Jump to content

Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

astrolabos

Recommended Posts

ισως η καλυτερη (και ελπιζω με αξιοπρεπη ποσοστα τηλεθεασης) εμφανιση του λεβενταρου μεχρι σημερα

http://www.youtube.com/watch?v=Z22CDHLmKe0

ειδικα στο Β' μερος εδωσε απειρο πονο ! στο 25:06 απανταει για την πωληση τoυ καναλιου που εχετε λυσσαξει μερικοι εδω μεσα :p (ουυυυ τσεπωσε τα λεφτα του κουρη ουυυυ 666 )

περιμενω να διαβασω σχολια γι αυτο που λεει στο 33:54 :)

edit :

youtube.com/watch?v=E-jo13cSDMY&t=19m40s

η δευτερη απαντηση που του εδωσε ητανε ολα τα λεφτα

Έγινε επεξεργασία από GruntGR

επιχείρημα, όχι αστεία...

Φυσικά και δεν αποτελεί επιχείρημα, είναι γιατί μου αρέσει να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη...

Αν πω GriGas ο NewsPoster του Λάμπη, θα κάνω λάθος γιατί δεν εισαι NewsPoster αλλά εισαι reviewer. Μικρή διαφορά, αλλά υπαρκτή. :)

Τώρα, αν από όλο το ποστ, αυτό είχες μόνο να σχολιάσεις, πάω πάσο.

Αν πω GriGas ο NewsPoster του Λάμπη, θα κάνω λάθος γιατί δεν εισαι NewsPoster αλλά εισαι reviewer. Μικρή διαφορά, αλλά υπαρκτή. :)

Το μόνο κοινό που έχουν οι reviewers με τους newsposters είναι ότι δεν μπορούν να λάβουν μέρος στους διαγωνισμούς.

Τώρα, αν από όλο το ποστ, αυτό είχες μόνο να σχολιάσεις, πάω πάσο.

Απέφυγα να σχολιάσω παραπάνω γιατί θα με σύγχιζες με κανένα υψηλού επιπέδου επιχείρημα. Αλλά αφού θες πάμε :

1. Από που και ως που οι σύντροφοι πρωθυπουργών πρέπει ντε και καλά να τους ακολουθούν στα ταξίδια τους; Να ήταν σύζυγος να το καταλάβω... Αλλά γιατί να χάσουν τα παιδιά 6 ώρες εργαστήριο; Τα μαθήματα ξεκίνησαν 28/9/2015.

2. To πρόγραμμα του εξαμήνου λέει ότι το μάθημα  "Δίκτυα Υπολογιστών Ι" του 5ου εξαμήνου είναι κάθε Δευτέρα 14:00 - 20:00. Αν δεις η πρώτη ώρα ταυτίζεται με το κενό για μεσημεριανό φαγητό. Αν δεις λίγο παραπάνω έχουν βάλει την Δευτερα 11 ώρες μάθημα (η χαρά του @astrolabos), και την Παρασκευή κενή. Θα σου έλεγα ότι στάνταρ θα το κάνουν 3μιση με 6μιση με ένα διάλειμα, αλλά επειδή θα μου απάνταγες ότι τα βγάζω από το κεφάλι μου δεν θα το πω. Αντ' αυτού θα σου βάλω αυτό :

post-31050-0-72143800-1443592987_thumb.p

Όπως βλέπουμε το 6ωρο μάθημα έγινε 2ωρο...

Παρεπιπτόντως, επειδή το ζαλίσαμε και με το θέμα των προσόντων της, ας δούμε τι λέει το google scholar για τις δημοσιεύσεις της. Η πιο "δημοφιλής" της δημοσίευση έχει αναφερθεί σε άλλες 11 δημοσιεύσεις. Το αστείο είναι ότι 9 φορές έχει αναφερθεί η ίδια στην δημοσίευσή της και 2 φορές κάποιοι άλλοι. Να το χοντρύνω λίγο; Η μία και μοναδική δικιά μου δημοσίευση (η οποία προέκυψε από την διπλωματική μου στο πολυτεχνείο) έχει αναφερθεί 17 φορές. Η αδερφή μου που ακόμα δεν έχει τελειωσει με το διδακτορικό έχει 8 και έχει δημοσιεύσεις με 28 και 21 citations... Οπότε ναι, μην το ζαλίζουμε... είχε τα τυπικά προσόντα, αλλά είναι βέβαιο πως θα υπήρχαν άλλοι με περισσότερα.

