Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0


astrolabos

Recommended Posts

http://www.capital.gr/story/2305727/den-einai-to-xreos-epaxthes-oi-politikoi-mas-einai-apextheis

Τί λε ρε παιδί μου; Δίνει το κράτος τέτοια ηλιγγιώδη ποσοστά(38% !!!) για μισθούς και συντάξεις των υπαλλήλων του; Και γω που νόμιζα ότι οι κυβερνήσεις αγόραζαν σερβιέτες με τα λεφτά των φόρων.

Ο μέντορας της ελεύθερης αγοράς Στούπας επιβεβαιώνει τα γκάλοπ για το ποιόν των ψηφοφόρων της ΝΔ. Που αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία των αναγνωστών του σάιτ, όπως φάινεται και από τα σχόλια.

Αφού μέχρι τώρα πληρώνουμε το ιδιωτικό χρέος, δεν έχει ξεκινήσει η αποπληρωμή του διακρατικού.

Αντιπαρέρχομαι τις μην πω για το ποιον το ψηφοφόρων. Απλά θα πω ότι θα υπέθετα ότι οι διανοούμενοι ψηφοφόροι του Καζάκη θα ήξεραν ότι τα deferred interest payments των δανείων του ESM προσμετρούνται κανονικά οταν καταρτίζονται τα νούμερα του προυπολογισμού β

Link to comment
Share on other sites

Ποιόν=χαρακτηριστικά γνωρίσματα

Είναι σε συγκριτικά μεγαλύτερα ποσοστά συνταξιούχοι και υποχρεωτικής εκπαίδευσης , ενώ ακόμα και στον ιδιωτικό τομέα ο ΣΥΡΙΖΑ είχε μεγαλύτερο ποσοστό απ'ότι θυμάμαι.

Μάλιστα, μάλιστα. Ημί-αγράμματοι με λίγα λόγια, οι περισσότεροι, οι μισοί με το ένα πόδι στον... άλλο κόσμο. Πάλι καλά που υποχρεώθηκαν να πάνε και δημοτικό και ολίγον γυμνάσιο, διότι αλλιώς, άστα. Σταυρουδάκια θα υπογράφανε παντού. Ας μην σχολιάσουμε το IQ τους καλύτερα. Ραδικιού εντελώς. Μάλιστα.

Μπράβο τέκνον μου.

Link to comment
Share on other sites

Από το 1999 μέχρι το 2014 οι δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού αθροίζονται σε 827,3 δισ. ευρώ. Από αυτές τα 302,7 δισ. ευρώ (το 37%) αφορούσαν σε δαπάνες συντάξεις δημοσίων υπαλλήλων. Περί τα 151 δισ. ευρώ (18%) αφορούν επιδοτήσεις ασφαλιστικών ταμείων.

 

 

 

Αυτό δείχνει πως ίσως τα βάρη της χρεοκοπίας δεν έχουν μοιραστεί δίκαια, καθώς στον ιδιωτικό τομέα οι άνεργοι προσεγγίζουν το 1,2 με 1,5 εκατ. 

 

Αυτή η εμμονή κάποιων αρθρογράφων να εμφανίζονται αντίθετοι οι μισθωτοί του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα καταντά κουραστική.

 

Οι ίδιοι άνθρωποι που δημιούργησαν το επαχθές περιβάλλον διαφθοράς και γραφειοκρατίας που πνίγει κάποιους στον ιδιωτικό τομέα (και ωφελεί υπέρμετρα άλλους) είναι εκείνοι που θέσπισαν την εθελούσια του ΟΤΕ για να τον ιδιωτικοποιήσουν, βάζοντάς μας φέσι 500 εκατομμύρια το χρόνο (περιλαμβάνεται στον παραπάνω λογαριασμό). Το ίδιο έκαναν και με την άλλη επιτυχημένη "ιδιωτικοποίηση, της Ολυμπιακής.

 

Διατρέχοντας το φόβο να ακουστώ σαν τον Κουτσούμπα, ποιος μισθωτός ωφελήθηκε από αυτά τα αίσχη; Πλην του στενού ή ευρέος κύκλου των κομματόσκυλων που βρέθηκαν στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή, το μεγάλο κέρδος ήταν για τα ιδωτικά συμφέροντα που δρομολόγησαν αυτές τις διαδικασίες δια των εκλεγμένεων εκπροσώπων μας.

