Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0


astrolabos

Recommended Posts

Όχι. Οπότε να υποθέσω ότι όλοι αυτοί εκεί ήταν πουλημένοι στους δανειστές;

 

Δεν είναι απαραίτητο να είσαι πουλημένος μπορεί απλά να σε έχουν παραπλανήσει. Προσωπικά έχω πιαστεί πολλάκις κορόιδο.

Μόνο οι νεκροί δεν κάνουν λάθη

Link to comment
Share on other sites

Βλέπω μια τάση οι παραπλανημένοι να βρίσκονται πάντα στην ίδια μεριά και δεν το θεωρώ και τόσο δίκαιο αυτό. Ο @LL_NEO έχει δίκιο στα προηγούμενα ποστ του, αν και εντάξει δεν περιμένω να το βρει.

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι απαραίτητο να είσαι πουλημένος μπορεί απλά να σε έχουν παραπλανήσει. Προσωπικά έχω πιαστεί πολλάκις κορόιδο.

Μόνο οι νεκροί δεν κάνουν λάθη

Αποκλείεται

Link to comment
Share on other sites

Σαν πολύ μοιάζουν ρε παιδί μου αυτά τα πλακάτ.. ούτε κάποιος να τα χε ετοιμάσει δηλαδή και να τα μοίραζε  :rolleyes:

Εδώ η κυρία το ετοίμασε απο το σπίτι όμως και βλέπουμε τα αποτελέσματα:

 

aytoi-einai-oi-ellines-pou-goustaroun-eu

 

 

 

 

Δεν ξέρω τι λέτε πάντως την Πέμπτη κατέβηκε απλός κόσμος που κοντεύει να τρελαθεί. Α!  ορίστε ένα παράδειγμα ας πουμε:

 

https://www.facebook.com/renata.baubach/videos/837257939689587/

 

 

edit bonus

 

CH5k-rVWgAAhoO_.jpg

Έγινε επεξεργασία από 3likos
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Αποκλείεται

 

Η ειλικρίνεια σε τιμά.... από την άλλη, επιμένω ότι παραπλανήθηκες. Άλλοι φάγανε τα χοντρά λεφτά.

 

------------------------------------------------

 

https://menoumevropi.wordpress.com/

Η Ελλάδα γέννησε την Ευρώπη,

Η Ελλάδα έσωσε την Ευρώπη.

Παύουμε να είμαστε αμέτοχοι!

Όλοι σε ένδειξη ανιδιοτέλειας και αυταπάρνησης παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας και εγγυόμαστε στους Θεσμούς τη συμμετοχή της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι θυσίες μας θα μείνουν στην ιστορία.

Για το παρόν.

Για το μέλλον.

Για τα παιδιά μας.

Η παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρώ είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ.

Υπογράφουμε ατομικά την υπεύθυνη δήλωση ότι αποδεχόμαστε οποιαδήποτε έκτακτη ή μόνιμη εισφορά, μείωση μισθού ή συντάξεως και εγγυόμαστε με την προσωπική μας περιουσία ώστε να καλύψουμε κάθε απαίτηση των Θεσμών για την επίτευξη μίας ιστορικής ευρωπαϊκής συμφωνίας.

 

Προς διευκόλυνσή σας κατεβάστε την έτοιμη υπ. δήλωση.

 

 

 

Έγινε επεξεργασία από ΓιαγκΤ
Link to comment
Share on other sites

Πόσο θα πίστευες αν σου έλεγε κάποιος ότι τον 19ο αιώνα υπήρξε κάποιος που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα (Έλληνας) που:



-        Πήρε τρία διδακτορικά διπλώματα στην Ιταλία




-        Έφτιαξε το Σύνταγμα της τότε Επτανησιακής Πολιτείας (και έγινε κυβερνήτης της σε ηλικία 26 χρονών!)




-        Έφτιαξε το επιτυχημένο Ελβετικό Σύνταγμα (που ισχύει μέχρι σήμερα)




-        Έσωσε από διαμελισμό και από πτώχευση την ηττημένη το 1815 Γαλλία.




-        Έγινε Υπουργός Εξωτερικών (1816) της μεγαλύτερης (τότε) Ευρωπαϊκής δύναμης (της Ρωσίας)




-        Έσωσε την Ελληνική επανάσταση.




Ομολογώ ότι κατά καιρούς άκουγα για κάποιον Καποδίστρια με τόσα απίθανα κατορθώματα που μου φαινόντουσαν το λιγότερο, υπερβολές!




