Jump to content

Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

astrolabos

Recommended Posts

Βασικά ο καταλληλότερος αυτή τη στιγμή θα ήταν ένας που μιλάει σαν τον Άδωνι και δεν είναι ο Άδωνις. Το όλο φιάσκο κατά την γνώμη μου θα επαναληφθεί και στις επόμενες εκλογές - αν αυτές γίνουν - με τον έναν ή τον άλλον τρόπο για έναν απλό λόγο. Ο Κυριάκος μόνο μέσω συνεδρίου μπορεί να γίνει πρόεδρος της ΝΔ. Μέσω εκλογών από την βάση το Μητσοτακέικο δεν βλέπει καρέκλα.

• Like 2

http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=756792

Οι κ.κ. Τσίπρας και Στουρνάρας εμφανίζονται όχι μόνο να έχουν αποκαταστήσει τις σχέσεις τους που πριν από μερικούς μήνες, όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου τον καλούσε στην επιτροπή της Βουλής, ήταν τεταμένες έως και εχθρικές, αλλά να βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος όσον αφορά τις προϋποθέσεις για την επιστροφή στην ομαλότητα.

Κοίτα που κατάφερε και τον Στουρνάρα να γίνει αριστερός ... :haha: :haha: :haha:

• Like 4

Η μόνη παραγωγή σε αυτήν την χώρα είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι και τίποτα παραπάνω.

Ούτε βιομηχανία, ούτε βιοτεχνία, ούτε αγροτική παραγωγή ούτε έρευνα ούτε τίποτα.

Η παιδεία από το κακό στο χειρότερο, (δεν υπήρχε περίπτωση τα παιδιά αυτά σήμερα την δεκαετία του 80 να περνούσαν με πανελλήνιες σε κάποια σχολή ,που σήμερα περνάνε με 10 και 15).

Η δε πολιτεία σε πλήρης σαπίλα, με ένα πελατειακό κρατος παρακμής. Ανύπαρκτο κράτος δικαίου, αστείες τρομοκρατικές ομάδες συμφερόντων και πολιτικών σκοπιμοτήτων.

Γενικά μια Ζιμπαμπουε αλλά με iphones και Μύκονο. Μιλάμε για τελειώς παρακμή πολιτισμού.

Έχουμε φτάσει στο σημείο να ανεχόμαστε ανθρωπάκια όπως Γεωργιάδης και το άλλον το καθυστερημένο Κυριάκο και λοιπούς κωμικούς για αρχηγία κόμματος.

Έχουμε φτάσει στο σημείο να έχουμε για προθυπουργό τον ανικανότερο όλων όσων πέρασαν.

Έχουμε φτάσει στο σημείο να αφήνουμε έξω Παπαντωνίου, Βενιζέλο και λοιπούς που καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα με διάφορα προγράμματα και να κλείνουμε φυλακή μικροοφειλέτες.

Έχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρούμε τιμή τον κομμουνισμό και τις αριστερές ιδεολογίες και οτιδήποτε άλλο να είναι φασιστικό.

Απλά λυπηρά όλα τα παραπανω και χωρίς μέλλον.

Για τους νέους (που δεν έχουν βύσμα) δεν υπάρχει σωτηρία παρά μόνο η ηρωική έξοδος του Μεσολλογίου.

Δεν νοείται μηχανολόγος μηχανικός ή κάποιος άλλος μηχανικός αντί να απασχοείται στην έρευνα και ανάπτυξη βιομηχανίας να αναλώνεται στην γραφειοκρατία και στα αυθαίρετα...απλά δεν υπάρχει πρόγραμμα ανάπτυξης.

Μορφώματα όπως Τασία κ.τ.λ. που σε άλλη περίπτωση θα τους περνούσαν για ζητιάνους των δρόμων να είναι σήμερα στην πολιτική σκηνή.

Μιλάμε απλά για Ζιμπάμουε...ή όπως έλεγε ο μεγάλος δάσκαλος, η Ελλάδα είναι η μόνη αφρικανική χώρα με λευκούς κατοίκους.