 

Ναι, αυτοί είναι απεχθείς και πιθανότατα οι μόνοι που έχουν μείνει αλώβητοι. Α, συγγνώμη, και οι τραπεζίτες που έχουν το προνόμιο να ιδωτικοποιούν τα κέρδη και να κρατικοποιούν τις ζημίες στο όνομα της σταθερότητας. ;)

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

συμφωνουμε οτι ο στουπας γραφει την μιση αληθεια, φαινεται και απο τα σχολια μισους που του αφηνουνε :hehe:  αλλα ξερεις πως πανε αυτα " the enemy of my enemy is my friend " :p 

 

 

 

βλεπω μια online εκπομπη του λεβεντη και ζω για τη στιγμη που θα τον καλεσει στον Ενικο και θα πει οι προωροι να περνουν συνταξη 300  :hehe:

 

ποσο δικιο εχεις παντως για παααρα πολλα πραγματα.

 

εχει πει "χειροτερα" 

 

youtube.com/watch?v=ApWYMbzBESg&t=6m04s
 
njoy :D 
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Χαρα ε; Τον ΣΥΡΙΖΑ να βλαπτει και στον πατο ας παμε...

 

 

χαρα ε

 

 

Τουλάχιστον η φωτό του gruntgr είναι ένα κλικ πιο ευφάνταστη απο το "ήρθε η ανάπτυξη" κάθε φορά που μερικοί μερικοί πόσταραν δυσμενείς ειδήσεις για την προηγούμενη κυβέρνηση (αφού πρώτα άλλαζαν σώβρακο γιατί το είχαν μουλιάσει απο τη χαρά τους).

 

Να τους δοκιμάσετε δε θέλατε; Πάρτε τώρα στη μάπα τα "σχήμα λόγου το σχήσιμο του μνημονίου" και τα "ε εντάξει είπαμε και καμια υπερβολή παραπάνω προεκλογικά" και περαστικά σας, ως προς τη διάψευση των ελπίδων που τρέφατε και περαστικά σε όλους μας για αυτά που έρχονται.

Έγινε επεξεργασία από LL_NEO
Link to comment
Share on other sites

η κολονοσκοπηση θα γινει σε εσενα - εμενα, στο 90% (αντε 80%)  του πληθυσμου της χωρας και οχι οχι στην κυβερνηση, αυτοι θα εχουν ηδη φυγει με ελικοπτερο ( εξαιρουνται μερικες  βαρουφιτσες που θα εχουν φυγαδευθει  στο Τεξας :hehe:

Έγινε επεξεργασία από GruntGR
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Τουλάχιστον η φωτό του gruntgr είναι ένα κλικ πιο ευφάνταστη απο το "ήρθε η ανάπτυξη" κάθε φορά που μερικοί μερικοί πόσταραν δυσμενείς ειδήσεις για την προηγούμενη κυβέρνηση (αφού πρώτα άλλαζαν σώβρακο γιατί το είχαν μουλιάσει απο τη χαρά τους).

 

Να τους δοκιμάσετε δε θέλατε; Πάρτε τώρα στη μάπα τα "σχήμα λόγου το σχήσιμο του μνημονίου" και τα "ε εντάξει είπαμε και καμια υπερβολή παραπάνω προεκλογικά" και περαστικά σας, ως προς τη διάψευση των ελπίδων που τρέφατε και περαστικά σε όλους μας για αυτά που έρχονται.

