Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0


astrolabos

Recommended Posts

Αυτές οι δηλώσεις με εξοργίζουν πάντως.  

Κλασικές προεκλογικές δηλώσεις είναι - ο ένας δεν θα ψηφίσει φόρους, ο άλλος θα χαρίσει τα χρέη.

Στα ψιλά περνάμε βέβαια ότι η καταψήφιση από την αντιπολίτευση δεν επηρεάζει τίποτα (που εάν ήταν κυβέρνηση θα τα υπερψήφιζε) ή ότι τα χρέη των κομμάτων στις τράπεζες θα τα πληρώσουμε πάλι οι βλάκες...

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Nooz.gr : Σύζυγος πρώην υπουργού καταδικάστηκε για απάτη

 

Δικηγόρος, σύζυγος πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ από τη Βόρεια Ελλάδα, που υπήρξε και πολιτειακός παράγων επί διακυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, καταδικάσθηκε μέσα στην εβδομάδα σε φυλάκιση 3,5 χρόνων για μια πρωτοφανή απάτη σε βάρος υποψήφιας διαγωνισμού του ΑΣΕΠ.

Από το 2006 που ανέλαβε την υπόθεση της Χ.Φ. -όταν η τελευταία απέτυχε στον διαγωνισμό- και μέχρι το 2014, την εξαπατούσε αποσπώντας χιλιάδες ευρώ για δήθεν προσφυγές στη Δικαιοσύνη και άλλες ενέργειες, τις οποίες δεν έκανε ποτέ, ενώ συγχρόνως την παραπλανούσε παρουσιάζοντας από πλαστές δικαστικές αποφάσεις, πλαστά έγραφα του ΑΣΕΠ μέχρι και παραποιημένο φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.

 

Απόδειξη της κατάντιας της δημοσιογραφίας σε αυτή τη χώρα ότι το όνομα καταδικασμένου εγκληματία δεν αποκαλύπτεται πουθενά, αλλά μόνο αν έχει την κατάλληλη σχέση με το πολιτικό σύστημα. Υποθέτω θα περιμένουμε καμιά δεκαετία μέχρι να τελεσιδικίσει η υπόθεση για να μάθουμε το όνομα...

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Nooz.gr : Σύζυγος πρώην υπουργού καταδικάστηκε για απάτη

 

 

Απόδειξη της κατάντιας της δημοσιογραφίας σε αυτή τη χώρα ότι το όνομα καταδικασμένου εγκληματία δεν αποκαλύπτεται πουθενά, αλλά μόνο αν έχει την κατάλληλη σχέση με το πολιτικό σύστημα. Υποθέτω θα περιμένουμε καμιά δεκαετία μέχρι να τελεσιδικίσει η υπόθεση για να μάθουμε το όνομα...

 

 

Δυο google υποθεση ειναι..μαλλον.

 

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=317462

 

Χωρια οτι αν ξερεις δικηγορο το βρισκεις στα σιγουρα. 

Link to comment
Share on other sites

Δυο google υποθεση ειναι..μαλλον.

 

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=317462

 

Χωρια οτι αν ξερεις δικηγορο το βρισκεις στα σιγουρα. 

 

Μα το θέμα δεν είναι το google-fu του καθενός (που πάντα αφήνει και περιθώριο λάθους). Είναι η υποκρισία που διέπει τα "Μέσα Ενημέρωσης".

 