Επίσης δεν έχουμε ουδεμία σχέση με τον πολιτισμό της Δ. Ευρώπης ότι αφορά παιδεία (κοινωνική συμπεριφορά), κράτος δικαίου, εκπαίδευση, ασφαλιστικό, τρένα, υποδομές κ.α.

Aπλά Ζιμπάμπουε.

Έγινε επεξεργασία από mad_dog
  • Like 1

Αν δεν μπορείς να κάνεις τίποτα και το μόνο που κάνεις είναι να γαυγίζεις, τότε

α. Είσαι γραφικός

β. Είσαι "σκυλί που γαυγίζει"

γ. Απλά φωνάζεις να νιώσεις καλά εσύ.

Σε κάθε περίπτωση καταλαβαίνεις ότι απλά φωνάζοντας σε ένα φόρουμ δεν καταφερνεις τίποτα. Αν θες να κάνεις κάτι που μετράει, σκέψου, διάβασε μάθε και ενημέρωσε τους άλλους χωρίς κορώνες έτσι ώστε να περάσεις στο κόσμο αυτό που θέλεις. Αλλιώς θα είσαι πάντα ο τρελός του (ψηφιακού μας) χωριού.

Εσύ τι κάνεις για αυτά;

Σε μια χώρα με το δικό μας πολίτευμα, απλά ψηφίζεις αυτόν που σε εκπροσωπεί. Τί άλλο?

Τόσο απλό.

Αρκεί να γινόταν έτσι.

Γιατί πολλοί ψηφίζουν με άλλα κριτήρια και αυτοί που βγαίνουν δεν κανουν αυτά για τα οποία ψηφίστηκαν.

Έχει δίκιο σε όλα ο Φιλόθεος.

Έγινε επεξεργασία από liakjim
  • Like 2

Αν δεν μπορείς να κάνεις τίποτα και το μόνο που κάνεις είναι να γαυγίζεις, τότε

α. Είσαι γραφικός

β. Είσαι "σκυλί που γαυγίζει"

γ. Απλά φωνάζεις να νιώσεις καλά εσύ.

Σε κάθε περίπτωση καταλαβαίνεις ότι απλά φωνάζοντας σε ένα φόρουμ δεν καταφερνεις τίποτα. Αν θες να κάνεις κάτι που μετράει, σκέψου, διάβασε μάθε και ενημέρωσε τους άλλους χωρίς κορώνες έτσι ώστε να περάσεις στο κόσμο αυτό που θέλεις. Αλλιώς θα είσαι πάντα ο τρελός του (ψηφιακού μας) χωριού.

Την απάντησή σου την προσπερνώ σαν άστοχη.

Επίσης σταμάτα επιτέλους να προσβάλλεις τους συνομιλητές σου όταν διαφωνείς. Αυτό θυμίζεις σταλινικές μεθόδους.

Περιμένω στοιχειώδη απάντηση και όχι κινήσεις εντυπωσιασμού.

Δηλαδή περιμένω να απαντήσεις για την ανάπτυξη βιομηχανίας (και όχι ανάπτυξη δημοσίων υπαλληλων), την σαπίλα του δικαστικού συστήματος, την μη ύπαρξη κοινωνικής ασφάλισης, υγείας, υποδομής κ.α.

Αν δεν μπορείς να απαντήσεις σε αυτά, τουλάχιστον προσπάθησε να μην προσβάλλεις τους άλλους όταν προσπαθείς να απαντήσεις.

Έγινε επεξεργασία από mad_dog

Αν κάποιος έχει αυτήν την εικόνα για τη χώρα που ζούμε και η συμμετοχή του στα κοινά περιορίζεται στην επιλογή του εκπροσώπου του κάθε που γίνονται εκλογές, τότε είναι μέρος του προβλήματος, όχι της λύσης.

Δεν δικαιούσαι σε έναν τόπο με τόσα προβλήματα να σταυρώνεις τα χέρια και να περιμένεις τη λύση από τους άλλους.

