Jump to content

Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

astrolabos

Recommended Posts

Νομίζω ότι αποδείχτηκε ότι ο Τσίπρας δρούσε βάση σχεδίου. Αυτό το έχω γράψει και παλιότερα, τα μέτρα του 3ου μνημονίου δε θα πέρναγαν από τη βουλή και τον κόσμο με ΝΔ/Πασοκ, χρειαζόταν νέο πρόσωπο, και ο Τσίπρας τα κατάφερε. Και από τη στιγμή που δεν ασκείς κοινωνική πολιτική κι ανέχεσαι την ανομία από τους ίδιους (καναλάρχες ένα μικρό παράδειγμα) τότε ναι, είσαι απλά ένας ακόμα εντολοδόχος, όπως ήταν κι όλοι οι προηγούμενοι.

• Like 3

Είμαστε σε πολύ χειρότερο σημείο από το 89 και αυτοί που ήθελα εγώ δε μπήκαν πάντως  :hehe: Για πολύ κόσμο η επιλογή Συριζα ήταν απλά για να φύγει η δυστυχία που άκουγε στο όνομα ΝΔ/Πασοκ.

ποιοι ειναι αυτοι που ηθελες τελικα ?  10 μηνες και ακομα να λυθει το μυστηριο, εγω το ηλιοβασιλεμα της σαντορινης και ο πρωην εργαζομενος στο γραφειο του σαμαρα θα παρουμε την απορια στον  ταφο :p 

Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία ποιοι είναι, αυτό που έχω επαναλάβει πολλές φορές είναι ότι κανείς τους δε με εκπροσωπεί. Και σε έπαρση ειλικρίνειας (και βλέπω να μου το κουοτάρετε αυτό για τα επόμενα χρόνια) ακόμα και η αριστερά είναι ένα τρελό μπάχαλο αυτή τη στιγμή. Ανταρσυα τσακώνεται με ΝΑΡ, το ΚΚΕ ειναι στην κοσμάρα του ως συνήθως, οι 30 διαφορετικές συνιστώσες κάθονται και τσακώνονται για το πως πρέπει να διαχειριστεί ο σοσιαλισμός ενώ δεν μπορεί να συζητηθεί καν σαν ιδέα για την επόμενη 30ετία, κοινώς απογοήτευση κι από κει. Τι θέλεις να σου πω; Υπάρχει κάποιος/οι που θα ρθουν να χτυπήσουν την ανομία; Να αποδώσουν δικαιοσύνη για τα εγκλήματα κατά του ελληνικού λαού την τελευταία 25ετία; Που να κάνουν κοινωνική πολιτική; Κάποιος που να επαναφέρει τα εργασιακά δικαιώματα; Κάποιος που δε θα πουλήσει την ελλάδα κομμάτι κομμάτι για ψεύτικα δάνεια; Ε αν όλοι μαζί δε το ζητήσουμε δε πρόκειται να ρθει.

• Like 1

Κοίτα επειδή να ξαναγράφω τα ίδια δε πρόκειται, κάτσε ψάξε τι έχω πει, τώρα το αν θες να πιστεύεις ότι είμαι συριζαίος που κρύβομαι, ε δε με καίει και πολύ. Η συμπάθεια μου στον Σύριζα σταμάτησε στην επόμενη του δημοψηφίσματος (το οποίο αν θυμάσαι είχα γράψει ότι είναι ψιλοάκυρο τη στιγμή που ήρθε, παρόλαυτα είχα κάνει ξεκάθαρη την θέση μου). Η ανυπολόγιστη ζημιά έγινε όσο κυβέρναγε πασοκ-νδ για 40 χρόνια, ο Τσίπρας απλά έβαλε το κερασάκι συνεχίζοντας τον δρόμο που του είπαν. Άσε τα καμαρωτά τα λόγια σε μένα και κάνε καμιά αυτοκριτική που και που για το τι υποστηρίζεις τόσα χρόνια.

Να σταθώ στο τελευταίο σκέλος; "Η ανυπολόγιστη ζημιά εγινε στα 40 χρόνια ". Κανεις λογικός άνθρωπος δε θα έλεγε ποτέ οτι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ειναι υπεύθυνη για ολα τα δεινά που βιώνει η Ελλάδα. Πάντως

Α) Μου αρέσει που νιώθει την ανάγκη ο μέσος πρώην/νυν ψηφοφόρος/υποστηρικτής του ΣΥΡΙΖΑ να το υπογραμμίσει αυτό

Β) Με τη ζημιά που έκαναν μεσα σε 6 μήνες στη χώρα ειναι ενδιαφέρον να φανταστούμε τι θα μπορούσαν να εχουν κανει αν απο ένα καπρίτσιο της τύχης είχαν την ευκαιρία να εχουν κυβερνήσει περισσότερο.

