Jump to content

Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

astrolabos

Recommended Posts

Ο Καμμένος κάνει την δουλειά του.

Πήρε υπουργείο που προσφέρει ψήφους από στρατιωτικούς και ακροδεξιούς. Υπουργείο το οποίο δεν μπλέκει στα πόδια του ΣΥΡΙΖΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπλέκει στα δικά του.

Προσέγγισε του Μητσοτακικούς με αφορμή την εκλογή προέδρου.

Το παίζει πιο αντιμνημονιακός και από τον Λαφαζάνη, όχι απλά τον Τσίπρα, ώστε να τσεπώσει επιπλέον ψήφους σε περίπτωση κ@λοτούμπας του ΣΥΡΙΖΑ.

Φίλε Γιάννη, λαικισμούς, πατριωτιλίκια και τσαμπουκάδες του στυλ "θα το κάνουμε Κούγκι" δείχνουν πολιτικό βόθρου..Για να έχουμε την Κουντουρά για τους 50ρηδες; :D

Εγώ γιατί να υπομένω ΚΑΙ αυτόν;; Ας υπομένω μόνο το ΣΥΡΙΖΑ τουλάχιστον ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ έχουν και κάτι λογικές φωνές εκεί μέσα και καταλαβαίνεις για ποιον μιλάω ;)

Φίλε Γιάννη, λαικισμούς, πατριωτιλίκια και τσαμπουκάδες του στυλ "θα το κάνουμε Κούγκι" δείχνουν πολιτικό βόθρου..Για να έχουμε την Κουντουρά για τους 50ρηδες; :D

Εγώ γιατί να υπομένω ΚΑΙ αυτόν;; Ας υπομένω μόνο το ΣΥΡΙΖΑ τουλάχιστον ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ έχουν και κάτι λογικές φωνές εκεί μέσα και καταλαβαίνεις για ποιον μιλάω ;)

Ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε φρένο στον λαϊκισμό όταν υποχρεώθηκε να βγει ο Δραγασάκης μετά το μπλουμ του χρηματιστηρίου και να συμμαζέψει τα πράγματα από τις ανεύθυνες, προεκλογικού τύπου, δηλώσεις των νέων υπουργών κατά τις παραδόσεις παραλαβές των υπουργείων. Ο Καμμένος από την άλλη παραμένει σε παρατεταμένο "προεκλογική περίοδος mode", οπότε συνεχίζει να λαϊκίζει ασύστολα. Καλώς ή κακώς θα τον υπομείνουμε. Να είχες ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ να είχε πάρει 151 βολευτές να μην είχες Καμμένο :p

Τώρα όσον αφορά Κουντουρά, νομίζω παίζει σε μεγαλύτερο εύρος ηλικιών :p

Έγινε επεξεργασία από yanni
  • Like 1

Γατάκια δεν καταλάβατε τον συμβολισμό του Αλέξη. Ο Προκόπης είναι ιδανική επιλογή για πρώτος πολίτης στην χώρα του ρουσφετιού.

Nope υπάρχουν πολύ καλύτερες

c468a884c3dba9d97fa04bc84ca2e403.jpg

1526989_10202631582972645_1060434243_n.j

%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%87%CE%B1%CF%84%CE%

Αλλά η υπέρτατη κίνηση συμφιλίωσης με τους Γερμανούς θα ήταν η παρακάτω επιλογή για πρόεδρος

xristoforakos2.jpg

Έγινε επεξεργασία από yanni
  • Like 3

τα παράπονα μου στους εκβιαστές και εκμεταλευτές "παραθύρων"

Βασικά οποις διαφωνει και δεν αντεχει εχει αλλες 27 χωρες που μπορει ακόμα να παει χωρις διαβατηριο

Ναι, λαϊκιζω 

Η Ryanair ασκεί κριτική στην κυβέρνηση Σαμαρά

Εντονη κριτική κατά της προηγούμενης κυβέρνησης για παραδειγματική αγνόηση των προτάσεων της εταιρείας αλλά και κατά του διεθνούς αερολιμένα Αθηνών για μονοπωλιακές πρακτικές ασκεί ο εμπορικός διευθυντής της Ryanair κ. Ντέιβ Ο΄ Μπράιεν στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Βήμα».

Το στέλεχος της ιρλανδικής εταιρείας σημειώνει ότι οι απόψεις της νέας κυβέρνησης για τις ιδιωτικοποιήσεις των υποδομών φαίνονται λογικές και υπογραμμίζει ότι η Ryanair προτείνει στο υπουργείο Οικονομίας τη μείωση των τελών των αεροδρομίων με αντάλλαγμα τη μεταφορά 5 ακόμη εκατομμυρίων επιβατών στην Ελλάδα σε βάθος τριετίας.

