Jump to content

Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

astrolabos

Recommended Posts

Την ώρα που το Δ.Ν.Τ θέλει περικοπές στις συντάξεις 2 δις, το Σ.τ.Ε έβγαλε απόφαση για αύξηση των συντάξεων 20-50% της τάξεως του 1 δις. διαφορά 3 δις. και περιμένετε συμφωνία;

http://www.enikos.gr/economy/322548,Berolino-Xwris-allages-stis-syntaxeis-den-yparxei-symfwnia-BINTEO.html

@yanni,

Είχα ετοιμάσει σεντόνι αλλά τελικά κατέληξα στο εξής:

Μέσα στη ροή της κουβέντας του τόπικ μου φανηκε ότι προέκυψε το εξής ζήτημα:

"Αρκει κάποιος να ειναι ακομμάτιστος ώστε να ειναι ουδέτερος?"

Απάντησα στο παραπάνω ερώτημα με την άποψη μου , φέρνοντας ένα παράδειγμα για να γίνω κατανοητός. Αν θέλεις ξαναδιάβασε τι έγραψα έχοντας στο νου σου ότι απαντάω σε αυτή την ερώτηση (και δεν μιλάω επι του προσωπικου ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, άρα αυτά τα περι έμμεσης προσβολής κλπ μου φαίνονται απλά υπεκφυγες).

(επαναμβάνω την αποψή μου συνοπτικά : Δε θεωρώ ότι υπάρχει ουδέτερος άνθρωπος, παρα μόνο άνθρωπος χωρίς άποψη.Κατα τη γνώμη μου το κομματικός-χρωματισμένος απλά καθιστά πιο εύκολο να γίνει εμφανής η μη ουδετερότητα , όπως επίσης το ότι το άτομο αυτό έχει αποδεχτεί ότι δεν ειναι ουδέτερος.Οι υπόλοιποι λίγο πολύ με τη στάση μας και τις προσωπικές μας αντιλήψεις , κατατασσομαστε γενικά σε μία τάση  (<>κόμμα<>σχηματισμός))

Αν θέλεις μπορεις κι εσύ να απαντήσεις με την άποψη σου στο ζήτημα.

Αν δε θέλεις μπορεις να βρεις κάτι να υπεκφύγεις

Μπορεις να μην απαντησεις

Μπορεις να με βάλεις ignore list

Ότι γουστάρεις, πρόσεχε όμως: Θα φύγω και μετά θα παρακαλάς τον @Myralis,  να μπει να γράφει τίποτα γιατι δε θα υπάρχει αντιπαράθεση. (<-------αυτο ήταν αστειο, δεν αποτελεί κουβέντα να πιαστείς (υλικο υπεκφυγής)).

ΥΓ: Είπες ότι το κάνω για να τσουβαλιάζω απόψεις και να τις απορρίπτω έυκολα ως απέναντι. Κάνεις λάθος. Αν ξαναδιαβάσεις τα παραπάνω ποστ μου θα διαπιστώσεις ότι εσύ υπέπεσες σε αυτό το σφάλμα και βιάστηκες να μου απαντήσεις σε τέτοιο ύφος, επειδή απλά είδες το αβατάρ μου και με έχεις ομαδοποιήσει σε συγκεκριμένο πράγμα στο μυαλό σου. :)

Έγινε επεξεργασία από 3likos

Στην Ολλανδία δε δούλευες ή δε πιάνει η Ολλανδία;

Ολλανδία δούλευα fulltime από Σεπτέμβρη μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη. Δες πόσα ποστ είχα εκείνο το τρίμηνο και πόσα είχαν γίνει καθημερινές πριν τις 8 το βράδυ...

Ελλάδα αρχισα 10 Ιανουαρίου.

Δεν χρειαζόμαστε έναν Συριζαίο. Χάριν συνέχειας περίμενα τον Μυραλή να φάει το καπέλο του με αυτά που κάνει η κυβέρνηση ή να πεί "σας τά λεγα" και όχι να μας παραπέμπει σε ένα δικτυακό τόπο αριστερής εφημερίδας. Εγώ με τον Μυραλή συνδιαλεγόμουν, όχι με τον e-dromos.gr

Μην λες για συνδιαλαγή, θα μας παρεξηγήσουν :p .

