Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0


astrolabos

Recommended Posts

 

Όταν ακούς ανθρώπους να λένε(πολύ παλιότερα) ότι θα προωθήσουν περιουσιολόγιο(100% ταύτιση με ΝΔ) δήθεν για τη φοροδιαφυγή.... Όταν άκουγες κάτι για προγράμματα που θα υλοποιηθούν με λεφτά από δίκαιους(και καλά) φόρους, γιατί η ρήξη είναι καταστροφή κιετς, δεν μπορείς παρά να περιμένεις μια νέα ΝΔ. Τα έλεγα χρόνια πριν ανέβουν απάνω, ότι ο Τσίπρας είναι το τελευταίο χαρτί της Μέρκελ για δήμευση ελληνικής περιουσίας(βλέπε κώδικα πολιτικής δικονομίας, περιουσιολόγιο για χαράτσια επί περιουσιών). 

 

Τώρα σχετικά με το παρατηρητήριο και γενικά όλους αυτούς τους "αυθόρμητους", μνημονιακούς, "ευρώ η θάνατος", μπλόγκερς, που με έκσταση αποκαλύπτουν τα φτηνά hoaxes και την προπαγάνδα στην οποία πέφτει θύμα ο λαουτζίκος, έχουν τίποτα να πουν πάνω σε αυτό:

 

 https://www.google.gr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#tbm=nws&q=ernst+and+young+oxford+economics+grexit

 

Αφορά την έκθεση της Ernst and Young για Grexit υπό όρους Σόιμπλε όμως(π.χ. μη μονομερής διαγραφή χρέους).

 

Γιατί βλέπουμε μόνο ελληνικές πηγές, ακόμα και με ελαφρώς διαφορετικά keywords;

 

Ποιοί είναι οι πελάτες για τους οποίους έγινε η μελέτη και ποιός ο λόγος να διαρρεύσουν τα συμπεράσματα;

 

Είχαν λόγο οι "πελάτες" να προσδοκούν συγκεκριμένο αποτέλεσμα;

 

Δώσε σανό στους ψαγμένους ευρωπαϊστές που έχουν χρόνια στην πλάτη και δεν τους κοροϊδεύουν κανείς. ΔΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

Link to comment
Share on other sites

miss-the-point2.jpg?80d84d

 

το "δωσε σανο" απευθυνοτανε στην δημοσιογραφο που ελεγε οτι υπαρχει "δειλη" εισροη καταθεσεων και σε οσους ακουσαν την εκκληση της κατσελη και τρεξανε οντως την επομενη μερα να βαλουν τα λεφτα τους πισω στις τραπεζες 

 

btw ή δεν ξερει να μετραει η κοπελα ή μιμειται τον βαρουφακη :p 

 

160.285.000.000-129.918.000.000 μας κάνει  30.367.000.000 ΚΑΙ ΟΧΙ 40,367δις. 

Καθότι Μαθηματικός , ειμαι ευαισθητος σε τετοια λάθη. Σας αναγνωρίζω ως ελαφρυντικό 
την ζέστη που κάνει και  πιθανότατα σκεπτόσασταν καμμιά παραλία κατα την 
εκτέλεση της αφαιρέσεως.  Στο ψηφίο των εκατοντάδων εκατομμυρίων λέμε 
(10-1)-9=0  (το ενα που αφαιρούμε το είχαμε πάει ως δεκα στη θέση των δεκαδων εκ.) 
Αρα  ΟΧΙ 16-12=4  δεκαδες δις ΑΛΛΑ 
(16-1)-12=3 (δεκαδες δις)

 

:gyro: 

 

90 στους 100 που περιμενουν μεσα στην τραπεζα, περιμενουν γιατι  θελουν να πληρωσουν καποια υποχρεωση, αν ολοι αυτοι περιμενανε για να κανουν καταθεση θα ειχα χασει καθε ελπιδα για αυτον  τον τοπο. 

