκβιασμούς εεε τις αποφάσεις τους)

Έγινε επεξεργασία από 3likos
  • Like 1

Από τα μέσα από το 90 και μετά τα ιδιωτικά ΜΜΕ ήταν ΠΑΣΟΚ μέχρι το κόκκαλο, ακόμα και όταν κυβερνούσε η ΝΔ. Τρανό παράδειγμα το Βατοπέδι. Κυβέρνηση ΝΔ, όλος ο τύπος ΠΑΣΟΚ ολέ, να την ξεσκίζει από όλες τις μπάντες. Με την κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ, ξαφνικά γίνανε ΝΔ, διότι απλά δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς. Σκάει η ιστορία Χαικάλη και πόσα άκουσε ο Χαικάλης. Επιστράτευε κόσμο ο Σαμαράς, καλά τους έκανε λέγανε τα ΜΜΕ. Απεργία ο κόσμος, δημιουργούν προβλήματα στον τουρισμό, τους εμπόρους, τους οδηγούς, τους πεζούς και τα περιστέρια, το συμπέρασμα του τύπου. Πλέον βλέποντας τον συριζα να πηγαίνει για κυβέρνηση, αρχίζουν και παίρνουν τα μέτρα τους. Αν ο συριζα, έχοντας απορροφήσει και τους συνδικαλιστές του πασοκοκρατους, απειλήσει τους καναλάρχες με κλείσιμο ή αφαίρεση αδειών, θα δείτε δελτία μνημονιακών καναλιών να διαβάζουν κατευθείαν τα δελτία τύπου της Κουμουνδούρου και θα τρίβετε τα μάτια σας. Όλα στο πρόγραμμα είναι.

• Like 1

Ερώτηση:

Τα ΜΜΕ και "τα" ΔΟΛ πάνε με τα κόμματα; Η τα κόμματα με τα ΜΜΕ και "τα" ΔΟΛ.

Μην απαντήσετε. Ρητορική είναι η ερώτηση.

Θα κατέβει ο snips δλδ στον αγώνα χωρίς να έχει 5-6 AD banners και τον astrolavo/jpavly/acct απο πίσω να τον "κατευθύνουν".

Για την Ελλάδα μιλάμε ή ξαναπιάσαμε την άσχετη Ισλανδία;

Είδα το σποτάκι χθες και δεν πίστευα στα μάτια μου - αναρωτήθηκα "που τους βρίσκει τους συνεργάτες του ο Σαμαράς;" Τελικά δεν είμαι ο μόνος .

http://www.newsbomb.gr/ekloges/ethnikes-ekloges/story/542862/orgi-stin-elliniki-koinonia-gia-to-tileoptiko-spot-tis-nd

@yanni, (mention μόνο και μόνο γιατί θέλεις απεγνωσμένα να δεις κωλοτούμπες)

Δεν ξέρω πλέον τι είναι αλήθεια, http://www.typologies.gr/2015/01/11/%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%81%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-mega/

Αλλά το πως έχει η ιστορία το βλέπετε εδώ

Είδα το σποτάκι χθες και δεν πίστευα στα μάτια μου - αναρωτήθηκα "που τους βρίσκει τους συνεργάτες του ο Σαμαράς;" Τελικά δεν είμαι ο μόνος .

http://www.newsbomb.gr/ekloges/ethnikes-ekloges/story/542862/orgi-stin-elliniki-koinonia-gia-to-tileoptiko-spot-tis-nd

Έλα πάλι το ίδιο καλαμπούρι.

edit:

http://newpost.gr/post/413750/to-proeklogiko-spot-twn-aneksarthtwn-ellhnwn-binteo

να φανταστώ ότι η κοινή γνώμη δε σοκαρίστηκε εδώ, επειδή ο μικρός Αλέξης δεν είναι ανήλικο, αλλά συνταξιούχος με τάσεις παλιμπαιδισμού;

Ρε παιδιά αυτή η βλακεία (for a lack of a better non banable word) κάποια στιγμή θα σταματήσει; Σποτ με πιτσιρικάδες είχαν τα κόμματα απο όσο θυμάμαι εγώ εκλογές.

Πάντως πέρα απο την πλάκα με το σποτ των ΑΝΕΛ δεν ξέρω τι να σκεφτώ. ΟΚ χτυπάει στην ουσία της πρότασης τους δλδ "Βάλτε μας στη βουλή μπας και πατήσουμε και κανα φρένο στο βλαμένο" αλλά ξέρω γω; Κανονικά επίσημα και με το νόμο αυτή να είναι η πολιτική πρόταση ενός κόμματος;

Έγινε επεξεργασία από LL_NEO
  • Like 2

Έλα πάλι το ίδιο καλαμπούρι.

edit:

http://newpost.gr/post/413750/to-proeklogiko-spot-twn-aneksarthtwn-ellhnwn-binteo

να φανταστώ ότι η κοινή γνώμη δε σοκαρίστηκε εδώ, επειδή ο μικρός Αλέξης δεν είναι ανήλικο, αλλά συνταξιούχος με τάσεις παλιμπαιδισμού;

Ρε παιδιά αυτή η βλακεία (for a lack of a better non banable word) κάποια στιγμή θα σταματήσει; Σποτ με πιτσιρικάδες είχαν τα κόμματα απο όσο θυμάμαι εγώ εκλογές.