«Διαβάζουμε προσεκτικά και με ενδιαφέρον τα σχόλια της νέας κυβέρνησης» σημειώνει και εκφράζει την εκτίμησή του για τις αναλύσεις του υπουργού Οικονομίας κ. Γιώργου Σταθάκη. Οπως αναφέρει ο κ. Ο' Μπράιεν, η εταιρεία θα παρουσιάσει τις προτάσεις της στην κυβέρνηση για το πώς «ο τουρισμός μπορεί να δεχθεί μια ένεση αδρεναλίνης».

«Οτιδήποτε έχω ακούσει και διαβάσει από τη νέα κυβέρνηση φαίνεται απολύτως λογικό. Σε αντίθεση με την προηγούμενη κυβέρνηση, η οποία δεν έλεγε τίποτε. Στην πραγματικότητα ούτε καν απαντούσε στα γράμματά μας» σημειώνει.

ΚΟΥΙΖ:

Γιατί εναντίον του Πρ. Παυλόπουλου έχουν ξεσπαθώσει όλα τα κοράκια της διαπλοκής, τα απολειφάδια του νεοφιλελευθερισμού και τα ακροδεξιά τέρατα?

α) Επειδή ξέρουν οτι ως αρχιτέτκονας του ν. 3310/2005 περι βασικού μετόχου, ο οποίος ακύρωνε το νόμο Βενιζέλου που είχε θεσμοθετήσει τη διαπλοκή, γνωρίζει πολλά .Και για τη διαπλοκή και για τους διαπλεκόμενους και για την αντιμετωπίσή τους ...
β) Επειδή συνετέλεσε τα μάλα στην αποκάλυψη του σκανδάλου της ΕΛΣΤΑΤ με την τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος απο τον εκλεκτό του Παπακωνσταντίνου πρόεδρο της Στατιστικης Αρχής και υπόδικο σήμερα Γεωργίου. Αυτή η διόγκωση αποτέλεσε,θυμίζω την τεχνική βάση για να μπούμε στο Μνημόνιο...
γ) Επειδή ως προϊστάμενος και της ΕΥΠ τον μαύρο Δεκέμβρη του 2008 , έχει πλήρη επίγνωση της επιχείρησης για το κάψιμο της Αθ'ηνας το οποίο όλο το σύστημα, με αιχμή το ΛΑΟΣ , απέδωσε τότε στον ΣΥΡΙΖΑ θυμίζω. Ο Καρατζφέρης , ο Αδωνις και τα περισσότερα ΜΜΕ εσκουζαν τότε υστερικά εναντίον του, επειδή αρνήθηκε να δεχθεί τις εισηγήσεις αρκετών θερμοκέφαλων της κυβέρνησης, μεταξύ των οποίων και μια κυρία απο ... σόι , να αναλάβει ο στρατός...
δ) Επειδή ποντάρουν στην αφέλεια, την πολιτική αγραμματοσύνη και την ευκολία αρκετών να καταπίνουν αμάσητα προϊοντα "ενημέρωσης" , όπως αυτά με τις 850.000 προσλήψεις πού έγιναν την περίοδο Καραμανλή απο τον Πρ.Παυλόπουλο, ενω η απογραφή του 2009, έδειξε ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι , ειναι συνολικά 679,992!
Και συνεχίζουν να πιθηκίζουν ασυστόλως οι αφελείς και οι ύποπτοι...
Αρκούν αυτά για αρχή ?

Έγινε επεξεργασία από ΓιαγκΤ

Επίσης η κα Βαλαβάνη ανέφερε ότι ο νέος φόρος ακίνητης περιουσίας θα επιβληθεί στο δεύτερο εξάμηνο του έτους και αφού θα έχουν αναπροσαρμοστεί οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων.

Ειδικότερα η νέα ρύθμιση προβλέπει «κούρεμα» της οφειλής έως 50%. Ειδικότερα για χρέη από φόρο εισοδήματος, ΕΕΤΗΔΕ και Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ακινήτων (ΕΕΤΑ), τα οποία έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμα μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2013, οι φορολογούμενοι έχουν μοναδική ευκαιρία να πετύχουν τη διαγραφή τους έως και 50%.

Η εφορία σε κάθε τέτοια περίπτωση «κουρέματος» θα διαγράφει κατά προτεραιότητα προσαυξήσεις, τόκους και πρόστιμα.

Δηλαδή, αν το ποσό που πρέπει να διαγραφεί υπερβαίνει τα συσσωρευμένα ποσά των προσαυξήσεων, των τόκων και των προστίμων, τότε θα διαγράφεται και μέρος από το κεφάλαιο.