Link to comment
Share on other sites

αφου επιμενεις για το παρατηρητηριο, δεν ντρεπομαι να παραδεχτω οτι οι περισσοτεροι απο αυτους που βαζουν like εκει μεσα ειναι ΝΔ ( εγω δεν εχω καν fb )

 

ειναι προφανες νομιζω, ειδικα οταν βλεπεις  σκηνικα σαν αυτο εδω :

 

  •  
  • Αρέσει στους Γεώργιος Κεπενός, Fradi Frad Dreizehn, Γιωτα Μπαλτζη και σε 120 ακόμη.
  • 11 κοινοποιήσεις
  • 11737887_10207292742346577_7979402627405
     
    Alex Vassiliou Είναι ωραίος ο Βαγγέλης, εγώ τον πάω.
  • 10978636_759259474123357_222798816815026
     
    Έλληνας, δηλαδή Ευρωπαίος. Ίσως απλά επειδή είναι εξαιρετικά ΣΥΜΠΑΘΗΣ. Χωρίς ειρωνία, χωρίς ξύλινο λόγο, χωρίς υβριστικά σχόλια. Σπάνιο για το χώρο του. Καλά θα κάνουν στη ΝΔ να μην το προσπεράσουν έτσι...
  • 10403351_922265587840170_689538226380047
     
    Mike Astropoulos Ωραια ολα αυτα αλλα η πολιτικη δεν ειναι τι αρεσει σε 'μας' μονο. Ο Μειμαρακης ισως πολυ συντομα θα κριθει απεναντι του αλλου. Οσο για τις 'εντυπωσεις' ας μην προτρεχουμε ..Οι δημοσκοπησεις θα δειξουν αν ο δεικτης κινείται στην σωστη κατευθυνση με ταχυ...Δείτε περισσότερα
  • 10612818_789012657880136_302413869150237
     
    Mitsos Mitsaras Τεράστια έκπληξη (θετική) ο Μεϊμαράκης για μένα (που δεν ήμουν ποτέ στον χώρο της ΝΔ)... Ακομπλεξάριστος, εύστοχος, ψύχραιμος...
    Μπράβο! 
    @Mike Astropoulos: πολύ ενδιαφέρουσα η "άλλη ανάγνωσή σου". Παρατηρώ όμως και από κουβέντες με αρκετό κόσμο -που δ
    ...Δείτε περισσότερα
  • 11241621_10153388677568818_5684945076185
     
    Nick Pardalis Καλος ο βαγγελας και ειναι σωστη "φατσα" για το μεσο καραγκιοζη νεοελληνα που ψηφιζει "οποιον του κανει κλικ στο αυτι" και οχι οποιον του λεει τα πραγματα ως εχουν. Ποτε δεν τα πηγαιναμε καλα με την ωμη πραγματικοτητα.

    Παρα ταυτα δεν πρεπει να υποπεσε
    ...Δείτε περισσότερα
    2 · 22 ώρες
  • 11391751_1599932586961232_29340688945715
     
    Μαρία Μπιτζιλέκη Μου αρέσει .Πολλά τα υπέρ για την αρχηγία της παράταξης
  •  

 

το οτι συμφωνω με καποια απο αυτα που γραφουνε ή/και γελαω με τις φωτο-shop-ιες τους δεν σημαινει οτι βαθια μεσα μου θελω κι εγω να ψηφισω ΝΔ / ΝΔ 2.0 

 

αν εχεις εσυ fb ποσταρε το λινκ με την εκθεση και ρωτα τους, αν δεν ξερουν τι να σου απαντησουν ή  πουνε τιποτα για "πανταλονια" σαν κατι αλλες καρακαξες προβλημα τους, ο καθενας εχει τα κουσουρια του στην τελικη. 

 

και ο Λεβενταρος προχθες για παραδειγμα, με την συνεντευξη του στον flynews,  αφησε αρκετα ερωτηματικα σε οποιον σκεφτεται να τον ψηφισει / ειναι ηδη ταγμενος με το μερος του.

