Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0


astrolabos

Recommended Posts

@honda22, έχουν κάνει πολλά που δεν έπρεπε και δεν έχουν κάνει ακόμη περισσότερα που θα έπρεπε, αλλά εδώ που είμαστε το μόνο που δεν μπορείς να τους καταλογίσεις είναι ότι είναι καφενεία ή δεν έχουν προτάσεις. Συν τοις άλλοις, εκπροσωπούν τουλάχιστον το 60% των Ελλήνων και 5 κόμματα της Βουλής. Καλοί-κακοί, αυτοί μας έχουν λάχει μέχρι τέλους. Οπότε υποχρεωτικά στηρίζεις την προσπάθεια και κρατάς την ανάσα σου.

 

Ντομπρόβσκις (αντιπρόεδρος Κομισιόν): Είναι ντροπή ότι δεν λάβαμε χθες στο Eurogroup τις νέες προτάσεις της Ελλάδας. Καταντάει γελοίο, ας ελπίσουμε πως σήμερα το πρωί θα τις έχουμε στα χέρια μας

Bettel (πρωθ. Λουξεμβούργου): Απογοητευτήκαμε που δεν υπήρξαν νέες προτάσεις - Δεν επιθυμούμε το Grexit

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι όλων μας, είναι της πλειοψηφίας.

Άρα θες διχασμό. Τον γουσταρεις και τον δημιουργεις από μόνος σου.

Καλώς ή κακώς αυτό έχουμε τώρα. Κάτι καλύτερο δεν είδα να βγάζουμε. Άντε μπας και φέρει κανένα καλό αποτελεσμα και μετά γκρινιαξτε πως και γιατί. Όλοι μαζί θα γκρινιαζουμε.

Αλλά το πως θα κάνει την δουλειά του όπως δε θελεις και εσενα να σου λένε πως να την κάνεις έτσι δεν πρέπει και εδώ.

Αντί να ελπίζουμε για κάτι καλύτερο όλο συζητάνε για χειρότερη και δημιουργούμε στρατόπεδα.

Εσύ τι είσαι πράσινος ή κόκκινος;

Επίσης για να ξέρετε η ίδια κυβέρνηση δεν ήθελε προτασεις γραπτές στο eurogroup. Ήθελε να μιλήσει και στην Σύνοδο Κορυφής. Αν του ρίχνανε άκυρο σε γραπτή πρόταση μετά δεν θα μπορούσε να παρουσιάσει κάτι στην Σύνοδο.

Και για να σας το επιβεβαιώσω δείτε δήλωση της ΝΔ που έλεγε ότι εμείς αλλά συμφώνησαμε εδω και έφυγε με πρόταση γιατί δεν την έδωσε;

Έγινε επεξεργασία από swatoner
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

οταν ελεγε ο λεβεντης για διπλο/τριπλοσυνταξιουχους τον λεγανε γραφικο :p 

μεχρι και ο asdf1234 (που εχει χαθει αυτος ?) δηλωσε οτι εχει γιαγια 80 χρονων με 3 συνταξεις. 

 

http://exagorefsis.blogspot.gr/2015/07/blog-post_8.html

Link to comment
Share on other sites

Άρα θες διχασμό. Τον γουσταρεις και τον δημιουργεις από μόνος σου.
Όταν οι ΣαμαροΒενιζέλοι ήταν κυβέρνηση πολλοί λέγανε ότι δεν αντιπροσωπεύουν τον λαό. Αυτοί που το λέγανε αυτό καλλιεργούσαν διχασμό ή όχι;

 

Βασικά αυτό που θα πρέπει να μην κάνουμε και κάνουμε καθημερινά, είναι τα ίδια θέματα, τις ίδιες απόψεις, τις ίδιες προσεγγίσεις των γεγονότων, να μην τις βαφτίζουμε διαφορετικά ανάλογα το ποιος είναι στην κυβέρνηση. Αλλά το κάνουμε συνεχώς. Συνεχώς και επίμονα.

Link to comment
Share on other sites

@honda22, δεν σου αποδίδω υστεροβουλία, αλλά οφείλεις να θυμάσαι ποιον και τι εκπροσωπεί ο καθένας που έκανε δηλώσεις μετά το Eurogroup. Ο Λουξεμβουργιανός είναι ο ίδιος που βγήκε και είπε ότι ξέρει πολύ καλά τι περνά ο ελληνικός λαός και ο Ντομπρόσβκις καλύπτει τα νώτα του Γιούνκερ που δήλωνε ότι δε ζήτησαν ποτέ μείωση συντάξεων και αύξηση ΦΠΑ, σε πείσμα του εγγράφου. Αν είναι έτσι, ας βάλουμε και τη Λιθουανή με τα "μανιάνα, μανιάνα".

