Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0


astrolabos

Recommended Posts

http://www.capital.gr/story/3084600/sto-kilkis-nauagise-o-dromos-tou-metaxiou

 

 

Την περασμένη Πέμπτη το απόγευμα ο Θανάσης Ζηλιασκόπουλος είχε ένα από τα δυσκολότερα τηλεφωνήματα της θητείας του ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Επί μία και πλέον ώρα συνομιλούσε με τα κεντρικά της Hewlett Packard στις ΗΠΑ προσπαθώντας να εξηγήσει γιατί οι αμαξοστοιχίες της ελληνικής εταιρείας μεταφορών έχουν σταματήσει στα σύνορα με τα Σκόπια διακόπτοντας την ομαλή ροή των προϊόντων της αμερικανικής πολυεθνικής από την Ασία στον Πειραιά και από εκεί στην κεντρική Ευρώπη.

Βλέπετε, είναι δύσκολο για τους Αμερικανούς  να καταλάβουν πως μερικές εκατοντάδες λαθρομετανάστες μπορούν να γονατίσουν ολόκληρο το εθνικό σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας.

Την ίδια απορία και εκνευρισμό με την Hewlett Packard έχει όμως και η DB Schenker η θυγατρική της γερμανικής Deutsche Bahn στα logistics που δρομολογεί δεκάδες αμαξοστοιχίες κάθε μήνα από την Ελλάδα προς την Ευρώπη και αντιστρόφως. Τον ίδιο εκνευρισμό μοιράζονται και δεκάδες άλλες ξένες και ελληνικές επιχειρήσεις.

Κι όμως στο Κιλκίς, στον παραμεθόριο σταθμό της Ειδομένης, ναυάγησε ο δρόμος του μεταξιού...

Οι ζημίες για την υπό ιδιωτικοποίηση -και έχουσα επιστρέψει στην κερδοφορία- ΤΡΑΙΝΟΣΕ προσμετρούνται σε εκατομμύρια ευρώ. Πολύ μεγαλύτερο όμως είναι το πλήγμα στην αξιοπιστία του ελληνικού εμπορικού διαδρόμου. Και δεν είναι το πρώτο αυτό τον καιρό.

Αυτό που έχει συμβεί στην Ειδομένη μπορεί να δείχνει πως σχετίζεται με το προσφυγικό αλλά στην πραγματικότητα σχετίζεται με την ικανότητα της ελληνικής κυβέρνησης να διατηρήσει ανοικτούς τους διεθνείς δρόμους του εμπορίου. Διότι οι καταληψίες της σιδηροδρομικής γραμμής στην Ειδομένη δεν είναι πρόσφυγες από την Συρία, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Capital.gr από τα σύνορα. Οι πρόσφυγες προωθούνται κανονικά μέσω των συνόρων. Είναι λαθρομετανάστες που αρνούνται να δεχτούν οι Σκοπιανοί όπως και οι επόμενες χώρες στο δόμο προς την κεντρική Ευρώπη.

 

 

.....και πάλι η τρόικα και η Μέρκελ φταίνε..... βρε go back σ'λεου !!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ο κύκλος εργασιών, είναι ο λεγόμενος τζίρος. Αν αφαιρέσεις έξοδα, προμηθευτές, ασφαλιστικές εισφορές, και φυσικά, τον φόρο, αυτό που μένει πίστεψέ με είναι απίστευτα λίγο. Ειδικά αν υπολογίσεις πως αυτός ο επιχειρηματίας (και τα 36.000 είναιι η οροφή !) παίζει καθημερινά το κεφάλι του και την επιβίωσή του κορώνα - γράμματα, και οποιοδήποτε ''απρόοπτο'' τον τελειώνει.

πίστεψέ με το ξέρω από πρώτο χέρι...

μικρή επιχείρηση στην Ελλάδα:

Τζίρος 14000€, 

καθαρα (μετά από ΟΑΕΕ, ενοίκια, ΔΕΗ, ΟΤΕ κτλ) : 5000€,

φόρος 26%, προκαταβολή φόρου 55%, εισφορά επιτηδευματία 650 ευρώ , do the maths πόσα βγαζει το μήνα ο έλληνας "επιχειρηματίας"  (αυτά ισχύουν για το 2015)....Για το 2016 έχουμε άλλα.