 

 

λιγο ο υπερ-αισιοδοξος  τιτλος της αναρτησης στο YT, λιγο το σχεδιο : αυτοκαθαρση και σιγα σιγα ολα θα φτιαξουν - θα κανουμε επαναδιαπραγματευση - θα ακυρωσουμε την συμφωνια που υπεγραψε ο τσιπρας - αμα δεν τα βρουμε θα ζητησουμε να τρεναρουνε τα ομολογα ετσι ωστε να μας αφησουν να αναπτυχθουμε, ολα αυτα με εβαλαν σε σκεψεις.   

 

 

δεν εχω βρει ομως καποιον αλλο που να με αντιπροσωπευει καλυτερα τα τελευταια χρονια, λυπαμαι αλλα δεν μπορω να  ψηφισω κατι  με μοναδικη  βαση την συναισθηματικη μου κατασταση,  μπορει οταν δεν εχουμε βουλευτικες  εκλογες να ειμαι πιο χαλαρος,  πχ  στις τελευταιες περιφερειακες το εριξα  ΑΝΤΑΡΣΥΑ (αλλες φορες δεν πηγαινα να ψηφισω καν ) γιατι ετσι μου ηρθε,   αλλα οποτε εχουμε βουλευτικες, δεν μου επιτρεπει η συνειδηση μου να ριχνω στην καλπη οτι να'ναι. 

 

ουτε μπορω να ευχομαι μεσα μου να σπασει  η "κανονικοτητα" ( hint : σε ενα βαθμο εχει ηδη σπασει) και να επικρατησει το χαος και η αναρχια ελπιζοντας οτι θα αναγεννηθουμε μεσα απο τις σταχες μας και θα γινει μετα ενα  format -> reboot 

 

αυτη τη στιγμη δεν πρεπει να μας νοιαζει αν  οι επιπτωσεις ενος grexit ειναι οντως τοσο μεγαλες οσο  λεει η ταδε εκθεση ουτε οι λοιπες θεωριες συνομωσιας,   πρεπει να μας νοιαζει το ποτε  επιτελους θα πιασει  στα χερια  του καποιος  το "τιμονι"

 

 εχουμε εναν κυβερνων κομμα στο οποιο κοροιδευει ο ενας τον αλλο και ολοι μαζι τον κοσμο, εχουμε μια αντιπολιτευση που τους λεει " ψηφιζετε τα μετρα ενω λετε οτι δεν πιστευετε σε αυτα,  εμεις τα ψηφιζουμε για το καλο της χωρας(αχαχουχα!) αλλα δεν σας δινουμε ψηφο εμπιστοσυνης  " - ζουμε πολυ ιδιαιτερες μερες και ο καθενας πρεπει να βρει το κουραγιο και την ψυχραιμια για να κρινει αντικειμενικα την κατασταση χωρις βιαστικα συμπερασματα και φανατισμους.

 

ελπιζω πραγματικα μετα απο αυτο το δημοψηφισμα - φιασκο να καταλαβανε επιτελους μερικοι,  οτι τα κομματα  δεν ειναι ποδοσφαιρικες ομαδες ουτε υπαρχει λογος να βαζουμε παρωπιδες / ακονιζουμε λεπιδια οταν μας μιλαει καποιος που πιστευει / ψηφιζει κατι διαφορετικο απο εμας - εξαιρουνται τα χρυσα  αυγα :hehe:

Έγινε επεξεργασία από GruntGR
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

ελπιζω πραγματικα μετα απο αυτο το δημοψηφισμα - φιασκο να καταλαβανε επιτελους μερικοι,  οτι τα κομματα  δεν ειναι ποδοσφαιρικες ομαδες ουτε υπαρχει λογος να βαζουμε παρωπιδες / ακονιζουμε λεπιδια οταν μας μιλαει καποιος που πιστευει / ψηφιζει κατι διαφορετικο απο εμας - εξαιρουνται τα χρυσα  αυγα :hehe:

 

 

Τελικα αυτο που βλεπω ειναι οτι ολοι μιλανε για αλλαγες, ολοι αναγνωριζουν την αναγκη να γινουν αλλα τελικα οταν κατσουν στο τιμονι, το ρουσφετολοι επικρατει.

