Jump to content

Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

astrolabos

Recommended Posts

Μπορείς να ψηφίσεις να παραμέινεις στην Αθήνα για να φιλήσεις τα πόδια του Ξέρξη αναγνωριζοντάς τον σαν Βασιλιά και Θεό σου ή να αφήσεις την Αθήνα να καεί και να μπείς στα καράβια να πολεμήσεις.

Τώρα μάλιστα....

Γυρίσαμε 2500 χρόνια πίσω,και δεν θυμάμαι αν ο Ξέρξης κουβάλαγε ευρώ μαζί του......!!!!!!

Αυτό δεν λέγεται παραλληλισμός.Παραλογισμός λέγεται.

Άσε τους αρχαίους στην ησυχία τους,και προσγειώσου στην πραγματικότητα.Μην τους κάνεις να τρίζουν τα κόκαλά τους.Αρκετά τους έχουμε αναφέρει ως σήμερα για να δικαιολογούμε τα λάθη των νεωτέρων......

Έγινε επεξεργασία από venex58

τραπεζίτης είσαι ? Οδοντίατρο πήγες ?

Ο Σόιμπλε βρίζει την μοναδική κυβερνηση που δεν πηρε ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ αλλά θελει να επαναφέρει αυτούς που «έφαγαν» 211 δις από τους «τίμιους ευρωπαίους»! Αληθεια, τι δεν κατάλαβες;

Εκεί φαίνεται η απίστευτη υποκρισία του ράιχ. Η μόνιμη επωδός τους ειναι αυτή που φανερώθηκε στο ευρωκοινοβούλιο από το ΕΛΚ: «Πείτε μας κύριε Τσίπρα τι κάνατε τα 211 δις που σας δώσαμε»!

Δηλαδή αυτοί που βράβευσαν τον Παπανδρέου, αυτοί που στηρίζουν σαμαροβενιζέλους και παπαδήμιους, ρωτούν την μοναδική κυβερνηση που δεν πηρε ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ, αντιθετα αποπλήρωσε κάποια δις από τα φέσια που φόρτωσαν την πατρίδα οι εκλεκτοί τους. Αυτοί που θέλουν να επαναφέρουν πραξικοπηματικά στο κυβερνητικό σχήμα.

Και αναρωτιόμαστε: Γιατί θέλουν να επαναφέρουν αυτους που τους έφαγαν τα λεφτά;

Διότι απλούστατα, μαζί τα φάγανε. Και αυτοί και οι τράπεζες τους.

Κατά την γνώμη σου δηλαδή ο Σοιμπλε και οι λοιποί Ευρωπαίοι βλέπουν την σημερινή κυβέρνηση απέναντί τους και όχι το Ελληνικό κράτος στο σύνολό του !!!

Βεβαίως και δεν πήραν ούτε ευρώ οι σημερινοί,γιατί απλώς με τους λάθος χειρισμούς δεν μπόρεσαν να πάρουν.

Και κατά την δική σου γνώμη,θα πρέπει να δεις και να καταλάβεις ότι σήμερα έχουν μια κυβέρνηση απέναντι τους που μπορεί να μην πήρε τίποτα ως σήμερα,ζητάει όμως 82 έως 94 δισεκατομμύρια ευρώ.Αυτοί φταίνε που το ψάχνουν από παντού για το αν θα τα δώσουν ?? Αυτοί φταίνε που στα 211 ζητάμε τα προσθέσουμε άλλα 82 το λιγότερο ??

• Like 1

Άσχετο, αλλά η πολυαγαπημένη μας Ισλανδία, έχει cc από το 2008 και τώρα σκέφτονται να τα αναιρέσουν,

In Iceland, they were meant to last six months. Instead, they have lasted almost seven years.

και ω θεοί, τι φοβούνται οι σοβαροί Ισλανδοί..

As Iceland now unwinds those controls nearly seven years later, the government is trying to prevent a mass exodus of money and keep the country from backsliding.

btw η Ισλανδία έχει τον μισό πληθυσμό της Κρήτης.

