Jump to content

Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

astrolabos

Recommended Posts

Σταματησα να διαβάζω μετά το "ψηφοφόρων πελατών" , πρώτον γιατί δεν θυμάμαι πότε ο ΣΥΡΙΖΑ συναλάχθηκε με τους ψηφοφόρους του, και δευτερον γιατί, αν και δεν είμαι αναγνώστης του capital.gr, δεν νομίζω να χρησιμοποιούσε αυτή την ωρολογία για τα χρόνια διακυβέρνησης από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. 

Έγινε επεξεργασία από Myralis

δεν θυμάμαι πότε ο ΣΥΡΙΖΑ συναλάχθηκε με τους ψηφοφόρους του

Όπως τα λες. Ποτέ. Οι παρακάτω εικόνες είναι εντελώς άσχετες με το θέμα και μπήκαν τυχαία.

tsipras-fotopoulos-2.jpg

1________________54f366c1b2cc3.jpg

fotopoulos.jpg

Έγινε επεξεργασία από yanni
  • Like 2

αυτή την ωρολογία 

523ee2b0940e5.png

:p

ουτε εγω εχω κατσει να διαβασω πολλα αθρα στο capital, σε αυτο εδω παντως  εκανε γενικη αναφορα στα κομματα και δεν στοχοποιουσε καποιο συγκεκριμενο αν αυτο ειναι το προβλημα σου. 

http://tipos.gr/arthro/3255559-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B2%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CE%B9%CE%BF-%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CF%87%CE%B1%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5

Η Ελλάδα έχει 3 εκατ. συνταξιούχους και 2,5 εκατ. εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα. Ακόμη και το 1,5 εκατ. των ανέργων να βρούν ως εκ θαύματος εργασία, θα έχουνε 4 εκατ. εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα και 3 εκατ. συνταξιούχους. Η εξίσωση αυτή δεν βγαίνει όσες κόκκινες γραμμές και να χαράξει η κυβέρνηση στο Eurogroup.

Καμιά ευρωπαϊκή χώρα δεν πρόκειται να μειώνει τις συντάξεις στους δικούς της πολίτες για να συνταξιοδοτούν τα κόμματα στην Ελλάδα τους πελάτες τους, από τα 50 έτη.

Σταματησα να διαβάζω μετά το "ψηφοφόρων πελατών" , πρώτον γιατί δεν θυμάμαι πότε ο ΣΥΡΙΖΑ συναλάχθηκε με τους ψηφοφόρους του, και δευτερον γιατί, αν και δεν είμαι αναγνώστης του capital.gr, δεν νομίζω να χρησιμοποιούσε αυτή την ωρολογία για τα χρόνια διακυβέρνησης από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. 

για την ΕΡΤ και όλο αυτό το πανηγύρι μάλλον δε διάβασες (και όχι μόνο αυτό βέβαια), αλλά δεν σε κατηγορώ γιατί εκεί στα ξένα έχεις κι άλλα πράγματα να κανεις. :)

• Like 1

για την ΕΡΤ και όλο αυτό το πανηγύρι μάλλον δε διάβασες (και όχι μόνο αυτό βέβαια), αλλά δεν σε κατηγορώ γιατί εκεί στα ξένα έχεις κι άλλα πράγματα να κανεις. :)

Δεν ειμαι στα ξένα, και γιατί η ΕΡΤ είναι συναλλαγή; Από την αρχή ήταν κατά, από την αρχή είπε ότι θα το αλλάξει και έτσι έκανε. Από πότε είναι πελατειακή σχέση να κάνεις αυτό που είπες πριν 2 χρόνια επαναφέροντας την δημόσια Ρ/Τ?

Ο απλός λαός βγήκε στο σύνταγμα και μίλησε , τι πρόβλημα έχεις εσύ τώρα? οπωσδήποτε θέλεις να μας ρίξεις στα βράχια?

εδώ αποκλειστικές εικόνες απο διαδηλωτή που πίνει για να πάνε κάτω τα φοροφαρμακια

CIIj2aQWsAMDzYb.jpg

• Like 1

Ο απλός λαός βγήκε στο σύνταγμα και μίλησε , τι πρόβλημα έχεις εσύ τώρα? οπωσδήποτε θέλεις να μας ρίξεις στα βράχια?

εδώ αποκλειστικές εικόνες απο διαδηλωτή που πίνει για να πάνε κάτω τα φοροφαρμακια

CIIj2aQWsAMDzYb.jpg

Δε σε χάλασε που θα πληρώσεις 8 δις για απολαμβάνει το ροζέ του ο Λεβεντόγερος.