τι θεωρείται μικρή - μεσαία -μεγάλη επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα- Αλβανία -Βουλγαρία ήταν το σχόλιό μου

Link to comment
Share on other sites

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.oikonomia&id=43978

 

θα μιλήσει άραγες κανείς για ειδικό δικαστήριο τώρα, ή αυτά αφορούσαν μόνο τους άλλους ?? Καμμία ''επιτροπή'' ίσως ??

 

Μπορείς να θέσεις ερώτημα σε ειδικούς της επενδυτικής τραπεζικής για το κατά πόσο το book building υπό την εποπτεία της ΕΚΤ είναι ή όχι μια ακριβοδίκαιη μέθοδος αποτίμησης. Άσχετα αν έγινε υπό συνθήκες πίεσης λόγω της BRRD οδηγίας.

Πάντως εγώ θυμάμαι ότι είχαμε ξανασυζητήσει κάτι τέτοιο πιο παλιά, όπου σύμφωνα με τους ειδικούς δεν προέκυπτε κανένα ζήτημα από την πώληση μετοχών του ΤΧΣ σε τιμή κατώτερη από αυτή με την οποία συμμετείχε στην ΑΜΚ.

 

ετικέτες: λόμπι δραχμής, μπιρ παρά, "για ένα κομμάτι ψωμί", "όλα εδώ πληρώνονται κουφάλες" 

 

Και που σαι ακόμα. Αυτά ήταν οι τράπεζες. Τα "δεν μαμιέται καλά είμαι εγώ". Σιγά σιγά θα περάσουμε και στο "εγώ":

 

http://www.liberal.gr/arthro/20704/oikonomia/2015/apoluetai-1-stous-4-trapezopallilous.html

 

Περισσότερες από 10.000 απολύσεις στις τράπεζες συμφώνησαν οι δανειστές κι η ελληνική κυβέρνηση.

 

 

 

http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1377234/dinete-spiti-kai-exasfalizete-syntaxh.html

 

Πρώτον, όλα δείχνουν ότι το ύψος των μελλοντικών συντάξεων που θα μπορεί να προσφέρει το κοινωνικό σύστημα ασφάλισης θα είναι ιδιαίτερα χαμηλό και συχνά ενδέχεται να μην αρκεί για μια «αξιοπρεπή» διαβίωση.

Δεύτερον, το μέσο ελληνικό νοικοκυριό έχει το μεγαλύτερο ποσοστό της περιουσίας του όχι σε μετρητά, ομόλογα, μετοχές και άλλους εύκολα ρευστοποιήσιμους τίτλους, αλλά σε ακίνητα. Συγκεκριμένα, εκτιμάται ότι η περιουσία των νοικοκυριών στην Ελλάδα αποτελείται κατά 95% από ακίνητα, με τα αντίστοιχα ποσοστά στην Ευρώπη και στην Αμερική να κυμαίνονται μόλις μεταξύ του 35% και 50%.

 

 

 

Ναι αλλά με το "ΛΕΒΕΝΤΗ" θα κόψουμε τις παχυλές συντάξεις των ΔΕΚΟτζήδων και "πουφ" μνημόνιο τέλος. Γιατί το παλιοτόμαρο οΤσίπρας μοιράζει χρυσές λίρες.

 

http://www.capital.gr/story/3079375

http://www.newsit.gr/oikonomia/Syntaksi-ala-IKA-se-Dimosio-DEKO-Trapezes-kai-OAEE/444383

 

 

 

Και το τελευταίο. Ο ναός του ΕΥΡΩ ήτοι το capital.gr δεν προετοιμάζει τυχαία τους πιστούς του για δραχμή υπό όρους Σόιμπλε, παρουσιάζοντάς το ως ευθύνη της μαριονέτας "ΤΣΙΠΡΑ". Το έχουμε ξανασυζητήσει.

 

http://www.capital.gr/forum/thread/5416176?messageId=5416176

 

Και είναι τόσο μεγάλος ο ερασιτεχνισμός της που τίποτε δεν αποκλείει να μεθοδεύσει "ως λύση" το ατύχημα της δραχμής όταν της το πακετάρουν οι "κουτόφραγκοι" του Σόιμπλε πληρώνοντας δήθεν τον λογαριασμό της "παράστασης" του ΣΥΡΙΖΑ με τα ελληνικά νταούλια και τους ζουρνάδες...

