Jump to content

Recommended Posts

Απ το παραθυρο μου στέλνω ενα δυο και τρια και τεσσερα ευρωωωωωωωω.....

Δικο σας :p

Απ το παραθυρο μου στέλνω ενα δυο και τρια και τεσσερα ευρωωωωωωωω.....

Δικο σας :p

Όχι ρε μην τα πετάς. Βάλε τα στην τράπεζα να είναι ασφαλή :p

• Like 2

και μετά θα λέει "Απ το παραθυρο μου στέλνω μισο ένα και ενάμιση και δύο ευρωωωωωωωω....."

:hehe:

• Like 1

Οι γραφικοί ζητάνε δημοψήφισμα. Οκ...

Η Λεπεν έχει μεγάλο έρισμα πλέον στη Γαλλία. Πολλά γκάλοπ (δεν ξέρω αν είναι σαν τα δικά μας :p) βγαζουν το κόμμα της πρώτο.

Απλά για να μην έχει η μέρκελ το βάρος ενός grexit, σου λέει, πετάω το μπαλάκι και στους υπόλοιπους και αστους να βγάλουν τα μάτια τους.

Ε τωρα το τραβας. Σχημα λογου ειπαμε και το ρακουν δε το περιμεναμε... :p

11667502_866912153398963_722617051064011

• Like 7

Πάμε για περήφανη δραχμή ρε!

Ισάξιοι των Κολοκοτρώνη, Καραϊσκάκη, Ανδρούτσο, Δράκο, Μπουμπουλίνας οι νικητές του Κυριακάτικου ΟΧΙ!!!

Πάμε για περήφανη δραχμή ρε!

Ισάξιοι των Κολοκοτρώνη, Καραϊσκάκη, Ανδρούτσο, Δράκο, Μπουμπουλίνας οι νικητές του Κυριακάτικου ΟΧΙ!!!

Τι εννοείς Βίρνα; θα πάμε στη δραχμή; :p

335ef1452e5cf55c80a7565d0d6cf1d1_XL.jpg

• Like 3

Όχι που νόμιζε ότι το βουλευτιλίκι θα ήταν εύκολο. Πήρε το βάπτισμα και αυτός.

Μια βόμβα ατομική παρακαλώ για ένα κάρο βλαμμένους.

RIP GREECE :(

το μήλο, κάτω απο τη μηλιά θα πέσει.

• Like 2

το μήλο, κάτω απο τη μηλιά θα πέσει.

τόσα χρόνια μετά στην εποχή της πληροφορίας και της γνώσης είναι το ίδιο;

τι να πω; οργή και θυμό.

• Like 1
τόσα χρόνια μετά στην εποχή της πληροφορίας και της γνώσης είναι το ίδιο;
Όχι είναι χειρότερα, διότι πλέον η πληροφορία εμπλουτίζεται και με τον κατάλληλο οπαδισμό, ενώ σερβίρεται και σε πολύ μεγαλύτερες ποσότητες. Κάποτε έπαιρνες την Χ κομματική εφημερίδα, την διάβαζες 1-2-3 ώρες και είχες τις υπόλοιπες ώρες ελεύθερες να συνέλθει το μυαλό. Πλέον είσαι 24/7 online μπροστά σε κάποια sites που σερβίρουν ακατάπαυστα πληροφορίες με συγκεκριμένο περιτύλιγμα. No time to think.
  • Like 3

Όχι είναι χειρότερα, διότι πλέον η πληροφορία εμπλουτίζεται και με τον κατάλληλο οπαδισμό, ενώ σερβίρεται και σε πολύ μεγαλύτερες ποσότητες. Κάποτε έπαιρνες την Χ κομματική εφημερίδα, την διάβαζες 1-2-3 ώρες και είχες τις υπόλοιπες ώρες ελεύθερες να συνέλθει το μυαλό. Πλέον είσαι 24/7 online μπροστά σε κάποια sites που σερβίρουν ακατάπαυστα πληροφορίες με συγκεκριμένο περιτύλιγμα. No time to think.

πρεπει να διαβασεις εφημεριδα για να καταλαβεις οτι με αυτους τους χειρισμους γαμ@ς την αγορα->ανοιγει η τρυπα στα εσοδα->περισσοτερα μετρα?

πρεπει να διαβασεις εφημεριδα για να καταλαβεις οτι με αυτους τους χειρισμους γαμ@ς την αγορα->ανοιγει η τρυπα στα εσοδα->ζητάς περισσότερα δανεικά από τους Ευρωπαίους>στα δίνουν επειδή ο λαός μίλησε.

fixed :p

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.