Απο κει και πέρα άσε το αν ψήφισες, δεν ψήφισες κτλ. Η ερωτηση μου ηταν πολύ απλή. Βλέπεις μονοπάντη κριτική απο τους μνημονιακούς του forum. Απο τους αντιμνημονιακούς δε βλέπεις το ίδιο αν όχι χειρότερο φαινόμενο;

Απο κει και πέρα άσε το αν ψήφισες, δεν ψήφισες κτλ. Η ερωτηση μου ηταν πολύ απλή. Βλέπεις μονοπάντη κριτική απο τους μνημονιακούς του forum. Απο τους αντιμνημονιακούς δε βλέπεις το ίδιο αν όχι χειρότερο φαινόμενο;

Δε καταλαβαίνω τι μου ζητάς. Να σου πω αν οι υπόλοιποι "κράζουν" τον Σύριζα όσο κράζουν τους υπόλοιπους;

το DPS του σύριζα είναι μεγαλύτερο από τους άλλους αλλά σε συνολικό damage τον τρώνε το σύριζα οι ΝΔΠΑΣΟΚ άνετα

#επεσενμουτοχελμετ

Μπορεί να διαφωνείτε αλλά η γνώμη μου είναι ότι ο Συριζα έφερε πιο γρήγορα ότι θα έφερναν οι άλλοι, όπως είπα τα μέτρα του 3ου μνημονίου δε θα πέρναγαν, και θα φτάναμε ξανά σε στάση πληρωμών και μια από τα ίδια πάλι, ίσως να μη γινόταν σε 3μήνες, να γινοταν σε 6.. το αποτέλεσμα ίδιο θα ήταν.

• Like 1

Το τρίτο θα ερχόταν, αλλά δεν θα είχε καμιά σχέση με αυτό που φάγαμε. Η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών δεν θα χρειαζόταν ή αν γινόταν θα γινόταν σε κάθε τράπεζα ξεχωριστά, χωρίς φωνές και πανικούς και αυτές θα ήταν μικρότερες. Capital controls δεν θα είχαμε και άρα ούτε και το επιπλέον κόστος αυτών. Η χρηματιστηριακή αξία των τραπεζών δεν θα είχε πάει στα σκουπίδια, οπότε αυτές δεν θα είχαν ξεπουληθεί για στραγάλια. Επιπλέον το ΤΧΣ θα είχε πάρει κάποια από τα επενδυμένα δις της προηγούμενης ανακεφαλαιοποίησης πίσω. Τα ταμεία δεν θα τρέχανε να διασώσουν την τράπεζα Αττικής, όπως διάβαζα έναν τίτλο πριν λίγο καιρό, με την λέξη "σκάνδαλο" να φιγουράρει στον τίτλο. Αν ο Τσίπρας και τα συντρόφια του δεν ξερογλύφονταν για την καρέκλα και δεν καλούσαν τον κόσμο να μην πληρώνει, δεν απειλούσαν τους επενδυτές να μην έρθουν να επενδύσουν και δεν φώναζαν προς τους Ευρωπαίους ότι θα τα καταργήσουν όλα, δεν θα ξανά περιμέναμε την ανάπτυξη για το 2016, που μέσα σε λίγες μέρες έγινε δεύτερο εξάμηνο του 2016 και θα πάει λογικά το 2017 και άμα. Ακόμα και η AMD θα έχει προλάβει να βγάλει τους Zen μέχρι να δούμε ανάπτυξη.

