Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0


astrolabos

Recommended Posts

θα τα εγραφε πιο αναλυτικα αμα εληγε  εκεινο το ban που εφαγε τον ιουλιο μονο και μονο επειδη αποκαλεσε  τζιμανια οσους ψηφισαν το περηφανο και ηρωικο "οχι" 

 

λευτερια στον asdf1234 - releasethekraken.jpg

 

edit : [10:07:09 μ.μ.] ♔ Nova ♔ [on VACation]tou spaw ta moutra sto cs pantws :p

[10:07:42 μ.μ.] SoF{GR}@workmono bf4 paizi o myralis
[10:07:44 μ.μ.] SoF{GR}@workkai sta screenshot
[10:07:47 μ.μ.] SoF{GR}@workkrivi to nickname
[10:07:53 μ.μ.] SoF{GR}@workgia na min mporopume na ton vroume sto battlelog
[10:07:54 μ.μ.] SoF{GR}@workoti nanai
[10:08:10 μ.μ.] SoF{GR}@workbtw ksero 2 proin ipalilous tis cyta
[10:08:13 μ.μ.] SoF{GR}@workpou ine XA
[10:08:29 μ.μ.] SoF{GR}@worko 2os katevike kai ipopsifios stin B athinon :p
[10:51:47 μ.μ.] ♔ Nova ♔ [on VACation]o myralis den katalava ti amvisvitei se ayto pou lew?
[10:51:56 μ.μ.] SoF{GR}@workto oti to les esi
[10:52:02 μ.μ.] SoF{GR}@workperimeni na to pei to mega lol
[10:52:17 μ.μ.] ♔ Nova ♔ [on VACation]dld ti tou fainetai periergo?
[10:52:27 μ.μ.] SoF{GR}@workdenial
[10:52:32 μ.μ.] SoF{GR}@workden tou fainetai tpt periergo
[10:52:38 μ.μ.] ♔ Nova ♔ [on VACation]nomizei oti osoi exoun didaktorika apo EMP mpainoun se theseis kathightwn se panepisthmia?
[10:53:20 μ.μ.] SoF{GR}@workedo den to nomizi i theafo fotiou :p
[10:56:05 μ.μ.] ♔ Nova ♔ [on VACation]telos pantwn an nomizei oti lew psemmata mporw na to apodeiksw
[10:56:54 μ.μ.] ♔ Nova ♔ [on VACation]alla ok ayth h apanthsh
[10:56:59 μ.μ.] ♔ Nova ♔ [on VACation]afou to leei o tade ok..
Έγινε επεξεργασία από GruntGR
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Οκ παιδιά.. όλα με μέσο έγιναν, η γυναίκα που έχει άντρα γερό δίπλα της δεν πρέπει να εργάζεται, και αν ο Τσίπρας δεν ήταν ΠΘ θα έπινε μπύρες με τον Φιντέλ.

 

Mε μέσο ???

Μας δουλεύεις ???

Με το σπαθί μπήκε η γκόμενα σύντροφε...μιλάμε για μυαλό όχι αστεία...αφήνει το μάθημα και τρέχει σε ιμπεριαλιστικές χώρες για δεξιώσεις...

Τι λέμε τώρα...

 

Α, και να μην ξεχάσω...τόσο αριστερά δικέ μου που τα παιδάκια πάνε και ιδιωτικό σχολείο...αυτά είναι !!!

Ελα τα συντρόφια λέμε !!!

 

Δημόσια εκπαίδευση...που θα πάνε εκεί τα παιδιά Αλέξη...αν το κάνεις αυτό θα σε χωρίσω !!!

Και να βάλεις και 23% στην μάζα γιατί σήκωσαν κεφάλι !!!

Α και θέλω να με πας και Αμερική γιατί όλη μέρα είμαι στην έρευνα και στα πανεπιστήμια και θέλω να ξεσκάσω...

Έγινε επεξεργασία από mad_dog
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Το μόνο καλό απο όσα μας είπε ο μυραλις είναι πως όταν αργά η γρήγορα ξεσπάσει κανένα αντίστοιχο απο κάποιον της ΝΔ δεν θα μας πρήζει μέχρι να βγει τελεσίδικη απόφαση δικαστηρίου...

