Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0


astrolabos

Recommended Posts

Μαξίμου: Δεν μπορεί να υπάρξει συμβιβασμός όταν Κομισιόν και ΔΝΤ διαφωνούν μεταξύ τους

 

“Οι σοβαρές διαφωνίες και αντιθέσεις μεταξύ ΔΝΤ και ΕΕ, δημιουργούν εμπόδια στις διαπραγματεύσεις και υψηλούς κινδύνους” σημειώνουν από το Μαξίμου επισημαίνοντας πως το μεν ΔΝΤ εμφανίζεται κάθετο στα θέματα των εργασιακών και του ασφαλιστικού αλλά επιθυμεί κούρεμα του χρέους, η δε Κομισιόν είναι πιο χαλαρή στις μεταρρυθμίσεις αλλά αποκλείει τη διαγραφή χρέους. 

“Το αποτέλεσμα είναι το σύνολο των θεσμών να έχει κόκκινες γραμμές παντού: Συνταξιοδοτικά, εργασιακά [ΔΝΤ] και πρωτογενές πλεόνασμα [Κομισιόν]. Με αυτά τα δεδομένα δεν μπορεί να υπάρξει συμβιβασμός. Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στους θεσμούς και στην αδυναμία συνεννόησης μεταξύ τους” τονίζουν.

Ως απάντηση σε αυτό το νέο πρόβλημα, η κυβέρνηση επέλεξε να μην καταθέσει στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που είχε σχεδιαστεί για να ξεκολλήσει η διαπραγμάτευση την προηγούμενη εβδομάδα. Επέλεξε επίσης να βάλει στο τραπέζι της συζήτησης την επόμενη μέρα, δηλαδή το σχέδιο εξόδου στις αγορές και χρηματοδότησης της ανάπτυξης στην μετά τον Ιούνιο εποχή.

 

Link to comment
Share on other sites

 

Ιρλανδική δημοσιογραφία, όπως λέμε Ελληνική οικονομία. Ας μείνουν στις μπύρες καλύτερα! :D

 

Έχει και σπαρταριστές ατάκες πάντως...

Had Karamanlis spent less time in front of his Playstation, as is widely rumored, maybe things could have been better.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Δεν έφταιγε Yanni η δραχμή για τη διαφθορά. Αν έφταιγε η δραχμή τότε με το Ευρώ η διαφθορά θα έπρεπε να έχει εξαφανιστεί. Επίσης στη διαπίστωσή σου πως ο υποστηρικτής της δραχμής θα πρέπει να είναι ή κουτός ή φραγκάτος βάλε ακόμη μία παράμετρο. Μπορεί να είναι καταχρεωμένος, άνεργος, οικονομικά εξαθλιωμένος οπότε τι είχε και τί έχασε.

Έγινε επεξεργασία από Alexgk
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

οποτε ας ψοφησει η κατσικα του γειτονα για να γινει και το υπολοιπο 40% του πληθυσμου σαν τα μουτρα του ^ - με την ιδια λογικη ( δεν εχω στον ηλιο μοιρα - fak you all ) καναμε βουλευτες και τα φασιστακια της ΧΑ.

παιζετε την κολοκυθια τοση ωρα, ειπαμε το νομισμα ειναι απλα ενα εργαλειο, το Μαξιμου τα ριχνει στους ξενους και εσυ τα ριχνεις στο ευρω.

εγω μπορει να εχω καταντησει γραφικος και να επαναλαμβανομαι, αλλα διαολε ας μου πει καποιος, ο ανθρωπος στο παρακατω βιντεο ειναι εκκεντρικος ή απλα κεντρωος ?

οταν σουταρουν μερικες εκατονταδες που ειναι στα γραφεια τους με αποσπαση - βαλουν τεχνοκρατες να κανουν την δουλεια που επρεπε να ειχε γινει χρονια τωρα αντι για παπακωνσταντινου / στουρναρα / καραγκιοζη showman του στυλ " κραζεις ? θαυμαζεις ! " - παει η ανωτατη συνταξη για καποιο καιρο στα 700 ευρω γιατι το μαμημενο το συστημα ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ παραπανω - καμπανιασουν οσους ειναι διορισμενοι ενω εχουν ηδη δουλεια αλλου / παιρνουν διπλες και τριπλες συνταξεις γιατι ετσι / εχουν αδεια ταξι + επιδομα τυφλοτητας ταυτοχρονα - ΟΤΑΝ γινουν ολα αυτα λοιπον, τοτε θα μπορουμε να μιλαμε για την " καλυτερη κυβερνηση ολων των εποχων"

