Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0


astrolabos

Recommended Posts

μην δινω παλι λινκ απο δικα σου ποστ που εκανες στο προσφατο παρελθον, σε λιγο θα μου πεις οτι ολο σου το  σοι το εριξε  μ-λ ΚΚΕ στις 25/1 ξερω γω ή/και  ΑΝΤΑΡΣΥΑ   :hehe:

 

μπορεις να με πεις πολλα πραγματα οχι ομως χρυσοψαρο.

 

 

 

Θα βγούμε εκτός ευρώ έτσι κι αλλιώς είτε μεθαύριο είτε σε 6 μήνες είτε του χρόνου, 10 μνημόνια μαζί να εφαρμόσουμε πάλι θα βγούμε.  

Όταν ακούνε για το χρέος βγάζουν σπυριά και βάζουν κι άλλες προϋποθέσεις και μέτρα.

 

Btw επειδή είμαι χαζός και δεν καταλαβαίνω τώρα πρέπει να εφαρμόσουμε μέτρα στα οποία, αν υπάρξει συμφωνία τελικά, θα διαμορφώσουν και θα συμφωνήσουν άτομα τα οποία ΘΕΛΟΥΝ GREXIT είτε τώρα είτε μετά?    :hehe:

 

πχ ο Σοιμπλε γιατί να βάλει στο τραπέζι μέτρα ή να συμφωνήσει σε μέτρα που υπάρχει μια στο εκ. να βγουν θετικά μετά από 3 χρόνια και να μιλήσει για το χρέος ? ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙ GREXIT. 

 

 

 

 

Μήπως αυτό που καίει τον Σοιμπλε δεν είναι το Grexit αλλά  να προλάβει να το κάνει πριν σκάσει η DB αν ναι γιατί? 

 

αν όντως θέλει grexit θέλει και να προλάβει και να πάρει και άλλα φιλέτα στα γρήγορα πριν το grexit 

έχουμε φάει στη μάπα τόσο μνημόνιο που άρχισαν να την λένε στο Σοιμπλε "φτάνει τους καραξεφτύλισες"

 

 

:hehe: 

 

 

http://www.cnbc.com/2015/10/29/deutsche-bank-reports-q3-net-loss-of-60b-euros-barclays-h1-pre-tax-profit-398b.html

 

παρακαλω φορεστε τις ζωνες σας .... 

Έγινε επεξεργασία από GruntGR
Link to comment
Share on other sites

Eδω ο άνθρωπος βάφτισε Συριζα το Πασοκ. Θεος! :D 

 

image.jpg 

 

 

https://omadaalithias.gr/story/tsipras-lesvos/

 

:D  :D  :D  :D  :D  :D

 

Ρε παιδια το καλοκαιρι που θα ερθει να παω Τζια ή Κέα για διακοπες ? :D 

Έγινε επεξεργασία από sebastian
Link to comment
Share on other sites

http://olympia.gr/2015/11/05/%CE%B1%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%BF/

 

«Αν δεν είχα την υποστήριξη των άλλων εταιρειών που έχει η οικογένειά μου στη Νέα Υόρκη θα είχα κλείσει. Αν δεν ήμουν νέος δεν θα είχα αντέξει. Το να μπεις στον πόλεμο, ο οποίος περιλαμβάνει σκάσιμο ελαστικών, κόψιμο φρένων, κάψιμο φορτηγών, απειλών κατά της ζωή μου, κατά των συναδέλφων εμπόρων, αυτά όλα βρίσκονται στην επιτροπή ανταγωνισμού, στην οποία εκκρεμούν από το 2001»

 

Δύο ξένες εταιρείες όλες και όλες έχουν το 86% στην "ελεύθερη" αγορά μπύρας. Αναπτυξιακό εργαλείο του ΟΟΣΑ η φορολόγηση των μικρών παραγωγών. Είναι γεμάτο ψέματα λέει ο Πολιτόπουλος και συγκρίνει την Ελλάδα με λάθος χώρες. Να αυξηθεί ο ΕΦΚ σε όλες τις μπύρες και όχι μόνο στις ελληνικές λέει στο τέλος.

 

Τα πράγματα είναι απλά. Τομαριτζήδες Έλληνες----> Τομάρια πολιτικοί.

Μην σας προσβάλλει ο Τζίφρας, ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος κλπ. αν παρακαλάτε να πέσει ο άλλος πιο χαμηλά για να σώσετε τα δικά σας εντός της "ζώνης των ισχυρών"(που κάνετε πως δεν βλέπετε με ποιό τρόπο λειτουργεί) ώστε να εξυπηρετηθεί το τερατώδες χρέος. Κάπως έτσι σκέφτονται και εκείνοι. Ποιούς θα πηδήξουνε για να συνεχίσουν τη μάσα. Και φυσικά ποιούς θα ευνοήσουν(π.χ. ΔΕΚΟ, ΕΤΕ, τράπεζες).