 

Καλα κανεις και ελπιζεις οτι τα πραγματα θα φτιαξουν και χωρις αναρχια. Μακαρι να μπορουσα και εγω να βρω κατι που θα μου δωσει το θαρρος να πιστεψω το ιδιο, αλλα δεν μπορω να βρω την παραμικρη ενδειξη για κατι τετοιο.

 

Σε καμια περιπτωση δεν θελω να παρω το μερος των "χρυσων αυγων" που ανεφερες αλλα ειναι οι μονοι (πλην του Λεβεντη) απο τους οποιους εχω ακουσει να λενε οτι πρεπει να μειωθουν τα προνομια των βουλευτων. Φυσικα κανεις δεν τους ακουει στο συγκεκριμενο θεμα (η σε οτιδηποτε αλλο σωστο τυχει να πουν) αφου ειναι "εγκληματικη οργανωση".

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Κάτι πήρε το αυτί μου για όριο συνταξιοδότησης στα 72; Εγώ προτείνω να το κάνουν Ν+2, όπου Ν το προσδόκιμο ζωής, όπως το προσδιορίζει η ΕΛΣΤΑΤ. Θα βάλουν τον Γεωργίου να το μετρήσει στα 110, να παίρνουμε σύνταξη στα 112. Λύθηκε το ασφαλιστικό.

Link to comment
Share on other sites

Γεώργιος Αδαλής. Ιδιοκτήτης εφημερίδας aegean times. Αυθεντικό βίντεο από την Εγνατία TV. Τότε δεν είχε κόψει τα μαλιά του.

 

ΚΑΘΑΡΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ για τον ρόλο Τσίπρα. Αφιερωμένο στον @LL_NEO και σε κάθε πιστό ΝΔ που δήθεν μας έβγαζε από τα μνημόνια και για 6 μήνες ζημιάς, στράβωσε τόσο πολύ η οικονομία, που χρειαζόμαστε πακέτο 80+ δις.

 

Ψάξτε και άλλα βίντεο έχει πει πολλά και για Γερμανούς και για αρπακτικά τύπου Ρότσιλντ και σχέση με την ελληνική κρίση.

 

 

Έγινε επεξεργασία από Petrossortep
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ποιες ειναι αυτες οι προσληψεις?

Ελπιζω να μην αναφερεσαι σε καθαριστριες και λοιπες επαναπροσληψεις απο διαθεσιμοτητα.

Στο ΑΡΤ την περασμένη εβδομάδα έβγαλε μια λίστα με το πόσοι προσλήφθηκαν και που. Είχε και μία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που είπε πως αυτό έγινε γιατί είχαν απολυθεί άδικα. 

 

Δίωξη κατά στελεχών του ΤΑΙΠΕΔ: “Η απόδοση ευθυνών και η αποκατάσταση της ζημιάς

Στο εισαγγελικό πόρισμα αναφέρεται ότι τα μέλη του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων, παρ’ ότι γνώριζαν ότι η συναλλαγή δεν ήταν συμφέρουσα για το δημόσιο, γνωμοδότησαν ομόφωνα προς το ΔΣ το αντίθετο. Οι εισαγγελείς εκτιμούν ότι η ζημία του δημοσίου ανέρχεται σε τουλάχιστον 580 εκ. ευρώ – είναι περίπου το διπλάσιο από την τιμή πώλησης.

http://mignatiou.com/2015/07/dioxi-kata-stelechon-tou-teped-i-apodosi-efthinon-ke-i-apokatastasi-tis-zimias/

Από παντού τρώνε. 

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδη αφου τον ενημερωσαν οτι η συνομιλια καταγραφεται, και αφου ολα αυτα πλεον δεν θα εφαρμοστουν, ο Βαρουφακης αποφασισε να ομολογησει σχεδια που ηταν παρανομα με Hacking και μυστικους λογαριασμους και να λεει γελωντας οτι "θα τα αρνηθει". Με ποιο σκοπο?

 

Να υποθεσω η μαγνητοφωνημενη συνομιλια δεν υπαρχει πουθενα ετσι?

