Jump to content

Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

astrolabos

Recommended Posts

εγώ πάντως έχω σηκώσει τα χέρια μου ψηλά με τους τσοπάνηδες της κυβέρνησης αλλά και με αυτούς που πιστεύουν ότι είναι καλύτεροι από τους προηγούμενους απίθανους...

ότι θέλει ας γίνει..

• Like 2

δεν λεγανε οτι θα ειναι καλυτεροι, 

λεγανε :

"χειροτερα απο τωρα δεν μπορουν να πανε τα πραγματα "

"Mάλιστα, δεν είναι όλα ρδελομπου τώρα, τον ΣΥΡΙΖΑ περιμένουμε για να το κάνει αυτό.."

"Το πόσο καμμένη ειναι δεν μπορεί να το ξέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, και θέλει να την κυβερνήσει για να την σώσει. Η καμμένη γη με ένα καθάρισμα γίνεται πολύ καλή"

"γιατι να μην τα κανει οσα λεει ? " 

"μονο το αφορολογητο να παει στις 12.000, να καταργησει τον ΕΝΦΙΑ και θα ειμαστε ενταξει"

για να τα λεμε και ολα :p 

εγώ πάντως έχω σηκώσει τα χέρια μου ψηλά με τους τσοπάνηδες της κυβέρνησης αλλά και με αυτούς που πιστεύουν ότι είναι καλύτεροι από τους προηγούμενους απίθανους...

ότι θέλει ας γίνει..

Ο λαός λέει " Όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν ".

Έχω σταματήσει να συμμετέχω τόσο καιρό και να γράφω στο συγκεκριμένο θέμα για λόγους που έχω εξηγήσει παλιότερα.

Εξηγήστε μου όμως κάτι όσοι ακόμα "πλακώνεστε" (εντός εισαγωγικών) εδώ μέσα.

Οι μεν υποστηρικτές ΣΥΡΙΖΑ είστε αφελείς, ονειροπόλοι ή ρομαντικοί?

Οι δε πολέμιοι ΣΥΡΙΖΑ είστε πραγματικά χαρούμενοι που η τωρινή κυβέρνηση αποτυγχάνει επίσης?

Δε κάθομαι να εξετάσω το αν οι μεν είστε σωστά ρομαντικοί ούτε αν οι δε, είστε σωστά χαρούμενοι.

Στέκομαι μόνο στο οτι αν πραγματικά έχετε συνειδητοποιήσει οτι και ο Θεός ο ίδιος (sorry vic) να κατέβει, με τα μυαλά που κουβαλάμε αφενός και με τα κουμάντα που έχουν δρομολογηθεί απέξω αφετέρου, δε θα αλλάξει τίποτα και οι μοίρα είναι προδιαγεγραμμένη.

Για το μόνο που είμαι σίγουρος και θα ήθελα να γίνει με οποιοδήποτε κόστος είναι να αποκτήσω τη χαμένη μου αξιοπρέπεια και να πετάξω στον αγύριστο τη δουλικότητα που με υπέβαλλαν οι δυνάστες μου.

Για όλα τα άλλα τσάμπα γράφουμε, τσάμπα αναπνέουμε.

Έγινε επεξεργασία από greekfragma
  • Like 2

Για το μόνο που είμαι σίγουρος και θα ήθελα να γίνει με οποιοδήποτε κόστος είναι να αποκτήσω τη χαμένη μου αξιοπρέπεια και να πετάξω στον αγύριστο τη δουλικότητα που με υπέβαλλαν οι δυνάστες μου.

Αυτο. Διαπραγματευση με τκν πατο μας να μην κανουν και ας γυρισουμε σε μνα. Καλυτερα φτωχωτερος και με αξιοπρέπεια παρα πορνη του καθε καροτσάκια.

• Like 2

Στέκομαι μόνο στο οτι αν πραγματικά έχετε συνειδητοποιήσει οτι και ο Θεός ο ίδιος (sorry vic) να κατέβει, με τα μυαλά που κουβαλάμε αφενός και με τα κουμάντα που έχουν δρομολογηθεί απέξω αφετέρου, δε θα αλλάξει τίποτα και οι μοίρα είναι προδιαγεγραμμένη.

Αυτό είχα γράψει 2 σελίδες πριν. Αλλά πόσοι έχουν αυτοί την άποψη άραγε? Λίγοι την έχουν. Ακόμα και μια 10ετία να περάσει πάλι λίγοι θα είναι.

Παντως το οτι μερικοι εδω μεσα ειναι expert του Forex® και χαραμίζονται με ξεπερνα...