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

12087218_594009004070586_127946356075331

 

12068603_593989027405917_486564191008274

 

"αφηστε μας να το χαρουμε λιγο ρε γαμωτο!"

 

:hehe:

 

ανακαλυψα και ενα νεο καναλι  σημερα :p

 

 

edit :

 

"εγω συριζα θα ψηφισω ! τοσα ειπε οτι θα κανει ! μονο να καταργησει τον ΕΝΦΙΑ και να παει το αφορολογητο 12.000 ευρω ! αυτα τα 2 να κανει και θα  ειμαστε ενταξει ! ας τον δοκιμασουμε κι αυτον ! " 

 

http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/77680/anergoi-kai-polyteknoi-xanoun-tin-apallagi-apo-ton-enfia

 

(παλια 50+ πελατισσα, εχω να την δω μηνες  :hehe:

Έγινε επεξεργασία από GruntGR
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Φίλη της μάνας μου, δεν πληρώνανε την εφορία. Σε έναν βαθμό λόγω οικονομικής στενότητας, αλλά ακόμα και όταν περίσσευε κάτι προτιμούσαν να το σπαταλάνε, αντί να κάνουν μια κάποια αποταμίευση. Ψηφίσαν με χέρια και με πόδια ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο, αλλά και ΟΧΙ στο δημοψήφισμα. Τον προηγούμενο μήνα κάνανε διακανονισμό, ώστε να ξεπληρώσουν την εφορία. Εννοείται ότι είχε μαζευτεί σχετικά μεγάλο ποσό, συν τα πρόστιμα.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Ψηφίσαν με χέρια και με πόδια ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο, αλλά και ΟΧΙ στο δημοψήφισμα.
Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι οι οποίοι πίστευαν ότι θα έρθει ο Σύριζας και θα τους χαρίσει τα χρέη τους. Τώρα τους περισσότερους θα τους δεις αντιμνημονιακούς και υποστηρικτές της ΛΑ.Ε. 

Κανονικά αυτόν έπρεπε να ψηφίσουν :p

 

tzalazidis-750-800x465.jpg

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι οι οποίοι πίστευαν ότι θα έρθει ο Σύριζας και θα τους χαρίσει τα χρέη τους. Τώρα τους περισσότερους θα τους δεις αντιμνημονιακούς και υποστηρικτές της ΛΑ.Ε. 

Κανονικά αυτόν έπρεπε να ψηφίσουν :p

 

 

Ασήμαντη λεπτομέρεια. Ο ΣΥΡΙΖΑ τα έταζε αυτά εντός ευρώ και ευρωζώνης. Δηλαδή μέσα στο κομπινοχωριό της υποχρεωτικής "πράσινης" ανάπτυξης(λιγότερο από 1% διείσδυση ΑΠΕ παγκοσμίως/γιατί άραγε τόσο χαμηλά, αφού είναι "καθαρές" και "φθηνές";) και των euro 4,5,6,7,.....+άπειρο για να απασχολούνται οι Γερμανοί στα φωτοβολταϊκά και στα αυτοκίνητα, κερδίζοντας παράλληλα τα τοπικά λαμόγια από τις επιδοτήσεις των ΑΠΕ.

 

Είναι λοιπόν βόδι όποιος πίστευε σε αυτά εντός ευρώ και ακόμα περισσότερο όποιος πιστεύει ότι το δημόσιο χρέος μπορεί να εξυπηρετηθεί επιβαρύνοντας μόνο το δημόσιο και τις συντάξεις, γιατί δεν κοιτάει καθόλου αριθμούς και διαβάζει μόνο Στούπα.

 

Όσο για το επαχθές μνημόνιο Τσίπρα, δεν είναι τίποτε άλλο από αυτά που είχε συμφωνήσει ο Σαμαράς σε παλιότερα μνημόνια π.χ. ιδιωτικοποιήσεις, απελευθερώσεις επαγγελμάτων, περιουσιολόγιο, ηλεκτρονικό χρήμα συν τα μέτρα του 2015 του Σαμαρά προσαυξημένα λόγω της επιδείνωσης των τελευταίων μηνών. Επειδή γίνεται μια αναφορά και στον ΕΝΦΙΑ πιο πάνω, να ενημερώσω τους πέφτοντες από τα σύννεφα ότι ακριβώς έτσι ήταν ο νόμος από τον Σαμαρά. Εν συντομία, ο Τσίπρας είναι ο νέος, άφθαρτος, αριστερός ράμπο του συστήματος για να συνεχιστεί η λεηλασία και να προχωρήσει το σχέδιο της αχρήματης κοινωνίας με ό,τι συνεπάγεται. 