• Like 3

Καλά μη μου λες για 1.8 ανάπτυξη, πλασματική ήταν, όπως και το πρωτογενές πλεόνασμα.Πάμε παρακάτω. Αυτοί είμαστε, σαν λαός, σαν Έθνος. Ξεχνάμε όλα τα προηγούμενα και τα βάζουμε με μια 5 μήνη κυβέρνηση. Έκανε λάθη δεν αντιλέγω, αλλοίμονο. Αλλά οι βάσεις για να βρεθούμε σ αυτή τη κατάσταση, δυστυχώς για σένα και για μένα,προϋπήρχαν. Σε καμία περίπτωση δε θέλω να αρχίσουμε τις διαμάχες. Δεν είμαι αριστερός, απλά τους ψήφισα όπως οι περισσότεροι για κάτι καλύτερο.

Να φανταστείς με 5 μόνο μήνες στην κυβέρνηση έκανε δημοψήφισμα φιάσκο που με λίγα λόγια μας έχεσε κανονικότατα. Δηλαδή στους επόμενους 43 μήνες που θα μας πάει? Άστο καλύτερα. Να μας λείπει το βύσσινο.

• Like 2

Το ξέρω ότι μισήτε τον Βαρουφάκη, αλλά ξεχνάτε κάτι. Δεν ειναι πολιτικός, δεν ξερει πως παίζεται το πολιτικό παιχνίδι, καταξιωμένος οικονομολόγος ειναι.

Στην διαπραγματευση παρέθεσε τα στοιχεία και την θεωρία προς ενα βελτιστο αποτέλεσμα για όλους. Ο Σοιμπλε ηθελε το βελτιστο για την Γερμανία.

Τελος, επέτρεψε μου να αμφιβάλλω ότι ειχαμε 1.8% ανάπτυξη.

Να φανταστείς με 5 μόνο μήνες στην κυβέρνηση έκανε δημοψήφισμα φιάσκο που με λίγα λόγια μας έχεσε κανονικότατα. Δηλαδή στους επόμενους 43 μήνες που θα μας πάει? Άστο καλύτερα. Να μας λείπει το βύσσινο.

Καλύτερα πάντα να μας μαμάνε σιγά σιγά, με το μαλακό..

• Like 1

Το ξέρω ότι μισήτε τον Βαρουφάκη, αλλά ξεχνάτε κάτι. Δεν ειναι πολιτικός, δεν ξερει πως παίζεται το πολιτικό παιχνίδι, καταξιωμένος οικονομολόγος ειναι.

Στην διαπραγματευση παρέθεσε τα στοιχεία και την θεωρία προς ενα βελτιστο αποτέλεσμα για όλους. Ο Σοιμπλε ηθελε το βελτιστο για την Γερμανία.

Αυτός ο μεγάλος, ο τιτάνας, ο γίγαντας ο Βαρουφάκης, αυτός δεν ήταν ο σύμβουλος του άλλου του μεγάλου, του τιτάνα, του γίγαντα του Παπανδρέου που μας έβαλε στο ΔΝΤ?

Έγινε επεξεργασία από pasjohn
  • Like 1

Και στείλαμε ένα μη πολιτικό να διαπραγματευτεί με πολιτικούς; Και μπράβο μας...
  • Like 6

Το ξέρω ότι μισήτε τον Βαρουφάκη, αλλά ξεχνάτε κάτι. Δεν ειναι πολιτικός, δεν ξερει πως παίζεται το πολιτικό παιχνίδι, καταξιωμένος οικονομολόγος ειναι. Στην διαπραγματευση παρέθεσε τα στοιχεία και την θεωρία προς ενα βελτιστο αποτέλεσμα για όλους. Ο Σοιμπλε ηθελε το βελτιστο για την Γερμανία. Τελος, επέτρεψε μου να αμφιβάλλω ότι ειχαμε 1.8% ανάπτυξη.

Ήμουν φουλ Βαρουφάκης όταν ξεκίναγε αυτή εδώ η κυβέρνηση, διότι πολύ απλά αυτό ήταν υπέρ της χώρας μου. Αλλά η όλη εξέλιξη, το αποτέλεσμα και η συμπεριφορά του εν λόγω τύπου με αποκορύφωμα την απουσία του από την Βουλή, ναι, με κάνει να τον μισώ. Το θεωρείς άδικο; Γιατί; Επειδή δεν είναι πολιτικός; ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΤΕ. Διότι αν δεν μπορούσε να αναλάβει το σημαντικότερο υπουργείο της χώρας αυτή την περίοδο, αλλά παρόλα αυτά το ανέλαβε, τότε έχει μεγάλες ευθύνες. Αν το αεροπλάνο πέφτει και δηλώσω πιλότος αεροπλάνων, να με συγχωρείς αλλά το "Εντάξει μωρέ, simulations έπαιζα στον υπολογιστή", δεν θα αναιρέσει τις ευθύνες μου που ανέλαβα την ευθύνη, αντί να αφήσω κάποιον άλλον, να πάρω εγώ το χειριστήριο και να καρφώσω το αεροπλάνο στο βουνό. Πόσο μάλλον αν πηδήσω με αλεξίπτωτο έξω από αυτό, λίγο πριν αυτό πέσει.