btw δεν ειμαι κανας ανωμαλος-σαδιστης που αμα αυριο βαρεσει το κρατος κανονι θα βγω σε αυτο το thread και θα γραφω με κεφαλαια " βλακα αριστερουλη στα ελεγα εγω !! η ελπιδα ερχεται ! φαε δραχμη στην μουρη τωρα !!! " και αλλα τετοια ωραια.

πιστευω πως ολοι οσοι επιλεξαμε να στειλουμε και τους 2 "μεγαλους" στον διαολο με την ψηφο μας αντι να τους βαλουμε πρωτη και δευτερη θεση αντιστοιχα, αισθανομαστε ηδη δικαιωμενοι και σε καμια περιπτωση ενοχοι για ολο αυτο το χαος που συνεχυζει να επικρατει, ειδαμε σε 6 χρονια τον γιωργακη να το ξεκιναει και μετα τον αντωνακη να το συνεχυζει, ΔΕΝ χρειαζεται να δουμε τον αλεξη να το αποτελειωνει.

Έγινε επεξεργασία από GruntGR
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

Ενώ αντικρουόμενες απόψεις απο αυτή εδώ την κυβέρνηση δεν έχουμε δει ούτε για δείγμα

Link to comment
Share on other sites

οποτε ας ψοφησει η κατσικα του γειτονα για να γινει και το υπολοιπο 40% του πληθυσμου σαν τα μουτρα του ^ - με την ιδια λογικη ( δεν εχω στον ηλιο μοιρα - fak you all ) καναμε βουλευτες και τα φασιστακια της ΧΑ.

 

 

Το αυτόν !

 

Και λίγο δίνεις στο 40%. Οι πραγματικά εξαθλιωμένοι δεν είναι 60% για να θέλουν να τα κάνουν όλα σιάδι. Απλά αυτό το ''και τι χειρότερο μπορεί να μού  συμβεί'' δεν έχουν ιδέα πόσο χειρότερο μπορεί να γίνει.

 

Εν τω μεταξύ, οι ίδιοι που ορέγονται ''Κούγκια'' μόλις τους πείς για μάξιμουμ σύνταξη 700 (οπότε γύρευε που θα είναι η ελάχιστη), σκούζουν σα μαΐμούδες. Λες και με τη δραχμή το όποιο ποσο θα λαμβάνουν νομίζουν πως θα έχει καμμία σοβαρή αξία...

 

Ας έρθει ότι θέλει. Δραχμή, δολάριο, ρούβλι, οβολός, φοίνικας. Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.

Link to comment
Share on other sites

Έχω δηλώσει πολλές φορές και πιθανόν είναι από εκείνες τις (πολλές? δεν ξέρω ειλικρινά) περιπτώσεις που εγώ προσβάλω τους άλλους με αυτό που υποστηρίζω, αλλά θεωρώ ότι αυτός που είναι υπέρ της δραχμής ή έχει λεφτά έξω ή δεν ξέρει τι του γίνεται.

 

Γιάννη, δεν είναι κάτι εύκολο η μετάβαση στη δραχμή. Εγώ το υποστηρίζω εκ του ασφαλούς και αυτό το δέχομαι σαν κριτική. Εγώ προσωπικά θα ήθελα δραχμή, και αν τα πράγματα ζορίσουν θα τα λέμε από UK. Αυτό είναι προφανές και ούτε τον ήρωα κάνω ούτε τον επαναστάτη.