 

 

Grunt.gr τις αυξήσεις που δίνουν σε κάποιους από τους ΔΥ λόγω αλλαγής βαθμού θα τις πάρουν τόσο με τη μείωση των προνομίων κάποιων άλλων μέσω παγώματος(π.χ. προσωπικές διαφορές εφοριακών) όσο και με μειώσεις. Αυτά έχουν δρομολογηθεί από το δέυτερο μνημόνιο και στόχο έχουν τη δημοσιονομική ουδετερότητα(καμία αλλαγή στο σύνολο).

 

 

 

Όταν απευθύνεσαι σε ραγιάδες μιλάς εντελώς ωμά και κυνικά γιατί ο ραγιαδισμός εκλαμβάνεται από τον ραγιά ως ωριμότητα, ως σωφροσύνη. Δεν υπάρχουν ηθικές αναστολές. Μόνο συμφεροντολογισμός.

π.χ. στα Νέα: Δεν βάζουμε φόρο στο κρέας για να μην κοντραριστούμε με την Γαλλία. Φυσιολογικά πράγματα στη ζώνη των ισχυρών. Πώς θα γλείψουμε μετά για επιμήκυνση χρέους μέχρι το 2300 και χαλάρωση της φοροκαταιγίδας 1/1000:

 

 

TaNeaI.jpg

Έγινε επεξεργασία από Petrossortep
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Για ψάξε να τα βρεις ρε, δε μπορώ να χω εσένα να με λες συριζαίο και να έχω και τον llneo να με λέει ακομμάτιστο. Αποφασίστε.

 

Εγώ απλά έχω πει ότι νομίζεις ότι είσαι ακομμάτιστος. Όλα και όλα

Link to comment
Share on other sites

Παράδειγμα φορολογικής αποδοτικότητας και ικανότητας από την εδώ εφορία. Μέσα Ιούλη άλλαξα δουλειά και πληρώθηκα από τη μία στις 15 και στις 28 από την άλλη. Επειδή δε πρόλαβαν να πάνε οι λεπτομέρειες από τη μία στην άλλη, 1 μήνα μετά αυτόματα μου κράτησαν παραπάνω φόρο γιατί είχα πάρει περισσότερα το μήνα που πληρώθηκα κι από τις δύο. Σημείωση, δεν έχω κάνει ποτέ "δήλωση" όλα αυτά τα χρόνια (βασικά δε ξερω καν που είναι τα γραφεία της εφορίας), όλα γίνονται αυτόματα κι όλα είναι συνδεδεμένα με το ΑΦΜ σου, ακόμα κι η κάρτα για δωρεάν ιατρική κάλυψη για την κόρη μου.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

civil war  στην τσαπανιδου πριν λιγη ωρα :hehe:

 


 

για να ξεσηκωθηκαν και τα σουπερ ντουπερ βυσματα ( καποτε στην Ελευσινα ο ταδε για μερικα τηλεφωνηματα και ενα σχεδιο πτησεων επαιρνε 3K το μηνα αχχααχχαχχα )  σημαινει οτι το "παντεσπανι" χανεται :hehe:

 

in  other news 

 


 

καντε εναν ερανο ρε παιδια, προλαβαινουμε  δεν προλαβαινουμε - κριμα ειναι το κοριτσι :rofl:

Έγινε επεξεργασία από GruntGR
Link to comment
Share on other sites

Πέταξαν έξω από τα γραφεία της ΥΠΑ υπάλληλους του ΤΑΙΠΕΔ   για να ξεσηκωθηκαν και τα σουπερ ντουπερ βυσματα ( καποτε στην Ελευσινα ο ταδε για μερικα τηλεφωνηματα και ενα σχεδιο πτησεων επαιρνε 3K το μηνα αχχααχχαχχα )  σημαινει οτι το "παντεσπανι" χανεται

 

Αν πήγαν χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα, όπως φαίνεται ότι περιγράφει το άρθρο, καλά έκαναν και τους πέταξαν έξω. Εκτός κι αν θεωρούμε φυσιολογικό μια ΑΕ να κάνει κουμάντο σε δημόσια περιουσία και να μην μπαίνει καν στον κόπο να εκδίδει τις αναγκαίες εξουσιοδοτήσεις.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

συνταξη στα 18 στρατο στα 100 ^

 

ουτε μια ωρα στο στρατο  - κανενα σπιτι στα χερια τραπεζιτη 

 

κλπ κλπ 

 

http://www.mod.mil.gr/mod/el/content/show/36/A89666

 

:hehe: 

 

εγω στον ελικοπτερακια ουτε μισο επ'ωμου παρουσιαστε δεν θα του εκανα, καλυτερα 40Φ    :p  

Link to comment
Share on other sites

http://www.mod.mil.gr/mod/el/content/show/36/A89666

 

:hehe:

 

εγω στον ελικοπτερακια ουτε μισο επ'ωμου παρουσιαστε δεν θα του εκανα, καλυτερα 40Φ     :p

 

είναι πάνω από 140 χαρακτήρες, δεν χώραγε στο twitter η απάντηση :hehe:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

συνδικαλισμος uber alles

 

