Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0


astrolabos

Recommended Posts

 Άμα είσαι κυβερνητικός εταίρος και σε λένε Πάνο Καμμένο τότε οι κυρώσεις για πολεοδομικές παραβάσεις πάνε στο... καλάθι των αχρήστων και βεβαίως κανείς δεν τολμά να άρει την ασυλία σου. Η υπόθεση δεν προκαλεί καμία απολύτως εντύπωση, αφού πρόκειται για μια χαρακτηριστική περίπτωση κατάχρησης της πολιτικής εξουσίας, φαινόμενο σύνηθες στη μεταπολιτευτική περίοδο της Ελλάδας. Αν κάποιοι πίστεψαν ότι μπορεί να αλλάξει κάτι με τον ερχομό του διδύμου Τσίπρα και Καμμένου, τότε πλανώνται πλάνη οικτρά....
Όταν είσαι υπουργός και μάλιστα Εθνικής Άμυνας, πετάς στο καλάθι των αχρήστων όλες τις διώξεις και όλους τους ελέγχους των αρμοδίων υπηρεσιών για πολεοδομικές παραβάσεις.
Δημοκρατικά πράγματα.
Πάντως οι υπάλληλοι της πολεοδομίας Καλλιθέας είδαν κι έπαθαν για να βρουν ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του κτηρίου που στεγάζει το κόμμα των ΑΝ.ΕΛ. και βεβαίως δεν φανταζόντουσαν ποτέ τι θα έβρισκαν σε έναν τυχαίο έλεγχο που πραγματοποίησαν στο κτήριο που στεγάζει τα γραφεία του κόμματος επί της οδού Χαροκόπου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των ΝΕΩΝ, οι υπάλληλοι της Πολεοδομίας, κατά την διάρκεια της αυτοψίας που διενέργησαν, διαπίστωσαν ότι στο εν λόγω κτήριο υπήρχαν αυθαιρεσίες, και πιο συγκεκριμένα ότι είχαν κατασκευαστεί δύο σκάλες , δύο ράμπες και είχε τοποθετηθεί και μια αυτόματη ράμπα για τον έλεγχο στην είσοδο του κτιρίου.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι παραβάσεις επιβαρύνονται και από το γεγονός ότι οι σκάλες , ράμπες και μπάρα «είναι εκτός ρυμοτομικής γραμμής της όδου Χαροκόπου στο κοινόχρηστο χώρο του πεζοδρομίου».
Η αρμόδια πολεοδομική υπηρεσία έπραξε τα δέοντα και επέβαλλε πρόστιμο διατήρησης 500 ευρώ για κάθε μήνα και πρόστιμο ανέγερσης 1500 ευρώ , και το «μπουγιουρντί» το έστειλε την ιδία μέρα στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας.
Μετά από αυτή την ενέργεια, η ιστορία αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον:
Το Α.Τ. επί ένα χρόνο έστελνε με την σειρά του τα σχετικά έγγραφα στους ΑΝΕΛ ζητώντας να μάθει ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του κτηρίου, ώστε να του ασκηθούν οι σχετικές διώξεις.
Αλλά, στου... κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα όπως λέει και ο λαός μας καθώς κάνεις από τους ΑΝ.ΕΛ. δεν έδινε απαντήσεις στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας .
Τον Φεβρουάριο του 2015, οι αστυνομικοί αποφασίζουν να απευθυνθούν στο Άρειο Πάγο στέλνοντας όλα τα σχετικά έγγραφα και ζητώντας να πληροφορηθούν ποιος είναι ο εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ.
Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου απάντα προς το Α.Τ Καλλιθέας πως νόμιμος εκπρόσωπος είναι ο Παναγιώτης Καμένος του Ηλία βουλευτής και υπουργός.
Στις 25 Αυγούστου όπως αναφέρει το δημοσίευμα των ΝΕΩΝ , σε καιρό προεκλογικής τρέλας , η Εισαγγελία Πρωτοδικών αποφασίζει να ασκήσει δίωξη για πράξεις αυθαιρέτων πράξεων και ζητάει την σχετική άδεια από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.
Η τελευταία παραλαμβάνει και πάλι τον φάκελο από την Εισαγγελία Πρωτοδικών, όπως εκ του νόμου έχει υποχρέωση, και το διαβιβάζει πέντε μέρες αργότερα στις 31 Αυγούστου στον υπηρεσιακό υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, προκειμένου εκείνος να φέρει το θέμα στο ελληνικό κοινοβούλιο.
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης στέλνει το φάκελο 16 μέρες μετά, δηλαδή στις 16 Σεπτεμβρίου, μόλις τέσσερις μέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές.
Την επομένη των εκλογών ο φάκελος βρίσκεται στα χέρια της προέδρου της βουλής κ. Ζωής Κωνσταντοπούλου.
Η υπόθεση προωθείται στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής και σήμερα 26/11/2015 η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής αποφάσισε να εισηγηθεί αρνητικά προς την Ολομέλεια για άρση της ασυλίας του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, σχετικά με μήνυση που αφορά σε πολεοδομικές παραβάσεις.
Σεμνά και δημοκρατικά, όπως είχε υποσχθεί ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας ότι δεν θα ανεχθεί κανένα φαινόμενο συγκάλυψης...