 

Χωρίς πάθημα, δεν υπάρχει μάθημα.

Έγινε επεξεργασία από Petrossortep
Link to comment
Share on other sites

Και που σαι ακόμα. Αυτά ήταν οι τράπεζες. Τα "δεν μαμιέται καλά είμαι εγώ". Σιγά σιγά θα περάσουμε και στο "εγώ":

 

http://www.euro2day.gr/news/economy/article/1377234/dinete-spiti-kai-exasfalizete-syntaxh.html

 

 

Ναι αλλά με το "ΛΕΒΕΝΤΗ" θα κόψουμε τις παχυλές συντάξεις των ΔΕΚΟτζήδων και "πουφ" μνημόνιο τέλος. Γιατί το παλιοτόμαρο οΤσίπρας μοιράζει χρυσές λίρες.

 

http://www.capital.gr/story/3079375

http://www.newsit.gr/oikonomia/Syntaksi-ala-IKA-se-Dimosio-DEKO-Trapezes-kai-OAEE/444383

 

 

όοοχι αγαπητέ ! Οι συντάξεις θα πιάσουν πάτο και θα ισορροπήσουν στο επίπεδο της υπόλοιπης οικονομίας, και της δυνατότητας που έχει να παράγει νέο πλούτο, Και αυτό είτε σου αρέσει είτε όχι, έρχεται μόνο απο τις επενδύσεις των ιδιωτών (ντόπιων και αλλοδαπών). Αν έχεις (ή αποφασίσεις να φτιάξεις) κράτος με δομές, θα αποφύγεις τους αεριτζήδες και τους αλμπάνηδες. Αν όμως έχεις κυβέρνηση αεριτζήδων και αλμπάνηδων (βλέεπε τι γίνεται με την ''κατάληψη'' των γραμμών του ΟΣΕ στην Ιδωμένη), σόρι αλλά δε φταίω εγω.

 

Ότι και να γίνει αυτό που γινόταν στις συντάξεις επι σειρά ετών ήταν αλυσίδα κλοπής. Οι πρεσβύτεροι έκλεβαν τα παιδιά τους, ελπίζοντας ότι αυτά με τη σειρά τους θα κλέψουν τα εγγόνια τους. Και τώρα που ο κουμπαράς του κράτους άδειασε, σκούζουν για τις συντάξεις πείνας. Ο Σπράος και ο Γιαννίτσης όμως ήταν οι κακοί. Όπως (καθοδηγούμενοι) έστρωσαν ας κοιμηθούν τώρα. Η γενιά μου (είμαι 41) στην καλύτερη των περιπτώσεων θα δεί κλάσμα της σημερινής ''κατώτατης σύνταξης'', και υπαίτιοι είναι αυτοί. Ούτε συμπόνοια, ούτε συγχώρεση λοιπόν.

Έγινε επεξεργασία από colt3003
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Όλοι θα πληρώσουν, αλλά δεν πρόκειται να πληρώσουν αυτοί που κακοδιαχειρίζονταν τα χρήματα αυτά για "επενδυτικούς" σκοπούς. Οι διευθυντάδες και τα κόμματά τους.

 

Όσο για τις δυνατότητες της οικονομίας απ'όσο ξέρω έχουμε και είχαμε πρωτογενές πλεόνασμα. Όσα κόβουμε εδώ και δύο χρόνια περίπου είναι μόνο για το χρέος. Τώρα και κόβουμε/καταργούμε συντάξεις και αυξάνουμε εισφορές σε όσους εργάζονται και πάλι δεν βγαίνουμε και η οικονομία πέφτει σε μεγαλύτερη ύφεση.

 

Αυτά αξίζουν σε όσους πιστεύουν ότι τα χρέη δεν διαγράφονται από κυρίαρχα κράτη. Τα πληρώνουν μέχρι να βγουν στο πεζοδρόμιο για να μην συμβούν "τα χειρότερα". Πρέπει να γίνουν όσα γίνονται.

 

Μην μας δουλεύει όμως το capital.gr ότι με λίγες περικοπούλες εδώ και εκεί στους κρατικοδίαιτους θα λύναμε το πρόβλημα εντός ευρώ με τέτοιο χρέος. Το πρόβλημα των κομματικών στρατών πρέπει να λυθεί εκεί που παίρνεις εσύ αποφάσεις χωρίς την βολικότητα των ξένων δανεικών.