Με αυτά και μα αυτά, έχουμε κόστος ανακεφαλαιοποίησης, ξεπούλημα τραπεζών, ζημιά από τα capital controls, απόλυτη χασούρα των χρημάτων του ΤΧΣ στην προηγούμενη ανακεφαλαιοποίηση, απώλειες εσόδων για το κράτος από το δεν πληρώνω, απώλειες από την παύση/ανακοπή/αναστολή/ακύρωση των επενδύσεων διότι όσοι δεν επενδύσετε με εμάς κυβέρνηση είστε τοκογλύφοι, καθυστέρηση για ένα χρόνο των χρημάτων που τελικώς τώρα ζητάμε από τους δανειστές υπό χειρότερους όρους και δεν ξέρω τι άλλο. Πετάξαμε 20-40 αν όχι 80δις στο κεφάλι μας επιπλέον, αλλά δεν τρέχει κάστανο διότι έτσι και αλλιώς στο πρόγραμμα ήταν. Δηλαδή το ότι είχαν μπει κάποια πράγματα σε μια σειρά, ασχέτως αν συμφωνούμε ή όχι με το πως είχαν αυτά γίνει, δεν δημιουργούσε συνθήκες οικονομικής σταθερότητας αυτό. Όλες αυτές οι φωνές πριν τις εκλογές ή δήθεν διαπραγμάτευση μετά και το κλίμα που υπάρχει σήμερα με τα capital controls δεν κοστίζει στο κράτος δισεκατομμύρια; τα πισωγυρίσματα και η έλλειψη συνεννόησης πληρώνονται. Δεν είναι ασήμαντα για την οικονομία του κράτους και την ζωή των πολιτών.

Αλλά παρόλα τα δεκάδες παραπάνω δις, υπάρχει η απόλυτη σιγουριά ότι όλα αυτά που ήρθαν θα έρχονταν. Τόση σιγουριά όση ότι θα έρθει ο Τσίπρας στην εξουσία και θα μας στέλνουν λεφτά οι Ευρωπαίοι με όρους που εμείς θα καθορίζουμε. Η ισοπέδωση που γίνεται είναι απίστευτη. Win win σενάριο. 100%, 100000000% σίγουροι ότι με τον Τσίπρα όλα θα ήταν καλύτερα. Τώρα που όλα είναι σκατ@, 100000000000000000000% σίγουροι ότι και με τους άλλους τα ίδια σκατ@ θα ήταν. Και έτσι και γιουβέτσι. Αλά καρτ. Δύο μέτρα, δύο σταθμά. Τα δικά μας δικά μας. Τα δικά σας και αυτά δικά μας.

Η μόνη διαφορά; Εμείς είμαστε οι θαρραλέοι, εσείς οι πουλημένοι ζητιάνοι.Εντάξει, The end.

Έγινε επεξεργασία από yanni
  • Like 5

Εσύ από που την αντλείς την 100% σιγουριά δηλαδή ότι δε θα είχαμε capital controls; Αφού δε θα πέρναγε το 3ο μνημόνιο. Άρα δε θα χαμε να πληρώσουμε. 

Edit: Τέλος πάντων δεν έχει κανένα νόημα ή σκοπό αυτή η κουβέντα. Θέλεις να πεις οτι φταίει ο σύριζα για το που βρίσκεται η χώρα σήμερα, καλώς πες το. Η ουσία είναι ότι ούτε ο συριζα διαφέρει από τους άλλους, και στο μπλέντερ να την βάλεις πλέον την ψήφο σου το ίδιο αποτέλεσμα θα πάρεις.

Φτιάχνεις ένα σενάριο το οποίος θεωρείς ότι έτσι θα ήταν. Φτιάχνω ένα σενάριο το οποίο εγώ θεωρώ ότι έτσι θα ήταν. Και τα δύο σενάρια είναι, να κάτσουμε να βγάλουμε τις πιθανότητες ποιο ήταν περισσότερο πιθανό να συμβεί; Όντως δεν έχει νόημα.

Όχι μην τα ισοπεδώνεις έτσι. Αν χρωστάω 300 ευρώ, κάνω μια λάθος επιλογή και πάω τον λογαριασμό στα 350 δεν μπορώ να έρθω μετά και να πω "ε έτσι και αλλιώς ο λογαριασμός θα πήγαινε 350". Όχι, αυτά τα επιπλέον 50 είναι της λάθος επιλογής κόστος. Αν θα πήγαινε στα 350, τώρα θα πάει στα 400 και αν οι επιπτώσεις επεκτείνονται και σε βάθος χρόνου, θα πάει 420 και 450. Δεν είναι θεωρητικό αυτό. Το ζούμε. Αν ήμασταν πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου και συζητάγαμε για το πιο κόμμα είναι σε θέση να κυβερνήσει καλύτερα, εκεί και οι δύο θα μιλάγαμε θεωρητικά. Το κόστος της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ πλέον είναι κοστολογημένο. Δεν είναι θεωρία και η ισοπέδωση έχει να κάνει ακριβώς με αυτό. Μιλάμε για καλύτερο μέλλον πριν τις εκλογές και παρουσιάζουμε την θεωρία αυτή, ως κάτι το σίγουρο, διότι "τι χειρότερο να συμβεί" και ερχόμαστε στην σημερινή πραγματικότητα και επειδή δεν μας αρέσει η πραγματικότητα αυτή, καταλήγουμε να επικαλούμαστε και πάλι μια άλλη θεωρία, για το τι θα γινόταν αν είχαν έρθει αλλιώς τα πράγματα. Και καταλήγουμε στο επίσης βολικό συμπέρασμα "τι καλύτερο να είχε συμβεί"; Αλά καρτ.