Τέτοια κατορθώματα είμαστε συνηθισμένοι μόνο στα μυθικά χρονιά.  Ποιός να ήταν αυτός ο Έλληνας του 19ου αιώνα που, τουλάχιστον σε πολιτικούς άθλους, φάνηκε αντάξιος του Ηρακλή; Είναι όλα αυτά αλήθεια;




Το όνομα του: Ιωάννης Καποδίστριας.




Στη αποκαλυπτική του ομιλία ο κ. Κορνιλάκης παρουσιάζει τον «Άγιο της πολιτικής», την σπουδαία βιογραφία του σε όλη την Ευρώπη, τα επιτεύγματά του, τις θυσίες του για την Ελλάδα μέχρι και την ύστατη θυσία του να προσφέρει την ίδια του τη ζωή για την ενότητα της πατρίδας μας.




Ιωάννης Καποδίστριας:




·        Γενετικές Ρίζες: από Κέρκυρα (πατέρας) και Κύπρο (μητέρα)




·        Σπουδές:   Ιατρική , Νομική και Φιλοσοφία (Ιταλία)




·        Ιονική   Επτανησιακή   Πολιτεία: Δημιουργός   του   Συντάγματος   της και Κυβερνήτης (σε ηλικία 26 χρονών)




·        Δημιουργός του Ελβετικού πολιτειακού συστήματος: Στην Ελβετία (όταν υπάλληλος στην Ρωσική πρεσβεία) ανέλαβε και έφτιαξε ένα νέο πολιτειακό ομοσπονδιακό σύστημα που ένωσε με επιτυχία τα διάφορα καντόνια.  Έφτιαξε το Ελβετικό Σύνταγμα πάνω στις αρχές της άμεσης Αρχαιο - Ελληνικής Δημοκρατίας (η χρησιμοποίηση δημοψηφισμάτων για αποδοχή των Νόμων). Θεωρείται ακόμη ο «πρώτος επίτιμος πολίτης της Ελβετίας».




·        Ελληνική νεολαία: Με δικά του λεφτά σπούδαζε 300 Ελληνοπούλα στην Ευρώπη (Ο ένας από τους δυο δολοφόνους του είχε σπουδάσει με τα λεφτά του.)




·        Σώζει την Γαλλία το 1815: Μετά το Βατερλώ, επηρέασε τον Τσάρο για να μην διαμελισθεί η Γαλλία (σαν ηττημένη χώρα) και οι πολεμικές αποζημιώσεις μειώθηκαν κατά 99%! (με το επιχείρημα ότι «ο λαός της δεν ευθυνόταν»)




·        Υπ. Εξωτερικών   της   Ρωσίας: Το 1816 ο Ρώσσος Τσάρος του ζήτησε (λόγω ικανότητας και προσωπικότητας) να γίνει Υπ. Εξωτερικών της Ρωσίας! Ο Καποδίστριας δέχτηκε, αλλά επειδή ήθελε να μείνει Έλληνας με διακαή Ελληνική πιστότητα, είπε στον Τσάρο «Μεγαλειότατε δέχομαι, με τον όρο να μην γίνω υπήκοος αλλά να είμαι υπάλληλός σας».




·        Ελληνική επανάσταση: Το 1821 παραιτήθηκε από την Ρωσική κυβέρνηση και πήγε στην Ελβετία (1821- 1827).  Έδωσε τα πάντα για την Πατρίδα. Η επανάσταση δεν θα πετύχαινε χωρίς τη συμβολή του Καποδίστρια. Έδωσε πολιτική μάχη με Ευρωπαίους δικτάτορες φιλικά προσκείμενους με την Οθωμανική Αυτοκρατορία (π.χ. Μέττερνιχ). Ξεσήκωσε το φιλελληνικό κίνημα στην Ευρώπη. Έστελνε λεφτά, οπλισμό και τόνους παξιμάδι στην Ελλάδα. Το 1827, στην συνεδρίαση της Τριζίνας, ο Κολοκοτρώνης προτείνει τον Καποδίστρια σαν τον «Ηγέτη του Έθνους».




o      Οργάνωσε το Πολεμικό ναυτικό και γενικά τη ναυτιλία (οικονομικό θέμα)




o      Ήθελε να κάνει τους Έλληνες νοικοκυραίους: Να δώσει γη και δάνεια.