 

@Alexgk, οπότε για να μην μειωθεί η αγοραστική δύναμη εντός ευρώ πάμε σε δραχμή το οποίο θα σημάνει την κατά 60-80% απώλεια της σημερινής αγοραστικής δύναμης; Οπότε για να μην μειώσουμε την γραφειοκρατία και το δημόσιο, θα πάμε σε δραχμή, θα είμαστε σαν το ψόφιο κοριό 10-20-30 χρόνια και στο πέρας αυτής της περιόδου και μετά από - επιτέλους - ανάπτυξη, θα καθόμαστε ακόμα να μιλάμε για γραφειοκρατία και δημόσιο; Αν οι δανειστές βλέπουν ότι το πολιτικό σύστημα δεν θέλει να πραγματοποιήσει αυτά που πρέπει για να πάμε μπροστά, προφανώς και θα μας πιέζουν. Το ερώτημα είναι. Αν αυτά που λένε είναι σωστά, αλλά έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την ιδεολογία μας, καταδικάζουμε την χώρα σε 10-20-30 χρόνια εξαθλίωσης ώστε στο τέλος αυτής της περιόδου να βρεθούμε πάλι εκεί που ήμασταν πριν 20 χρόνια δηλαδή στην δεκαετία του 1990; Η διαφθορά στην Ελλάδα γιγαντώθηκε την δεκαετία του 80 του ΠΑΣΟΚ και της ΔΡΑΧΜΗΣ. Τα εργοστάσια έκλεισαν με ΔΡΑΧΜΗ. Το 0+0=14 του Μητσοτάκη, με ΔΡΑΧΜΗ, το μάθαμε. Την ΜΙΑ μετοχή του ΟΤΕ στο δημόσιο που μετεκλογικά έγινε ξεπούλημα του, με ΔΡΑΧΜΗ το είδαμε. Την καταστροφή εκατοντάδων χιλιάδων στο χρηματιστήριο το 1999 με ΔΡΑΧΜΗ το είδαμε. Το να φύγουμε από το ευρώ και να πάμε σε δραχμή, είναι σαν να γκρεμίζουμε το σπίτι που φτιάξαμε με κόπο, ώστε να στήσουμε στην θέση του αντίσκηνο επειδή το air condition για την θέρμανση του σπιτιού μας ερχόταν ακριβό και η απόφαση να περιορίσουμε την χρήση του είναι κόντρα στην ιδεολογία μας και επιπλέον εμπεριέχει υψηλό πολιτικό κόστος για αυτόν που θα πάρει την απόφαση. Μιλάμε για τέτοιο παραλογισμό.

Ήμουν μεγάλος οπαδός του ευρώ, από την πρώτη μέρα. Γιατί? Γιατί ήξερα ότι η δραχμή είχε υποτιμηθεί 4-5 φορές όσο εγώ καταλάβαινα την αξία των πραγμάτων (2 φορές επί Σημίτη, πριν με τον Μητσοτάκη κλπ.) και σαφώς το μπανανιστάν θα ήταν καλύτερα με ένα δυνατό νόμισμα που δεν θα υποτιμούνταν.

Τι κάναμε όμως με το ισχυρό νόμισμα? Αγοράσαμε πολύ αέρα! Και δεν έφτανε μόνο αυτό, το 2009 αγοράσαμε ακόμη πιο πολύ αέρα για να διώξουμε τον παλιότερο αέρα κια να μη χρεοκοπήσουμε.

Αυτά που αναφέρεις είναι τα κακώς κείμενα των ελληνικών κυβερνήσεων, ανοχή στη διαφθορά, κλητήρες διευθυντές κλπ. Το πρόβλημα έινια ότι αυτά γίνονταν και γίνονται ανεξαρτήτως νομίσματος. Δες σήμερα π.χ. τα ρουσφέτια στις ένοπλες δυνάμεις. Καταργήθηκαν με το Συριζα? Όχι. Γιατί όχι? Γιατί αυτή είναι η Ελλάδα.

Οι δρόμοι είναι δύο:

1. μείωση του κόστους εργασίας με ευρώ, δηλαδή μισθοί των 300-400 ευρώ και συντάξεις των 200, και όλο το πλεόνασμα στους τόκους και το κεφάλαιο των χρεωλυσίων

2. μείωση του κόστους εργασίας με δραχμές, δηλαδή μισθοί των 300-400 ευρώ αλλά των 300.000 δρχ. και συντάξεις των 200.000 δρχ., με αποφυγή πληρωμής όσων μπορούμε, κούρεμα όπου γίνεται, χρεωκοπία δηλαδή και πρόβλημα με όλα τα εισαγώμενα είδη.