Με συγχωρείς, αλλά το σενάριό μου δεν είναι θεωρία. Και για αυτό λέω ότι δεν έχει πλέον νόημα να γράψω κάτι παραπάνω. Όποιος κατάλαβε ότι έγραψα. Όποιος δεν κατάλαβε, no problem. :)

ουτε εχει νοημα να πας και να μου γραφεις  

"θα επρεπε να  ντρεπεσαι που ψηφισες λεβεντη"

με επιχειρηματα απο junk  ιστοτοπο της κακιας ωρας :p ( ο οποιος μου ζητησε λεφτα επειδη ειδα το ιδιο αρθρο μια  απο το μαγαζι - μια απο το σπιτι και μια 2η οταν εκανα refresh - αχαχαχαχαχαχαχαχα ) 

οταν ο ιδιος ντρεπεσαι να δηλωσεις για το ποιοι ηθελες να παρουν εδρα στις 25/1 και τελικα δεν πηραν, λες και εχουμε καμια ψηφιακη γκιλοτινα ξερω γω και αμα γραψεις χριστιανοδημοκρατικο κομμα - ΑΝΤΑΡΣΥΑ - μλ ΚΚΕ  - whatever  θα σου κοψουμε το  κεφαλι  :p 

Μπορεί να διαφωνείτε αλλά η γνώμη μου είναι ότι ο Συριζα έφερε πιο γρήγορα ότι θα έφερναν οι άλλοι,

welcome to my world -> http://www.thelab.gr/topic/140717-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-2512015/page-3#entry2114630

τωρα γι ατην ελλειψη ενοτητας μεταξυ αριστερων και "αριστερων" λογικο να συμβαινει αυτο που συμβαινει αφου τα λεφτα της καρεκλας παραμενουν πολλα και η λιγουροσυνη  ατελειωτη, αν δεν ητανε τα λεφτα το προβλημα τοτε γιατι δεν τα βρηκε ο δραχμαζανης με το ΚΚΕ ή εστω με το ΕΠΑΜ ? mad cuz bad :D  αν ο δικος μου ειναι καρτουν τοτε αυτος ειναι ζωντανο hentai με πλοκαμια στο χρωμα του πεντοχιλιαρου  (αιωνια η μνημη του  :hehe:

Δυστυχώς μετά τα όσα έγιναν με το δημοψήφισμα, δεν έχω καμιά αυταπάτη για το πως θα πορευτεί και αυτή η κυβέρνηση.

Έκανε τη μεγαλύτερη κωλοτούμπα της μεταπολίτευσης, έδωσε άπειρες υποσχέσεις για πράγματα που δεν υπήρχε περίπτωση να καταφέρει,

έγινε ένα με το σύστημα που μας έφερε σε αυτή εδώ τη κατάσταση.

Αυτοί που είχαν διαφορετικές απόψεις και υποστήριζαν αυτά που ο Σύριζα ελεγε προεκλογικά, έφυγαν/εκδιώχτηκαν από το κόμμα με ελαφρά πηδηματάκια.

Η ελπίδα που διατυμπανούσαν προεκλογικά αποδείχτηκε κάλπικη όσο και οι ίδιοι.

Και δυστυχώς ο λαός που τους ψήφισε τη πρώτη φορά, δεν είχε καμιά δικαιολογία να τους ψηφίσει και τη δεύτερη μιας και είχε επίγνωση ότι θα εφαρμόζανε τρίτο μνημόνιο, αυτό που θα σκίζανε με ένα νόμο από τη πρώτη μέρα μη ξεχνιόμαστε.