Ο Σόιμπλε δεν είναι υπουργός οικονομικών της Ελλάδας. Δηλαδή τι απαίτηση έχεις από αυτόν; να γυρίσει την πλάτη του στους Γερμανούς πολίτες και φορολογούμενους; Με αυτή την λογική σύρατε την χώρα στο δημοψήφισμα. Με την λογική ότι η εντολή του Ελληνικού λαού υποχρεώνει τους υπουργούς και τους πρωθυπουργούς της Ευρωζώνης να αγνοήσουν τα συμφέροντα των δικών τους πολιτών. Με την λογική ότι οι άποψη του ενός είναι σημαντικότερη αυτής των άλλων 18.

Όσο για το 1,8%, το γράφω για 689η φορά. Ήσουν σε θέση να παρουσιάσεις έστω και μαγειρεμένη ανάπτυξη. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΗ ΥΦΕΣΗ. Το κατανοείς;

Αν πάντως σε έναν χρόνο από σήμερα η κυβέρνηση βγει και πει "Έχουμε 1.8% ανάπτυξη αυτό το τρίμηνο" και μακάρι, να δούμε αν θα μιλάς για μαγειρέματα τότε.

Έγινε επεξεργασία από yanni
  • Like 4

Κατά την γνώμη σου δηλαδή ο Σοιμπλε και οι λοιποί Ευρωπαίοι βλέπουν την σημερινή κυβέρνηση απέναντί τους και όχι το Ελληνικό κράτος στο σύνολό του !!!

Βεβαίως και δεν πήραν ούτε ευρώ οι σημερινοί,γιατί απλώς με τους λάθος χειρισμούς δεν μπόρεσαν να πάρουν.

Και κατά την δική σου γνώμη,θα πρέπει να δεις και να καταλάβεις ότι σήμερα έχουν μια κυβέρνηση απέναντι τους που μπορεί να μην πήρε τίποτα ως σήμερα,ζητάει όμως 82 έως 94 δισεκατομμύρια ευρώ.Αυτοί φταίνε που το ψάχνουν από παντού για το αν θα τα δώσουν ?? Αυτοί φταίνε που στα 211 ζητάμε τα προσθέσουμε άλλα 82 το λιγότερο ??

Δεν είναι ακριβώς έτσι .

Οι Γερμανοί προώθησαν μέσω των Ελλήνων πολιτικών την αποβιομηχάνηση της Ελλάδας όπως και άλλων κρατών  και την αλλαγή της σε κράτους που ανθεί ο τουρισμός και οι μεταπρατικού χαρακτήρα οικονομικές σχέσεις και εργασίες.

Οι Ελληνες σε μια προσπάθεια Ευρωπαικής Ολοκλήρωσης δέχτηκαν τα μέτρα αυτά και την κατεύθυνση που έδινε στην Ελλάδα η Ε.Ε.. Οι Ελληνες πολιτικοί έβλεπαν μέσα από όλο αυτό και την ασφάλεια της χώρας απέναντι σε Τουρκία κ.λ.π.

Για εμένα αυτό έφερε μαθηματικά την οικονομική καταστροφή μας.

Σήμερα που η Γερμανία στην οποία δόθηκε τότε  η βαριά βιομηχανία  και που ολόκληρη η Ευρώπη την στήριξε είναι μια οικονομική δύναμη και κέρδισε από την Ευρωπαική Συμαχία.  Που είναι όμως αυτή  η Ευρωπαική ολοκλήρωση που έταζαν για εμάς του υπόλοιπους ????

Ποιος είναι αυτός που προσπαθεί να μετατρέψει τις περιφερειακές χώρες σε Γερμανικό προτεκτοράτο ?