τι ειχαμε τι χασαμε

αντι για μειλ χαρδούβελη που το ξεχασαμε αναμένουμε να δουμε τι καλό μας έρχεται

 

άλλωστε όλα αυτά πριν γινόταν για να σωθει η χώρα

ε και τώρα για να σωθει η χωρα γίνονται :hehe:

Link to comment
Share on other sites

 
«Προτιμώ μια εσωκομματική κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ παρά μια καταστροφική κρίση για την Ελλάδα. Ας το καταλάβουν επιτέλους ότι όποιος θέλει έξοδο από το ευρώ είναι με τον Σόιμπλε, που θέλει να πάει τη χώρα μας στο ευρωπαϊκό περιθώριο»

Sorry, αλλά εγώ χαίρομαι για αυτό το σχόλιο. Διότι μην ξεχνάμε ότι όσοι θέλουν ευρώ, είναι με τους δανειστές. Ωπ, κάτσε, Ανάποδα το λέει. :hehe:
 
Σοβαρά πάντως, αυτή η κοροϊδία που όποιος δεν είναι με μας, είναι με την Μέρκελ, τους δανειστές, τον Σοιμπλάκ, ή γερμανοτσολιάς, κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει.
 
 
Τσίπρας προς διαφωνούντες: Προτιμώ κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ αντί για καταστροφή στην Ελλάδα»

Και αυτή η φράση είναι ωραία, διότι δείχνει ότι ο Τσίπρας, σε αντίθεση με άλλους του κόμματός του, δεν είναι σε προεκλογική περίοδο. Διότι την αριστερή παρένθεση του Σαμαρά την έχουν υιοθετήσει και πολλοί του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ΚΑΙ ο Καμμένος. Δεν είναι ένας και δύο που περιμένουν τον Τσίπρα να προχωρήσει σε συμφωνία για να τον κατηγορήσουν για μνημονιακή στροφή και να κάνουν αντάρτικο. Δεν τους ενδιαφέρει αυτούς η χώρα. Η αυτοπροβολή τους τους ενδιαφέρει.
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Ξέρει το πόπολο τί ακριβώς συμβαίνει σε κατάσταση αλλαγής νομίσματος; Μάλλον όχι, όμως φοβάται για ραγδαία υποτίμηση της δραχμής. Και δεν έχει άδικο. Μια ανεύθυνη κυβέρνηση μπορεί να φέρει την καταστροφή με τη δραχμή, πράγμα το οποίο δεν αρνείται και ο συντάκτης του σχεδίου εξόδου από το ευρώ, Roger Bootle.

 

Το έχουμε ξαναπεί. Το δίλημμα ευρώ ή δραχμή δεν είναι επιλογή ανάμεσα σε ένα σταθερό και ένα σάπιο νόμισμα, ως φαίνεται. Είναι επιλογή ανάμεσα σε λεφτά ή καθόλου λεφτά(φέσια και σε επιχειρήσεις) ή λεφτά μετά από ένα εξάμηνο ή λεφτά Σλοβακίας με κόστος Ελβετίας(1 στους τρεις εργαζόμενους) ή χιλιάδες ευρώ ΕΝΦΙΑ για άχρηστα μη πωλήσιμα ακίνητα στον αιώνα τον άπαντα(όσοι έχουν μαρούλια έχουν συνήθως και ακίνητα).

 

Εκτός και αν ξεχνάς ποιά ήταν τα πρώτα μέτρα που έφεραν την καθίζηση. Δεν αφορούσαν καθόλου ιδιωτικούς υπαλλήλους. Τέτοια μέτρα είναι η συμφωνία με τους εταίρους. Που ντρέπονται οι σαμαροστουρνάρηδες να τα πουν κατάργηση μισθών-συντάξεων(ως μέσων βιοπορισμού) και τα λένε συμφωνία, συμβιβασμό ή δεν ξέρω τί άλλο.

 

 

http://www.truth-out.org/news/item/29526-economist-roger-bootle-grexit-is-the-only-solution-for-greece#

 

 

Α να γειά σου !!

 

Και αφού το ξέρεις το έργο, γιατί δεν το λές μέχρι τέλους να καταλάβουν όλοι τι θα συμβεί ?