Link to comment
Share on other sites

«Λεβεντοκρατία»: Υπάρχει πάτος;

«Ξαφνικά» μετά την συνάντηση των πολιτικών αρχηγών ο Βασίλης Λεβέντης, «ομόρφυνε» περισσότερο ακόμα και από τον Σταύρο Θεοδωράκη!  Η «αγιογραφία» του εν λόγω επίμονου επί τριακονταετία πολιτικού, είχε αρχίσει --θα πρέπει να επισημάνουμε-- να συγγράφεται και λίγο πριν τις τελευταίες εκλογές. Προφανώς, αυτοί που βλέπουν μακριά, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ποντάρουν (και) σε… λεβέντες. Δεν είναι η πρώτη φορά  άλλωστε, ούτε ο κύριος Βασίλης είναι ο μόνος λεβέντης στη σημερινή Βουλή.

 

Η  λογική της πολιτικής τσόντας- εκεί δηλαδή που τα πολιτικά υπόλοιπα πλησιάζουν στο τραπέζι της εξουσίας για να μαζέψουν ότι μπορούν- έχει επιβληθεί από την πραγματικότητα που διαμόρφωσαν   στο πολιτικό σκηνικό τα μνημόνια. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός  για να έχουμε ξεχάσει…

  • Τον  (ακρο)δεξιό ρεαλιστή, πατριώτη και αρχηγό του ΛΑΟΣ, κύριο Γιώργο Καρατζεφέρη
  • Τον αριστερό της ευθύνης και επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ

Γνωρίζουμε, λοιπόν, τι συνέβη στους δύο εκλεκτούς πολιτικούς και στα κόμματά τους, όταν υπό την ηγεσία τους πλησίασαν ως τσόντες στο τραπέζι της εξουσίας. Μπορούμε να φανταστούμε τι θα συμβεί σε όσες πολιτικές τσόντες χρειαστούν για την εφαρμογή του τρίτου (και καλύτερου) μνημονίου.

Αυτήν την μνήμη—και για αυτό τρέμουν--  υποθέτουμε ότι τη διαθέτουν  και οι σημερινοί  αρχηγοί των κόμματων που … εκ κατασκευής  προορίζονται (θέλουν δε θέλουν) να τσοντάρουν για την εξασφάλιση της «πολιτικής σταθερότητας» μέχρι η -πρώτη φορά αριστερά- κυβέρνηση να ολοκληρώσει τη δουλειά της με το τρίτο μνημόνιο. 

Και ελπίζουν (οι αρχηγοί) να είναι αρκετός  μόνο ένας λεβέντης ως  τσόντα…

 

Link to comment
Share on other sites

Με τροπολογία ο Σπίρτζης διπλασιάζει τους επικεφαλής στις συγκοινωνίες

 

 

Έχει εξαφανιστεί και αυτή η ψυχή να μας πει για την αγαπημένη του αριστερή πεντακάθαρη με νέο ήθος κυβέρνηση που μας τα είχε κάνει τσουρέκια τόσα χρόνια. Θα μας κάνει "τσα" από κανένα ψηφοδέλτιο μετά από μερικά χρόνια.

  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

Δε μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο γκρινιάζετε. Αφού τον Ιανουάριο και το Σεπτέμβριο δεν είχατε τίποτα να χάσετε.

 

ΥΓ Σε καλή μεριά η 13η σύνταξη και ελπίζω να έχετε βρει τι δώρα θα πάρετε τώρα τα Χριστούγεννα με τα λεφτά που γλυτώσατε απο τον ΕΝΦΙΑ.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

 

Πολύ ενδιαφέρον αυτό, αγνοούσα την ύπαρξή του.

 

Όπως έχω ξαναγράψει, αντί να αντιγράφουμε τις σκανδιναβικές χώρες (Δανία του νότου) αντιγράφουμε φασόν UK και USA (Δανεία του νότου). Φυσικά UK και USA έχουν ένα σύστημα που για την πλειονότητα των πολιτών τους φαίνεται ότι δουλεύει. Π.χ. UK τα σπίτια είναι μεν ακριβά να τα αγοράσεις, αλλά το κράτος προσφέρει πλέον βοήθεια στους first time buyers - μικροποσά μεν, αλλά το ελληνικό δημόσιο δύσκολα θα σου έδινε επιδότηση 3-4 χιλιάρικα για να βάλεις προκαταβολή στο δάνειο - τουλάχιστον στη μετά μνημονίου εποχή.