Έγινε επεξεργασία από adpanos
  • Like 1

Η Γερμανία είναι μία. Αν οι υπόλοιπες χώρες δεν μπορούν να συνεργαστούν μεταξύ τους να θέσουν κάποια όρια, σε τι φταίνε οι Γερμανοί; Δεν υπάρχουν άγγελοι όταν μιλάμε για κράτη, οπότε φροντίζεις να μην λειτουργείς ως πρόβατο.

Η Γερμανία είναι μία. Αν οι υπόλοιπες χώρες δεν μπορούν να συνεργαστούν μεταξύ τους να θέσουν κάποια όρια, σε τι φταίνε οι Γερμανοί; Δεν υπάρχουν άγγελοι όταν μιλάμε για κράτη, οπότε φροντίζεις να μην λειτουργείς ως πρόβατο.

Δηλαδή δεν φταίει ο κλέφτης, αλλά ο πολίτης που δεν κλείδωσε καλά την πόρτα ....

Μα τι λες τώρα ....

Ότι κάνουν σε εμάς οι Γερμανοί σήμερα, θα το κάνουν και στους υπόλοιπους αύριο. Απλά δεν έχει έρθει η ώρα και δεν βρίσκεται άλλος στην ίδια κατάσταση με εμάς σήμερα.

Κανείς όμως από τους υπολοίπους δεν είναι ανεξάρτητος οικονομικά ώστε να μπορέσει να αρθρώσει λόγο απέναντι στην Γερμανία.

Η ουσία πέρα από όλα τα παραπάνω είναι μια !

Οτι ενώ οι Ελληνες θησίασαν στον βωμό της Ευρωπαικής Ολοκλήρωσης τα πάντα, Ευρωπαική Ολοκλήρωση και Ευρωπαική Αλληλεγύη δφεν φαίνεται να υπάρχει ....

Και οι Έλληνες μην ξεχνάμε πως θησίασαν πάρα πολλά. Από Βιομηχανία, γεωργία, κτηνοτροφία, έως και την αξία του νομίσματός τους ως καθιερωμένη περιφερειακή συναλλακτική βάση... Όλα τα βαλκάνια + τουρκία κλπ με δραχμές ή και με δραχμές έκαναν συναλλαγές ....

http://news247.gr/eidiseis/weekend-edition/58-tropoi-poy-allakse-thn-zwh-mas-to-capital-control.3571189.html?utm_source=News247&utm_medium=MintaXasete_article&utm_campaign=24MediaWidget

μετα την απομακρυνση απο  την καλπη, ουδεν λαθος αναγνωριζεται.

Έγινε επεξεργασία από GruntGR
  • Like 1

Το ότι τον μισούμε,είναι μεγάλη κουβέντα.Δεν μας πήρε και τα κεφάλια.Τα κεφάλαια μας πήρε.

Όντας κάτοικος της Β Αθήνας ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ και έναν μόνο σταυρό.Τον Βαρουφάκη. Δέχομαι ότι είμαι υπόλογος στις επόμενες γενιές.

Δεν σκέφθηκα όμως ο Καραμήτρος ότι καταμεσής του χειμώνα δεν αγοράζεις ποτέ καρπούζι. Είναι σίγουρο εκ των προτέρων ότι θα βγει μάπα,αφού δεν ήταν πολιτικός.

Ας πάει λοιπόν στο καλό.και στον αγύριστο από εκεί που ήρθε.

Να προσθέσω επίσης ότι δεν φανταζόμουν ποτέ, ότι ψηφίζοντας μια αριστερή κυβέρνηση (ο θεός να την  κάνει αριστερή !!) ,θα έφτανα στο σημείο να ξέρω ότι την επόμενη φορά θα ψηφίσω για πρώτη φορά στην ζωή μου, Ν.Δ.

Δηλαδή δεν φταίει ο κλέφτης, αλλά ο πολίτης που δεν κλείδωσε καλά την πόρτα ....

Μα τι λες τώρα ....

Ότι κάνουν σε εμάς οι Γερμανοί σήμερα, θα το κάνουν και στους υπόλοιπους αύριο. Απλά δεν έχει έρθει η ώρα και δεν βρίσκεται άλλος στην ίδια κατάσταση με εμάς σήμερα.