Φυσικα ο/η/το *insert new currency name* θα υποτιμηθει εναντι του € σε χρόνο Dt, ενω το οικοδόμημα της Ευρωζώνης που βρίσκεται πισω απο το ενιαίο νόμισμα θα ειναι βράχος μετα την εξόδο χώρας μέλους και ΦΥΣΙΚΑ δεν θα ανοίξει ρουθουνι για Ιταλία, Κύπρο, Ισπανία, Πορτογαλία.

Fak yeah! που λενε στο 'murica

«Μπροστά στην κόλαση της δραχμής, το μνημόνιο είναι παράδεισος»

Θα μου πεις "Αυτός είναι πουλημένος" μπλα μπλα μπλα....

Από εκεί και πέρα πολύ μου αρέσει αυτό το επιχείρημα με το οικοδόμημα της Ευρωζώνης. Σαν να έχεις γεμίσει με ΤΝΤ το σπίτι σου και να απειλείς τους γείτονες ότι αν δεν σε πληρώσουν θα ανατιναχτείς και.... θα τους σπάσεις τις τζαμαρίες. Η απειλή θεωρείς ότι θα έχει αποτέλεσμα να σε πληρώσουν και αυτό το στηρίζεις στο γεγονός ότι τα λεφτά που ζητάς είναι λιγότερα από το κόστος αντικατάστασης των τζαμαριών.

Τελικά ήταν πολύ μπροστά οι Γιώργηδες το 10 με τους Τιτανικούς και τα πιστόλια στο τραπέζι. Βέβαια τότε τους μουτζώναμε με αυτά που λέγανε και τους αποκαλούσαμε προδότες που κονομάνε οι ίδιοι και αυτοί που τους έβαλαν, διεκατομμύρια από το σορτάρισμα των ομολόγων. Τώρα παρόμοια τακτική την ονομάζουμε σκληρή διαπραγμάτευση και αυτούς που την επέλεξαν πατριώτες.

Έγινε επεξεργασία από yanni
  • Like 1

«Μπροστά στην κόλαση της δραχμής, το μνημόνιο είναι παράδεισος»

Θα μου πεις "Αυτός είναι πουλημένος" μπλα μπλα μπλα....

Από εκεί και πέρα πολύ μου αρέσει αυτό το επιχείρημα με το οικοδόμημα της Ευρωζώνης. Σαν να έχεις γεμίσει με ΤΝΤ το σπίτι σου και να απειλείς τους γείτονες ότι αν δεν σε πληρώσουν θα ανατιναχτείς και.... θα τους σπάσεις τις τζαμαρίες. Η απειλή θεωρείς ότι θα έχει αποτέλεσμα να σε πληρώσουν και αυτό το στηρίζεις στο γεγονός ότι τα λεφτά που ζητάς είναι λιγότερα από το κόστος αντικατάστασης των τζαμαριών.

Ριξε μια ματια στην ιστορια της Lehman και πως  εφτασε μια επενδυτικη τραπεζα μεσαιου μεγεθους να κινδυνευει να τιναξει την παγκοσμια οικονομια στον αερα και μετα θα καταλαβεις τι ρολο παιζει η ψυχολογια και ποσο πραγματικο ειναι το  domino effect 

Και η σταση πληρωμων δεν ειναι "εχω γεμισει το σπιτι ΤΝΤ". Ειναι σταση πληρωμων. Ξεκαθαρισε στο μυαλο σου τις εννοιες που χρησιμοποιείς 

Έγινε επεξεργασία από narta
  • Like 1

Οι μεν υποστηρικτές ΣΥΡΙΖΑ είστε αφελείς, ονειροπόλοι ή ρομαντικοί? Οι δε πολέμιοι ΣΥΡΙΖΑ είστε πραγματικά χαρούμενοι που η τωρινή κυβέρνηση αποτυγχάνει επίσης?

Νομίζω την προηγούμενη φορά σε είχα κράξει επειδή τσουβαλιάζεις κόσμο; Δεν θυμάμαι η αλήθεια, αλλά βλέπω ότι όλοι τελικώς είναι για τα μπάζα εδώ μέσα, χαμηλού IQ ή απλά Ανθέλληνες?

Καλυτερα φτωχωτερος και με αξιοπρέπεια παρα πορνη του καθε καροτσάκια.

Αυτό θα το έγραφα αν δεν είχα τίποτα να χάσω ή πολλά να κερδίσω. Εγώ, προσωπικά και αποκλειστικά για το παρόν θέμα.

Ανθέλληνες νομίζω είναι αυτοί που πουλάνε την Πατρίδα. Οι "προδότες" κοινώς.

