Jump to content

Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

astrolabos

Recommended Posts

Θα τελειωσε η μνημη στο κινητο του Γιανη απο τις πολλες selfie και δεν μπορεσε να το καταγραψει για αυτο..

Τωρα σοβαρα υπαρχει ενας νοήμων ανθρωπος να πιστευει οτι ο Junker ο προεδρος της κομισιον η οποια εκπροσωπει τα κρατη μελη της ΕΕ λεει και αυτος μετα το ΔΝΤ ψεμματα δημοσια και οχι ο Alexis?? ε τοτε υπαρχει πολυ σοβαρο προβλημα σε αυτη τη χωρα και δεν ειναι οι συνταξεις και η ανεργια..

http://www.enikonomia.gr/economy/25323,Baroyfakhs-Antepi8esh-ston-Gioynker--Jexase-to-xarti-poy-edwse-ston-Tsipra.html

Εγώ πάντως είμαι τίγκα με γιούνκερ. Αποκλείεται να λέει ψέμματα, θέλει το καλό μας: Χαμηλο ΦΠΑ και συντάξεις ανέπαφες

• Like 1

Εγω ειμαι με Γιανη θα ανακαλεσω, εξαλλου δεν μας εχει πει ποτε ψεματα, βραχος ηταν στις θεσεις του παντα.. :p Αυτος θελει το καλο μας ενω ο Γιανης το καλο ολης της Ευρωπης απλα δεν τον ακουνε αυτον τον τιτανα της οικονομιας και της πολιτικης, οσο παει γινεται και καλυτερο.. :p

• Like 1

Πόλεμος ιδεολογιών με θύμα την Ελλάδα.

The End?

Φίλε μου yanni δε θέλω να σκέφτομαι πως θα έχουμε μία επανάληψη ενός διχασμού έντονου. Έζησα τις εποχές των Πράσινων και Γαλάζιων καφενείων. Του ξύλου που έπεφτε μεταξύ των αφισοκολητών των δύο μεγάλων κομάτων, του ρεβανσισμού στις δημόσιες υπηρεσίες, των πρασινοφρουρών, των "δικών μας παιδιών". Αυτή είναι η Light έκδοση. Η πιο επικίνδυνη είναι αυτή του εμφυλίου που δεν πιστεύω πως θα έχουμε στο βαθμό που υπήρξε. Όμως μπορεί να υπάρξουν μεγάλες και συνεχείς αντιπαραθέσεις με ξύλο, όχι μόνον μεταξύ νέων, αλλά και μεταξύ οικογενειαρχών, ανθρώπων δλδ που αποτελούν τη βάση της κοινωνίας.

Ας βγούνε οι ευρωπαίοι που δεν είναι ψεύτες να δώσουνε στην δημοσιότητα το κείμενο της πρότασής τους.

Δεν είναι παράξενο το όλο θέμα της μυστικοπάθειας των συνόδων ?

Γιατί να μην βγαίνει στην δημοσιότητα τι ειπώνεται στις συνελεύσεις του eurogroup ?

Κάνε μια καλή και θύμισε μου ποτέ η κυβέρνηση έβγαλε στη φορά τη συμφωνία του Φεβρουαρίου....

Φίλε μου yanni δε θέλω να σκέφτομαι πως θα έχουμε μία επανάληψη ενός διχασμού έντονου. Έζησα τις εποχές των Πράσινων και Γαλάζιων καφενείων. Του ξύλου που έπεφτε μεταξύ των αφισοκολητών των δύο μεγάλων κομάτων, του ρεβανσισμού στις δημόσιες υπηρεσίες, των πρασινοφρουρών, των "δικών μας παιδιών". Αυτή είναι η Light έκδοση. Η πιο επικίνδυνη είναι αυτή του εμφυλίου που δεν πιστεύω πως θα έχουμε στο βαθμό που υπήρξε. Όμως μπορεί να υπάρξουν μεγάλες και συνεχείς αντιπαραθέσεις με ξύλο, όχι μόνον μεταξύ νέων, αλλά και μεταξύ οικογενειαρχών, ανθρώπων δλδ που αποτελούν τη βάση της κοινωνίας.

Αν πάμε στην δραχμή και δεν μας βγει σε καλό, σε συνδυασμό με τον φανατισμό που καλλιεργείτε εδώ και χρόνια για μικροκομματικές σκοπιμότητες, δεν θέλω να σκεφτώ καν που θα μπορούσε να βγάλει. Το αν στην δραχμή θα μας έχει πάει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ή ο ΣΥΡΙΖΑ, πιστεύω ότι είναι κατανοητό ότι, οι οπαδοί αυτών των πολιτικών δυνάμεων, θα έχουν ξεκάθαρες, παγιωμένες και εντελώς αντίθετες απόψεις.