o      Ακολούθησε το δρόμο της θυσίας για το Έθνος. Δεν δέχτηκε αμοιβή σαν Κυβερνήτης: «Όταν βεβαιωθώ ότι ουδέν Ελληνόπουλο πεινά, τότε ίσως θα δεχτώ έναν οβολό».




o      Έβαλε υποθήκη τα χτήματα του στην Κέρκυρα σε Έλληνα εφοπλιστή προκειμένου να φέρει δυο καραβιές τροφή για τον πεινασμένο λαό.




o      Το 1831 δολοφονήθηκε από «ελληνικά» χέρια στα σκαλοπάτια του Αγίου Σπυρίδωνα (Κυπριακής καταγωγής Άγιος) στο Ναύπλιο. Ο Κολοκοτρώνης τον ονόμασε «Πατέρα του Έθνους». (Από τότε δεν έχουμε καθορίσει στον Κυβερνήτη Καποδίστρια αυτήν την τιμή). Ο Κανάρης σε γράμμα του μίλησε για Πατροκτονία.




Ο Καποδίστριας ήταν μια οικουμενική προσωπικότητα. Ακόμη τον τιμούν στη Ρωσία, στη Γαλλία, στην Ελβετία, στη Σλοβενία. Στην Ελλάδα μάλλον τον αγνοούμε.




 




Ι. Καποδίστριας




«Στις   δύσκολες στιγμές οι μόνοι μας σύμμαχοι είναι οι πρόγονοί μας»


Έγινε επεξεργασία από pasjohn
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Αν ο Πανούσης είχε λίγο χιούμορ (βασικά αν ο Πανούσης δεν ήταν ο Πανούσης) θα έστελνε μια διμοιρία να τους ψεκάσει να γελασουμε. Να δω τον Άδωνη να καταγγέλει αναίτια και υπέρμετρη χρήση χημικών στον δοκιμαζομενο και αγωνιζόμενο λαό και τι στον κόσμο..

 

 

Ούτε για αστείο μην το ξαναπείς !!

 

Τον προτελευταίο της συνομοταξίας που ψεκάσανε, κάτι -να μην τους ξαναχαρακτηρίσω- πήγαν και τον έκαναν πρωθυπουργό.

Link to comment
Share on other sites

Γεωργιάδης: Στην χρεοκοπία οι γυναίκες γίνονται παραδουλεύτρες και εκδιδόμενες!

 

Δώστε παρακαλώ την πρέπουσα προσοχή... Όσες ήδη δουλεύουν παραδουλεύτρες μην επαναπαυτούν, δεν έχουν γλιτώσει... «Και εκδιδόμενες», γράφει ξεκάθαρα.

Link to comment
Share on other sites

Σας χαίρομαι πάντως ρε μπαγάσηδες. Αποκλείεται κάποιος να εχει διαφορετική άποψη απο εσάς επειδή απλά εχει διαφορετικό pov. 

 

Αλλα απο λεφτά @@.

 

Ποιός τις πηδάει τις απόψεις. Πόσα λεφτά βάζουν αυτοί που γουστάρουν Ευρώπη; Πόσο την πληρώνουν;

Να ανοίξουμε τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς να δούμε πόσα έχουν, πόσα δήλωναν,τί τους κόπηκε, τί μπορούν να δώσουν.

Και πρώτο και καλύτερο το σωματείο Eurobank που ανέλαβε το artwork.

 

 

 

 

Ορθολογική προσέγγιση, δε λέω:

Έγινε επεξεργασία από Petrossortep
Link to comment
Share on other sites

Το άρθρο είναι γραμμένο για την Κύπρο σε περίπτωση που η Ελλάδα βγει από το Ευρώ. Αναφέρει τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει η Κύπρος από τα φθηνά πλέον Ελληνικά παραγόμενα προιόντα. Μόνον όμως η Κύπρος θα έχει πρόβλημα; Δε θα έχει και η Ιταλία, Πορτογαλία, Ισπανία;

 

"Δεν μπορεί η Ελλάδα, κάτω από αντίξοες συνθήκες να στηρίξει την οικονομία της εντός του ευρώ, με ανθρωπιστική κρίση, μείωση του ΑΕΠ κατά 25%, βασικό μισθό 300ευρώ τον μήνα,  κομματιασμένες συντάξεις, άνεργους και άστεγους. Οι περαιτέρω αποκοπές και φορολογίες  δεν θα λύσουν το πρόβλημα, απλά θα το διαιωνίζουν και θα το αυξάνουν.