 

Σε λιγο θα ακουσουμε οτι ηταν μπλεγμενος και ο Λιακοπουλος που συνομωτουσε με απογονους των ΕΛ στα εγκατα της γης να σωσουν την  Ελλαδα και να κατακτησουν τον κοσμο


Στο ΑΡΤ την περασμένη εβδομάδα έβγαλε μια λίστα με το πόσοι προσλήφθηκαν και που. Είχε και μία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που είπε πως αυτό έγινε γιατί είχαν απολυθεί άδικα. 

 

 

Αρα δεν ειναι νεες προσληψεις αλλα ανακληση απολυσεων. Μπορει να φαινεται λεπτομερεια αλλα ειναι σημαντικο.

 

Ειμαι υπερ της εξυγιανσης του δημοσιου (και ποιος δεν ειναι) αλλα αυτο απεχει παρασαγκας απο το απολυω οποιον βρω πιο ευκολο στοχο, ασχετα απο το αν κανει δουλεια η οχι. Αυτο ειναι απλως για να ικανοποιησουν το λαο που διψαει για αιμα ΔΥ.

 

Να βγαλουν καθηκοντολογια, ωστε να μπορουν να φτιαξουν ενα σωστο συστημα αξιολογησεων και μετα βεβαιως να παρουν το τσεκουρι και να κοβουν τους αχρηστους.

Έγινε επεξεργασία από bspus
Link to comment
Share on other sites

Ακούω συνέχεια ατάκες κοινωνικού αυτοματισμού.

Ακούω συνέχεια ότι το δημόσιο έχει βλάκες που δεν κάνουν τίποτα.

Μέχρι ενός σημείου, έτσι είναι.

Ο υπάλληλος του δήμου με το χορτοκοπτικό, δεν χρειάζεται να έχει νόμπελ. Ο υπάλληλος του δήμου με τη σκουπιδιάρα, επίσης.

Τι θα κάνουμε, θα μείνουμε χωρίς καθαριότητα?

Ή θα δίνουμε την καθαριότητα σε εταιρίες με κίνδυνο πάντα να μείνουμε με τα σκουπίδια μέχρι το ταβάνι (περίπτωση Πανεπιστημίου Αθηνών) ?

Το Δημόσιο πολλές φορές δουλεύει και με το φιλότιμο, η ιδιωτική εταιρία πολύ πιο σπάνια. Το Πανεπιστήμιο Αθηνών πνίγηκε στα σκουπίδια λόγω του τρόπου που γίνονται οι διαγωνισμοί.

Αλλά ακόμη και στην περίπτωση των εντελώς άχρηστων αργόμισθων, κι αυτοί είναι πολίτες της χώρας και αυτοί θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα στο ταμείο ανεργείας και στην εργασία. Είτε μας/σας αρέσει είτε όχι.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Το Πανεπιστήμιο Αθηνών πνίγηκε στα σκουπίδια λόγω του τρόπου που γίνονται οι διαγωνισμοί.
Το Πανεπιστήμιο πνίγηκε στα σκουπίδια γιατί οι ένοικοι του δεν έχουν παιδεία και νομίζουν ότι οι συλλογικότητες και οι δράσεις μένουν μόνο στο πολιτικό επίπεδο.
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Το Πανεπιστήμιο πνίγηκε στα σκουπίδια γιατί οι ένοικοι του δεν έχουν παιδεία και νομίζουν ότι οι συλλογικότητες και οι δράσεις μένουν μόνο στο πολιτικό επίπεδο.

OK μπορείς να βρεις 1000 λόγους, αλλά ο κύριος είναι ότι δεν έχει καθαρίστριες.

Φυσικά και φταίνε οι φοιτητές που δεν εκτιμούν σωστά την κατάσταση και οι συλλογικότητες που ΕΠΙΤΗΔΕΣ αφήνουν τα πράγματα χωρίς δράση για να φαίνεται η άσχημη κατάσταση, λες και εμένα που δεν πατάω ποτέ στο Πανεπιστήμιο με ενδιαφέρει το αν είναι καθαρό.

Αλλά ο βασικός είναι ότι δεν έχει υπηρεσία καθαριότητας όπως κάθε δημόσιο κτίριο πρέπει να έχει.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.