Αν απλά κατηγορείσαι για βλασφημία εξαιτίας μιας σελίδας όπως ο "Γέρων Παστίτσιος", το όνομα και η φωτογραφία σου κοσμούν παράθυρα καναλιών και πρωτοσέλιδα εφημερίδων -υποψιάζομαι επειδή λογίζεσαι ως δημόσιος κίνδυνος. Αν όμως έχεις καταδικαστεί πρωτόδικα για απάτη και πλαστογραφία κατ' εξακολούθηση, το όνομά σου είναι κρυμμένο πίσω από βαθύ πέπλο μυστηρίου -αρκεί να είσαι παντρεμένος/η με τον κατάλληλο άνθρωπο.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Πετάει ένας από τους εργαζόμενους στον χώρο των νοσοκομείων το εξής αδιανόητο. Σε πρωινή εκπομπή ήταν για τις ελλείψεις σε προσωπικό στα νοσοκομεία. Χρειάζονται λέει όχι 3.000 προσλήψεις, αλλά 30.000 προσλήψεις. Έμεινα. Να γίνουν προσλήψεις, όμως από που βγαίνει το 30.000; Μια κωμόπολη είναι 30.000 εργαζόμενοι μόνον για την υγεία. Για τον πολιτικό αυτές οι 30.000 προσλήψεις στους παλιούς καλούς καιρούς, θα ήταν ψήφοι, για τον συνδικαλιστή που τις προώθησε στον υπουργό μία θέση στο κοινοβούλιο και για τον φορολογούμενο ακόμη μεγαλύτερο χρέος. Ναι στο κοινωνικό κράτος, αφού όμως προηγηθεί έρευνα αξιοκρατική και όχι κομματική. Κάποιοι δεν βάζουν μυαλό, γιατί απλά, έτσι έμαθαν και αν δεν τους αλλάξουν δεν θα αλλάξει και η νοοτροπία.

Link to comment
Share on other sites

 

Μια απλή αναζήτηση στο google αρκεί για να βρει κανείς ένα πρώτο δείγμα των λογοτεχνικών δραστηριοτήτων του πρώην υπουργού προστασίας του πολίτη, Γιάννη Πανούση, κατά τη διάρκεια της θητείας του στην κυβέρνηση του Ιανουαρίου. Οι «Κομματικοί Επίγονοι», το διήγημά του που δημοσιεύθηκε τον περασμένο Μάιο στην εφημερίδα «Γνώμη» της Θράκης, είναι μια ιστορία κομματικής ίντριγκας, όπου η πτέρυγα των «αντιπροεδρικών» φτάνει στο σημείο να σκοτώσει τον Αλέξη Τσίπ... τον πρόεδρο του «Κόμματος Πιστών Αριστερών», σε μια προσπάθεια κατάληψης της εξουσίας. Συνεργάτες της αντιπολιτευόμενης τάσης στο σχέδιο ανατροπής του προέδρου είναι φυσικά «τρομοκρατικές οργανώσεις» και συμμορίες «αλλοδαπών».

Η αντίληψη για τη λειτουργία των κομματικών οργανώσεων, αλλά και η γενικότερη πολιτική σκέψη του Γιάννη Πανούση, βρίσκονται σε καθαρή μορφή στους «Κομματικούς Επιγόνους». Κάθε εσωτερική αντιπολίτευση συνιστά απόπειρα σφετερισμού της εξουσίας. Οι πολιτικοί έχουν ανοιχτή επικοινωνία με τρομοκράτες και εγκληματίες και δεν διστάζουν να τους χρησιμοποιήσουν – με το αζημίωτο – για τους σκοπούς τους. Ο ίδιος, αυτο-ηρωοποιείται, με τρόπο που προσιδιάζει στον ναρκισσισμό του νουάρ. Η πρόζα του Πανούση δεν είναι ιδιαιτέρως θελκτική, αλλά η μυθοπλασία που φεύγει από το χαρτί κι αρχίζει να διαμορφώνει την πολιτική τοποθέτηση του συγγραφέα απ' την υπουργική του θέση μέχρι το σημείο της παρέμβασης εισαγγελέα, θα μπορούσε να βγάλει μια εξαιρετική ταινία-προβληματισμό για τα όρια της λογοτεχνίας, κερδίζοντας επάξια μια θέση ανάμεσα στο Adaptation και το Barton Fink.

Τη μέρα που ο Γιάννης Πανούσης διαφήμιζε το λογοτεχνικό του πόνημα στις σελίδες του «Πρώτου Θέματος», ο διάδοχός του στο υπουργείο προστασίας του πολίτη, Νίκος Τόσκας, συζητούσε με τον Γιάννη Σουλιώτη στην «Καθημερινή» για το έργο του υπουργείου. Ο Τόσκας φαίνεται να τοποθετήθηκε στο υπουργείο με σκοπό την περικοπή των οικονομικών της ΕΛΑΣ1, κάτι που είχε επιχειρήσει και στο παρελθόν ως σύμβουλος του Πάνου Μπεγλίτη στην κυβέρνηση ΓΑΠ με τα οικονομικά του στρατού. Η υπόθεση αυτή επιβεβαιώνεται ρητά στη συνέντευξη Τόσκα, όπου ο υπουργός μιλάει για «εξοικονόμηση ανθρώπινου δυναμικού κατά 25%», ενώ θεωρεί πως η τρομοκρατία είναι σε ύφεση και δεν αποτελεί προτεραιότητα αυτή τη στιγμή, αντίθετα με τους εσωτερικούς ελέγχους στην ΕΛΑΣ από τις ομάδες των «αδιάφθορων», μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε επί Πανούση, χωρίς να φέρει κάποιο αξιοσημείωτο αποτέλεσμα.