Δε ξέρω πως αισθάνεστε εσείς, αλλά εγώ προσωπικά που στερήθηκα άλλα πράγματα για να είμαι τυπικός στις υποχρεώσεις μου, με κάνει να αισθάνομαι άσχημα. Σαν να σου λένε, "μην είσαι τυπικός στις υποχρεώσεις σου, μη πληρώνεις και σε κάποια φάση θα στα κουρέψουμε. Άσε τα κορόιδα να πληρώνουν"

• Like 9

Πολλοί που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν διότι ακριβώς ήλπιζαν σε μια τέτοια ρύθμιση. Αυτός είναι και ο λόγος που κατέρρευσαν και τα έσοδα του κράτους τους δύο τελευταίους μήνες πριν τις εκλογές.

Να φανταστώ πως η προηγούμενη κυβέρνηση φταίει που κατήργησαν τις πτήσεις από Όσλο για 4 από τους 7 μήνες συνολικά που εκτελούσαν δρομολόγια;

Γιατί μέχρι πέρυσι ταξιδεύαμε από Απρίλιο ως Οκτώβριο. Φέτος κατήργησαν Απρίλιο, Μάιο, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο...

Δε ξέρω πως αισθάνεστε εσείς, αλλά εγώ προσωπικά που στερήθηκα άλλα πράγματα για να είμαι τυπικός στις υποχρεώσεις μου, με κάνει να αισθάνομαι άσχημα. Σαν να σου λένε, "μην είσαι τυπικός στις υποχρεώσεις σου, μη πληρώνεις και σε κάποια φάση θα στα κουρέψουμε. Άσε τα κορόιδα να πληρώνουν"

Αυτό είναι η μία πλευρά. Η άλλη είναι ότι πολύ κόσμος πραγματικά δεν είχε τρόπο να το πληρώσει.

• Like 2

Ναι ρε Κώστα, αλλά ξέρεις πόσους άκουγα να καγχάζανε ότι δε πληρώνουν γιατί ο Τσίπρας θα τους τα χαρίσει; Εγώ μαζί σου για τους αδύναμους, αλλά για τους αποδεδειγμένα αδύναμους όχι για τους απατεώνες με τις μηδενικές φορολογικές δηλώσεις.

• Like 4

Ναι ρε Κώστα, αλλά ξέρεις πόσους άκουγα να καγχάζανε ότι δε πληρώνουν γιατί ο Τσίπρας θα τους τα χαρίσει; Εγώ μαζί σου για τους αδύναμους, αλλά για τους αποδεδειγμένα αδύναμους όχι για τους απατεώνες με τις μηδενικές φορολογικές δηλώσεις.

Σωστά.

Μπορεί αν θέλει να τους "ξεσκαρτάρει" τους απατεώνες/λοποδύτες από τους κύριους που απλά δεν βγαίνανε όντως.

Αν θα το κάνει ειναι θέμα θέλησης.

• Like 2

Αυτό είναι η μία πλευρά. Η άλλη είναι ότι πολύ κόσμος πραγματικά δεν είχε τρόπο να το πληρώσει.

Αυτό Κώστα είναι σαν το ποίημα του στρατού, "Δεν μπορώ να πάω στρατό που το έχουν υποχρεωτικό, γιατί δουλεύω και θα χάσω 1 χρόνο απο την ζωή μου".

Νο shit Sherlock, μόνο εσύ.

Εννοώ πως συμφωνώ με τον Αντώνη, πως οι υποχρεώσεις είναι υποχρεώσεις, και η νοοτροπία του

"μην είσαι τυπικός στις υποχρεώσεις σου, μη πληρώνεις και σε κάποια φάση θα στα κουρέψουμε. Άσε τα κορόιδα να πληρώνουν"

είναι πιο λανθασμένη από το 3ο Ραιχ.

P.S. Δεν είναι προσωπικά τα σχόλια, μην έχουμε τέτοια μετά :p 

Μάλλον έμπλεξες τα quotes.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο ΕΝΦΙΑ ήταν ύπουλος κι άδικος φόρος και καλώς κάνει και φεύγει. Όταν ήδη σε καβαλάνε εδώ και 5 χρόνια τότε είναι υπερβολικά πιθανόν μια μεγάλη μερίδα κόσμου να μην έχει λεφτά. Υποχρεώσεις μόνο εσύ εχεις; Το κράτος δεν έχει υποχρέωση να σε προστατέψει; Γιατί μέχρι τώρα το κράτος μόνο σου επιτεθόταν, χυδαία κιόλας.

• Like 4

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.