Κανείς όμως από τους υπολοίπους δεν είναι ανεξάρτητος οικονομικά ώστε να μπορέσει να αρθρώσει λόγο απέναντι στην Γερμανία.

Η ουσία πέρα από όλα τα παραπάνω είναι μια !

Οτι ενώ οι Ελληνες θησίασαν στον βωμό της Ευρωπαικής Ολοκλήρωσης τα πάντα, Ευρωπαική Ολοκλήρωση και Ευρωπαική Αλληλεγύη δφεν φαίνεται να υπάρχει ....

Άμα είναι να αρχίσουμε τις παρομοιάσεις, εγώ βρίσκω πιο κοντινό στην πραγματικότητα το παράδειγμα που κάποιος τρώει το δάνειο της τράπεζας στα μπουζούκια και μετά βγάζει σε δημοπρασία τα πράγματά του και βάζει πωλητήριο το σπίτι του. Δεν νομίζω ότι φταίει το μπουζουκομάγαζο που έβαλε διαφήμιση στην  TV την οποία είδε ο άλλος και πήγε και πέταξε όλα τα λεφτά του, ούτε αυτοί που έρχονται να πάρουν κοψοχρονιά τα πράγματά του και το σπίτι του. Δηλαδή γιατί πρέπει να είναι ο άλλος ο κλέφτης και εμείς οι αθώες περιστέρες; Που μας έχει βγάλει αυτός ο αγώνας να ρίχνουμε τις ευθύνες στους άλλους; Που μας έβγαλε αυτό; Ειλικρινά που μας έβγαλε;

Και πάμε στο άλλο ερώτημα και λέμε. Τι κάνουν οι άλλοι για αυτό; Η Αμερική είναι στρατιωτική δύναμη και έχει το δολάριο και πολλές φορές μας αδικεί. Ας πάμε κόντρα σε αυτούς. Οι Γερμανοί είναι οικονομική δύναμη και θέλουν το κακό μας διότι τους συμφέρει. Ας πάμε κόντρα και σε αυτούς. Οι Κινέζοι έχουν πάρει όλη την βιομηχανική παραγωγή του πλανήτη και με αθέμιτο ανταγωνισμό έχουν κλείσει εργοστάσια σε όλον τον πλανήτη. Να πάμε κόντρα και σε αυτούς; Ας πάμε κόντρα σε όλους. Να στρώσουμε τον ποπό κάτω έχουμε όρεξη; Ή θα κάνουμε κάθε 6 μήνες εκλογές και θα βγάζουμε παμψηφεί όποιον μας υπόσχεται ουτοπίες με μηδέν κόπο;

Η ουσία είναι ότι μόλις τελείωσε η βενζίνη στο Cayenne οι Έλληνες θυμούνται την Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση και Αλληλεγγύη μπας και πάρουν μερικά δις ακόμα και συνεχίσουν στο ίδιο στραβό μονοπάτι λίγο ακόμα.

• Like 2

Μπορεί να το κατάλαβα λάθος. Το άκουσα στην τηλεόραση. Όταν θα έρθει η συμφωνία η ΕΚΤ θα βάλει τις ελληνικές να κάνουν κούρεμα π.χ.5% για καταθέσεις πάνω από 100.000 ευρώ προκειμένου η ΕΚΤ να πληρώσει λιγότερα για την κεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Άμα είναι να αρχίσουμε τις παρομοιάσεις, εγώ βρίσκω πιο κοντινό στην πραγματικότητα το παράδειγμα που κάποιος τρώει το δάνειο της τράπεζας στα μπουζούκια και μετά βγάζει σε δημοπρασία τα πράγματά του και βάζει πωλητήριο το σπίτι του. Δεν νομίζω ότι φταίει το μπουζουκομάγαζο που έβαλε διαφήμιση στην  TV την οποία είδε ο άλλος και πήγε και πέταξε όλα τα λεφτά του, ούτε αυτοί που έρχονται να πάρουν κοψοχρονιά τα πράγματά του και το σπίτι του. Δηλαδή γιατί πρέπει να είναι ο άλλος ο κλέφτης και εμείς οι αθώες περιστέρες; Που μας έχει βγάλει αυτός ο αγώνας να ρίχνουμε τις ευθύνες στους άλλους; Που μας έβγαλε αυτό; Ειλικρινά που μας έβγαλε;

Αυτη η παρομοιωση θα ηταν πιο σωστη αν τελειωνε καπως διαφορετικα.