 

 

Στραβοί κουτσοί στον άγιο Παντελεήμονα!

Link to comment
Share on other sites

δηλαδη φτασαμε εδω που φτασαμε γιατι ο Λεβεντης κατεβηκε πριν 26 χρονια υποψηφιος με την ΝΔ, εχουμε σημερα γερμανικη κατοχη επειδη ο Λεβεντης στην τελευταια του εκπομπη απο το καναλι 67 εριχνε καρκινους δεξια και αριστερα - ασχετα αν βγηκε την επομενη μερα και ειπε συγνωμη,

 

ας λουστουμε  τωρα  ολοι μαζι   23% φουπουα σε "  Μυτιληνη Λεσβο και αλλα νησια " γιατι  ο "σοφος ελληνικος  λαος" εκρινε οτι  επρεπε να φυγουν οι προηγουμενοι πριν την ωρα τους και με οποιοδηποτε κοστος

 

http://newpost.gr/politiki/497039/enwsh-kentrwwn-o-syriza-opisthoxwrei-sta-kokkina-daneia

 

Αλήθεια ποιά η άποψη του Λεβέντη για τα ποσοστά των κόκκινων δανείων που καλύφθηκαν από την ανακεφαλαιοποίηση από το Ελληνικό Δημόσιο(ΗΜΩΝ);

Πρέπει να τα ξαναεισπράξουν στο διπλό οι τράπεζες ή τα ξένα κοράκια που τα αγόρασαν, ακόμα και με πλειστηριασμούς, ή πρέπει να γίνει κούρεμα;

 

Κατρούγκαλος Speaking(Τότε). Μαζί με άλλους νομικούς.

 

28:00 και μετά

Link to comment
Share on other sites

http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=752174

 


 

Ας δούμε τι σημαίνει στην πράξη το περίφημο ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς. Σταχυολογώ από τις πιο πρόσφατες αήθεις πράξεις ή παραλείψεις του.

  • Με πράξη νομοθετικού περιεχομένου η κυβέρνηση πέρασε εντελώς κρυφά διάταξη από την οποία ωφελήθηκαν 250 μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου. Το κατήγγειλε το ΠαΣοΚ και ζήτησε τα ονόματά τους, πλην ματαίως. Ισως γιατί ανάμεσα σε αυτούς περιλαμβάνονται ονόματα ευυπόληπτων κυρίων ή κυριών από τη γνωστή συνομοταξία των λαμογιών, όπως συμπέρανε ο συνάδελφος Γιώργος Παπαχρήστος («Τα Νέα», 23/10). Η κυβέρνηση ουδεμία απάντηση έδωσε. Ισως γιατί δεν ήθελε να αποκαλυφθεί ποια ήταν η προωθούμενη ταξική ψήφος που στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία.


  • Κοινωφελή ιδρύματα που υποκαθιστούν το αδιάφορο κράτος στην ανθρωπιστική ευθύνη του τιμωρήθηκαν με την επιβολή ΕΝΦΙΑ που είχε δηλώσει ο κ. Τσίπρας κατηγορηματικά ότι καταργείται. Ετσι τα πολύτιμα Παιδικά Χωριά SOS και Το Χαμόγελο του Παιδιού θα στερηθούν  τους πόρους από ακίνητα που προέρχονται από δωρεές φιλάνθρωπων ιδιωτών. Βλέπετε, έπρεπε να χρηματοδοτηθεί η επαναπρόσληψη των επίορκων υπαλλήλων-πελατών του δικηγορικού γραφείου του κ. Κατρούγκαλου που είχαν απολυθεί από το Δημόσιο (εφημερίδες 27/10).