 

To θέμα είναι ότι γίνοναι περισσότερα όργια...αλλά εδώ στην μπανανία δεν υπαρχει πρόβλημα...αυτά είναι λετπά θέματα. Εμας μας ενδιαφέρει να συνεισφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο.

Από αύριο όποιος δεν έχει σκούπα και δεν είναι στον δρόμο για τα σκουπίδια θα έχει 3πλάσιο EΝΦΙΑ. Οι πράξεις μετράνε σύντροφοι !
 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

προσδοκουμενα εσοδα για του χρονου μεσω φορολογιας  44δις 

ταυτοχρονα εχουμε παραβατικοτητα  75% στον ιδιωτικο τομεα,  κοινως 3 στους 4  κλεβουν,  πολλοι οχι απο επιλογη αλλα για να επιβιωσουν

 πριν 2 μηνες ο τζιφρας ελεγε οτι μεσα στο '16 θα επιστρεψουμε σε ρυθμους αναπτυξης 

 

"αντε να μπει και ο Λεβεντης στην βουλη να γελασουμε" 

 

 

πιστευω οποιος εκατσε 20 λεπτα να ακουσει αυτον το λαμπρο νεο  δεν πρεπει να γελασε καθολου, λιγο το quote στον Anton Smith, λιγο η αμεση συγκριση με το μικροσκοπικο κρατος της Μαλτας, στο τελος σου ερχεται να κλαψεις απο τα νευρα σου :wall:

 

ακουσα τον Καλλιανο στο κοκκινο (5 λεπτα του δωσανε τα συριζοπουλα και αυτα με τα ζορι ) 

μπορει να μου πει καποιος  πως θα λυθει το προβλημα του ασφαλιστικου ? πρεπει να συνεχισει το κρατος να κοβει απο τους μικρους ? ( παει το ΕΚΑΣ, ενας πελατης μου ειναι τωρα -180 ευρω καθε μηνα )  πρεπει να  μπουνε  τεχνοκρατες  υπουργοι  ή μηπως πρεπει να δωσουμε την καρεκλα  ξανα στον χαικαλη ? ( :hehe:)

 

το καταλαβαινω οτι ο καθενας εχει τους δικους του λογους για να σκουζει (ειδικα οταν  πριν κατι μηνες ψηφισε και εμπιστευτηκε αυτους που κραζει τωρα)  αλλα χωρις να ειμαστε ανοιχτοι σε εναλλακτικες  και με 40% αποχη δεν γινεται τιποτα, η ιστορια στο τελος θα γραψει για εναν σχιζοφρενη λαο, που εκανε κυβερνηση  ενα μεταμφιεσμενο πασοκ (με διαφανη αμφιεση I might add )  μεσα στην απελπισια του, μετα ενα μεγαλο ποσοστο  ψηφισε ενα "περηφανο"  ΟΧΙ με κλειστες τραπεζες και CCs γιατι δεν καταλαβαινε  οτι με αυτο τον τροπο εδινε ξανα ψηφο εμπιστοσυνης σε αυτους που τον προδωσαν  καταμουτρα στις 20/2 

 

με αυτον τον ρυθμο, οι ιστορικοι του μελλοντας θα μιλανε για εναν ελληνα ζητιανο, που ενω  ειχε απλωμενο το αριστερο χερι για ελεημοσυνη  ταυτοχρονα  επιδεικνυε   με το δεξι, ενα μεσαιο δαχτυλο κατα-καμμενο και ορθιο, πεινασμενος και αποστεωμενος, γεματος ομως περηφανεια και "αξιοπρεπεια" 