 

Το πρόβλημα στην Ελλάδα ξεκινά κυρίως από το ότι οι δανειστές προτείνουν μετάπτωση από ένα σύστημα στηριγμένο στον κρατικό παρεμβατισμό (σοβιετικό που λένε πολλοί δεξιοί) σε ένα σύστημα εντελώς καπιταλιστικο-φιλελεύθερο (στα πρότυπα UK/USA που λένε πολλοί αριστεροί). 

 

Εγώ βλέπω μια κυβέρνηση που το παίζει αριστερή με αριστερή ρητορική να θυμάται ότι είναι αριστερά στα ανεφάρμοστα για τα οποία ΔΕΝ την ψήφισε ο κόσμος (μεταναστευτικό κλπ.) και στα πραγματικά τα σημαντικά που πήρε ψήφους (μνημόνιο και δάνεια) απώλεσε το αριστερό team (βαρουφάκης, κωνσταντοπούλου, λαφαζάνης) και μάλιστα πολεμώντας το (σέλφης, τρελή, κανόνης) και ασκεί φιλελεύθερη πολιτική όσο δεν πάει με το μνημόνιο 3. 

 

Με το 60% του ελληνικού λαού να αντιτίθεται στα εφαρμοζόμενα, η μόνη έξυπνη κίνηση του Τσίπρα ήταν το ότι ξανάκανε εκλογές και έδιωξε τους αριστερούς. Αλλιώς το 25% της πραγματικής του δύναμης, που αντλείται πλέον ως επί το πλείστον από τους πρώην Πασόκους ΔΥ και από όσους δεν έχουν καταλάβει τη διαφορά θεωρίας / πράξης, νομίζω θα συρρικνωθεί αρκετά. 

 

Και το πραγματικό πρόβλημα είναι το εξής: Πασόκ δοκιμάσαμε, μας κατέστρεψε, είναι στο 5% και καλά είναι εκεί που είναι (πολύ κατά τη γνώμη μου, αλλά έχει το afterglow των γιαγιάδων στα χωριά και του Αντρέα). ΝΔ δοκιμάσαμε, επίσης μας κατέστρεψε, είναι στο 5% η κάθε συνιστώσα (4χ5=20) και πάνε για φούντο. Σύριζα δοκιμάσαμε, φαίνεται ότι πάει για φούντο, οπότε το ερώτημα είναι: τι έρχεται μετά? Εγώ πιστεύω ότι με το να περάσει και η απλή αναλογική θα οδηγηθούμε σε ακυβερνησία για τουλάχιστον 1-2 χρόνια μετά το Σύριζα, με οικουμενικές κυβερνήσεις Παπαδήμων να εφαρμόζουν μνημόνια για να μπορούν να δίδονται οι συντάξεις και το κράτος διαρκώς να καταρρέει.

 

Οι συντάξεις, επειδή αναφέρονται, όντας οι φτωχότεροι της ένωσης (αφού είμαστε οι χρεοκοπημένοι), θα πρέπει αναγκαστικα΄να αναπροσαρμοστούν με βάση τον χαμηλότεορ. Σλοβακία? Εσθονία? Αγνοώ ποιος είναι ο χαμηλότερος, αλλά η βασική σύνταξη του ΙΚΑ θα είναι 150-200 ευρώ το μήνα. Τα υπόλοιπα θα είναι reverse mortgage και εξαϋλωση περιουσίας σε τιμές που ίσχιυαν επί δραχμών σε ποιο έξυπνους διαχειριστές οι οποίοι θα μπορέσουν να έχουν κερδοφορία από τα δικά μας ακίνητα που κάθονται. Ένας τρόπος που σκέφτομαι με την πτώση των αξιών είναι η προσφορά retirement packs σε βορειοευρωπαίους στα πρότυπα που συμβαίνει στην Ισπανία όπου τα ραμολιμέντα θα λιάζονται στον ήλιο έχοντας δικό τους σύστημα υγείας (το πιο σημαντικό) και δικές τους γειτονιές στο αποικιοκρατούμενο προτεκτοράτο. 