 

Με την μετάβαση στη δραχμή λοιπόν, όπως λές και εσύ, θα υπάρξει άμεσα υποτίμηση, το ύψος της οποίας ΔΕΝ θα καθοριστεί απο το κράτος, αλλά απο το αντίκρυσμα που θα έχει το νέο νόμισμα σε μια οικονομία σαν τη δική μας. Αυτό σημαίνει ότι, ό'τι εισαγόμενο προιόν (και εδώ μιλάμε για τρόφιμα, και πρώτες ύλες για τη γεωργία μας και την κτηνοτροφία μας, που θα μας καθιστούσε αυτάρκεις, και όχι τηλέφωνα και αυτοκίνητα) αυτόματα θα γίνει ακριβότερο. Άρα η τρέχουσα αγοραστική δύναμη του πόπολου ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ σε είδη άμεσης ανάγκης. Απο εκεί και μετά οποιαδήποτε κίνηση του κράτους να κόψει νεο χρήμα για να πληρώνει οτιδήποτε θα έχει άμεσο αντίκτυπο τόσο στον πληθωρισμό, όσο και στην ισοτιμία με τα άλλα νομίσματα. Πράγμα που συνεπάγεται περεταίρω μείωση της αγοραστικής δύναμης. Και αυτό ξέρεις, δεν έχει σταματημό (τουλάχιστον αίσιο)

 

ΑΝ είμασταν αυτάρκεις τουλάχιστον στα τρόφιμα, ΙΣΩΣ και να γινόταν κάτι (με άλλου είδους στερήσεις, οι οποίες ας πούμε δεν μας ενδιαφέρουν). Όταν όμως έχεις να κάνεις με αυτόματη άνοδο των τιμών στα τρόφιμα, εδώ πια μιλάμε για ΠΕΙΝΑ, και όχι αστεία. Ποιός νομίζεις θα έπαιρνε τέτοια αποφαση και τι θα γινόταν στην κοινωνία ?? (δεν ξέρω αν θυμάσαι παλιότερα κάτι ταραχές που είχαν ξεσπάσει στην Αίγυπτο αν θυμάμαι καλά, με αφορμή την άνοδο της τιμής του ψωμιού)

 

Η ταπεινή μου γνώμη είναι πως άν όλοι αυτοί οι θιασώτες της δραχμής, ήξεραν τι κόπο και χρόνο χρειάζεται έστω και μία ντομάτα για να μεγαλώσει και να χορτάσει για 1 ώρα την πείνα του, πολύ δύκολα θα ζήταγε τέτοια πράγματα. Και φυσικά δεν τρέφω ελπίδες πως με την έλευση της δραχμής θα ξεκολήσουν όλοι απο τις καφετέρειες των αστικών κέντρων και θα ξαμοληθούν στην ύπαιθρο για να καλλιεργήσουν το φαγητό τους...

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Α να γειά σου !!

 

Και αφού το ξέρεις το έργο, γιατί δεν το λές μέχρι τέλους να καταλάβουν όλοι τι θα συμβεί ?

 

Με την μετάβαση στη δραχμή λοιπόν, όπως λές και εσύ, θα υπάρξει άμεσα υποτίμηση, το ύψος της οποίας ΔΕΝ θα καθοριστεί απο το κράτος, αλλά απο το αντίκρυσμα που θα έχει το νέο νόμισμα σε μια οικονομία σαν τη δική μας. Αυτό σημαίνει ότι, ό'τι εισαγόμενο προιόν (και εδώ μιλάμε για τρόφιμα, και πρώτες ύλες για τη γεωργία μας και την κτηνοτροφία μας, που θα μας καθιστούσε αυτάρκεις, και όχι τηλέφωνα και αυτοκίνητα) αυτόματα θα γίνει ακριβότερο. Άρα η τρέχουσα αγοραστική δύναμη του πόπολου ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ σε είδη άμεσης ανάγκης. Απο εκεί και μετά οποιαδήποτε κίνηση του κράτους να κόψει νεο χρήμα για να πληρώνει οτιδήποτε θα έχει άμεσο αντίκτυπο τόσο στον πληθωρισμό, όσο και στην ισοτιμία με τα άλλα νομίσματα. Πράγμα που συνεπάγεται περεταίρω μείωση της αγοραστικής δύναμης. Και αυτό ξέρεις, δεν έχει σταματημό (τουλάχιστον αίσιο)

 