Μπορώ να κάθομαι και να λέω "τι λακαμίες κάνει η κυβέρνηση" από το πρωί ως το βράδυ. Μπορώ επίσης να ποστάρω άρθρα με πηγή τον e-dromo κ.α. συνέχεια, δεν μου αρέσει και δεν θέλω να κάνω τίποτα από τα δύο.

Αλλά φαντάζομαι είναι αναγκαίο όταν θεωρούμε ότι μία και μόνο μία ιδεολογία περιέχει όλη την αλήθεια.

Μια ιδεολογία δεν είναι αληθής η ψευδής, μια ιδεολογία είναι ένα σύνολο ιδεών για τον τρόπο που μπορεί να λειτουργεί μια κοινωνία και είτε τις δέχεσαι σαν κάτι που συμφωνείς είτε όχι.

Όταν πάμε στις λεπτομέρειες, την έκφραση και την υλοποίηση αυτών των ιδεών, μπορούμε να πούμε αν έγιναν σωστά ή λάθος σε σχεση με το πνευμα της ιδεολογίας και αν συμφωνείς ή όχι.

Δεν υπάρχει αλήθεια και ψέμα.

• Like 1

Μια ιδεολογία δεν είναι αληθής η ψευδής, μια ιδεολογία είναι ένα σύνολο ιδεών για τον τρόπο που μπορεί να λειτουργεί μια κοινωνία και είτε τις δέχεσαι σαν κάτι που συμφωνείς είτε όχι.

Όταν πάμε στις λεπτομέρειες, την έκφραση και την υλοποίηση αυτών των ιδεών, μπορούμε να πούμε αν έγιναν σωστά ή λάθος σε σχεση με το πνευμα της ιδεολογίας και αν συμφωνείς ή όχι.

Ακριβώς . Να συμπληρώσω και το εξής:

Κάθε κοινωνία έχει μια ιδεολογία η οποία αποτελεί τη βάση της «κοινής γνώμης» ή της κοινής λογικής, μια βάση που συνήθως παραμένει αόρατη στα περισσότερα μέλη της κοινωνίας. Αυτή η επικρατούσα ιδεολογία θεωρείται «ουδέτερη» και περιλαμβάνει θεωρίες που κατά κανόνα δεν δέχονται αμφισβήτησης. Εν τω μεταξύ, όλες οι άλλες ιδεολογίες που διαφέρουν από την επικρατούσα θεωρούνται ριζοσπαστικές, ανεξάρτητα από το περιεχόμενο του πραγματικού τους οράματος. Ο φιλόσοφος Μισέλ Φουκώ έγραψε για την έννοια της φαινομενικής ιδεολογικής ουδετερότητας. Η ιδεολογία διαφέρει από τη φιλοσοφία ως προς το εξής: η φιλοσοφία είναι ένας τρόπος να ζήσει τη ζωή του κάποιος, ενώ η ιδεολογία είναι ένας σχεδόν ιδανικός τρόπος ζωής για όλη την κοινωνία. Κάποιοι θεωρούν ότι η ιδεολογία έχει θετικά χαρακτηριστικά, όπως η δύναμη και ο ζήλος, ή αρνητικά στοιχεία, όπως υπερβολική βεβαιότητα και μεγάλη δυσκαμψία.

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CE%B4%CE%B5%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1

Πολλές φορές μας φαίνεται ουδέτερο αυτό που "επιβάλλει" (σε πολλά εισαγωγικά , μεταφορικα το λέω) η κυρίαρχη ιδεολογία. Μία απλή απόδειξη για αυτό ειναι να δει κανεις τις διαφορετικές συνήθειες και παραδόσεις σε διαφορετικές κοινωνίες. Αν πας εκει και τους πεις τα δικά σου θα σου πούνε : "Μαν, δεν εισαι ουδετερος"

μου φαίνονται απλά υπεκφυγες

Αν δε θέλεις μπορεις να βρεις κάτι να υπεκφύγεις

(υλικο υπεκφυγής)

Αν είναι να κρατάς τέτοια στάση σε ότι διαβάζεις, ότι ο άλλος όλο υπεκφεύγει ή κρύβεται ή είναι "δήθεν" ή δεν ξέρω τι άλλο, το πρόβλημα δεν το έχω εγώ. Εσύ πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο διαβάζεις τα σχόλια εδώ μέσα ή αλλού.