 

Δεν είναι μακριά οι μέρες που γειτονιές αναπτύσσονταν με βάση τους φονιάδες των λαών αμερικάνους, η Νέα Μάκρη είχε αναπτυχθεί λόγω της Βάσης για παράδειγμα.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Δίνετε σπίτι και... εξασφαλίζετε σύνταξη! - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - euro2day.gr

 

- Μόνο αν περάσετε πάνω από το πτώμα μου θα πάρετε το σπίτι μου.

- Βάζετε μια υπογραφή εδώ και μία εδώ και είμαστε εντάξει.

- Εδώ είπατε;

- Ναι.

 

Πως να πάρουν τα σπίτια του κοσμάκι.

Έγινε επεξεργασία από yanni
Link to comment
Share on other sites

οπότε το ερώτημα είναι: τι έρχεται μετά? 

Έχουμε πολλές λύσεις. Τον Λεβένταρο που θα κόψει τις συντάψεις και θα λύσει το πρόβλημα. Έχουμε το ποτάμι που θα κάνει την ελλάδα παράδεισο για τις ιδιωτικές επιχειρήσεις και φυσικά έχουμε και την σοβαρή χρυσή αυγή. Ακόμα καλύτερα αν κυβερνούσαν όλοι μαζί, μιλάμε για dream team.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

εγω παντως χθες αντι να κατεβω στην πορεια με τους κοψοχερηδες συριζαιους συνδικαλιστες του κλΟΠΑΠ  

(αλλη μια φορα το link γιατι μια δεν φτανει   http://www.poeppp.org/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%B5%CF%85%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CF%80%CE%BF%CE%B5%CF%80%CF%80%CF%80/ )

προτιμησα να κατσω να  βαλω subs σε εκεινη την ομιλια του Γεωργιαδη 

 

 

πανω απ'ολα το συμφερον ! σε λιγο θα μου κοψουν και μισθο :hehe:

 

edit :

 

http://www.kathimerini.gr/840579/article/epikairothta/politikh/antidroyn-oi-53-sto-flert-toy-ma3imoy-me-leventh

 

giphy.gif

Έγινε επεξεργασία από GruntGR
Link to comment
Share on other sites

στα πρότυπα που συμβαίνει στην Ισπανία όπου τα ραμολιμέντα θα λιάζονται στον ήλιο έχοντας δικό τους σύστημα υγείας (το πιο σημαντικό) και δικές τους γειτονιές στο αποικιοκρατούμενο προτεκτοράτο.

 

Dis legit.

Εχω συναντήσει τέτοιες γειτονιές στη Σεβιλλη. Νιωθεις 3rd class citizen οταν τα βλέπεις αυτα...

Link to comment
Share on other sites

http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2015/11/4_30.html

 

clickbait ο τιτλος, αξιζει ομως μια αναγνωση 

 

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=467084&catID=1

 

μιλησε ο Λεβες στον  ΓΑΠ για οικουμενικη - τον εγραψε στα @@ του και ξεφτιλιστικε

το ιδιο εγινε με τον πιτσαδορο 

θα τριτωσει το κακο με τους εγωισταρους  καρεκλοκενταυρους που εχουμε μπλεξει :wall: 

 

 

 

 

 

 

Ναι αλλά με το "ΛΕΒΕΝΤΗ" θα κόψουμε τις παχυλές συντάξεις των ΔΕΚΟτζήδων και "πουφ" μνημόνιο τέλος. Γιατί το παλιοτόμαρο οΤσίπρας μοιράζει χρυσές λίρες.

 

http://www.capital.gr/story/3079375

http://www.newsit.gr/oikonomia/Syntaksi-ala-IKA-se-Dimosio-DEKO-Trapezes-kai-OAEE/444383

 

 

 

youtube.com/watch?v=NSnEBURpYQo&t=8m32s

 

δικο σου  :D 

 

στο 4:26 ακουγεται και μια φωνη επιτελους για το ξεπουλημα των τραπεζων !!

 

το καυγαδακι κοντα στο 12ο λεπτο  με τον  νευριασμενο σταλινιστη (σταλιν-ληστη μαλλον) ειναι ολα τα λεφτα :hehe:

 

το ψηνω να βαλω subs αλλα εχει η ομιλια τοσα  "σχηματα λογου" που θα χαθει το αλατοπιπερο στην μεταφραση :p

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.