 

Κάντε λοιπόν, οι ευρωπαϊστές, το σταυρό σας που μείναμε στη ζώνη ευημερίας ισότιμων κρατών μελών και πλερώστε.

 

υ.γ: Η αποχή του 43%(μη συγκρίσιμο με το 2% της ΛΑΕ) οφείλεται στην απογοήτευση του κόσμου ο οποίος από τη μία πίστευε για βιώσιμη λύση εντός ευρώ και από την άλλη φοβόταν τη δραχμή. Όχι μόνο πλούσιοι και τα σχετικά. Ακόμα και άνθρωποι του μεροκάματου εξαιτίας της προπαγάνδας. Με την παραίτησή τους από την πολιτική ζωή παραδέχονται το τέλος της εθνικής κυριαρχίας, χωρίς να μπορούν να καταλάβουν ότι καταλύθηκε εξαιτίας της δικής τους δειλίας.

 

 

http://www.reporter.gr/Eidhseis/Oikonomia/270055-Mnhmonio-Sth-ftwcheia-ekatommyria-Ellhnes-Ti-apokalyptoyn-oi-forologikes-dhlwseis

 

Σύμφωνα με την «Καθημερινή της Κυριακής», το ποσοστό των πιο φτωχών δηλώσεων έχει ανέβει κατά 14 ποσοστιαίες μονάδες από το 2010, οπότε και επιβλήθηκε το πρώτο μνημόνιο, καθώς τότε ο αριθμός των φορολογουμένων με οικογενειακό εισόδημα κάτω από 12.000 ευρώ ήταν 2,782 εκατ. άτομα, δηλαδή περίπου ένα εκατομμύριο λιγότερα σε σχέση με σήμερα.

Από αυτά τα στοιχεία προκύπτει ότι το 63% των οικογενειών στην Ελλάδα έχει σταματήσει, αφού δηλώνει εισόδημα κάτω των 12 χιλ. ευρώ, να συνδράμει στα φορολογικά βάρη, τα οποία επωμίζονται πλέον τα 2,2 εκατ. νοικοκυριά που εμφανίζονται να ζουν με περισσότερα από 1.000 ευρώ τον μήνα.

 

 

 

Φταίνε οι δέκα μήνες Τσίπρα; Αν απασχολούμαι ευκαιριακά για 400€/μήνα νόμιμα θεωρούμαι εργαζόμενος; Αν απασχολούμαι σε πρόγραμμα του ΟΑΕΔ 5 μηνών θεωρούμαι εργαζόμενος που μπορεί να επιβιώσει; Για να καταλαβαίνουμε τη μείωση της ανεργίας της ΕΛΣΤΑΤ και την ποιότητα των νέων θέσεων εργασίας.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Το κάρο και το άλογο: Άλλα λέει, άλλα δείχνει η Κυβέρνηση… Εγκλωβισμένη στην προεδρολογία η Ν.Δ.

Όμως το ερώτημα που έμεινε αναπάντητο ήταν αυτό που έθεσε ο Μπιλ Κλίντον στον Αλ. Τσίπρα: «Ποια είναι η στρατηγική σας; Που πατέ τώρα που έχετε το τιμόνι;».

Ήταν η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου δολαρίων που δεν μπόρεσε να απαντήσει πειστικά ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας στην περίφημη συζήτηση του με τον Μπιλ Κλίντον.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν είχε ο κ. Τσίπρας να δώσει ουσιαστικές απαντήσεις στα πολλά ερωτήματα που έθεσε ο Μ. Κλιντον για λογαριασμό όχι μόνο των παριστάμενων αλλά και δεκάδων επενδυτών που παρακολούθησαν την εκδήλωση.