 

τιποτα δεν γινεται μονο του σε αυτη τη ζωη,  το μονο που παρατηρω τελευταια ειναι κοσμο (αληθινο κοσμο που γνωριζω προσωπικα, δεν αναφερομαι σε χρηστες του φορουμ) που σκουζει και παραπονιεται την ωρα που βυθιζεται  σε  κινουμενη αμμο, κοσμο που αντι να κανει μια προσπαθεια και να βγει εξω με οσες δυναμεις του εχουν μεινει,  στεκεται  ακινητος σαν αγαλμα  φωναζοντας ταυτοχρονα, ισως περιμενει την στιγμη που θα εχει φτασει η αμμος μεχρι  το στομα. 

Έγινε επεξεργασία από GruntGR
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Η εθνική μας μειονεξία
Η πρώτη τάση αφορά στους συμπατριώτες μας εκείνους, που διακατέχονται από το ισχυρό αίσθημα ότι η μειονεξία είναι φυλετικά εγγενής, είναι συστατικό της νεοελληνικής ιδιοσυγκρασίας και ότι δεν μπορεί, στην πραγματικότητα να αλλάξει, γιατί αφορά την ίδια μας την ύπαρξη. Γι’ αυτό, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να το κρύψουμε και να εξευρωπαϊστούμε τάχιστα, πριν και οι εταίροι μας το ανακαλύψουν και μας αποκλείσουν οριστικά από την πολιτισμένη «παρέα» τους. Πίσω από αυτή τη συλλογιστική, κρύβεται η βαθιά πεποίθηση ότι κανείς δεν είναι δυνατόν να ενδιαφερθεί για μας, ή υπερτονίζονται οι δήθεν αποδείξεις ότι οι Άλλοι μας αντιπαθούν και μας απορρίπτουν. Οι απόψεις των Άλλων διαστρεβλώνονται, για να υποστηρίξουν το εσωτερικό αίσθημα ντροπής, ενώ η αυτοκριτική και η αυτοτιμωρία μπορεί να φτάσει μέχρι την «ευλογία του Μνημονίου» ή και το μηδενιστικό μίσος απέναντι σε ό,τι «ελληνικό στον τόπο αυτό», δηλαδή απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.  Ο εαυτός τους σχεδόν τους αηδιάζει, αλλά επειδή αυτό δεν είναι και πολύ εύκολα διαχειρίσιμο συναίσθημα, είναι καλύτερα να τους... αηδιάζει η Ελλάδα. Οι άνθρωποι αυτοί, αναπαράγουν το αρχικό τραύμα της γονεϊκής τους απόρριψης υποχωρώντας στο αίσθημα της αναξιότητας, προβάλλοντας, όμως, το ατομικό στο συλλογικό, για να αντεπεξέλθουν στα αισθήματα μειονεξίας που τους καταθλίβουν.

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

πιστευω οποιος εκατσε 20 λεπτα να ακουσει αυτον το λαμπρο νεο  δεν πρεπει να γελασε καθολου, λιγο το quote στον Anton Smith, λιγο η αμεση συγκριση με το μικροσκοπικο κρατος της Μαλτας, στο τελος σου ερχεται να κλαψεις απο τα νευρα σου :wall:

 

Εγώ τον άκουσα τον λαμπρό νέο. Εντάξει όσα μας είπε για την συριζοχούντα. Άλλοι τον άκουσαν εκεί που έλεγε ότι η σύνταξη δεν είναι ατομικός κουμπαράς, αλλά έχει κοινωνική διάσταση; Γιατί άλλα μας έλεγαν ότι δεν αντέχει το σύστημα και τέτοια. Τελικά αντέχει να εκπληρώνει το σύστημα τις υποχρεώσεις του απέναντι στους Έλληνες πολίτες όπως υποστηρίζει το κόμμα τους ή όχι;

 

http://www.star.gr/Pages/Oikonomia.aspx?art=301986&artTitle=protathlitria_i_ellada_stin_anergia_neon_epistimonon

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Εμένα αυτά δεν με ενδιαφέρουν.

Εγώ θέλω στα μπουζούκια να ρίχνω τα λέλουδά μου και να κόβω κίνηση τα διχτυωτά και τις γοργόνες.