Η γειτονιά σου είναι βρώμικη; Διαμαρτυρήσου στο δήμαρχο, αλλά μάζεψε και τους γείτονες και συντονίστε τον καθαρισμό της. Βρίσκεις έναν επίορκο δημόσιο υπάλληλο; Κατάγγειλέ τον, αντί να τον πληρώσεις για να σου κάνει τη δουλειά σου. Οι επιχειρηματίες με τους οποίους συνεργάζεσαι (ή -χειρότερα- εσύ ο ίδιος) δεν κόβουν αποδείξεις; Κατευθείαν στο ΣΔΟΕ. Ο πεθερός σου παίρνει 4 συντάξεις από ταμεία χωρίς μηχανογράφηση; Σταμάτα τον.

Εν τέλει, όποιος νομίζει ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα για τη χώρα, είναι προτιμότερο να σηκωθεί να φύγει από εδώ και να αφήσει εμάς τους υπόλοιπους να προσπαθήσουμε. Κι αν η προσπάθεια να διορθώσουμε την κατάσταση δεν ξεκινήσει από την καθημερινότητα του καθενός, δεν πρόκειται να δουλέψει.

Διαφορετικά, αν συνειδητοποιήσω ότι τελικά εδώ έχουν μείνει μόνο οι "αγανακτισμένοι", τότε μάλλον θα πρέπει να φύγω εγώ.

• Like 1

Διαφωνώ. Ο πολίτης οφείλει να εκτελεί όπως ακριβώς ορίζουν οι νόμοι.

Το ίδιο και οι εκλεγμένοι και οι τοπικοί άρχοντες.

Αν η γειτονιά είναι βρώμικη, ο τοπικός άρχοντας οφείλει να την καθαρίσει.

Ο πολίτης οφείλει να μην την βρωμίζει.

Το πρόβλημα είναι επειδή και ο πολίτης και ο εκλεγμένος, δεν κάνουν αυτά που πρέπει.

Προσωπικά, προσπαθώ να συμπεριφέρομαι ορθά ως πολίτης και ψηφιζω αυτόν που εκπροσωπεί τις πεπειθήσεις μου.

΄Ετσι θα πρέπει να λειτουργεί μια σωστή κοινωνία.

Η Ελλάδα απέχει παρασάγκας από αυτήν τη περιγραφή.

Εχω ζήσει 2 χρόνια στην Ολλανδία, Έχω δει ότι μπορεί να γίνει αυτό που περιγράφω.

Εδώ όμως είναι Ζιμπάμπουε.

Απαιτώ όμως ως Έλλην που πληρώνω τον φόρο μου να παραμείνω στην χώρα μου και η τελευταία να μου προσφέρει αυτά που οφείλει.

Έγινε επεξεργασία από liakjim
  • Like 1

Εσύ μου περιγράφεις πώς θα έπρεπε να λειτουργεί το σύστημα -συμφωνώ. Εγώ σου περιγράφω τη δική μου εισήγηση για το πώς μπορούμε να το κάνουμε να δουλέψει. Αν δεν κάνουμε όλοι παραπάνω από ό,τι θα μας αναλογούσε σε μια λειτουργική και ευνομούμενη κοινωνία, η Ελλάδα δεν πρόκειται να αλλάξει.

Πώς μπορείς να ζητάς από τον γιατρό να κάνει απλήρωτες εφημερίες για έναν χρόνο, όταν εσύ δεν προτίθεσαι να σκουπίσεις το δρόμο έξω από το σπίτι σου; Πώς ζητάς από τον ωρομίσθιο καθηγητή να κάνει καθημερινά 70 χιλιόμετρα για 300€ το μήνα που θα πληρωθεί μετά από 9 μήνες; Πώς ζητάς από οποιονδήποτε να κάνει μια υπέρβαση, αν δεν την κάνεις πρώτος ο ίδιος;

Έχουμε ακριβώς την ίδια απαίτηση. Εφόσον είμαι κι εγώ συνεπής φορολογούμενος, θέλω να μείνω στη χώρα μου και να ζω αξιοπρεπώς. Και το λέω ενώ έχω σοβαρό κίνητρο να φύγω, γιατί ξέρω ότι δε θα είμαι πάντα σε μιαν ηλικία κατά την οποία οι ικανότητές μου θα μου εξασφαλίζουν εύκολη αποκατάσταση στο εξωτερικό.