Η περίπτωση είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Προσωπικά έχοντας το παράδειγμα της Αγγλίας και της Τσεχίας, εκ διαμέτρου αντίθετων οικονομιών και χωρών να πετυχαίνουν και να αναπτύσσονται εκτός Ευρωζώνης, βλέπω τη λύση στη δραχμή. Οικονομολόγος δεν είμαι, μακάρι να μη χρειαζόταν να βλέπω εγώ λύσεις για ζητήματα που ούτε γνωρίζω ούτε με ενδιαφέρουν...

Link to comment
Share on other sites

Ενώ αντικρουόμενες απόψεις απο αυτή εδώ την κυβέρνηση δεν έχουμε δει ούτε για δείγμα

 

Βεβαίως και έχουμε δει αλλά πίσω, όχι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Δεν έλεγε δυο απόψεις ο Βαρουφάκης

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Βεβαίως και έχουμε δει αλλά πίσω, όχι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Δεν έλεγε δυο απόψεις ο Βαρουφάκης

Διαφωνώ. Καταρχάς δεν ξέρουμε τι διάολο λεει ο φορέας του κάθε υπουργείου στις διαπραγματεύσεις με τα κλιμάκια. Αλλα και μόνο στο Βαρουφάκη αν μείνεις να σου θυμίσω τα δυο διαμαντακια που είχε πει μετά την ενδιάμεση συμφωνία του Φεβρουαρίου; Αναφέρομαι στο "θα αυξήσουμε το ΦΠΑ σε ένα μη σημασίας αγαθό" και φυσικά τη "δημιουργική ασαφια";

Link to comment
Share on other sites

Οι δρόμοι είναι δύο: 1. μείωση του κόστους εργασίας με ευρώ, δηλαδή μισθοί των 300-400 ευρώ και συντάξεις των 200, και όλο το πλεόνασμα στους τόκους και το κεφάλαιο των χρεωλυσίων 2. μείωση του κόστους εργασίας με δραχμές, δηλαδή μισθοί των 300-400 ευρώ αλλά των 300.000 δρχ. και συντάξεις των 200.000 δρχ., με αποφυγή πληρωμής όσων μπορούμε, κούρεμα όπου γίνεται, χρεωκοπία δηλαδή και πρόβλημα με όλα τα εισαγώμενα είδη.

 

Αλήθεια, αυτές είναι οι δύο επιλογές; Δηλαδή να υπογράψουμε μια Συνθήκη των Βερσαλλιών αλα ελληνικά ως ηττημένοι ακήρυκτου πολέμου και να μεταθέσουμε το πρόβλημα στο μέλλον.

 

Αξίζει να αναζητήσεις να δεις τι έγραφε για εκείνη τη Συνθήκη ο Keynes και να δεις αν επιβεβαιώθηκε τελικά πριν οδηγηθούμε στη Συμφωνία του Λονδίνου του 1953 που εξασφαλίζει στη χαμένη ενός ακόμη πολέμου Γερμανία πολλαπλάσιες διευκολύνσεις από όσες ζητά σήμερα η Ελλάδα για την αποπληρωμή του χρέους της.

 

Οι δύο επιλογές που παραθέτεις είναι ανιστόρητες και μακροπρόθεσμα επιζήμιες ακόμη και για όσους επιχειρούν να μας τις επιβάλουν.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Διαφωνώ. Καταρχάς δεν ξέρουμε τι διάολο λεει ο φορέας του κάθε υπουργείου στις διαπραγματεύσεις με τα κλιμάκια. Αλλα και μόνο στο Βαρουφάκη αν μείνεις να σου θυμίσω τα δυο διαμαντακια που είχε πει μετά την ενδιάμεση συμφωνία του Φεβρουαρίου; Αναφέρομαι στο "θα αυξήσουμε το ΦΠΑ σε ένα μη σημασίας αγαθό" και φυσικά τη "δημιουργική ασαφια";

 

Σε μας τα έλεγε αυτά

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Αλήθεια, αυτές είναι οι δύο επιλογές; Δηλαδή να υπογράψουμε μια Συνθήκη των Βερσαλλιών αλα ελληνικά ως ηττημένοι ακήρυκτου πολέμου και να μεταθέσουμε το πρόβλημα στο μέλλον.