 

before  

 

http://www.poeppp.org/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%B5%CF%85%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CF%80%CE%BF%CE%B5%CF%80%CF%80%CF%80/ 

 

after 

 

http://www.poeppp.org/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83-%CF%85%CF%80-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BF/

 

leventis_na_pane_ston_diaolo_oloi.avi 

 

εδωσε ρεσιταλ χθες btw 

 

 

4:30

 

φουτσα μπαλα και καρατε ο "γραφικος" 

 

το θεμα ειναι οτι απο τα εδρανα της βουλη δεν μπορει να γινει τιποτα, ειναι σαν να απευθυνεται σε κωφαλαλους   :wall: :wall:

 

 

edit : 

 

+Nick Karditsa Όταν ο Λεβέντης το 1992 έλεγε ότι Μητσοτάκης και Παπανδρέου είναι συμφορά...ήταν τρελός.
Όταν ο Λεβέντης το 1997 είπε ότι θα μας λένε "μαζί τα φάγαμε"..ήταν λαϊκιστής
Όταν ο Λεβέντης το 2009 είπε θα πάμε σε μνημόνιο γιατί και τα 2 κόμματα είναι άχρηστα και δεν μπορούν να πάρουν μόνοι τους μέτρα για να κλείσουν ελείμματα και θα αναγκαστούμε να υποταχτούμε στη Γερμανία...ήταν γερμανόλαγνος καταστροφέας
Όταν το 2012 ο Λεβέντης είπε το μνημόνιο είναι λάθος και χρειαζόμαστε τεχνοκράτες που μπορούν να απολύσουν κηφηναριό που απομυζεί τα κρατικά ταμεία....ήταν σκληρός μνημονιακός
Όταν το 2015 ο Λεβέντης λέει τα πράγματα με το όνομα τους,μιλάει τη γλώσσα του λαού και κάνει χιούμορ...είναι γραφικός.
Αναλογίσου τι έγινε κάθε φορά που αμφισβήτησε ο λαός αυτό το κόμμα.
Απάντηση · 5 
 

 

 

\m/ \m/ 

Έγινε επεξεργασία από GruntGR
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Τι εννοούν οι ποιητές;

Η αλήθεια είναι ότι στο μυαλό της κυβέρνησης δεν είναι τόσο το μοντέλο των νοικοκυρεμένων ή εν πάση περιπτώσει των τραπεζών που ελέγχονται από ανεξαρτήτους μηχανισμούς στη Γερμανία, την Αυστρία και την Ιταλία, αλλά το σοβιετικό μοντέλο. Σαν εκείνο των συνεταιρισμών που άκμασαν  στην Ελλάδα στην μεταπολίτευση, που έκαναν πλούσιες  γενιές και γενιές συνδικαλιστών και πολιτικών και παρέδωσαν σε εμάς τα χρέη τους… Χρέη δισεκατομμυρίων. Αλλά μέχρι τότε λειτούργησαν μια χαρά για την εξαγορά συνειδήσεων και ψήφων.

πηγή

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Από τα καλύτερα. 

 

http://www.iefimerida.gr/news/234390/adonis-tha-zitiso-diagrafi-hreoys-gia-ta-200-ekat-eyro-poy-hrosta-i-nd

 

Το χρέος της Ελλάδας πρέπει να το πληρώσουμε γιατί .. εε.. πρέπει, αλλά το χρέος της ΝΔ δεν είναι βιώσιμο. Γελάνε μέχρι κι οι τεκτονικές πλάκες.

  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

εγω πιστευω οτι του αρεσε αυτο που ακουσε αλλιως θα αντιδρουσε λιγοτερο ψυχραιμα   :) 

 

You know you've won the argument when the only counter argument they can find is that you are white or male or old.

 
 
11:13 PM - 30 Jul 2015

 

δηλαδη φτασαμε εδω που φτασαμε γιατι ο Λεβεντης κατεβηκε πριν 26 χρονια υποψηφιος με την ΝΔ, εχουμε σημερα γερμανικη κατοχη επειδη ο Λεβεντης στην τελευταια του εκπομπη απο το καναλι 67 εριχνε καρκινους δεξια και αριστερα - ασχετα αν βγηκε την επομενη μερα και ειπε συγνωμη,

 

ας λουστουμε  τωρα  ολοι μαζι   23% φουπουα σε "  Μυτιληνη Λεσβο και αλλα νησια " γιατι  ο "σοφος ελληνικος  λαος" εκρινε οτι  επρεπε να φυγουν οι προηγουμενοι πριν την ωρα τους και με οποιοδηποτε κοστος

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Μεϊμαράκης: Εάν εκλεγώ πρόεδρος της ΝΔ, δεν θα ψηφίσουμε ούτε ένα φορολογικό μέτρο

Αφου ο Παπανδρεου, Σαμαρας και Τσιπρας ψηφισαν ενα τσουρμο φορομπιχτικους νομους! Για σενα ρε Μειμαρ δεν αφησαν και τιποτα....

Έγινε επεξεργασία από sebastian
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.