ΑΝ είμασταν αυτάρκεις τουλάχιστον στα τρόφιμα, ΙΣΩΣ και να γινόταν κάτι (με άλλου είδους στερήσεις, οι οποίες ας πούμε δεν μας ενδιαφέρουν). Όταν όμως έχεις να κάνεις με αυτόματη άνοδο των τιμών στα τρόφιμα, εδώ πια μιλάμε για ΠΕΙΝΑ, και όχι αστεία. Ποιός νομίζεις θα έπαιρνε τέτοια αποφαση και τι θα γινόταν στην κοινωνία ?? (δεν ξέρω αν θυμάσαι παλιότερα κάτι ταραχές που είχαν ξεσπάσει στην Αίγυπτο αν θυμάμαι καλά, με αφορμή την άνοδο της τιμής του ψωμιού)

 

Η ταπεινή μου γνώμη είναι πως άν όλοι αυτοί οι θιασώτες της δραχμής, ήξεραν τι κόπο και χρόνο χρειάζεται έστω και μία ντομάτα για να μεγαλώσει και να χορτάσει για 1 ώρα την πείνα του, πολύ δύκολα θα ζήταγε τέτοια πράγματα. Και φυσικά δεν τρέφω ελπίδες πως με την έλευση της δραχμής θα ξεκολήσουν όλοι απο τις καφετέρειες των αστικών κέντρων και θα ξαμοληθούν στην ύπαιθρο για να καλλιεργήσουν το φαγητό τους...

 

 

Μα καλά ηλίθιος είσαι; Πως να ξέρουν οι θιασώτες της δραχμής πως καλλιεργείται η ντομάτα; Όλοι αυτοί σύμφωνα με τελευταίες έγκυρες έρευνες είναι βιβλιοφάγοι ανωτάτου πνευματικού επιπέδου. Δεν ξέρουν απο τέτοια ευτελή πράγματα

Έγινε επεξεργασία από LL_NEO
Link to comment
Share on other sites

τι ειχαμε τι χασαμε

 

Αυτό κρατάω μόνο.

 

Μου αρέσει που μερικοί από εσάς λέγατε για το τι πειράματα μας κάνουν με το ευρώ και άλλα τέτοια. Τώρα που ακούγονται εντονότερα τα δραχμή, BRICS και bitcoin, δεν είμαστε πειραματόζωα αλλά όπως είπες κι εσύ "τι είχαμε τι χάσαμε".

Link to comment
Share on other sites

τωρα ειχε μιχελογιαννακη στον SKAI, τρομαγμενος και αγχωμενος  σαν να εβγαινε πρωτη φορα να μιλησει  :hehe: 

 

αμα παμε  σε δραχμη μην ανησυχησει κανεις, ειναι ολα μετρημενα και κοστολογημενα  (σαν το προγραμμα της θεσσαλονικης :hehe:

 

 

http://www.politisonline.com/%CE%BB%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B2%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CF%88%CE%B7-%CF%83%CE%B5-%CE%BB%CE%AF%CE%B3%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CE%B5%CF%82/

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Μήνες. Μήνες;;;; Ε ρε, πόσα Γαλλικά μου έρχονται στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή... Και το ωραίο είναι ότι δεν ξέρω Γαλλικά.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Εε.. πως yanni;

Έχει δίκιο ο Λαπαβίτσας. "Ανάκαμψη σε λίγους μήνες".

Θα τον έχουμε να περιμένει την ανάκαμψη (όπως κάποτε κάποιος περίμενε την ανάπτυξη!).

Στο μεταξύ ο Ελληνικός λαός θα θυμίζει τον λαό της Αιθιοπίας (απλώς θα είναι σε λευκό αντί μαύρο)!

Link to comment
Share on other sites

Αυτό κρατάω μόνο.

 

Μου αρέσει που μερικοί από εσάς λέγατε για το τι πειράματα μας κάνουν με το ευρώ και άλλα τέτοια. Τώρα που ακούγονται εντονότερα τα δραχμή, BRICS και bitcoin, δεν είμαστε πειραματόζωα αλλά όπως είπες κι εσύ "τι είχαμε τι χάσαμε".

δεν ειπα ποτέ ότι μας κάνουν πειράματα με το ευρώ.