 

Αξίζει να αναζητήσεις να δεις τι έγραφε για εκείνη τη Συνθήκη ο Keynes και να δεις αν επιβεβαιώθηκε τελικά πριν οδηγηθούμε στη Συμφωνία του Λονδίνου του 1953 που εξασφαλίζει στη χαμένη ενός ακόμη πολέμου Γερμανία πολλαπλάσιες διευκολύνσεις από όσες ζητά σήμερα η Ελλάδα για την αποπληρωμή του χρέους της.

 

Οι δύο επιλογές που παραθέτεις είναι ανιστόρητες και μακροπρόθεσμα επιζήμιες ακόμη και για όσους επιχειρούν να μας τις επιβάλουν.

Μα απ'ότι φαίνεται δεν δέχονται τις διευκολύνσεις + ευρώ, οι διευκολύνσεις θα έρθουν εάν έχουμε δικό μας νόμισμα και απειλήσουμε με στάση πληρωμών ή μετατροπή όλων των χρεών στο δικό μας νόμισμα και κούρεμα όσο μας συμφέρει. Όταν ζητάμε δανεικά ευρώ, πώς θα κουρέψουμε το χρέος μονομερώς?

Link to comment
Share on other sites

 

Μνήμη και Τιμή στους χιλιάδες Έλληνες που έπεσαν θύματα της κρατικής εγκληματικής οργάνωσης του ΟΑΕΕ μαζί με τις οικογένειές τους.

Μνήμη και Τιμή σ’ εκείνους που έπεσαν θύματα της ρατσιστικής επίθεσης του κράτους και του κρατισμού, ενάντια στην παραγωγική οικονομία.

Μνήμη και Τιμή στα θύματα της απόγνωσης, του διωγμού, της παράφορης και αναίτιας προσωπικής καταδίωξης του κρατισμού, που τόλμησαν μόνοι τους να βγάλουν το βιός τους αντί να προσκολληθούν σ’ ένα πολιτικό γραφείο να διοριστούν κρατικοδίαιτοι.

Μνήμη και Τιμή στα χιλιάδες θύματα της εσωτερικής υποτίμησης που κατέστρεψε οικογένειες και έκλεισε μαγαζιά και σπίτια για να πληρώνει ακατέβατα 1,1 δισ. στα ταμεία πενηντάρηδων συνταξιούχων της ΔΕΗ και του ΟΤΕ, κάθε χρόνο σε όλα τα 6 χρόνια της κρίσης.

Μνήμη και Τιμή σε εκείνους που αντέχουν ακόμα, παρά την κατασυκοφάντησή τους στην κοινωνία, χωρίς απόδειξη για πλημμελήματα που τους καταλογίζουν, σε ευθεία παραβίαση της Ευρωπαϊκής Συνθήκης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, αλλά και της Μάγκνα Κάρτα που κατοχύρωσε τα νομικά δικαιώματα των μη-σκλάβων εδώ και 1000 χρόνια.

Μνήμη και Τιμή στους χιλιάδες που πέθαναν άρρωστοι, κατατρεγμένοι και αβοήθητοι, ενώ το κράτος τους αρνήθηκε κατηγορηματικά αυτό που χαρίζει ανερυθρίαστα στους λαθρομετανάστες επί τη εμφανίσει: την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Ντροπή σε όσους τους κορόιδεψαν ότι θα διορθώσουν τις αδικίες του κάθε προηγούμενου, σε όσους τους κατασυκοφάντησαν, σε όσους τους διώκουν.

Ντροπή στο κράτος που εφαρμόζει τον κατάπτυστο νόμο της δικτατορίας του 1967, που ποινικοποιεί μη-καταβολή εισφορών αυτασφάλισης, και συνεχίζει να συλλαμβάνει τους ελεύθερους επαγγελματίες για οφειλές άνω των 50.000 ευρώ, εκ των οποίων συχνά τα μισά αφορούν παροχές ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης που δεν έλαβαν.

Η εγκληματική οργάνωση που λέγεται ΟΑΕΕ κάποια στιγμή πρέπει να βρεθεί προ των ευθυνών της. Δεν είναι τυχαίο ότι το διοικητικό συμβούλιο της εν λόγω οργάνωσης έχει νομοθετημένο το ακαταδίωκτο από την προηγούμενη βουλή!