  • Ο σύρων τον χορό του ηθικού πλεονεκτήματος κ. Κατρούγκαλος (διαπρέψας ως στέλεχος διαδοχικά ΚΚΕ, ΠαΣοΚ και τώρα ΣΥΡΙΖΑ) τάσσεται μεν υπέρ της εφαρμογής του επάρατου Μνημονίου αλλά ταυτόχρονα όλοι οι πρώην συνεργάτες του στο δικηγορικό γραφείο του προσπαθούν να το ακυρώσουν με αλλεπάλληλες προσφυγές στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Ορισμένοι μάλιστα από αυτούς είναι αποσπασμένοι στο υπουργείο Εσωτερικών. Ετσι, σύμφωνα με την ηθική της Αριστεράς, κάποιοι δικηγόροι-συνεργάτες του υπουργού Κατρούγκαλου πληρώνονται αδρά από το Δημόσιο για να διεκδικούν παχυλές αμοιβές ασκώντας αγωγές κατά του Δημοσίου που εκπροσωπεί ο υπουργός Κατρούγκαλος. Και αντιγράφω από «Το Βήμα» (25/10): «Εγώ πήγα στον (δικηγόρο) Κατρούγκαλο επειδή μας είπαν στο σωματείο ότι θα γίνει υπουργός και θα δικαιωθούμε (από το Συμβούλιο της Επικρατείας)». «Εμένα με συνέστησε η δικηγόρος μου Ευαγγελία Σάλτου (σύζυγος του πρώην υπουργού Δ. Στρατούλη, κορυφαίου ήδη στελέχους της ακόμα αριστερότερης Λαϊκής Ενότητας)». «Εμένα με έστειλε εκεί (στο δικηγορικό γραφείο Κατρούγκαλου) ο Γ. Ρωμανιάς». Η συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ λειτουργεί και στα δικηγορικά γραφεία, σχολίαζε δηκτικά ο δημοσιογράφος Βασίλης Χιώτης. Και εγώ θαυμάζω: Ομορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος. Με τις ευλογίες του κ. Τσίπρα όλα αυτά φυσικά.


  • Να προσθέσω εδώ ότι οι απολυθέντες επίορκοι υπάλληλοι που επέστρεψαν στις θέσεις τους είναι 466 και φυσικά χρειάζεται περαιτέρω αύξηση της φορολογίας για να πληρώνονται και προφανώς να συνεχίσουν παρανομούντες.


  • Και η αποθέωση της αριστερής ηθικής: Επανήλθαν μεν οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών με τα κόκκινα γάντια αλλά συνεχίζουν να πληρώνονται και τα συνεργεία καθαριότητας ταυτόχρονα με τις επαναπροσληφθείσες. Ετσι, καθώς περίσσευαν, έστειλαν μερικές και στο υπουργείο Δικαιοσύνης αναβαθμισμένες ως γραμματείς πια του ανεκτικού σε όλα υπουργού και καθηγητή κ. Παρασκευόπουλου! Ετσι το ετήσιο κόστος των καθαριστριών φούσκωσε από τα 2 στα 7 εκατ. ευρώ («Τα Νέα», 24/10). Σε ποιον θα επιβληθεί πρόσθετος φόρος για να πληρώσουμε στο τριπλάσιο τις καθαρίστριες του ΣΥΡΙΖΑ;

 

 

εντιτ: @ΓιαγκΤ, είναι χρήσιμο να γνωρίζει ο συντάκτης του άρθρου, ότι όταν κάποιος καταθέτει κάτι στον εισαγγελέα, αυτό είναι μυστικό. Μπορεί να δηλώσει ο καταγγέλων τι σκοπεύει να κάνει, αλλά το ακριβές περιεχόμενο και υλικό, περιέχεται εις γνώσιν μόνο του εισαγγελέως, ο οποίος δεσμεύεται να το κρατήσει μυστικό, μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας. Επομένως κάτι ''άρθρα'' σαν το ανωτέρω, καθώς και η πολύ πρώιμη αντίδραση των μυνήσεων (έναντι ποιού περιεχόμενου αλήθεια ? ), πιο πολύ σημάδι ενοχής παρά οτιδήποτε άλλο καταμαρτυρούν.