Έγινε επεξεργασία από GriGaS
  • Like 6

Αμφιβάλλεις για την Περιστέρα ???

Είναι η μόνη μου μπήκε με το σπαθί της !!!

Και επίσης είναι και πολύ μεγάλος επιστήμονας.

Ε ναι, αυτό λέμε, 2ώρες την εβδομάδα, 600€ τον μήνα...(του ΕΜΠ τον μισθό που τσιμπάει και από εκεί δεν τον βάζω)

Ο άλλος δουλεύει 10ώρα (πέντε φορές την εβδομάδα) και έχει 400€ τον μήνα...

Εγώ γουστάρω τους αριστερούς γιατί δουλευουν για τον λαό και την εργατιά.

Έλα τα συντρόφια λέμε !!!

ΕΜΕΤΟΣ ΛΕΜΕ !!!!

Έγινε επεξεργασία από mad_dog
  • Like 2

Στα ΚΤΕΟ θα συνωστίζονται επίσης χιλιάδες οδηγοί οι οποίοι θα επιδιώξουν να περάσουν καθυστερημένα από τον έλεγχο το αυτοκίνητό τους γλιτώνοντας το πρόστιμο.

Έως σήμερα, θα πρέπει να σπεύσουν όσοι συμπλήρωσαν την 6μηνη καθυστέρηση μη ελέγχου των αυτοκινήτων τους έως τις 30 Ιουνίου του 2014 (σ.σ δηλαδή η προθεσμία αφορά πρακτικά σε όσους θα έπρεπε να έχουν περάσει τα οχήματά τους από το ΚΤΕΟ μέχρι το τέλος του 2013).

Πότε είχε γίνει προαιρετικό το ΚΤΕΟ και δεν το πήρα χαμπάρι;  :angry:

• Like 4

1. Από που και ως που οι σύντροφοι πρωθυπουργών πρέπει ντε και καλά να τους ακολουθούν στα ταξίδια τους; Να ήταν σύζυγος να το καταλάβω... Αλλά γιατί να χάσουν τα παιδιά 6 ώρες εργαστήριο; Τα μαθήματα ξεκίνησαν 28/9/2015.

2. To πρόγραμμα του εξαμήνου λέει ότι το μάθημα  "Δίκτυα Υπολογιστών Ι" του 5ου εξαμήνου είναι κάθε Δευτέρα 14:00 - 20:00. Αν δεις η πρώτη ώρα ταυτίζεται με το κενό για μεσημεριανό φαγητό. Αν δεις λίγο παραπάνω έχουν βάλει την Δευτερα 11 ώρες μάθημα (η χαρά του @astrolabos), και την Παρασκευή κενή. Θα σου έλεγα ότι στάνταρ θα το κάνουν 3μιση με 6μιση με ένα διάλειμα, αλλά επειδή θα μου απάνταγες ότι τα βγάζω από το κεφάλι μου δεν θα το πω. Αντ' αυτού θα σου βάλω αυτό :

attachicon.gifCapture2.PNG

Όπως βλέπουμε το 6ωρο μάθημα έγινε 2ωρο...