Την περασμένη Τετάρτη 29/4 ήταν η δίκη του ΟΑΕΕ στην Ευελπίδων με ενάγοντα το ΙΝ.ΚΑ. που πήρε αναβολή για το Φεβρουάριο του 2016.

Της κρατικής εγκληματικής οργάνωσης που εκβιάζει κατεστραμμένους μικροεπιχειρηματίες για €5400 το χρόνο, αδιαφορώντας αν αυτά είναι το συνολικό τους εισόδημα, με το οποίο ταΐζουν την οικογένεια τους. Για τις ίδιες παροχές που ο ΟΓΑ χρεώνει 670 ευρώ το χρόνο!

Τους κατάσχει σπίτια και λογαριασμούς, γιατί αποφάσισε ότι θα τους δώσει θέλουν δεν θέλουν σύνταξη όταν φτάσουν 65-70, αλλά σε περίπτωση που δεν είναι ενήμεροι όταν είναι να βγουν στη σύνταξη, δεν θα τους δώσει τίποτα ακόμα και αν έχουν πληρώσει 30 χρόνια εισφορές.

Ο ΟΑΕΕ είναι κρατική εγκληματική οργάνωση που στους ίδιους παραπάνω απαγορεύει την πρόσβαση στο σύστημα υγείας αν έχουν οφειλές προς αυτόν, αλλά χρεώνει την παροχή της υπηρεσίας που τους απαγόρευσε να λάβουν.

Ο ΟΑΕΕ είναι η επιτομή του μαφιόζικου κρατισμού. Λειτουργεί με νομικό σκεπτικό της δικτατορίας του Μεταξά και της δικτατορίας του Παπαδόπουλου και με την σύμφωνη γνώμη όλων των ενδιάμεσων κυβερνήσεων.

Είναι μια χαίουσα πληγή στα πλευρά της ελληνικής ρατσιστικής δημοκρατίας.

Είναι η προσωποποίηση του Απαρτχάιντ μέσα στο θώκο της Ευρώπης των Λαών. 

Της Ελλάδας της Αριστεράς που εξαιρεί τους ελεύθερους επαγγελματίες από το νόμο Κατσέλη.

Η "αριστερή" ηγεσία του ΟΑΕΕ πήρε αναβολή να συνεχίσει το διωγμό όσο μπορεί παραπάνω, λίγους μήνες ως τον Φεβρουάριο του 2016. Εκατοντάδες ακόμη κατεστραμμένες ζωές στον Μολώχ του ελληνικού ρατσιστικού κρατισμού.

Έξω από τα δικαστήρια μέτρησα πάνω από 300 κατεστραμμένους απ’ τη μαφιόζικη τακτική του κράτους. Αυτούς που η "δήθεν" αριστερή κυβέρνηση που νοιάζεται για τους αδικημένους, στρίμωξε κάτω στο τσιμέντο να τους λιώσει.

Υπόσχονται οι υπουργοί της ότι όποιος δεν έχει λεφτά να μπει στη ρύθμιση θα τον λιώσουν!

Τον λιωμένο!

Την ίδια στιγμή ο ΟΑΕΕ προσφέρει δωρεάν παιδική κατασκήνωση στους υπαλλήλους του, από το αίμα και τις σάρκες των ελεύθερων επαγγελματιών που καταβροχθίζει, δήθεν για να τους παρέχει σύνταξη κάποια στιγμή....

Μνήμη και Τιμή σε εκείνους ακόμα που θα πέσουν νεκροί κάτω από τη μπότα του κρατισμού του ΟΑΕΕ, ώσπου να ξυπνήσουν και να κινηθούν ομαδικά, οργανωμένα και μαζικά εναντίον του με τον νόμο και με το Σύνταγμα, ώστε να τον κλείσουν, όπως πρέπει σε όλα τα σύμβολα του ρατσισμού και της αδικίας.

 

http://www.capital.gr/Articles.asp?id=2297644

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

ανέλαβε υπηρεσιακός ο αντιπρόεδρος, ο οποίος έχει και 7 χρόνια προϋπηρεσία; ελαχριστεκαιπαναγια.

 

Α, και για να πω και την άποψή μου, κανένα ΕΣΡ. Από τα πλέον αστεία συμβούλια που έχουμε, έτσι όπως λειτουργεί.

Έγινε επεξεργασία από deninho
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.