Η δραχμή ακούγεται έντονα από αυτούς που το βάζουν στο τραπέζι σαν τρομοκρατία.

brics με ψήνει

το bitcoin δεν ξέρω γιατι το ανέφερες

Link to comment
Share on other sites

Τουλάχιστον η φωτό του gruntgr είναι ένα κλικ πιο ευφάνταστη απο το "ήρθε η ανάπτυξη" κάθε φορά που μερικοί μερικοί πόσταραν δυσμενείς ειδήσεις για την προηγούμενη κυβέρνηση (αφού πρώτα άλλαζαν σώβρακο γιατί το είχαν μουλιάσει απο τη χαρά τους).

 

Ναι, δυστυχώς είναι μερικοί πουλημένοι/κακόβουλοι οι οποίοι δεν χαίρονται όταν η χώρα τους πάει μπροστά. Αντί να παρακαλάνε να εξοντωθούν κοινωνικές ομάδες ολόκληρες(περί αυτού πρόκειται με τη συμφωνία) για να πετύχουμε εξωφρενικά πλεονάσματα ώστε να μην χάσουν σεντς οι ίδιοι και φυσικά να αξιοποιήσουμε την περιουσίας μας, για να μην χαλάσουμε το ευρωπαϊκό όραμα:

 

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26519&subid=2&pubid=113520144

http://www.corfupress.com/v3/oikonomia-tourismos/40613-%CF%84%CE%BF-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CF%83%CE%B9%CE%BF-%CE%B1%CE%B3%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%B9%CE%BF-%CE%BA%CE%AD%CF%81%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B1%CF%82

 

Οι περίφημες επενδύσεις μας έρχονται από τους... δανειστές, αυτούς που με όχημα το διογκωμένο χρέος έριξαν στα τάρταρα τις τιμές της ελληνικής δημόσιας περιουσίας και την αγοράζουν δίνοντάς μας χρήματα τα οποία... τα παίρνουν πίσω λόγω χρέους!

Η εταιρία Fraport με την κοινοπραξία που έχει δημιουργήσει μαζί με τον Όμιλο Κοπελούζου, είναι η «νικήτρια» του διαγωνισμού για τα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας, μεταξύ των οποίων και αυτού της Κέρκυρας.

Μεγαλομέτοχοι της Fraport είναι φορείς του γερμανικού δημοσίου, ήτοι η Περιφέρεια του Έσσε με ποσοστό 31.5%, η κρατική Lufthansa με ποσοστό 8,45% και η Φρανκφούρτη μέσω του δημόσιου φορέα μεταφορών...

 

 

Με καταδίκες για αθέμιτες πρακτικές:

http://www.philstar.com/opinion/2014/12/12/1401697/phl-wins-5-m-against-fraports-slandering

Other crimes were:

• Bribery of Philippine officials through bagman Alfonso Liongson, a kin of the Piatco owners;

• Graft in contracting the Manila airport assistant GM’s firm for excavation works; and

• Doctoring of computer-aided design (CAD) files to simulate completion of construction phases and justify progress billings.

 

 

 

 

Αντιπαρέρχομαι τις μην πω για το ποιον το ψηφοφόρων. Απλά θα πω ότι θα υπέθετα ότι οι διανοούμενοι ψηφοφόροι του Καζάκη θα ήξεραν ότι τα deferred interest payments των δανείων του ESM προσμετρούνται κανονικά οταν καταρτίζονται τα νούμερα του προυπολογισμού β

 

Ο Στούπας παίρνει στοιχεία από το 99. Εγώ θυμάμαι παλαιότερα να μιλάνε για μεγέθη σε ταμειακή βάση. Ειλικρινά δεν το έχω ψάξει από πότε το δημόσιο βγάζει καταστάσεις σε δεδουλευμένη βάση όπως προβλέπουν τα ESA 1995(από πότε συμμορφώθηκαν); Εδώ ίσως έχω λάθος.

Άσχετα αν δεν μπορώ να καταλάβω τη συσχέτιση της δραχμής με αυτό που λέει ο yanni. Το κόστος δανεισμού είναι χαμηλό τώρα κατόπιν ειδικών συμφωνιών.

Έγινε επεξεργασία από Petrossortep
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.