Κάνε μια καλή και θύμισε μου ποτέ η κυβέρνηση έβγαλε στη φορά τη συμφωνία του Φεβρουαρίου....

http://lmgtfy.com/?q=%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1+%CE%A6%CE%B5%CE%B2%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85+%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CE%B5%CF%82+%CE%BA%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF

Εν μέρει σωστός. Αναφέρομαι προφανώς στη ποσοτικοποίηση των μέτρων που ήρθε όταν οι εταίροι διαπίστώσαν ότι τα μέτρα που τους ήρθαν τη Δευτέρα ήταν έκθεση ιδεών μιας και δεν είχαν ούτε έναν αριθμό μέσα.

Στο Μεγάλο Κανάλι παρεξηγήθηκε ο Καμπουράκης που ο Ρουμελιώτης δεν είπε τα ονόματα των δημοσιογράφων και με επιτακτικό ύφος του ζητάει να βγει στον αέρα και να πει πως ο Καμπουράκης δεν ήταν σε αυτά τα σεμινάρια στην Αμερική.....Αρχίζουν τα όργανα και αρχίζουν να ανοίγουν τα στόματα. Αλλά να βγαίνουν και ονόματα

Έγινε επεξεργασία από Alexgk
  • Like 2

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επέστρεψε ως «απαράδεκτη» την έκθεση Στουρνάρα | Newsbeast

Μάθαμε ότι η έκθεση είναι απαράδεχτη λόγω της στιγμής και του τρόπου δημοσιοποίησής της αν κατάλαβα σωστά. Δεν βλέπω όμως κάπου να αναφέρεται ότι αυτά που γράφονται είναι ψευδέστατα και λάθος. Αν υπάρχει κάποιο λινκ, καλοδεχούμενο.

Στο Μεγάλο Κανάλι παρεξηγήθηκε ο Καμπουράκης που ο Ρουμελιώτης δεν είπε τα ονόματα των δημοσιογράφων και με επιτακτικό ύφος του ζητάει να βγει στον αέρα και να πει πως ο Καμπουράκης δεν ήταν σε αυτά τα σεμινάρια στην Αμερική.....Αρχίζουν τα όργανα και αρχίζουν να ανοίγουν τα στόματα. Αλλά να βγαίνουν και ονόματα

dhmosiografoi.jpg

τζαμπα το οξυγονο που αναπνεουν .... 

• Like 1

υπάρχουν και μερικοί νοήμονες εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ... Βοή εν τη ερήμω βέβαια...

http://www.capital.gr/forum/thread/5143476?messageId=5143476

Το συνταξιοδοτικό μας είναι ένα σκουπίδι και χρειάζεται επειγόντως ριζική αναμόρφωση. Αλλά σκουπίδια είναι και τα βγαλμένα από τη φαντασία νούμερα με τα οποία προσπαθούν να μας εκβιάσουν να το διαλύσουμε τελείως προκειμένου να φτάσουμε σε συμφωνία. Η αναφορά της ΕΕ για τις συντάξεις που παρέθεσα παραπάνω είναι εκείνη βάσει της οποίας υποτίθεται ότι συζητάμε στις Βρυξέλλες. Τα ίδια περίπου νούμερα έχει και ο ΟΟΣΑ (2009). Πού στο καλό πάνε και τα βρίσκουν τα άλλα; Δε γίνεται να καταστρέφουμε τη χώρα το 2015 για να λύσουμε ένα πρόβλημα του 2030. Το συνταξιοδοτικό λύνεται μόνο με δραστική αναδιάρθρωση, αλλά με δεκαετή περίοδο εφαρμογής. Εκτός αν ισχυρίζεται κανείς ότι μέχρι το τέλος του Ιούνη μπορούμε να διορθώσουμε ένα πρόβλημα δεκαετιών.

Όσο για τους "δημοσιογράφους", εμένα μου αρέσουν και κάποιοι που είναι μνημονιακότεροι των μνημονιακών και κόπτονται για τις δαπάνες του Δημοσίου... :sarcastic:

Αν είναι αργό το twitter:

CHpeBEOUcAA2Mzr.png

για τον τωρινο διευθυντη κουβεντα ομως :p απο την μια εχουμε τους μισθο-φλωρους, απο την αλλη εχουμε contra αυγη  λαζοπουλο  REAL  και συριζΕΡΤ 

αντικειμενικοτητα 0. 

• Like 1

http://www.topontiki.gr/article/133202/lapavitsas-na-pame-se-drahmi-kai-deltio-sta-trofima#.VYGjvO-iTw0.facebook

Ο άνθρωπας έχει όραμα λέμε !!!

Φυσικά το δελτίο για τους χάχολους. Σιγά μη στηθεί η εξοχότης του σε ουρά.

''Καθηγητάδες τρείς, και εχάθη η πατρίς''.... όπως έλεγε και ο Μπίσμαρκ.

• Like 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.