 

....βέβαια ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει, καθώς και να ''αποδίδει δκαιοσύνη'' σύμφωνα με το προσωπικό του αξιακό σύστημα. Φεύ όμως.... δεν είμαστε όλοι εισαγγελείς....

Έγινε επεξεργασία από colt3003
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=752174

 

 

 

εντιτ: @ΓιαγκΤ, είναι χρήσιμο να γνωρίζει ο συντάκτης του άρθρου, ότι όταν κάποιος καταθέτει κάτι στον εισαγγελέα, αυτό είναι μυστικό. Μπορεί να δηλώσει ο καταγγέλων τι σκοπεύει να κάνει, αλλά το ακριβές περιεχόμενο και υλικό, περιέχεται εις γνώσιν μόνο του εισαγγελέως, ο οποίος δεσμεύεται να το κρατήσει μυστικό, μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας. Επομένως κάτι ''άρθρα'' σαν το ανωτέρω, καθώς και η πολύ πρώιμη αντίδραση των μυνήσεων (έναντι ποιού περιεχόμενου αλήθεια ? ), πιο πολύ σημάδι ενοχής παρά οτιδήποτε άλλο καταμαρτυρούν.

 

....βέβαια ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει, καθώς και να ''αποδίδει δκαιοσύνη'' σύμφωνα με το προσωπικό του αξιακό σύστημα. Φεύ όμως.... δεν είμαστε όλοι εισαγγελείς....

 

 

Καλά κάνει ο Γιάγκος και είναι επιφυλακτικός για τις καταγγελίες Πανούση. Δεν είναι δα και Χαικάλης ή Ξουλίδου για να πάρουμε τις καταγγελίες του τοις μετρητοίς....

 

Ιν αδερ νιους

http://www.liberal.gr/arthro/20650/politiki/2015/isonkai-na-min-upirche-to-mnimonio-eprepe-na-to-eichame-efeureisin.html

αλλά ας συνεχίσουμε να μπινελικώνουμε τον Άδωνι μιας και αυτοί στενοχωριούνται.

Έγινε επεξεργασία από LL_NEO
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

@colt3003

Ας δεχτούμε ότι είναι τυχαίο ότι το  μυθιστόρημα που έγραψε μοιάζει με αυτά που καταγγέλλει

Τόσους μήνες υπουργός δεν έκανε τίποτα και περίμενε πότε τα φυλλαράκια του θα πάνε στην Ευρώπη για ξεπούλημα να τραβήξει τα Φώτα της δημοσιότητας στα παραμύθια του.

Νταξ κορόιδα ήμαστε αλλά όχι τόσο πολύ

 

@LL_NEO

Αντί «περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις» κοίτα να κάνεις αυτοκριτική και να παραδειγματισθείς.

 Ήσουνα ανάμεσα στους συμβούλους που σας πήραν τα λαμογια την εξουσία με τα ψέματα, κάνοντας χειρότερα από αυτά που κάνατε χωρίς να ανοίξει μύτη

Έγινε επεξεργασία από ΓιαγκΤ
Link to comment
Share on other sites

Βρωμάει σίγουρα το πράγμα...Εδώ βγήκε ερευνα που έγινε στους πολιτικούς για την πολιτική και την υπαιτιότητα αυτής στην σημερινή κατάσταση και το 70% δήλωσε αθώο.!!!! Είναι λόγω των παθογενειών ...λένε...

Απλά μπορώ να καταλάβω την οργή όσων ψήφισαν λεφτά υπάρχουν/ καταργήσεις ΕΝΦΙΑ ως απατημένους συζύγους που καλούνται τελικώς να πληρώσουν την διατροφή...οι άλλοι όμως γιατί δεν χαίρονται που η χώρα δεν πάει στα βράχια; που έχουν ευρώ ακόμα στην τσέπη τους, Πόσο πιο δεξιά να πάει ο Συριζα χωρίς να ανοίξει μύτη όπως ειπώθηκε; Τι πιστεύουν ότι εξαιτίας του ΣΥΡΙΖΑ έφθασε στο απροχώρητο η κατάσταση ενω με αυτούς εβγαιναν τα νούμερα;