• Like 1

χαχα όχι δε με χάλασε, τα πληρώνω 5 χρόνια ήδη και θα συνέχιζα να τα πληρώνω και χωρίς αυτη την κυβέρνηση

Η άισθηση μου εινα ότι ο Λεβεντόγερος θα πληρώσει λίγο παραπάνω από όσο πριν και ίσως να του αξίζει και λίγο

Μην παρεξηγηθω ότι γουσταρω τη συμφωνια, ρήξη ειναι η μονη λύση (όχι σκέτη , θέλει και μια σειρά απο άλλες ενεργειες)

Θα καταργήσουμε το μνημόνιο με ένα άρθρο και έναν νόμο.

Τώρα για να προλάβουν τις ημερομηνίες θα πρέπει να περάσουν το νέο μνημόνιο/έντιμη συμφωνία/αναπτυξιακό πρόγραμμα/γέφυρα Μαξίμου-Βρυξέλλες/Κολοκύθια Τούμπανα/...., με ένα άρθρο και έναν νόμο.

• Like 1

Θα καταργήσουμε το μνημόνιο με ένα άρθρο και έναν νόμο.

Τώρα για να προλάβουν τις ημερομηνίες θα πρέπει να περάσουν το νέο μνημόνιο/έντιμη συμφωνία/αναπτυξιακό πρόγραμμα/γέφυρα Μαξίμου-Βρυξέλλες/Κολοκύθια Τούμπανα/...., με ένα άρθρο και έναν νόμο.

και με τη διαδικασία του κατ' επείγοντος. Που είναι αυτό το εργατικό παιδί ο Myralis που δεν προλαβαίνει να ποστάρει πια επειδή έχει πέσει πολύ δουλειά να μου πει τη γνώμη του για αυτή την αντιλαική και αντιδημοκρατική μέθοδο.

@3likos,Όχι δα. Η περήφανη διαπραγμάτευση σου 'φερε 7 δις σε μαμησιάτικα σε σχέση με το σχέδιο Χαρδούβελη. 

θα το ξαναπω όσο προσβλητικό και αν είναι..

Σας πιασανε κορόιδα ρε ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ. Κορόιδα ε κορόιδα..

1 δις ήταν η πρόταση του Χαρδούβελη και άντε ας πούμε θα γινόταν 2. Τσιμπήστε τώρα 8δις (αν περάσει και απο την βουλή) μετά από την "υπερήφανη" διαπραγμάτευση τρομάρα τους, και θα πρέπει να λέμε και ΩΣΑΝΝΑ;;;;;;

Τέλος όσοι υποστηρίζετε την ρήξη είστε ή αστείοι ή γελοίοι ή έχετε άγνοια κινδύνου ή τρελοί ή είστε από αυτούς που θέλετε να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα επειδή είστε άνεργοι, έχετε δάνεια, ή είστε ιδεολόγοι και ο γείτονάς σας τα βγάζει πέρα, δεν ξέρω, δεν με νοιάζει. Κλασσικοί ελληνάρες δηλαδή. edit: δικαιούμαι κάρτες για αυτό και ban για να ηρεμήσω προφανώς. Τα δέχομαι όλα.

Συγγνώμη για το ύφος, αλλά μόνο εκνευρισμένος μπορώ να είμαι με την κατάσταση που προωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτή του διχασμού και της τρέλας.

Ζήτω η καλύτερη κυβέρνηση όλων των εποχών. ΖΗ-ΤΩ!

Φιλάκια σε όλους ;)

Έγινε επεξεργασία από tavliban

Είπαμε ότι εδώ είναι το θέμα της ψυχοθεραπείας, αλλά ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πώς αισθάνεσαι καλύτερα χαρακτηρίζοντας κάποιους τρελούς ή γελοίους. Νομίζω ότι υπάρχει ηπιότερος τρόπος να πεις το ίδιο πράγμα.

Μόλις ηρεμήσεις, στρογγύλεψε λίγο το μήνυμά σου, θα διαγράψω και το δικό μου και θα επιστρέψουμε στην κανονική ροή του προγράμματος.

• Like 1

Κοίτα, ο δρόμος που επέλεξε ο Σύριζα και ήταν και ο δρόμος που ζήταγε ο λαός, κακά τα ψέμματα, είχε ρίσκο. Ή θα μας έβγαινε, είτε όχι, όπως και τελικά έγινε. Δεν κατηγορώ το Σύριζα που προσπάθησε και έχασε, τον κατηγορώ για τη ρητορική που είχε πριν από τις εκλογές που είχε τάξει σε όλους εκτός από τους πεθαμένους. Αλλά είναι αυτό που λένε όποιος είναι έξω από το χορό, πολλά τραγούδια λέει. Όταν μπει μέσα και αρχίσει να χορεύει, τότε αποκτά αίσθηση της πραγματικότητας. Συμφωνώ με τον @LL_NEO που βάζει τον αεροδιάδρομο για προσγείωση, αλλά διαφωνώ σε όποια τάση για ρεβανσισμό και ειρωνικά σχόλια. Ό,τι έγινε, έγινε και καλό είναι να ενωθούμε όλοι και να λειτουργήσουμε ως έθνος και όχι ως παρατάξεις.

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.