Παρεπιπτόντως, επειδή το ζαλίσαμε και με το θέμα των προσόντων της, ας δούμε τι λέει το google scholar για τις δημοσιεύσεις της. Η πιο "δημοφιλής" της δημοσίευση έχει αναφερθεί σε άλλες 11 δημοσιεύσεις. Το αστείο είναι ότι 9 φορές έχει αναφερθεί η ίδια στην δημοσίευσή της και 2 φορές κάποιοι άλλοι. Να το χοντρύνω λίγο; Η μία και μοναδική δικιά μου δημοσίευση (η οποία προέκυψε από την διπλωματική μου στο πολυτεχνείο) έχει αναφερθεί 17 φορές. Η αδερφή μου που ακόμα δεν έχει τελειωσει με το διδακτορικό έχει 8 και έχει δημοσιεύσεις με 28 και 21 citations... Οπότε ναι, μην το ζαλίζουμε... είχε τα τυπικά προσόντα, αλλά είναι βέβαιο πως θα υπήρχαν άλλοι με περισσότερα.

sigh..

Ποιο πολύ με στεναχωρεί ότι παίρνεις like και εγώ δεν παίρνω τίποτα.. Ας πάμε λοιπόν.

1) Θυμάμαι από τα φοιτητικά μου χρόνια πολλές φορές καλώς ή κακώς δεν γίνοντε μαθήματα την πρώτη εβδομάδα. Να και άλλα μαθήματα που ξεκίνησαν πιο μετά  http://icte.uowm.gr/announcements_index.php?id=503,  http://icte.uowm.gr/announcements_index.php?id=510, http://icte.uowm.gr/announcements_index.php?id=507 , http://icte.uowm.gr/announcements_index.php?id=504 .

2) α) Δεν ειναι το μοναδικό μάθημα που πέφτει πάνω στην σίτηση των φοιτητών όπως μπορείς να δεις στο πρόγραμμα (Στο uoc δεν υπήρχε "κενό" για να φάμε καν..)

β) Δες καλύτερα το πρόγραμμα, πριν της 18:00 είναι τα εργαστήρια (ΕΡΓ στο πρόγραμμα), 18:00 με 20:00 είναι το μάθημα (aka διδασκαλία).

3) Ωραία όλα αυτά, έχεις δίκιο για τα citations, η ερώτηση ειναι, μόνο αυτό μετράει κατά την αξιολόγηση ενός καθηγητή? Το ναι, δεν το βλέπω σαν λογική απάντηση γιατί τότε πάμε στην άλλη μεριά, όπου μπορεί να θεωρηθεί πολύ καλός ένας καθηγητής με 30 δημοσιέυσεις και 200 citations ο οποίος κάλλιστα δεν έχει πατήσει στην αίθουσα διδασκαλίας.

@mad_dog, όταν σταματήσεις να κάνεις εμετό θέλω να μου πεις πως παίρνει τα υπόλοιπα 4400 ευρώ από τα 5000 ευρώ τον μήνα που μας είπες πριν..

6 ώρες διδάσκει, τόσες πρέπει να διδάσκει, και άλλες 12 να είναι στο πανεπιστήμιο, αυτό λέει η τροπολογία του Λοβέρδου . Όλα νόμιμα τα βλέπω.

Ο @yanni που σου έκανε like ας μας πει αν οι καθηγητές ξύνοντε το διάστημα που δεν ειναι στον χώρου του πανεπιστημίου ή δουλευουν για το επόμενο μάθημα..

1) Είναι σύντροφος του Τσίπρα και όχι γυναίκα του.

Με την κραταιά ορολογία, όλοι είμαστε "σύντροφοι" του Τσίπρα και σε όλους μας τον φοράει, αλλά μία είναι γυναίκα του (ελπίζω, δηλαδή).

Τα υπόλοιπα τα έχετε καλύψει, αλλά αυτό δε μπορούσα να το αφήσω :).

• Like 2

Ποιο πολύ με στεναχωρεί ότι παίρνεις like και εγώ δεν παίρνω τίποτα.. Ας πάμε λοιπόν.

Εσύ προσπαθείς να μας πείσεις ότι πετάει ο γάιδαρος....