Τα υπόλοιπα είναι ρομαντικές ιστορίες.

Α, και τα απογεύματα την σκούπα μου και να καθαρίζω δρόμους. Γιατί είμαι ευαίσθητο άτομο και θέλω να προσφέρω στην κοινωνία.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

δεν εχει ανοιξει ρουθουνι λεμε, μπουκωσαν ολα - το κλιμα φταιει μαλλον 


σερνονται και  ιωσεις ....


 


 


Ποιοι μεθόδευσαν ή, αν δεν μεθόδευσαν, ποιοι επέτρεψαν και δεν εμπόδισαν να πραγματοποιηθεί αυτό το μέγα σκάνδαλο της κατ' ευφημισμό λεγόμενης “ανακεφαλαιοποίησης”;  


Ποιοι επέτρεψανδεν εμπόδισαν και ανέχθηκαν αυτές τις σκοτεινές διαδικασίες με τις οποίες χάθηκαν οριστικά τα 40 δισ. του Δημοσίου, που είχαν τοποθετηθεί στις προηγούμενες, σκανδαλώδεις κι αυτές, ανακεφαλαιοποιήσεις, αφού δεν μπορούν να ανακτηθούν πλέον, ακόμη και αν τα πράγματα πάνε σχετικά καλά, ούτε σε δύο αιώνες, ενώ κινδυνεύουν να χαθούν και τα νέα 6 δισ. που έβαλε το Δημόσιο και στη νέα, τωρινή ανακεφαλαιοποίηση;  


Ποιοι επέτρεψαν, υποκύπτοντας στις απαιτήσεις των ξένων επενδυτών, οι τιμές στα βιβλία προσφορών να είναι μηδέν. Ναι, καλώς εγγράφη, μηδέν.


Ποιοι επέτρεψαν το ποσοστό του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (στην ουσία το ποσοστό του ελληνικού Δημοσίου) στις τράπεζες, να πέσει από το 56,3% κατά μέσο όρο στο 21% μετά την ανακεφαλαιοποίηση;  


Ποιοι ανέχθηκαν να εκτελεστούν εν ψυχρώ τα ασφαλιστικά ταμεία και οι μικρομέτοχοι;  


Την απόλυτη ευθύνη γι' αυτό φέρουν οι πιστωτές, δηλαδή η τερατόικα, ΕΕΕΚΤΔΝΤESM και φυσικά την πρώτη ευθύνη φέρει η κυβέρνηση, ΤσίπραςΔραγασάκηςΤσακαλώτοςΣταθάκης και μαζί τους ο Γιάννης Στουρνάρας, Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας. Από κει και το γεύμασυνενόχων που παρέθεσε ο Γ. Στουρνάρας στους μέχρι πρότινος σφοδρούς πολέμιούς του, Τσίπρα και Δραγασάκη (αν και για τον τελευταίο έχουμε αμφιβολίες πως ήταν ποτέ απέναντι στον Στουρνάρα).  


 


http://iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=22811:skandalo-anakeftrapezon&catid=81:kivernisi&Itemid=198


 


edit : φυσικα και εχει κοινωνικο χαρακτηρα ενα δημοσιο ασφαλιστικο ταμειο, ποσο μαλλον οταν το κρατος εχει  χρεοκοπησει  και ενας απο τους λογους που φτασαμε εδω που φτασαμε ητανε ο μπατσος που εβγαινε στην συνταξη στα 49   (και δεν εκανε ποτε στρατιωτικη θητεια  οπως ο πυροσβεστης, γιατι σε αυτη τη χωρα πανε στρατο μονο οι πληβειοι οι αβυσμωτοι και τα κοροιδα ) ο αργομισθος στην ΔΕΚΟ (την ιδια ωρα που οποτε πηγαινω στο ΙΚΑ βλεπω  εναν υπαλληλο να εξηπηρετει 800 )  ο λεωφορειατζης με το απολυτηριο γυμνασιου  και οι υπολοιποι Χ00.000  προνομιουχοι  που δεν ψηφισανε τον Γεωργιαδη  ουτε  υπαρχει περιπτωση να τον ψηφισουνε ποτε καποιον σαν αυτον, δαγκωνεις το χερι που σε ταιζει ?  


Έγινε επεξεργασία από GruntGR
Link to comment
Share on other sites

Κατασκευάζεις και δρόμους μόνος σου; Έχεις και δική σου αεράμυνα;

 

Δεν τα χρειάζομαι αυτά.