δε θα υπάρχει αντιπαράθεση.

Εδώ με επιβεβαιώνεις. Δεν ψάχνω την αντιπαράθεση.

βιάστηκες να μου απαντήσεις σε τέτοιο ύφος, επειδή απλά είδες το αβατάρ μου

Κάνεις μια απέλπιδα προσπάθεια να χρησιμοποιήσεις τα λόγια μου από το ποστ μου για να με παρουσιάσεις ως υποκριτή. Το σχόλιό σου απευθυνόταν σε μένα από την στιγμή που έκανες αναφορά σε μένα, οπότε σου έδωσα μια απάντηση με το ύφος που ένιωθα εκείνη την στιγμή ότι ταιριάζει. Όταν βγαίνεις και σχολιάζεις κάποιον απευθείας με άμεση αναφορά του ονόματός του να έχεις θάρρος να διαβάσεις και παρόμοιου ύφους απάντηση χωρίς μετά να το παίζεις και θιγόμενος.

Έγινε επεξεργασία από yanni

"Τα πάντα ρει". Μια ιδεολογία που δεν μπορεί να ρίξει νερό στο κρασί της όταν οι συνθήκες το απαιτούν, από το φόβο μην αλλοιωθεί ανεπανόρθωτα ή από τον φόβο ότι θα δώσει πατήματα στους απέναντι, προσωπική μου άποψη, όταν κληθεί να λύσει κάποιο πρόβλημα θα αποτύχει. Διότι όπως λες, δεν υπάρχει αλήθεια και ψέμα.

Ο Τσίπρας έχει ρίξει πολύ νερό στο κρασί του και πλέον θεωρώ ότι εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα έχει διαπιστώσει ότι η χρονοτριβή που απαιτούσε το σχέδιο Βαρουφάκη, ίσως να απαιτήσει ακόμα περισσότερο νερό, σε βαθμό που δεν θα μοιάζει καν με κρασί στο τέλος. Φαντάζομαι εκεί είναι που πλέον διαφωνείς. Στο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή απέχει πολύ από αυτό που θα οραματιζόταν ως αριστερή κυβέρνηση, κάποιος με θεμελιωμένες και όχι πρόσκαιρες αριστερές απόψεις

"Τα πάντα ρει". Μια ιδεολογία που δεν μπορεί να ρίξει νερό στο κρασί της όταν οι συνθήκες το απαιτούν, από το φόβο μην αλλοιωθεί ανεπανόρθωτα ή από τον φόβο ότι θα δώσει πατήματα στους απέναντι, προσωπική μου άποψη, όταν κληθεί να λύσει κάποιο πρόβλημα θα αποτύχει. Διότι όπως λες, δεν υπάρχει αλήθεια και ψέμα.

Εξακολουθείς να μπερδευεις την ιδεολογία με τα κόμματα.

• Like 1

α μπει να γράφει τίποτα γιατι δε θα υπάρχει αντιπαράθεση. (<-------αυτο ήταν αστειο, δεν αποτελεί κουβέντα να πιαστείς (υλικο υπεκφυγής)).

Εδώ με επιβεβαιώνεις. Δεν ψάχνω την αντιπαράθεση.

Δεν υπάρχει σωτηρία. Πάλι εν τω μεταξύ δεν απάντησες. Δεν πειράζει πάντως δε θίχτηκα άνθρωπέ μου θα κοιμηθώ κανονικα το βραδυ, άραξε. Διαβασε μία τα ποστ και δες ποιος γράφει την άποψή του και ποιος πιάνεται από ατάκες του άλλου και δεν τη γράφει. Τέσπα, αφου βοήθησα να επιβεβαιωθείς κιόλας δεν έχω κάτι άλλο να προσφέρω. Για μενα λήγει εδώ η κουβέντα (εκτος κι αν συζητήσουμε επι της ουσίας)