Στους τυφλούς όμως βασιλεύει ο μονόφθαλμος, μιας και τα περισσότερα υπόλοιπα κόμματα είναι μέρος του προβλήματος και όχι η λύση.

θα έρθουν ακόμα δυσκολότερες μέρες, αυτό είναι σίγουρο.

Και πολύ φοβάμαι ότι μετά από τις νέες περικοπές στις συντάξεις γιατί το ασφαλιστικό δεν είναι βιώσιμο με τέτοια ανεργία, όπως και με τις πρώτες κατασχέσεις κατοικιών θα αρχίσουν τα όργανα.

Και εκεί όποιον πάρει ο Χάρος.

Μακάρι να βγω λάθος, αλλά ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ ακόμα.

Και ακόμα να φανεί φως στο τέλος του τουνελ.....

• Like 1

ουτε εχει νοημα να πας και να μου γραφεις  

"θα επρεπε να  ντρεπεσαι που ψηφισες λεβεντη"

με επιχειρηματα απο junk  ιστοτοπο της κακιας ωρας :p ( ο οποιος μου ζητησε λεφτα επειδη ειδα το ιδιο αρθρο μια  απο το μαγαζι - μια απο το σπιτι και μια 2η οταν εκανα refresh - αχαχαχαχαχαχαχαχα ) 

οταν ο ιδιος ντρεπεσαι να δηλωσεις για το ποιοι ηθελες να παρουν εδρα στις 25/1 και τελικα δεν πηραν, λες και εχουμε καμια ψηφιακη γκιλοτινα ξερω γω και αμα γραψεις χριστιανοδημοκρατικο κομμα - ΑΝΤΑΡΣΥΑ - μλ ΚΚΕ  - whatever  θα σου κοψουμε το  κεφαλι   :p

welcome to my world -> http://www.thelab.gr/topic/140717-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-2512015/page-3#entry2114630

τωρα γι ατην ελλειψη ενοτητας μεταξυ αριστερων και "αριστερων" λογικο να συμβαινει αυτο που συμβαινει αφου τα λεφτα της καρεκλας παραμενουν πολλα και η λιγουροσυνη  ατελειωτη, αν δεν ητανε τα λεφτα το προβλημα τοτε γιατι δεν τα βρηκε ο δραχμαζανης με το ΚΚΕ ή εστω με το ΕΠΑΜ ? mad cuz bad :D  αν ο δικος μου ειναι καρτουν τοτε αυτος ειναι ζωντανο hentai με πλοκαμια στο χρωμα του πεντοχιλιαρου  (αιωνια η μνημη του   :hehe:

Είναι η άποψη μου ότι ο Λεβέντης είναι ένας ακόμα γραφικός του χωριού στη βουλή, διαφωνούμε, καλό κάνει κι η διαφωνία.

Όσο για το τι ψήφισα δεν έχει νόημα, πρώτον γιατί έχω κάθε δικαιώμα να το κρατάω για πάρτη μου και δεύτερον είτε ψήφισα ανταρσυα είτε επαμ είτε μλ-κκε είτε τους οικολόγους είναι το ίδιο και το αυτό. Τζήμερο πάντως δε ψήφισα :hehe:

Το τρίτο θα ερχόταν, αλλά δεν θα είχε καμιά σχέση με αυτό που φάγαμε...

Σας βολεύει να ξεχνάτε μια σημαντική λεπτομέρεια. Ο Τσίπρας δεν ήρθε, τον έφερε ο Αντωνάκης. Όπως επίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έριξε την κυβέρνηση, την έριξε ο Αντωνάκης (έχει εμπειρία άλλωστε). Αναλογιστείτε λοιπόν, γιατί το έκανε και θα σας λυθούν όλες οι απορίες περί της πορείας που θα είχε η χώρα, αν θα κάναμε στάση πληρωμών, αν θα τρώγαμε 3ο και χειρότερο μνημόνιο, αν θα είχαμε capital control, και πολλά άλλα. Ο Αντωνάκης φέρθηκε έξυπνα, τράβηξε την περόνη, έδωσε τη χειροβομβίδα στον διψασμένο για δόξα Τσίπρα κι έφυγε. Έγινε επεξεργασία από Wizard!
  • Like 3

Να προσθέσω μια αλλη παράμετρο σε όσους νομίζουν οτι ο Τσίπρας ήρθε τυχαία και δεν βοηθήθηκε και από τους δεξιούς.

http://unfollow.com.gr/print-edition/siriza-kai-israil-to-xroniko-mias-proanangeltheisas-filias/