Την επόμενη φορά θα παώ με το λεωφορείο (τα τρένα μας είναι τόσο σύγχρονα που επειδή τρέχουνε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και ζαλίζομαι, θα πάω με το λεωφορείο) και τα συντρόφια να ρίξω τον φράχτη στον Εβρο. Ανοιχτά σύνορα για όλους !!!

Εμπιστεύομαι την Τασία και δηλώνω οπαδός της !!!

Ποιος χρειάζεται σήμερα στροτό. Πρόσεχε γιατί αν συνεχίσεις θα σε πω φασίστα. Είναι η μόδα από τα συντρόφια σήμερα. Όποιος διαφωνεί εξαφανίζεται και ονομάζεται φασίστας.

Α και να μην ακούσω για γενοκτονία Ποντίων. Θα σε πω γραφικό.

Έγινε επεξεργασία από mad_dog
Link to comment
Share on other sites

Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην γενιά του πολυτεχνείου.

 

genia-polytexneiou.jpg

 

Οτιδήποτε άλλο το προσπερνώ σαν ατυχές συμβάν.

Οι άνθρωποι αυτοί πάλεψαν για εμάς για να έχουμε σήμερα μια Ελλάδα πρότυπο, μια Ελλάδα δυνατή και οικονομικά ισχυρή. Μάλιστα δεν πλούτισαν ποτέ !!!

Όποιος υποστηρίζει ότι πλούτισαν και έβγαλαν λεφτά στην Ελβετία για μένα θεωρείται γραφικός.

Η βιομηχανίας μας γονατίζει την γερμανική, η παιδεία μας εκμηδενίζει το Harvard, ο πολιτισμός μας απλά ισοπεδώνει την Σκάλα του Μιλάνου !!!

Έγινε επεξεργασία από mad_dog
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

http://www.thetoc.gr/oikonomia/article/i-albania-midenizei-tin-forologia-gia-tis-mikres-epixeiriseis

 

είδες ? άμα σου κατσικωθεί Χότζας και ''επαναστατικές κυβερνήσεις'' 50 - 60 χρονάκια, και αφού καλογυαλίσει το μάτι σου απο την πείνα, όταν συνέλθεις σκέφτεσαι πως θα λειτουργήσει το κράτος καλύτερα (και αποδοτικότερα).

 

....όσον αφορά εμάς..... έχουμε 50 - 60 χρονάκια ακόμα.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

μικρή επιχείρηση θεωρείται στην αλβανία όποιες έχουν ετήσιο κύκλο εργασιών 36.000 ευρώ...

Δεν είναι απαραίτητο μικρό νούμερο αυτό αν ένας ελεύθερος επαγγελματίας έχει δική του επιχείρηση. Βέβαια μη ξεχνάμε ότι η Αλβανία δεν είναι στην Ε.Ε. ούτε στο ευρώ, που σημαίνει ότι ακόμα μπορεί να κάνει ότι θέλει στα εσωτερικά της. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

μικρή επιχείρηση θεωρείται στην αλβανία όποιες έχουν ετήσιο κύκλο εργασιών 36.000 ευρώ...

 

Ισοδυναμούν με την διπλάσια αγοραστική δύναμη στο εσωτερικό της Αλβανίας (στο περίπου 70000).

 

Γνωρίζω πολλούς Έλληνες με μικρομάγαζα που δεν έχουν ούτε 36000 ετήσιο κύκλο εργασιών δυστυχώς....

 

Πάντως ότι και να γίνει, καμένοι είμαστε...  :)

Link to comment
Share on other sites

μικρή επιχείρηση θεωρείται στην αλβανία όποιες έχουν ετήσιο κύκλο εργασιών 36.000 ευρώ...

 

Ο κύκλος εργασιών, είναι ο λεγόμενος τζίρος. Αν αφαιρέσεις έξοδα, προμηθευτές, ασφαλιστικές εισφορές, και φυσικά, τον φόρο, αυτό που μένει πίστεψέ με είναι απίστευτα λίγο. Ειδικά αν υπολογίσεις πως αυτός ο επιχειρηματίας (και τα 36.000 είναιι η οροφή !) παίζει καθημερινά το κεφάλι του και την επιβίωσή του κορώνα - γράμματα, και οποιοδήποτε ''απρόοπτο'' τον τελειώνει.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.