1) Θυμάμαι από τα φοιτητικά μου χρόνια πολλές φορές καλώς ή κακώς δεν γίνοντε μαθήματα την πρώτη εβδομάδα. Να και άλλα μαθήματα που ξεκίνησαν πιο μετά Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, http://icte.uowm.gr/announcements_index.php?id=507, http://icte.uowm.gr/announcements_index.php?id=504 .

Για τους άλλους δεν ξέρω τι έκαναν, αυτή πάντως ήταν με τον σύντροφό της στην Αμερική για ταξιδάκι αναψυχής (όσον αφορά την δική της παρουσία)

2) α) Δεν ειναι το μοναδικό μάθημα που πέφτει πάνω στην σίτηση των φοιτητών όπως μπορείς να δεις στο πρόγραμμα (Στο uoc δεν υπήρχε "κενό" για να φάμε καν..)

Σε περίπτωση που κατάλαβες ότι στο 7ο και 9ο εξάμηνο έχουν κάθε μέρα όλη μέρα μάθημα, να σε ενημερώσω ότι το πρόγραμμα περιλαμβάνει ΟΛΑ τα επιλεγόμενα μαθήματα. Ο συνολικός αριθμός μαθημάτων είναι 6 4ωρα μαθήματα ανά εξάμηνο. Είναι άλλο πράγμα να είσαι γκαντέμης και να σου τύχει 11ωρο λόγω επιλεγόμενων και άλλο να είναι έτσι το πρόγραμμα για όλους.

β) Δες καλύτερα το πρόγραμμα, πριν της 18:00 είναι τα εργαστήρια (ΕΡΓ στο πρόγραμμα), 18:00 με 20:00 είναι το μάθημα (aka διδασκαλία).

Μου λες δηλαδή ότι η ανακοίνωση επιβεβαιώνει το πρόγραμμα... αυτό που εγώ καταλαβαίνω είναι ότι δεν έχει εργαστήριο καθόλου, ελάτε στην αίθουσα στις 18:00

3) Ωραία όλα αυτά, έχεις δίκιο για τα citations, η ερώτηση ειναι, μόνο αυτό μετράει κατά την αξιολόγηση ενός καθηγητή? Το ναι, δεν το βλέπω σαν λογική απάντηση γιατί τότε πάμε στην άλλη μεριά, όπου μπορεί να θεωρηθεί πολύ καλός ένας καθηγητής με 30 δημοσιέυσεις και 200 citations ο οποίος κάλλιστα δεν έχει πατήσει στην αίθουσα διδασκαλίας.

Για πες μου εσύ κάποιο άλλο που να μπορεί αντικειμενικά να ποσοτικοποιηθεί.

Υ.Γ. χρωστάς μια απάντηση

Και να μη ξεχνάμε· η Περιστέρα θέλει να την κρίνουν σαν άτομο, αλλά από την άλλη, ο Κυριάκος είναι υιός Μητσοτάκη.
  • Like 2

Ο @yanni που σου έκανε like ας μας πει αν οι καθηγητές ξύνοντε το διάστημα που δεν ειναι στον χώρου του πανεπιστημίου ή δουλευουν για το επόμενο μάθημα..
Εχτές το βράδυ έδωσα συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την νίκη του επί της Arsenal. Μήπως σήμερα πρέπει να γράψω ένα σεντόνι στο οποίο να διευκρινίζω ότι δεν είμαι Ολυμπιακός; Δεν ασχολήθηκα με το γελοίο του πράγματος "είναι σύντροφος, αλλά δεν είναι παντρεμένοι" και ούτε σκοπεύω.
  • Like 3

Λυσασμενο σκυλι τι μας ζαλιζεις τον ερωτα με κουμμουνιστες κ.τ.λ. , πρωην ρεφορμιστες ειναι οι ανθρωποι και νυν δεξιοι, αρα μπορεις να τους ψηφισεις μην σου πω κιολας. :p

• Like 2

Όλα νόμιμα τα βλέπω.

Kαι εγώ είμαι το ροζ λαγουδάκι με το τάνγκα που μοιράζει δώρα στην πλατεία...