 

Αντίθετα, ο Τσακαλώτος με τη διαλλακτική προφορική παρουσίαση επανέκτησε τη στήριξη της Ιταλίας, Γαλλίας, Μάλτας, ακόμη και του Βελγίου (!), την οποία είχαμε φροντίσει να απωλέσουμε. Θα προτιμούσες να πάει με ένα συμπληρωμένο χαρτί και να ξεκινήσει η τεχνική συζήτηση μεσα στο προηγούμενο κλίμα;

 

Ακόμη κι ο Guardian έχει καταλάβει την κατάσταση στα ευρωπαϊκά όργανα...

 

juncker1_3.jpg

 

Για την ώρα, πάω να ακούσω Τσίπρα στο ΕΚ, που νομίζω θα είναι η καθοριστική στιγμή πριν τη λήξη του αμετάκλητου τελεσιγράφου.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Την επόμενη ημέρα του Grexit, οι πιέσεις των αγορών στις αδύναμες χώρες της ευρωζώνης θα γονατίσουν τις χώρες αυτές και το ευρώ.

Γελάει ο κόσμος, ο κόσμος γελάει

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Δε γνωρίζω τι θα γίνει στις αγορές, χαλαρά δε θα περάσει πάντως το θέμα. Από εκεί και πέρα το ότι η ΕΕ δε θέλει το καλό σου νομίζω έχει πλέον περίτρανα αποδειχθεί. Τι άλλο να πούμε από δω και πέρα;

Link to comment
Share on other sites

Το άρθρο θυμίζει λιγάκι την πλάκα που κάνανε οι ΣΥΡΙΖΑίοι στα Ελληνικά ΜΜΕ. Όπως φτιάχνανε π.χ. την εικόνα του Godzilla να καταστρέφει την Αθήνα μετά από την επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ, έτσι και το παραπάνω άρθρο νομίζει ότι η Ελλάδα είναι η μία και μοναδική κλωστή από την οποία κρέμεται ο πλανήτης. Ειλικρινά αν γελάμε με τον Godzilla, το παραπάνω αρθράκι είναι αντίστοιχου επιπέδου.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Χαχααα τωρα ακουγα την ομιλια του τσιπρα στην ερτ, μολις τελειωσε, ο επομενος αρχισε να του τα σερνει γιατι η κυβερνηση τους αποκαλεσε τρομοκρατες και δεν ζητησε καν συγνωμη. Σε αυτο το σημειο σταματανε τη μεταδοση και αρχισαν οι παρουσιαστες να μιλανε για την γενναια επιλογη του λαου στο δημοψηφισμα. Πιο αντικειμενη ενημερωση μονο στη Πιονγανκ!

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

http://www.bbc.com/news/live/uk-politics-33411698

 

άκου και τη γιούχα στο τέλος της ομιλίας του "επόμενου" για τα αίσχη που είπε όμως...

 

Edit:

Παρεμπιπτόντως, έβαλα από το BBC, γιατί η επίσημη σελίδα του ευρωκοινοβουλίου έχει γονατίσει από πριν. Ελπίζω αυτό να σημαίνει ότι επιτέλους ασχολούνται κι άλλοι εκτός τους "θεσμούς" και τους δημοσιογράφους.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

καλος ο λογος του τσιπρα αλλα ο Guy Verhofstadt που τελειωσε μολις τωρα ηταν σκετο πολυβολο ! τουλαχιστον με αυτα τα λογια  αλλαξε και  η εκφραση του προσωπου του, πριν ο τσιπρας ειχε ενα υφακι σαν 12χρονο που το μαλωνανε και  φουσκωνε τα μαγουλα περιμενοντας  το κηρυγμα να σταματησει, αντε να δουμε .....

Έγινε επεξεργασία από GruntGR
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

καλος ο λογος του τσιπρα αλλα ο Guy Verhofstadt που τελειωσε μολις τωρα ηταν σκετο πολυβολο ! τουλαχιστον με αυτα τα λογια  αλλαξε και  η εκφραση του προσωπου του, πριν ο τσιπρας ειχε ενα υφακι σαν 12χρονο που το μαλωνανε και  φουσκωνε τα μαγουλα περιμενοντας  το κυρηγμα να σταματησει, αντε να δουμε .....

 

Ναι, αλλά και με ατυχή παραδείγματα, δεδομένων των συνθηκών... :) "Θέλεις να σε θυμούνται ως πολιτικό ατύχημα ή όπως τον Τρικούπη και τον Βενιζέλο" τον ρώτησε για να του δώσει ώθηση.

 

Επί Τρικούπη πτωχεύσαμε, ενώ ως συνέπεια της ήττας του Βενιζέλου στις εκλογές και το δημοψήφισμα του '20 επήλθε η Μικρασιατική καταστροφή. Οπότε, το δίλημμα είναι πολιτικό ατύχημα ή όνομα συνυφασμένο με χρεωκοπίες και καταστροφές; :D

Link to comment
Share on other sites

Αυτος παιζει στοιχημα, κι αμα χασει στα τετοια του...

 

Σου διαφεύγει ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο μέσο ενημέρωσης του πλανήτη και οι συντάκτες του δεν διακινδυνεύουν την αξιοπιστία του και κατ' επέκταση την θέση τους τόσο εύκολα όσο νομίζεις.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.