Ο νειμαράκης είπε ότι δεν θα βάλει νέους φόρους

ο αδωνάκος ζήτησε διαγραφή χρεών της ΝΔ μόνο...όχι της Ελλάδας (μπαταχτσήδες είμαστε; ]

Τι στο διάλο ...σε ποιο  παράλληλο σύμπαν ζουν οι κυβερνώντες;

Έγινε επεξεργασία από sstav
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ο Τσίπρας κατέβηκε στις εκλογές με το manual του Ανδρέα παραμάσχαλα - ψέματα, υποσχέσεις, Μνημόνιο=ΕΟΚ και ΝΑΤΟ - και όλο τα βαθύ ΠΑΣΟΚ αγκαλιά. Όταν αυτά τα λέγαμε κάποιοι πριν ένα χρόνο ήμασταν παράξενοι που δεν τρέφαμε πολλές ελπίδες για το νέα, άφθαρτη, πεντακάθαρη αριστερή κυβέρνηση που ερχόταν. Τώρα κάποιοι πέφτουν από τα σύννεφα, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν εδώ και καιρό αυτοψεκαστεί με AZAX και έχουν γίνει αόρατοι.

Υπομονή. Θα περάσουν τα χρόνια και ο κόσμος κάποια στιγμή θα βάλει μυαλό. Είμαστε ακόμα στο 1981 άλλωστε. Έχουμε καιρό ακόμα.

  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

Όταν αυτά τα λέγαμε κάποιοι πριν ένα χρόνο ήμασταν παράξενοι που δεν τρέφαμε πολλές ελπίδες για το νέα, άφθαρτη, πεντακάθαρη αριστερή κυβέρνηση που ερχόταν.

 

 Εδω γελάμε ? ?  :lol: Έπρεπε να φάμε στην μάπα τους γιαλαντζί αγωνιστές και να τους δούμε να κωλοτουμπιάζονται δέσμιοι των υποσχέσεων τους για να έρθουμε στα αυτονόητα συμπεράσματα . . .  Τοσο καιρό στην αντιπολίτευση δηλαδη δεν βλέπαμε το εργο και  το επίπεδο τους ? Που τους έβρισκες που τους εχανες σε κανα δικαστηριο ητανε μαρτυρες υπερασπισης τρομοκρατών αγωνιστών η να καταγγέλλουν το λιμενικό με μάρτυρες παράτυπους μετανάστες προσκειμενους σε μκο  :lol: Παλι οι ''αλλοι'' φταινε που μας βρηκαν μικρους και μας ''κοροιδεψαν'' 

 

 Με το manual του ανδρεα μπορει να βγηκανε αλλα ειναι νεο version χωρις κοινοτικά $$$$ . Ακα έκαναν τις μικροπολιτικες με την ερτ , τις καθαριστριες ,γιναν και μερικες εξυπηρετησεις οπως πχ βολεψε  η ρενα δουρου τον - συμβαλλόμενο του συμφωνου συμβιωσης -  στην ευδαπ και τελος . Τωρα θα πιουν το ποτηρι του λαικισμου τους ως το τελος , θα τσακωνονται αναμεταξυ τους ( βλεπε υποθεση πανουση) και θα μαθαινουμε και μεις καμια αληθεια απο σποντα . 

Έγινε επεξεργασία από Athens2004
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Θα μας βγάλει από την ΕΕ, κάνει το δημοψήφισμα για να μας βάλει στη δραχμή ο αριστερός, λέγατε όλοι οι ΜΧ προφήτες.

Κανένας δεν έγραψε, είναι δεξιός ο άνθρωπος και θα υπερσκελίσει την πολιτική Σαμαρά.

Άσε που πιστεύατε ότι κάποιοι άλλοι είναι καλύτεροι...

Εξαιρούνται ανταρσία, ΧΑ ,ΛΑΕ, κλπ αδοκίμαστα κόμματα. Αν και έχω τις αμφιβολίες μου.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  To δημοψήφισμα παρωδία  προσωπικά -  απο την αρχή πίστευα οτι το εκανε για δικό του άλλοθι . Και ετσι αποδείχθηκε οπως ειχε πει πρόσφατα ο  βαρουφακης 

 

 

 

 

Σχετικά με το δημοψήφισμα, είπε ότι δεν έγινε για να κερδηθεί, αλλά για να βρεθεί μια δικαιολογία για την παράδοση.