Το κακό με το Ελλαδιστάν είναι ότι δεν υπάρχει αξιοκρατία και εχει πολλά λαμόγια...

Ο άλλος κόλλησε με τα 5000 και δεν κόλλησε ότι μπήκε με βύσμα...και στέρησε θέση από άλλον που τα έχει ανάγκη...

Βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος...

Λαμόγια παντού και ειδικά στο δημόσιο...της καραπ$#ς το κάγκελο, ένα πράμα όπως παλιά τα soviet...

Αλλά συντρόφια...σας παρακαλώ πολύ...άνοιξε η ΕΡΤ και ο εργάτης θα δουλέψει σκληρά για το μεροκάματο...(να μην πούμε πόσα παίρνουνε, θα ξερνάμε όλη την ημέρα)

• Like 2

Για τους άλλους δεν ξέρω τι έκαναν, αυτή πάντως ήταν με τον σύντροφό της στην Αμερική για ταξιδάκι αναψυχής (όσον αφορά την δική της παρουσία)

Βλακεία της, αν δεν αναπληρώσει το μάθημα να μην την πληρώσουν για αυτή την εβδομάδα.

Σε περίπτωση που κατάλαβες ότι στο 7ο και 9ο εξάμηνο έχουν κάθε μέρα όλη μέρα μάθημα, να σε ενημερώσω ότι το πρόγραμμα περιλαμβάνει ΟΛΑ τα επιλεγόμενα μαθήματα. Ο συνολικός αριθμός μαθημάτων είναι 6 4ωρα μαθήματα ανά εξάμηνο. Είναι άλλο πράγμα να είσαι γκαντέμης και να σου τύχει 11ωρο λόγω επιλεγόμενων και άλλο να είναι έτσι το πρόγραμμα για όλους.

Το κατάλαβα.. Δείχνει τα πάντα, παρακάτω η απάντηση...

Μου λες δηλαδή ότι η ανακοίνωση επιβεβαιώνει το πρόγραμμα... αυτό που εγώ καταλαβαίνω είναι ότι δεν έχει εργαστήριο καθόλου, ελάτε στην αίθουσα στις 18:00

Αυτό που καταλαβαίνω εγώ ειναι ότι οι φοιτητές πρέπει να παρακολουθησουν 2 ώρες μάθημα και να πάνε 2 ώρες στο εργαστήριο. Είναι πολύ λογικό το εργαστήριο να μην χωράει όλα τα άτομα, ή αυτό που πρέπει να κάνουν να μην γίνεται με όλα τα άτομα του μαθηματος οπότε το έχουν σπάσει στα 2 και ο κάθε φοιτητής πάει σε ένα από τα 2 εργαστήρια. 

Η καθηγήτρια από την άλλη πρέπει να είναι και στα 2 εργαστήρια (να επιβλέπει, να βάζει ασκήσεις ή να κάνει ότι είναι να κάνει) και να διδάξει 18:00 με 20:00 . Έτσι λειτουργούν τα μαθηματα με εργαστήρια. 

Ναι πρακτικά δεν συμβαίνει πάντα αυτό, εν ολίγοις ο καθηγητής βάζει βοηθούς στα εργαστήρια. Τώρα, αν θα γίνει έτσι αυτό ή όχι δεν το ξέρω. Αλλά πλέον μιλάμε για common practise, όχι για την Μπατζιάνα.. 

Για πες μου εσύ κάποιο άλλο που να μπορεί αντικειμενικά να ποσοτικοποιηθεί.

Ποσοστό επιτυχίας των φοιτητών, βαθμοί φοιτητών στο μάθημα και αριθμοι φοιτητών που παίρνουν το μάθημα.

Ωρες διδασκαλίας στο παρελθόν..