 

Θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε μια Ελλάδα που θα μας ανταγωνίζεται στην κύρια μας βιομηχανία, τον τουρισμο, αλλά και στο εμπόριο. Πλεόν θα εισάγουμε τρόφιμα και ελληνικά προϊόντα, τα οποία θα στοιχίζουν λιγότερο από το να τα παράξουμε. Οι χώρες στις οποίες εξάγουμε κυπριακά προϊόντα, θα τα εισάγουν απο την Ελλάδα με τα νέα δεδομένα. Κατά συνέπεια το τουριστικό προϊόν της Ελλάδας θα είναι φθηνότερο από το Κυπριακό και η Κυπριακή Οικονομία θα έχει να τηρήσει όρους μνημονίου για παραγωγή 4% πρωτογενούς πλεονάσματος.

 

Μετά δυσκολίας θα μπορέσουμε κάτω απο τις νέες συνθήκες να πετύχουμε 4%, εκτός και αν αρχίσουμε στοχευμένα να δημιουργούμε ένα ανταγωνιστικό τουριστικό προϊόν, τόσο στις τιμές όσο και στην ποιότητα την οποία θα προσφέρουμε. Θα πρέπει να στοχεύσουμε στην παραγωγή και στις πολιτικές τις οποίες δίνουν κίνητρα στον πρωτογενή τομέα να παράξει και να γίνουμε ανταγωνιστικοί στα ίδια προϊόντα που θα παράγει η Ελλάδα.

 

Εν κατακλείδι, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα έχει και η Κύπρος να αντιμετωπίσει τα ίδια δεδομένα με την κατάληξη της Ελλάδας. Αν δεν κινηθούμε άμεσα για να αντιμετωπίσουμε τους εξωτερικούς κινδύνους, θα αναγκαστούμε σύντομα να επιστρέψουμε στο δικό μας νόμισμα"

Βάζω αποσπάσματα. Ολόκληρο το άρθρο:

http://mignatiou.com

Link to comment
Share on other sites

από τα φθηνά πλέον Ελληνικά παραγόμενα προιόντα

Στα εργοστάσια που δεν υπάρχουν και με παράλληλη αύξηση των μισθών στα επίπεδα του 2009.

 

Θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε μια Ελλάδα που θα μας ανταγωνίζεται στην κύρια μας βιομηχανία, τον τουρισμο,

Η Κύπρος έχει 24 μήνες τουρισμό. Η Ελλάδα όχι. Αλλά εντάξει, τους μήνες που θα έχουμε τουρισμό θα προσφέρουμε φτηνότερες υπηρεσίες επειδή απλούστατα ο υπάλληλος θα βγάζει πολύ λιγότερα χρήματα και ο ξενοδόχος θα χρεώνει φτηνότερα το δωμάτιο. Σίγουρα δεν θα έχει μισθό 2009 ο υπάλληλος.

 

αλλά και στο εμπόριο

Πέραν της Ελλάδας η Κύπρος είναι κοντά σε Τουρκία, Λίβανο, Αίγυπτο και γενικά χώρες με μεγαλύτερη φτώχεια και χαμηλότερους μισθούς. Λίγο θα επηρεαστεί από την προσθήκη της Ελλάδας στην λίστα των χωρών με φτηνά εργατικά χέρια. Η Κύπρος πιο πολύ θα χάσει από την αδυναμία εξαγωγής προϊόντων σε μας αρχικά, αλλά θα βρουν την λύση.

 

Μετά δυσκολίας θα μπορέσουμε κάτω απο τις νέες συνθήκες να πετύχουμε 4%, εκτός και αν αρχίσουμε στοχευμένα να δημιουργούμε ένα ανταγωνιστικό τουριστικό προϊόν, τόσο στις τιμές όσο και στην ποιότητα την οποία θα προσφέρουμε. Θα πρέπει να στοχεύσουμε στην παραγωγή και στις πολιτικές τις οποίες δίνουν κίνητρα στον πρωτογενή τομέα να παράξει και να γίνουμε ανταγωνιστικοί στα ίδια προϊόντα που θα παράγει η Ελλάδα. Εν κατακλείδι, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα έχει και η Κύπρος να αντιμετωπίσει τα ίδια δεδομένα με την κατάληξη της Ελλάδας. Αν δεν κινηθούμε άμεσα για να αντιμετωπίσουμε τους εξωτερικούς κινδύνους, θα αναγκαστούμε σύντομα να επιστρέψουμε στο δικό μας νόμισμα"