Ακόμη και για τις επενδύσεις, όταν απεύθυνε πρόσκληση προς τους ξένους επενδυτές, υποσχόμενος ότι θα αντιμετωπιστούν οι εσωτερικές παθογένειες που αποτελούν τροχοπέδη στις επενδύσεις, λίγες ώρες αργότερα έρχονταν ο κ. Σκουρλέτης να απορρίψει το ενδεχόμενο ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ, να κόψει την συζήτηση για επαναλειτουργία του εργοστάσιου στις Σκουριές, ενώ ακούγονται ακόμη και τώρα κραυγές (και υπουργικές) εναντίον της ιδιωτικοποίησης του λιμανιού του Πειραιά.

Ο κ.Τσίπρας με όχι και τόσο ευχάριστο τρόπο διαπίστωσε ότι η συμμετοχή σε ένα διεθνές φόρουμ δεν είναι ακριβώς το ίδιο με την συμμέτοχη σε ένα ντιμπέιτ με τον Β. Μεϊμαρακη και την Φ. Γεννηματά."

http://mignatiou.com/2015/09/to-karo-ke-to-alogo-alla-lei-alla-dichni-i-kivernisi-egklovismeni-stin-proedrologia-i-n-d/

 

Tι νόμιζε πως επειδή είναι πρώτος στο χωριό (Ελλάδα) δεν θα είναι τελευταίος στην πόλη (USA); Εκεί υπάρχουν ζόρικοι δημοσιογράφοι και διάφοροι άλλοι όπως ο Κλίντον που σε στήνουν στον τοίχο και σε ξεσκονίζουν. Δεν έχουν εκεί λεφτά για πέταμα ή χάρισμα. Εκεί μετράνε τα πάντα και τους πάντες γιατί ξέρουν την δουλειά τους. Αν είσαι αλαζόνας ή πονηρούλης (καλά του το είπε ο Μειμαράκης) και νομίζεις πως θα τους πιάσεις κότσο, τότε γελάνε με όσα τους λες. Και γέλασαν με την ψυχή τους στο εξωτερικό. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

ητανε στον bogd-anus πριν λγο, ακομα δεν παιζει  upload  :/

 

σε μια φαση ειπε 

 

" ο πιο συμπαθης μεσα  στην βουλη ειναι ο Τσιπρας "

 

bromance is in the air :hehe:

 

βρηκα τον Καρρα στην μεσογειων το πρωι, εμπαινε συνοδηγος σε ενα  μαυρο αμαξι, φαινεται απο κοντα πιο νεος μπορω να πω :p

 

πρωτη φορα που μου ηρθε αυθορμητα να χαιρετισω βουλευτη  - ο καρυπιδης εξω απο το caravel δεν μετραει, αυτον τον χαιρεταγα γιατι επαιζε τα αντερα του στο ΚΙΝΟ : P

 

edit : 

 

 

 

 

Tι νόμιζε πως επειδή είναι πρώτος στο χωριό (Ελλάδα) δεν θα είναι τελευταίος στην πόλη (USA); Εκεί υπάρχουν ζόρικοι δημοσιογράφοι και διάφοροι άλλοι όπως ο Κλίντον που σε στήνουν στον τοίχο και σε ξεσκονίζουν. Δεν έχουν εκεί λεφτά για πέταμα ή χάρισμα. Εκεί μετράνε τα πάντα και τους πάντες γιατί ξέρουν την δουλειά τους. Αν είσαι αλαζόνας ή πονηρούλης (καλά του το είπε ο Μειμαράκης) και νομίζεις πως θα τους πιάσεις κότσο, τότε γελάνε με όσα τους λες. Και γέλασαν με την ψυχή τους στο εξωτερικό. 

 
φιλαρακ' εισαι λαθος ! αφου ... 
 
 
 
 
12030541_593240870814066_839766304341554

 

 

update :  

Έγινε επεξεργασία από GruntGR
Link to comment
Share on other sites

Tι νόμιζε πως επειδή είναι πρώτος στο χωριό (Ελλάδα) δεν θα είναι τελευταίος στην πόλη (USA); Εκεί υπάρχουν ζόρικοι δημοσιογράφοι και διάφοροι άλλοι όπως ο Κλίντον που σε στήνουν στον τοίχο και σε ξεσκονίζουν. Δεν έχουν εκεί λεφτά για πέταμα ή χάρισμα. Εκεί μετράνε τα πάντα και τους πάντες γιατί ξέρουν την δουλειά τους. Αν είσαι αλαζόνας ή πονηρούλης (καλά του το είπε ο Μειμαράκης) και νομίζεις πως θα τους πιάσεις κότσο, τότε γελάνε με όσα τους λες. Και γέλασαν με την ψυχή τους στο εξωτερικό.