Υ.Γ. χρωστάς μια απάντηση

Η Μπαζιάνα δεν είναι πολιτικός όμως, δεν διάλεξε να την δουν σαν σύντροφο του ΠΘ

Εχτές το βράδυ έδωσα συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την νίκη του επί της Arsenal. Μήπως σήμερα πρέπει να γράψω ένα σεντόνι στο οποίο να διευκρινίζω ότι δεν είμαι Ολυμπιακός; Δεν ασχολήθηκα με το γελοίο του πράγματος "είναι σύντροφος, αλλά δεν είναι παντρεμένοι" και ούτε σκοπεύω.

Έχεις δίκιο, δεν μπορώ να σε "εγκαλέσω" για το like σου. Αλλά μπορώ να ζητήσω την γνώμη σου για αυτό που σε ρώτησα. Δεν μίλησα καθόλου και ούτε σε ρώτησα για το "γελοίο του πράγματος", αυτό ήταν απλά ένα σχόλιο.. 

Kαι εγώ είμαι το ροζ λαγουδάκι με το τάνγκα που μοιράζει δώρα στην πλατεία...

Τα προσωπικά σου δεν μας ενδιαφέρουν.. 

Το κακό με το Ελλαδιστάν είναι ότι δεν υπάρχει αξιοκρατία και εχει πολλά λαμόγια...

Ο άλλος κόλλησε με τα 5000 και δεν κόλλησε ότι μπήκε με βύσμα...και στέρησε θέση από άλλον που τα έχει ανάγκη...

Βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος...

Κόλλησα με τα ψέματα σου φίλος. Δεν μπορείς να λες ότι σου έρχεται στο κεφάλι και μετά να κάνεις σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Να βγω και εγώ να πω ότι εσύ είσαι λαμόγιο επειδή είσαι γιός ή κόρη του πατέρα σου, και έχεις θέση στο δημόσιο και παίρνεις 10000 ευρώ τον μήνα για να ξύνεσαι όλη μέρα αν είναι έτσι. Όλα ψέματα μπορεί να είναι, αλλά λάσπη-λάσπη , κάτι θα μείνει.. 

Τώρα, περί αξιοκρατίας και βύσματος. Ούτε να αποδείξεις ότι έπεσε βύσμα μπορείς να πεις, ούτε είναι αξιοκρατία να πάρει την θέση ο φτωχότερος και όχι όποιος έχει καλύτερα προσόντα. Εν ολίγοις όμως αυτό λες, "στέρησε την θέση από άλλον που τα έχει ανάγκη". Και εγώ μπορώ να σου απαντησω ότι η Μπαζιάνα έχει ανάγκη την θέση γιατί μπορεί να θέλει τα μόρια, ή γιατί θέλει να ακολουθησει ακαδημαϊκή καριέρα. ή γιατί θέλει να αφήσει τον Αλέξη τώρα που ψήφισε μνημόνιο...

Λαμόγια παντού και ειδικά στο δημόσιο...της καραπ$#ς το κάγκελο, ένα πράμα όπως παλιά τα soviet...

Αλλά συντρόφια...σας παρακαλώ πολύ...άνοιξε η ΕΡΤ και ο εργάτης θα δουλέψει σκληρά για το μεροκάματο...(να μην πούμε πόσα παίρνουνε, θα ξερνάμε όλη την ημέρα)

Ξέρεις και πως ήταν η κατάσταση με τα soviet ? Μπράβο... μπράβο... Τώρα το τι σχέση έχει αυτό με την Ελλάδα του 2015 δεν το ξέρουμε, αλλά δεν πειράζει. 

Έχεις δίκιο, δεν μπορώ να σε "εγκαλέσω" για το like σου. Αλλά μπορώ να ζητήσω την γνώμη σου για αυτό που σε ρώτησα. Δεν μίλησα καθόλου και ούτε σε ρώτησα για το "γελοίο του πράγματος", αυτό ήταν απλά ένα σχόλιο..