Πάντως πέρα απο την πλάκα με το σποτ των ΑΝΕΛ δεν ξέρω τι να σκεφτώ. ΟΚ χτυπάει στην ουσία της πρότασης τους δλδ "Βάλτε μας στη βουλή μπας και πατήσουμε και κανα φρένο στο βλαμένο" αλλά ξέρω γω; Κανονικά επίσημα και με το νόμο αυτή να είναι η πολιτική πρόταση ενός κόμματος;

Άλλο νέους, άλλο πιτσιρικάδες.

Όσο για την πολιτική πρόταση ενός κόμματος, μου ακούγεται καλύτερη από το "Βγάλτε εμάς πάλι* κυβέρνηση γιατί το βλαμμένο θα φάει λεφτά από τις καταθέσεις σας"

*που σας μειώσαμε τις καταθέσεις όσο μπορούσαμε 4 χρόνια τώρα.

Βέβαια, ο τύπος δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα φωτοτυπικό, δεν περιμένω να επιλέξει σωστά τι θα ψηφίσει.

Άλλο νέους, άλλο πιτσιρικάδες.

Όσο για την πολιτική πρόταση ενός κόμματος, μου ακούγεται καλύτερη από το "Βγάλτε εμάς πάλι* κυβέρνηση γιατί το βλαμμένο θα φάει λεφτά από τις καταθέσεις σας"

*που σας μειώσαμε τις καταθέσεις όσο μπορούσαμε 4 χρόνια τώρα.

Βέβαια, ο τύπος δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα φωτοτυπικό, δεν περιμένω να επιλέξει σωστά τι θα ψηφίσει.

Ναι πχ το κοριτσάκι με τα γαρύφαλλα είχε μπει στην κλιμακτήριο. Πάντως αν θες τη γνώμη μου τα σποτάκια της ΝΔ όπως αυτό που πόσταρες είναι κατα την ταπεινή μου άποψη χειρότερο απο αυτο με τη μπάλα (το οποίο το βρήκα και κακοσκηνοθετημένο, αλλά και πολύ μελό). Δε γίνεται να αφιερώνεις ολόκληρο σποτ στην αντίπερα πρόταση (whatevah) όσο σούργελα και αν είναι.

@astrolabos,

Τι θες ρε; Εβρισα; Δεν έβρισα! :p   (Την Παρασκευή άμα θες ευχαρίστως να το εισπράξω το Mute μου) 

Έγινε επεξεργασία από LL_NEO

Ρε Μανώλη, δεν ξέρεις πως γίνεται η δουλειά; Κάτσε να σου πω εγώ. Με τους πολιτικούς, σε απομονωμένη, αποστειρωμένη "συγκέντρωση", παρέα με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ (αυτόνανε που το καλοκαίρι που μας πέρασε, σκότωσε πάνω από 500 παιδιά, και 17 δημοσιογράφους στη Γάζα), κι αν χρειαστεί να σπρώχνεις το διπλανό σου για να βγεις στην πρώτη γραμμή να φαίνεσαι στις φωτογραφίες. Γιατί να πηγαίνεις στην πορεία και να κουράζεσαι, 92 χρονώνε άνθρωπος;

@yanni, (mention μόνο και μόνο γιατί θέλεις απεγνωσμένα να δεις κωλοτούμπες)

Δεν ξέρω πλέον τι είναι αλήθεια, http://www.typologies.gr/2015/01/11/%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%81%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-mega/

Αλλά το πως έχει η ιστορία το βλέπετε εδώ

Βασικά δεν προλαβαίνω. Τόσες κ@λοτούμπες από εσάς, δεν προλαβαίνω λέμε :haha:

Αλλά σοβαρά τώρα, αν βάζεις τις κ@λοτούμπες του Mega στο ίδιο επίπεδο με αυτές ενός κόμματος που ετοιμάζεται να κυβερνήσει, αν τις θεωρείς εξήσου σημαντικές, φαντάζομαι ποια άποψη έχεις για το κόμμα σου. MEGAλο επίπεδο κόμματος λέμε. Σε MEGAλη εκτίμηση το έχεις, άλλο τι ποστάρεις εδώ μέσα.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.