Δεν υπάρχει σωτηρία. Πάλι εν τω μεταξύ δεν απάντησες. Δεν πειράζει πάντως δε θίχτηκα άνθρωπέ μου θα κοιμηθώ κανονικα το βραδυ, άραξε. Διαβασε μία τα ποστ και δες ποιος γράφει την άποψή του και ποιος πιάνεται από ατάκες του άλλου και δεν τη γράφει. Τέσπα, αφου βοήθησα να επιβεβαιωθείς κιόλας δεν έχω κάτι άλλο να προσφέρω. Για μενα λήγει εδώ η κουβέντα (εκτος κι αν συζητήσουμε επι της ουσίας)

Ναι αν το πεις άλλες 10 φορές μπορεί να το πιστέψουμε στο τέλος.

Έκανες τρεις αναφορές περί υπεκφυγής στο προηγούμενο ποστ σου τις οποίες στις έδειξα και τώρα μου βάζεις σε bold μόνο το κομμάτι που και καλά είναι αστείο. Δεν ξέρω, ίσως να νομίζεις ότι το δάκτυλό σου είναι αρκετά μεγάλο για να σε κρύψει και προσπαθείς να κάτσεις από πίσω του.

Από εκεί και πέρα η επιστράτευση της ειρωνείας στο ποστ σου, με μια γενναία δόση αλαζονείας, δεν αποτελεί επιχείρημα.

Μία τελευταία προσπάθεια...

Ζητάω ευγενικα μια απάντηση για αυτά:

(επαναμβάνω την αποψή μου συνοπτικά : Δε θεωρώ ότι υπάρχει ουδέτερος άνθρωπος, παρα μόνο άνθρωπος χωρίς άποψη.Κατα τη γνώμη μου το κομματικός-χρωματισμένος απλά καθιστά πιο εύκολο να γίνει εμφανής η μη ουδετερότητα , όπως επίσης το ότι το άτομο αυτό έχει αποδεχτεί ότι δεν ειναι ουδέτερος.Οι υπόλοιποι λίγο πολύ με τη στάση μας και τις προσωπικές μας αντιλήψεις , κατατασσομαστε γενικά σε μία τάση  (<>κόμμα<>σχηματισμός))

και

Κάθε κοινωνία έχει μια ιδεολογία η οποία αποτελεί τη βάση της «κοινής γνώμης» ή της κοινής λογικής, μια βάση που συνήθως παραμένει αόρατη στα περισσότερα μέλη της κοινωνίας. Αυτή η επικρατούσα ιδεολογία θεωρείται «ουδέτερη» και περιλαμβάνει θεωρίες που κατά κανόνα δεν δέχονται αμφισβήτησης. Εν τω μεταξύ, όλες οι άλλες ιδεολογίες που διαφέρουν από την επικρατούσα θεωρούνται ριζοσπαστικές, ανεξάρτητα από το περιεχόμενο του πραγματικού τους οράματος. Ο φιλόσοφος Μισέλ Φουκώ έγραψε για την έννοια της φαινομενικής ιδεολογικής ουδετερότητας. Η ιδεολογία διαφέρει από τη φιλοσοφία ως προς το εξής: η φιλοσοφία είναι ένας τρόπος να ζήσει τη ζωή του κάποιος, ενώ η ιδεολογία είναι ένας σχεδόν ιδανικός τρόπος ζωής για όλη την κοινωνία. Κάποιοι θεωρούν ότι η ιδεολογία έχει θετικά χαρακτηριστικά, όπως η δύναμη και ο ζήλος, ή αρνητικά στοιχεία, όπως υπερβολική βεβαιότητα και μεγάλη δυσκαμψία.

https://el.wikipedia.../wiki/Ιδεολογία

τα υπόλοιπα τα αφήνω στην άκρη. Ούτε θίχτηκα, ούτε σε έβρισα , ούτε σκοπός μου είναι να σε βγάλω φασίστα ή υποκριτή.. Αν θες απαντάς. Το ποστ μου είναι καθαρό απο προσβολές ή έστω κάτι που μοιαζει με προσβολη.

Μία τελευταία προσπάθεια...