• Like 2

Σας βολεύει να ξεχνάτε μια σημαντική λεπτομέρεια. Ο Τσίπρας δεν ήρθε, τον έφερε ο Αντωνάκης. Όπως επίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έριξε την κυβέρνηση, την έριξε ο Αντωνάκης (έχει εμπειρία άλλωστε). Αναλογιστείτε λοιπόν, γιατί το έκανε και θα σας λυθούν όλες οι απορίες περί της πορείας που θα είχε η χώρα, αν θα κάναμε στάση πληρωμών, αν θα τρώγαμε 3ο και χειρότερο μνημόνιο, αν θα είχαμε capital control, και πολλά άλλα. Ο Αντωνάκης φέρθηκε έξυπνα, τράβηξε την περόνη, έδωσε τη χειροβομβίδα στον διψασμένο για δόξα Τσίπρα κι έφυγε.

Το μόνο που θα σχολιάσω είναι ότι το ποστ σου είναι άλλη μια έκδοση του "και με τους άλλους ακριβώς τα ίδια θα ήμασταν σήμερα".

Βασικά η θεωρία του "και με τους άλλους ακριβώς τα ίδια θα ήμασταν σήμερα", απαντάει σε μεγάλο βαθμό στο ερώτημα του γιατί ο κόσμος τους ξανά ψήφισε στις τελευταίες εκλογές.

Τώρα αν κάποιος νιώθει την ανάγκη να δικαιολογεί στον εαυτό του, γιατί ψηφίζει μια ζωή τον "λεφτά υπάρχουν", εμένα δεν με απασχολεί.

• Like 2

Το μόνο που θα σχολιάσω είναι ότι το ποστ σου είναι άλλη μια έκδοση του "και με τους άλλους ακριβώς τα ίδια θα ήμασταν σήμερα".

Βασικά η θεωρία του "και με τους άλλους ακριβώς τα ίδια θα ήμασταν σήμερα", απαντάει σε μεγάλο βαθμό στο ερώτημα του γιατί ο κόσμος τους ξανά ψήφισε στις τελευταίες εκλογές.

Θεωρία, συνωμοσίας μάλιστα, ήταν ο εκβιασμός Καραμανλή για να παραιτηθεί. Αποδείχθηκε ότι ήταν γεγονός. Οπότε κάποιες θεωρίες, είναι βάσιμες. Είναι γραμμένο σε κάποιο τοίχο: Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι, θα ήταν παράνομες

Τώρα αν κάποιος νιώθει την ανάγκη να δικαιολογεί στον εαυτό του, γιατί ψηφίζει μια ζωή τον "λεφτά υπάρχουν", εμένα δεν με απασχολεί.

Δεν νιώθω καμία ανάγκη να δικαιολογήσω κανέναν. Ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ τον Φλεβάρη, ΟΧΙ στο δημοψήφισμα και μετά έφυγα από τη χώρα. Αν ήμουν εκεί, δε θα τους ψήφιζα. Γιατί ψηφίζω; Για να έχω την ψευδαίσθηση ότι έχω το δικαίωμα. Δεν το καυχιέμαι όμως, όπως κάνετε πολλοί. Άλλοι σκηνοθετούν, εμείς απλά επιλέγουμε το θίασο.

Δε καταλαβαίνω τι μου ζητάς. Να σου πω αν οι υπόλοιποι "κράζουν" τον Σύριζα όσο κράζουν τους υπόλοιπους;

Μπορεί να διαφωνείτε αλλά η γνώμη μου είναι ότι ο Συριζα έφερε πιο γρήγορα ότι θα έφερναν οι άλλοι, όπως είπα τα μέτρα του 3ου μνημονίου δε θα πέρναγαν, και θα φτάναμε ξανά σε στάση πληρωμών και μια από τα ίδια πάλι, ίσως να μη γινόταν σε 3μήνες, να γινοταν σε 6.. το αποτέλεσμα ίδιο θα ήταν.

Δε σου ζητάω τίποτα περισσότερο ή λιγότερο απο το να μου πεις αν βλέπεις σε αυτούς που μια φορά και ενανκαιρο ηταν στο άρμα του ΣΥΡΙΖΑ απο επιθυμία/επιλογή/ λιγούρα, ανάλογη συμπεριφορά με αυτή που καταλογίζεις στους μνημονιακούς. Τοσο απλά.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.