Επίσης ανθέλληνες είναι και αυτοί που καταλήστεψαν το κράτος όπως ο τσοχατζόπουλος, Τσουκάτος κλπ. Δηλαδή? Το ΠΑΣΟΚ. Τι είναι ο Σύριζα? Στην ουσία το παλιό ΠΑΣΟΚ. Άρα? Δια της μαθηματικής Επαγωγής Ανθέλληνες και οι συριζαίοι.

ΝΔ? Πώληση του ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς. Δηλαδή? Πούλημα της Πατρίδας. Δηλαδή?????

Έγινε επεξεργασία από pasjohn

Ριξε μια ματια στην ιστορια της Lehman και πως  εφτασε μια επενδυτικη τραπεζα μεσαιου μεγεθους να κινδυνευει να τιναξει την παγκοσμια οικονομια στον αερα και μετα θα καταλαβεις τι ρολο παιζει η ψυχολογια και ποσο πραγματικο ειναι το  domino effect 

Και η σταση πληρωμων δεν ειναι "εχω γεμισει το σπιτι ΤΝΤ". Ειναι σταση πληρωμων. Ξεκαθαρισε στο μυαλο σου τις εννοιες που χρησιμοποιείς 

Να ξεκαθαρίσουμε λίγο πρώτα κάτι. Ο τύπος ξέρει τι λέει; Ξέρει από forex ή καλά ανέφερα το "Αυτός είναι πουλημένος" ως πιθανή απάντηση;

Η Lehman έσκασε σε μια περίοδο εφορίας. Πέρασε μια κάποια περίοδος με πανικό, καταρρεύσεις, χρεοκοπίες εταιριών ΟΚ και τώρα τα χρηματιστήρια σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Εμάς μας περιμένουν στην γωνία 5 χρόνια. Δεν θα σκάσει Kinder έκπληξη. Και να σκάσει έχουν 250-500 εκατομμύρια Ευρωπαίους φορολογούμενους να πληρώσουν τον λογαριασμό. Τα χρηματιστήρια θα πέσουν, όσοι έχουν λεφτά στην άκρη θα πίνουν Σαμπάνια στην υγειά της Ελλάδας που τους έδωσε την δυνατότητα να ξανά αυξήσουν τις περιουσίες τους. Οι Έλληνες δεν ξέρω που θα είμαστε και σε τι κατάσταση. Δεν με ενδιαφέρουν οι έξω. Εμείς; Θα επιβεβαιωθεί ο Λαπαβίτσας ότι σε λίγους μήνες θα έχουμε συνέλθει; Κάτι σαν τον υποβιβασμό της ΑΕΚ; Ή μήπως θα την βγάζουμε με λαπά για πολλά χρόνια;

Η όλη διαπραγματευτική γραμμή είναι "εχω γεμισει το σπιτι ΤΝΤ". Η στάση πληρωμών είναι "Ωπ, βρήκα αναπτήρα". Και πες μου. Πόσο διαφέρει από το πιστόλι στο τραπέζι του Γιώργη;

• Like 2

Η πρόταση των Ευρωπαίων είναι πρόταση ρήξης. Είτε η κυβέρνηση θα υποχωρήσει και οι άλλοι λαοί θα δουν ότι Αριστερή κυβέρνηση = χειρότερα μέτρα λιτότητας, είτε δεν θα υποχωρήσει και οι άλλοι λαοί θα δουν ότι έξοδος από την Ευρωζώνη = καταστροφή. Το τελευταίο θα αμφισβητηθεί προφανώς, αλλά αν πάμε σε δραχμή πολλοί υποστηριχτές της θα αλλάξουν nickame εδώ μέσα.

• Like 2

πολλοί υποστηριχτές της θα αλλάξουν nickame εδώ μέσα.

μην κρίνεις εξ' ιδίων τα αλλότρια.

Προσωπικα, κρινω με οτι εχω δει πχ κινησεις για greek stream, brics, p3, ιδιωτικοποιήσεις, καναλια, λαθη στην παιδεια, παραξενα πραγματα στην ΕΡΤ, εξωτερικη πολιτικη. Μολις οριστικοποιηθει η συμφωνια, θα την βαλω στην εξισωση. Δεν σκιζομαι ουτε να τους βγαλω λαδι, ουτε να τους καταποντίσω.

Αλλιώς υπαρχει και η ευκολη λυση, να κραζουμε τα παντα. Με αυτο τον τροπο παντα σωστος θα βγαινεις σε οποιο μερος του κοσμου και να εισαι.

Έγινε επεξεργασία από oxide
  • Like 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.