Ζητάω ευγενικα μια απάντηση για αυτά:

και

τα υπόλοιπα τα αφήνω στην άκρη. Ούτε θίχτηκα, ούτε σε έβρισα , ούτε σκοπός μου είναι να σε βγάλω φασίστα ή υποκριτή.. Αν θες απαντάς. Το ποστ μου είναι καθαρό απο προσβολές ή έστω κάτι που μοιαζει με προσβολη.

Μια τελευταία προσπάθεια; Ξεκινάς το ποστ σου λες και τόση ώρα σε αγνοούμε ή σε αδικούμε; Στο πρώτο σου σχόλιο που απευθύνθηκες προς εμένα και στα επόμενα που ακολούθησαν επιχείρησες να βγάλεις διάφορα συμπεράσματα για το πρόσωπό μου, να με "ζωγραφίσεις" με διάφορους τρόπους, είτε έμμεσα, είτε άμεσα είτε... "αστεία", μετά το γύρισες και στην ειρωνεία και τώρα μου το παίζεις και παραμελημένος. Ισχύει το αντίθετο.

Όσον αφορά τα άλλα τι ακριβώς θέλεις; Υπάρχει κόσμος που αν δει κάποιον να γείρει λίγο αριστερά ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ θα τον πει κομμoυνιστή, αν γείρει λίγο δεξιά θα τον πει φασίστα. Οπότε για να σου απαντήσω στο πρώτο σου ερώτημα υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι είναι ουδέτεροι. Άνθρωποι που δεν τους ενδιαφέρει τι απόχρωση έχει μια πρόταση, αλλά το πόσο αυτή στέκει στο μυαλό τους. Από εκεί και πέρα δεν είναι θέμα αποδοχής από το άτομο του γεγονότος ότι δεν είναι ουδέτερο. Αντίθετα αποτελεί ανάγκη για άλλους να του δώσουν μια απόχρωση.

Όσον αφορά το δεύτερο, αν δεν κάνω λάθος πριν λίγους μήνες ψηφίστηκε αριστερή κυβέρνηση.

Όσον αφορά το δεύτερο, αν δεν κάνω λάθος πριν λίγους μήνες ψηφίστηκε αριστερή κυβέρνηση.

Κυβέρνηση ψηφίστηκε.. για την ώρα όμως μόνο αριστερά δε πάει.. γενικώς δε πάει.. :hehe: Στον αυτόματο για την ώρα, άιντε να δούμε τι θα γίνει.

• Like 2

Κυβέρνηση ψηφίστηκε.. για την ώρα όμως μόνο αριστερά δε πάει.. γενικώς δε πάει.. :hehe: Στον αυτόματο για την ώρα, άιντε να δούμε τι θα γίνει.

Για την ώρα έχει περιοριστεί μόνο σε επικοινωνιακού χαρακτήρα αριστερές κινήσεις(καθαρίστριες, επαναπροσλήψεις, ΕΡΤ), αν όμως επιβιώσουν αυτής της διαπραγμάτευσης, αν καταλήξουμε σε κάποια συμφωνία, ακόμα και χειρότερη του mail Χαρδούβελη, σταδιακά και σε βάθος χρόνου θα βλέπουμε όλο και περισσότερα δείγματα αριστερής διακυβέρνησης. Σίγουρα δεν θα δούμε τις επιστρατεύσεις του Σαμαρά.

Αλλά έχουν πολλά παγόβουνα μπροστά τους.

Το ΔΝΤ αποσύρει τους διαπραγματευτές από τις συζητήσεις

Απόφαση «βόμβα» του ΣτΕ: Αντισυνταγματικές οι περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις | ειδησεισ, δικαιοσυνη | Ημερησία

Δικαίωση Γερμανών ομολογιούχων για το θέμα του PSI - Newpost.gr

• Like 1

Μια τελευταία προσπάθεια; Ξεκινάς το ποστ σου λες και τόση ώρα σε αγνοούμε ή σε αδικούμε; Στο πρώτο σου σχόλιο που απευθύνθηκες προς εμένα και στα επόμενα που ακολούθησαν επιχείρησες να βγάλεις διάφορα συμπεράσματα για το πρόσωπό μου, να με "ζωγραφίσεις" με διάφορους τρόπους, είτε έμμεσα, είτε άμεσα είτε... "αστεία", μετά το γύρισες και στην ειρωνεία και τώρα μου το παίζεις και παραμελημένος. Ισχύει το αντίθετο.