 

 

 http://www.huffingtonpost.gr/2015/10/08/varoufakis-tsipras-dhmopshfisma_n_8262262.html

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Συγνώμη κιόλας, αλλά ήταν ηλίου φαεινότερο ότι το Δημοψήφισμα έγινε για να είναι απαλλαγμένος ο Τσίπρας από κάθε ευθύνη για την ανικανότητα-κοροϊδία των 7 μηνών μη-διαπραγμάτευσης, δεν χρειάζεται να το πει ο Βαρουφάκης (που έχασε προ πολλού όποια αξιοπιστία στο λέγειν είχε κάποτε)

 

Το είχα πει το ίδιο βράδυ που ανακοινώθηκε το Δημοψήφισμα στους δικούς μου: "΄ψάχνει άλλοθι για να βγει καθαρός ο ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ και ρίχνει την ευθύνη της απόφασης στο λαό". Ότι και να γινόταν δηλαδή(που και αυτό ήταν ψέμα, δεν υπήρξε ποτέ δίλλημα αν θα παραμέναμε στην Ευρωζώνη ή όχι **) , το βάρος της ευθύνης θα το επωμιζόταν ο λαός και ο Βαρουφάκης μόνος του(έτοιμη η δικαιολογία "ο Βαρουφάκης ποτέ δεν ανήκε στον βαθύ πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ") . Ο "Τσίπρας και ΣΙΑ" ήταν απλά... αμέτοχος στο οτιδήποτε και αλώβητος.

 

**Λες και το νόμισμα ήταν ποτέ το πρόβλημα της Ελλάδας.... ήμαρτον. Άσε που νόμιζαν ότι θα αλλάξουμε νόμισμα ο (αφελής;;; )κοσμάκης και θα μας διαγράφονταν τα χρέη μονομιάς, αν ήταν έτσι, κάθε φορά που τα βρίσκουμε δύσκολα να αλλάζουμε και νόμισμα.

Έγινε επεξεργασία από kogba
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

στο δημοψηφισμα νικητης ητανε η αποχη ποσες φορες θα τo πουμε ? και εγω που εριξα ακυρο ητανε πρακτικα σαν να μην ψηφισα. 

 

ΜΧ ή MX518 οταν σκουζαμε για πρωην πασοκους και 422938 διαφορετικες ιδεολογιες εντος του ιδιου κομματος  + το ποθεν εσχες του τσουκαλα  πχ κανενας απο τα 24 μελη εδω  μεσα που το ριξανε συριζα  δεν ελεγε τιποτα, φαινοτανε τo διαζυγιο και η κωλοτουμπα απο χιλιομετρα.

 