 

Η Ελλάδα είναι το χωριό? Βάση ποιας λογικής? Οικονομικών μεγεθών, πληθυσμού ή γεωγραφικής θέσης? Μου άρεσε (not) επίσης το bold. Σιγά μην το έπαιξαν και στο στοίχημα. Μάλλον ορισμένοι έχετε πιστέψει τις φαντασιώσεις σας και δεν ξέρετε τι λέτε.

 

Η Ελλάδα είναι μια χαρά, απλά υπάρχει η λανθασμένη πεποίθηση ότι για να επενδύσει κάποιος, πρέπει να τον πιάσεις κότσο (ή να του μηδενίσεις το κέρδος αλλά αυτό είναι ανευ πραγματικότητας)

Link to comment
Share on other sites

http://www.iefimerida.gr/news/229259/stin-antepithesi-o-nikolopoylos-skeftetai-na-epistrepsei-sti-nd-katathetei-erotiseis-kai?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=facebook&utm_source=socialnetwork

 

thelotinpaliamougitonia.mp3 

 

γιατι ως γνωστον, στην πολιτικη σκηνη αυτης της χωρας, για να πας μπροστα πρεπει  να φυγεις, να κραξεις και λιγο πιο μετα να κανεις αυτα που εκραζες   :p

 

να και το βλασταρι 

 

 

(θετος ειναι αλλα τεσπα)

Έγινε επεξεργασία από GruntGR
Link to comment
Share on other sites

Η Ελλάδα είναι το χωριό? Βάση ποιας λογικής?

 

Ίσως η διατύπωση να είναι λίγο ατυχής, αλλά έτσι πάει η παροιμία. Η Ελλάδα έπαψε να είναι "πόλη" όταν απεμπόλησε τη δυνατότητα να ορίσει τις εξελίξεις ή έστω να έχει ενεργό ρόλο στις αποφάσεις που λαμβάνονται στο θέμα του ελλείμματος και του χρέους.

 

Από τη στιγμή που πλέον όλη η ουσιαστική πολιτική καθορίζεται ερήμην της Κυβέρνησης, από τη στιγμή που τα νομοσχέδια συντάσσονται από νομπαρασκευαστικές επιτροπές ξένων "ειδικών", από τη στιγμή που δεν μπορούμε να συνομιλούμε επί ίσοις όροις με τους εταίρους μας και αναγκαζόμαστε να απευθυνόμαστε σε "δανειστές", δυστυχώς είμαστε το "χωριό" της παροιμίας.

 

Δεν είναι οπωσδήποτε προσβλητικό. Όλοι έχουν περάσει από αυτή τη θέση. Το προσβλητικό θα είναι να μην ξεφύγουμε ποτέ και να μείνουμε για πάντα χωριό.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

http://www.capital.gr/story/3070035/aporriptoun-gia-triti-fora-to-plastiko-xrima-oi-giatroi

 

 

Επισημαίνουμε ότι η ιατρική λειτουργία είναι άκρως ευαίσθητη, πολλά δε τμήματα των ασθενών, ιδιαίτερα στην περιφέρεια, θέλουν να κρατήσουν απόρρητη ή μυστική την επίσκεψη στους ιατρούς, ιδιαίτερα όσον αφορά ειδικότητες ψυχιάτρων, ογκολόγων, γυναικολόγων κλπ. Και είναι άκρως καχύποπτοι στη διασφάλιση, μέσω ηλεκτρονικής διακίνησης επισκέψεων, του ιατρικού απορρήτου.

 

Τους πήρε ο πόνος.....

 

Επομένως, ο ασθενής δεν κινδυνεύει να τον δεί η κουτσομπόλα γειτόνισσα να μπαίνει στο ιατρείο, και ''να βγάλει δελτίο'', αλλά ο ασθενής θα εκτεθεί απο τη συναλλαγή της πιστωτικής / χρεωστικής που δεν φαίνεται πουθενά αλλού παρα μόνο στην τράπεζα.

 

.....μάλλον με μέσον το πήρε το πτυχίο ο συντάκτης του δελτίου τύπου.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.