αυτά όλα είναι στο μυαλό σου. Ή πιστεύεις ότι όποιος σου απευθύνεται μιλάει μονο για σενα (μεγάλη ιδεά) ή έχεις μανία καταδίωξης. Δεν έχω διαβάσει πιο παραπονιάρικο ποστ ότι ασχολούμαστε μαζί σου, γιατι θέλουμε να σε βγάλουμε φασίστα ή δεν ξερω γω τι.

για το αριστερη κυβέρνηση σου απάντησε ο @DJD, .. δεν ξέρω μόνος σου (βλ.παράθεση παρακάτω) είπες ότι υπάρχει κόσμος που αν δει κάποιον να γείρει λίγο αριστερά σε ένα θέμα θα τον πει κομμουνιστή. Εσύ τι κάνεις τώρα? άνοιξε η ΕΡΤ και γι'αυτό μας λες ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι αριστερή. ΟΚ

απο εδώ και κάτω δεν αναφέρομαι επί του προσωπικου (κάτι μου λέει ότι τα παρακάτω δε θα τα απαντήσεις)

Όσον αφορά τα άλλα τι ακριβώς θέλεις; Υπάρχει κόσμος που αν δει κάποιον να γείρει λίγο αριστερά ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ θα τον πει κομμoυνιστή, αν γείρει λίγο δεξιά θα τον πει φασίστα. Οπότε για να σου απαντήσω στο πρώτο σου ερώτημα υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι είναι ουδέτεροι. Άνθρωποι που δεν τους ενδιαφέρει τι απόχρωση έχει μια πρόταση, αλλά το πόσο αυτή στέκει στο μυαλό τους. Από εκεί και πέρα δεν είναι θέμα αποδοχής από το άτομο του γεγονότος ότι δεν είναι ουδέτερο. Αντίθετα αποτελεί ανάγκη για άλλους να του δώσουν μια απόχρωση.

Για το πρώτο δε συμφωνώ. "Άνθρωποι που δεν τους ενδιαφέρει τι απόχρωση έχει μια πρόταση, αλλά το πόσο αυτή στέκει στο μυαλό τους.":  Μα συζητάμε ακριβώς αυτό. Ότι το να μη σε ενδιαφέρει η απόχρωση δε σημαίνει ότι αυτό που πιστεύεις δεν πρεσβεύει κάτι χρωματισμένο.Ακόμα και το λευκό απόχρωση είναι.Δε σημαίνει ότι εαν δε θεωρείς τον ευαυτό σου χρωματισμένο, ότι λες είναι ουδέτερο.

Για το δεύτερο δεν κατάλαβα τι εννοεις. Ότι επειδή έχουμε "αριστερή" κυβέρνηση η κυρίαρχη ιδεολογία ειναι αριστερή..?

αν εννοείς αυτο κάνεις λάθος γιατι προφανώς  η κυρίαρχη ιδεολογία ΔΕΝ αλλάζει σε 4 μήνες..εξηγούμαι με παράδειγμα:10 χρόνια ο Τσίπρας να κυβερνάει η γιαγιά μου δε θα δεχτεί ως "ουδέτερο" αντικειμενικά σωστο να έχουν σύμφωνο συμβίωσης οι ομοφυλοφιλοι (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ έτσι.. δε σε είπα ομοφυλοφιλο, μην ακουσω τρέλες παλι!)

Και συνεχίζεις τις προσωπικές επιθέσεις. Αλλά ναι, όταν επιτίθεσαι προσωπικά στον άλλον, αν τολμήσει να το αναφέρει, είναι δείγμα μεγαλομανίας.

Στο δεύτερο σου έχω ήδη απαντήσει. Κάποιοι έχουν ανάγκη να αποδίδουν χρωματισμούς σε ιδέες και απόψεις. Φαντάζομαι οι ιδεολογίες προϋπήρξαν της ανθρώπινης σκέψης. Καλά το πας.

απο εδώ και κάτω δεν αναφέρομαι επί του προσωπικου
μην ακουσω τρέλες παλι!

Δεν αντέχεις να μην βγάλεις χολή.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.