"Αν δεν κινηθούμε άμεσα να γίνουμε καλύτεροι και ανταγωνιστικότεροι" λέει η αρθρογράφος, αν κατάλαβα σωστά. Για αυτό οι Κύπριοι επιτυγχάνουν εκεί που αποτυγχάνουμε εμείς. Διότι αυτά που αναφέρει στο άρθρο δεν καταλήγουν στο συμπέρασμα "Το ευρώ είναι ο Σατανάς" όπως εδώ. Όχι σου λέει. Θα πρέπει να στρώσουμε ποπό κάτω σου λέει, να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις, ώστε να μείνουμε στο ευρώ. Αντίθετα εδώ ψάχνουμε πάντα τον κακό δράκο του παραμυθιού ώστε να του φορτώσουμε την δική μας αποτυχία.

 

 

 

 

Κάτι άλλο. Κατέβηκα στην παραλιακή εχτές. Αν ήμουν ο Βαρουφάκης θα ανέβαζα τον φόρο στα νυχτερινά κέντρα και στα μπαράκια στο 50%.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Κάτι άλλο. Κατέβηκα στην παραλιακή εχτές. Αν ήμουν ο Βαρουφάκης θα ανέβαζα τον φόρο στα νυχτερινά κέντρα και στα μπαράκια στο 50%.

 

Και στο καπάκι επιβολή του νόμου κατά του καπνίσματους, να δεις για πότε πέφτει η κυβέρνηση :hehe:

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Κάτι άλλο. Κατέβηκα στην παραλιακή εχτές. Αν ήμουν ο Βαρουφάκης θα ανέβαζα τον φόρο στα νυχτερινά κέντρα και στα μπαράκια στο 50%.

Και αν ήμουν ο yanni θα εκραζα τον Βαρουφακη αν το έκανε αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Και αν ήμουν ο yanni θα εκραζα τον Βαρουφακη αν το έκανε αυτό.

Αν έβλεπες τι γινόταν εχτές θα καταλάβαινες ότι δεν θα έκραζα. Βέβαια είναι και λίγο εικονική πραγματικότητα το να βγάζεις συμπέρασμα ειδικά από ένα Σάββατο βράδυ και αν δεν κάτσεις να δεις τι παρήγγειλε ο καθένας. Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να έπινε μια μπύρα λες και ήταν Ελληνικός καφές, αλλά ο πανικός που γινόταν εχτές, μόνο την λέξη "κρίση" δεν έφερνε στο μυαλό κάποιου. Βασικά αν σκεφτόσουν την λέξη αυτή, μόνο με μια γερή δόση ειρωνείας.

Link to comment
Share on other sites

Αν έβλεπες τι γινόταν εχτές θα καταλάβαινες ότι δεν θα έκραζα. Βέβαια είναι και λίγο εικονική πραγματικότητα το να βγάζεις συμπέρασμα ειδικά από ένα Σάββατο βράδυ και αν δεν κάτσεις να δεις τι παρήγγειλε ο καθένας. Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να έπινε μια μπύρα λες και ήταν Ελληνικός καφές, αλλά ο πανικός που γινόταν εχτές, μόνο την λέξη "κρίση" δεν έφερνε στο μυαλό κάποιου. Βασικά αν σκεφτόσουν την λέξη αυτή, μόνο με μια γερή δόση ειρωνείας.

Χθες βράδυ ήμουν στο resistance festival, έπαιζαν οι villagers of ioannina city και οι baba zoula. Απίστευτα πολύ κόσμος, πολλά μέτρα ουρα στην ιερά οδό, σε σημείο να τελειώσει η μπύρα στο φεστιβάλ. Και ενώ ο κόσμος έχει να δώσει 1.5 ευρώ για ένα κουτάκι, ΑΠΕΙΡΟΣ κόσμος πήδηξε κάγκελο για να μπει στον χώρο χωρίς να πληρώσει 5 ευρώ είσοδο, 3 αν πεις ότι είσαι άνεργος. (Μεταξύ μας με λίγη μανουρα στην είσοδο και τσαμπα μπαίνεις).

Μιλάμε για αιχμηρά κάγκελα στην κορυφή, άνετα σκοτώνουν κόσμο..

Link to comment
Share on other sites

Μπερδεύεις τους φτωχούς με τους γυφτους

Απλα παραθέτω γεγονότα..

https://menoumevropi.wordpress.com/ ψηφίστε να δείτε τα αποτελέσματα...

Έγινε επεξεργασία από Myralis
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.