[2:25:55 μ.μ.] apergospastis_karKINO_bonusksexasa na allakso nick
[2:25:58 μ.μ.] apergospastis_karKINO_bonusduke's voice
[2:26:03 μ.μ.] apergospastis_karKINO_bonus" ahhhh, much better ! "
[2:27:29 μ.μ.] roronoa[GR]exete apergia shmera?
[2:27:36 μ.μ.] apergospastis_karKINO_bonusfisika
[2:27:37 μ.μ.] apergospastis_karKINO_bonuskai oxi
[2:27:46 μ.μ.] apergospastis_karKINO_bonusoute i eurobank ixe na min plirona to ekkatharistiko
[2:27:50 μ.μ.] roronoa[GR]tote giati apergosapstis?
[2:27:53 μ.μ.] apergospastis_karKINO_bonus(kai na klinane oi mixanes mou to idio apogevma )
[2:27:55 μ.μ.] apergospastis_karKINO_bonusetsi gia plaka
[2:27:59 μ.μ.] roronoa[GR]apergospastis*
[2:28:02 μ.μ.] roronoa[GR];p
[2:28:11 μ.μ.] roronoa[GR]to karkino mou arese ;p
[2:28:15 μ.μ.] roronoa[GR]logopaignio ;o
[2:29:38 μ.μ.] apergospastis_karKINO_bonusgi autous pou nomizoun oti exoun apergia KAI oi praktores simera
[2:29:41 μ.μ.] apergospastis_karKINO_bonuspraktika ime apergospastis
[2:29:42 μ.μ.] apergospastis_karKINO_bonus:p
[2:29:54 μ.μ.] apergospastis_karKINO_bonuslololol
[2:30:21 μ.μ.] roronoa[GR]a exoume kai 17 november syntoma
[2:30:44 μ.μ.] roronoa[GR]"Χιλιες φορες κανονικη χουντα ρε μαλακες,παρα αυτο τωρα!Πειτε με οπως θελετε,στα παπαρια μου.Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι χρειαζομαστε καποιον με μεγαλα @@ να στειλει στο διαολο ολους τους γερμανοτσολιαδες-προδοτες και να βαλει μια ταξη στο εσωτερικο"
[2:31:09 μ.μ.] roronoa[GR]"Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι ο Αλεξης εχει γινει το ultimate troll!Μας τρολλαρει μεσα στη μουρη μας και γελαει με τους κολλητους του Μια χουντα θα μας σωσει! "
[2:31:26 μ.μ.] roronoa[GR]apo ena forum :/
[2:37:05 μ.μ.] apergospastis_karKINO_bonusotan ta elega ego ton ianouario
[2:37:08 μ.μ.] apergospastis_karKINO_bonusimouna grafikos
[2:37:08 μ.μ.] apergospastis_karKINO_bonus:p
[2:37:20 μ.μ.] apergospastis_karKINO_bonusvasika fevrouario me epiase to megalo rage
[2:37:26 μ.μ.] apergospastis_karKINO_bonusapo 20/2 kai meta
[2:37:42 μ.μ.] apergospastis_karKINO_bonusopou arxisan na peftoun oi maskes
[2:37:45 μ.μ.] apergospastis_karKINO_bonus"lito vio" o enas
[2:37:54 μ.μ.] apergospastis_karKINO_bonuso allos den mporouse na mazepsi ta salia tou
[2:38:00 μ.μ.] apergospastis_karKINO_bonuskai zitage vouleutiko autokinito san ton adoni

 

 

ειχες και τον παλαβιτσα να απανταει με αποστoμωτικο τροπο

 

- θα πεινασουμε με την δραχμη ?

- μπα ....

 

2.8% και πολυ τους ηταν  :hehe: 

 

απο τον (πρωην?) αγαπημενο σας ΟΝΝΕΔιτη  

 

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=461849&catID=2

 

Δεν έχει διευκρινιστεί εάν το μέτρο θα αφορά τους ήδη συνταξιούχους, στο πλαίσιο του επανυπολογισμού των συντάξεων, προκειμένου οι περικοπές να είναι μεγαλύτερες σε όσους βγήκαν νωρίτερα στη σύνταξη ή θα εφαρμοστεί και για τους νέους συνταξιούχους, αυτούς δηλαδή που θα συνταξιοδοτηθούν με τα νέα όρια ηλικίας.

Στη δεύτερη αυτή περίπτωση, οι συνταξιούχοι θα υποστούν διπλό σοκ, καθώς ήδη, αυξάνονται σταδιακά τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησής τους, προβλέπεται επιπλέον πέναλτι 10% για όσους επιλέξουν την πρόωρη έξοδο, και εν τέλει, θα υποστούν και μείωση 40% της σύνταξης έως τη συμπλήρωση των 65.

Την ίδια στιγμή ως και 17 έτη, σε ακραίες περιπτώσεις, αυξάνεται το όριο ηλικίας συνταξιοδότησης στους δημόσιους υπαλλήλους, σύμφωνα με τις νέες διατάξεις που θεσμοθετήθηκαν με το 3ο Μνημόνιο.

Εγκύκλιος του υπουργείου Οικονομικών, που υπογράφει ο αναπληρωτής υπουργός, κ. Γιώργος Χουλιαράκης, παρέχει διευκρινίσεις σχετικά με τις αυξήσεις που συντελούνται στα όρια ηλικίας στους δημόσιους υπαλλήλους και περιγράφονται αναλυτικά οι κατηγορίες εκείνες εργαζομένων στο δημόσιο που επιβαρύνονται με την αύξηση των ορίων ηλικίας, σταδιακά από 19 Αυγούστου 2015 και μετά.

 

 

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΤΕΕΕΕΕ  !! ΑΛΒΑΝΕΕΕΕΕ (?) ΑΛΒΑΝΕΕΕΕΕ !!!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.