Αν μου δώσουν μια θέση επειδή έχω μέσο, έχει σημασία το αν θα κάνω καλή δουλειά; Δεν θα έχει αδικηθεί κάποιος άλλος που δεν του δόθηκε η ευκαιρία να δείξει και αυτός ότι αξίζει; Δεν θα είναι άδικο αν η ευκαιρία αυτή που ανήκε σε αυτόν, πέρασε σε μένα με πλάγιο τρόπο;

Όλα αυτά τα χρόνια που μιλάμε για κομματικούς στρατούς και βισματικές τοποθετήσεις, αν δεν έχω καταλάβει κάτι λάθος, φωνάζαμε επειδή κάποιοι βούταγαν τις δουλειές που δικαιούνταν άλλοι. Δεν καθόμασταν να κρίνουμε τις τοποθετήσεις με βάση τα βιογραφικά και τα IQ των βολεμένων.

• Like 4

Το λοιπόν, για τον νουμπάκο που κλαίει για το αππ του, Κλάψε κιάλλο. Σιγα το αππ, το template κάνει 8 ευρώ. Αν θες να το προωθήσεις θές μαρκετινγκ όχι κλάψα.

Πχ αυτή γιατί δεν κλαίει που εριξε και λίγο coding? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.theodoroy.ii

Και εχει virtual guide, ενημερώσεις με rss κλπ. δεν απαιτείται καμια ενεργεια απο κανενα. Ωπ, ωπ, πως σας φάνηκε αυτο? Κραξτε το "ελλαδιστάν" τωρα.

Ουρτ ρε.

Για την Περιστέρα, αφού την σταυρώσετε, πιαστε αυτούς απ τα ΚΤΕ που ξεφύτρωσαν παντού και δείτε τι κάνουν και ποσα εκατομύρια κατασπαταλούν σε ψευτοπροτζεκτ. Αλλά προσοχή, στο friendly fire

Έγινε επεξεργασία από soulclaimer
  • Like 3

Αν μου δώσουν μια θέση επειδή έχω μέσο, έχει σημασία το αν θα κάνω καλή δουλειά; Δεν θα έχει αδικηθεί κάποιος άλλος που δεν του δόθηκε η ευκαιρία να δείξει και αυτός ότι αξίζει; Δεν θα είναι άδικο αν η ευκαιρία αυτή που ανήκε σε αυτόν, πέρασε σε μένα με πλάγιο τρόπο;

Όλα αυτά τα χρόνια που μιλάμε για κομματικούς στρατούς και βισματικές τοποθετήσεις, αν δεν έχω καταλάβει κάτι λάθος, φωνάζαμε επειδή κάποιοι βούταγαν τις δουλειές που δικαιούνταν άλλοι. Δεν καθόμασταν να κρίνουμε τις τοποθετήσεις με βάση τα βιογραφικά και τα IQ των βολεμένων.

Έχει μια πολύ μικρή σημασία αν θα κάνεις καλή δουλειά, και έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα τα υπόλοιπα. 

2 ενστασεις μόνο:

1) Κανείς δεν έχει αποδείξει ότι μπήκε με μέσο και κανείς δεν έχει διαμαρτυρηθεί επειδή αδικήθηκε. Μόνο αβάσιμα συμπεράσματα βγάζουμε "Είναι σύντροφος του ΠΘ, άρα μπήκε με μέσο" . Το ξαναείπα, και σκουπίδια στον Δήμο να μάζευε θα λέγατε ότι και εκεί με μέσο μπήκε.

2) Άλλο πράγμα σε ρώτησα. 6 ώρες διδασκαλίας, άρα 6 ώρες πρέπει να ειναι στο Πανεπιστήμιο σε μια αιθουσα διδσκαλίας και σύμφωνα με την τροπολογία άλλες 12 ώρες πρέπει να ειναι στο Πανεπιστήμιο reachable απο φοιτητές κτλ κτλ. Σαν καθηγήτρια όμως, μόνο 6 ώρες εργάζεται και ξύνεται τις υπόλοιπες? Ναι ή όχι? Ο φίλος σου ο mad_dog έλεγε αυτό το πράγμα (ψευδώς μάλλιστα έλεγε για 2 ώρες) και ήθελα την άποψη σου.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.