Αν όμως περιμένω να διορθώσουν τα προβλήματα όλοι οι άλλοι απλά επειδή είναι υποχρεωμένοι, δεν πρόκειται να βελτιωθεί τίποτα.

• Like 3

Aπό την στιγμή που δεν μπορεί ο δήμαρχος να κρατήσει την πόλη καθαρή παραίτηση.

Αν υπάρχει πρόβλημα οικονομικό και δεν μπορεί, τότε να βοηθήσουν οι 300 με περικοπή των μισθών τους προς ώφελος της κοινωνίας.

Αν δεν επαρκούν και αυτά περικοπή και στις συντάξεις τους.

Είμαι φορολογούμενος και περιμένω με τα χρήματά μου να ζήσω ή τουλάχιστον να έχω της υπηρεσίες που διακαιούμαι. Εργάζομαι και δεν έχω ώρα να κάνω τον πρόσκοπο να καθαρίζω δρόμους. Δεν είναι αυτή δική μου δουλειά.

Κάποιος ανάφερε το γεγονός τι μπορώ να κάνω για την σαπίλα που υπάρχει...

Διαβάστε μπας και ξυπνήσετε...και αφήστε τις ρομαντικές ιστορίες με τους προσκόπους...

Κάποιος άλλος μίλησε για δήμαρχους.

Συνέχεια με τους δημάρχους...

Zιμπάμπουε γιατί έτσι μας αρέσει...

Απλά Ζιμπάμπουε !!!

Από την στιγμή που αυτά δεν διορθώνονται...τότε πολύ απλά Ζιμπάμπουε...

Μια και οι λίστες είναι πάλι επίκαιρες:

http://www.nooz.gr/economy/ereuna-stin-elvetia-to-30-tou-ellinikoi-aep

Η Ευρώπη έχει βυθιστεί σε μια ατέρμονη κρίση, παρότι η γηραιά ήπειρος είναι η πλουσιότερη περιοχή του κόσμου. Η Ευρώπη κλέβει τον ίδιο της τον εαυτό. Είναι καιρός να θέσουμε τις κυβερνήσεις προ των ευθυνών τους

• Like 1

Εσύ τι κάνεις για να διορθωθεί η κατάσταση;

Aν κάνω καταγγελία λές να μπει κανέις φυλακή ή θα με συνδέσουν με Καϊρο ???

Γιατί το μόνο που μπορώ να κάνω είναι καταγγελία και απόδοση διακαιοσύνης...

Ωχ...άκυρο...είπα κοτσάνα...είπα απόδοση δικαιοσύνης σε κράτος Ζιμπάμπουε...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ωχ...άκυρο...είπα κοτσάνα...είπα απόδοση δικαιοσύνης σε κράτος Ζιμπάμπουε...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rant of the day,

Καλυτερα Ζιμπαμουε παρα να ειμαι στην δημοκρατικότερη-δικαιότερη χώρα του κόσμου και να τρωω χεντιδι με buckshot επειδή ο τσεος νομιζε πως μπορει να αυτοκτονήσω με το αναπηρικό μου καροτσάκι, η απλά επειδη είμαι μαυρος.

Δε λέω οτι δεν είμαστε μπανανια σε πολλά ομως είμαστε καλυτερα απο πολλές "δυτικες" χώρες.

Τέλος, για το οτι είμαστε όσο είμαστε μπουρδέλο, εμείς φταιμε, προσπαθηστε* να ζησετε με τον Ελληνικό(ΤΜ) τρόπο έξω(εστω και ευρώπη πχ Αγγλία) και ελατε να μου πειτε σε ποση ώρα θα φατε φαπα.

*=οσοι μονο κράζετε και νομιζετε πως δε συμβάλετε στην ολη κατασταση.

Έγινε επεξεργασία από soulclaimer
  • Like 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.