Ο χαραμοφαης καλα κανει και χανει το σπιτι του, αλλα στη δικη μας περιπτωση βγαινει στο σφυρι ολο το οικοδομικο τετραγωνο, στο οποιο εκτος απο λαμογια ζουνε και τιμιοι οικογενειαρχες που ποτε δεν εχουν κανει οικονομικες ατασθαλιες.

Οταν ολοι αυτοι λοιπον συλληβδην παρουσιαζονται ως τεμπλεληδες απατεωνες, εχουν καθε δικιο να εξαγριωνονται και να αρνουνται να πληρωσουν τα σπασμενα. Που να το βρουνε ομως το δικιο τους?

Και πάμε στο άλλο ερώτημα και λέμε. Τι κάνουν οι άλλοι για αυτό; Η Αμερική είναι στρατιωτική δύναμη και έχει το δολάριο και πολλές φορές μας αδικεί. Ας πάμε κόντρα σε αυτούς. Οι Γερμανοί είναι οικονομική δύναμη και θέλουν το κακό μας διότι τους συμφέρει. Ας πάμε κόντρα και σε αυτούς. Οι Κινέζοι έχουν πάρει όλη την βιομηχανική παραγωγή του πλανήτη και με αθέμιτο ανταγωνισμό έχουν κλείσει εργοστάσια σε όλον τον πλανήτη. Να πάμε κόντρα και σε αυτούς; Ας πάμε κόντρα σε όλους. Να στρώσουμε τον ποπό κάτω έχουμε όρεξη; Ή θα κάνουμε κάθε 6 μήνες εκλογές και θα βγάζουμε παμψηφεί όποιον μας υπόσχεται ουτοπίες με μηδέν κόπο;

Η ουσία είναι ότι μόλις τελείωσε η βενζίνη στο Cayenne οι Έλληνες θυμούνται την Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση και Αλληλεγγύη μπας και πάρουν μερικά δις ακόμα και συνεχίσουν στο ίδιο στραβό μονοπάτι λίγο ακόμα.

Με εσωτερική διακίνηση των χρημάτων ΔΕΝ υπάρχει ΦΑΓΩΜΑ των χρημάτων ! Μπορεί το χρήμα να διακινείται παράνομα, χωρίς σωστές βάσεις κ.λ.π. να πηγαίνει σε λάθος χέρια, αλλά και πάλι στην Ελληνική οικονομία παραμένει ....

Δεν είναι το πρόβλημα της Ελλάδας η κάθαρση και ο απόλυτος έλεγχος της κίνησης του χρήματος.

Από εκεί και πέρα ο Ελληνας χρωστάει 28000€ ανά άτομο , όπως και ο Γερμανός χρωστάει 27000€ ανά άτομο ..... Σιγά την διαφορά δηλαδή σε απόλυτες τιμές.....

Χωρίς Ελληνικό δανεισμό από το εξωτερικό ΔΕΝ θα υπήρχε η αγοραστική βάση για τα Γερμανικά προιόντα, άρα δεν θα υπήρξε και η Γερμανία όπως είναι σήμερα.

Από την στιγμή που η Ευρώπη θέλησε να τροφοδοτήσει μια τέτοιου είδους ανάπτυξη εντός αυτής, θα πρέπει σήμερα να αναλάβει την ευθύνη των πράξεών της. Δεν φταίει ο εκάστοτε πολίτης για την στρατηγική που ακολούθησε η ευροζώνη μέχρι σήμερα.

Σε όλες τις βασικές επιλογές διακίνησης του χρήματος, του τρόπου ανάπτυξης της Ε.Ε. δεν είχε πρόσβαση ο εκάστοτε πολίτης. Γιατί του ζητούν σήμερα να πληρώσει ?

Εγώ δεν διαφωνώ με το ότι οι Ελληνες πρέπει να κάτσουν κάτω και δουλεύοντας να γυρίσουν αυτή την κατάσταση σε κάτι καλό. Διαφωνώ στο να μείνουμε δέσμιοι του ευρώ, να ξεπουλήσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να παραμείνει εξυπηρετούμενο ένα λογιστικό χρέος , να κάνουμε ότι προτάσσει η Γερμανία , άσχετα αν αυτό φέρει την οικονομική άνθιση σε εμάς ....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.