Jump to content

Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

astrolabos

Recommended Posts

Εγώ ένα πράγμα θα πω. Σύριζα και ΑΝΕΛ είχαν KOS όποιον είχε ψηφίσει μνημόνιο και τώρα προτείνουν για ΠτΔ κάποιον μνημονιακό. 

Ειλικρινά αν τελικά δεν μπορέσουν να περάσουν από την Ε.Ε. κάποια αλλαγή και ολοκληρώσουν το πρόγραμμα των προηγουμένων δεν πρόκειται να το χρεώσω ως κολοτούμπα (και είναι ηλίθιος όποιος το κάνει), αλλά αυτό το πράγμα να προτείνουν για πρόεδρο κάποιον από το "μνημονιακό τόξο" για εμένα είναι κατάντια.

επιπλέον: http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/55433

• Like 4

Απορω γιατι δεν εχει κομουνισμο αυτη η χωρα. Σοβαρα το λεω, δε κοροιδευω. Θα ηταν ισως η μονη περιπτωση που θα ειχε ''σχετικη'' επιτυχια αυτο το πολιτευμα.

2 λογοι μου ερχονται εμενα στο μυαλο, τα γραφω μπακαλιστικα γιατι δεν ξερω πολλα πραγματα  περι κουμουνισμου. 

1) οι αναμνησεις απο τον εμφυλιο πολεμο ειναι ακομα "νωπες"  προσωπικο παραδειγμα : ενα απο τα  αδερφια του πατερα μου  σκοτωθηκε απο ναρκη και δεν γνωριστηκαμε ποτε -  γι αυτο και πηρε απαλλαγη τοτε  απο τις στρατιωτικες του υποχρεωσεις αφου μετρουσε σαν θυμα πολεμου  -

2) ο κουμμουνισμος δεν νομιζω να  συμβαδιζει με βραδιες στα μπουζουκια  και λοιπα  ξενυχταδικα (οσα εχουν μεινει ορθια  σε συγκριση με πριν 10 χρονια )  

ουτε συμβαδιζει με το "  iphone 6 και προεδρο αλεξη "  -  εστω οσοι εχουν απομεινει πλεον με την οικονομικη δυνατοτητα / λυσσα να το αποκτησουνε, καποιοι απο αυτους βαζοντας ολο το σοι   να υπογραψει  οικογενειακο συμβολαιο   για να το παρει με την επιδοτηση  "δωρεαν"  ο πιτσιρικας και να το μοστραρει στην καφετερια, ο ιδιος πιτσιρικας που κανει αναπαντητες γιατι δεν εχει μοναδες, που οταν καθεται διπλα στο γκομενακι και ερχεται ο σερβιτορος  παραγγελνει ενα " τιποτα, θα φυγω σε λιγο ευχαριστω " 

Έγινε επεξεργασία από GruntGR

Θέση διακοσμητική δυστυχώς, το ανώτατο αξίωμα του πολιτεύματός μας.

Λάθος επιλογή για μένα ο αχώνευτος Παυλόπουλος...

Κι είναι 100% πως εξυπηρετεί πολιτικά συμφέροντα.βλέπε,ΝΔ-Προβόπουλος-Καραμανλής-bye bye Σαμαράς.

Βέβαια από τον Αβραμό δεν έπεσε και πολύ ο πύχης.. :p

Μπορώ να σκεφτώ τρεις λόγους για την επιλογή του Πάκη:

Πρώτος και επικρατέστερος (δυστυχώς), η βλακεία. Δεύτερος, εφόσον η πρώτη επιλογή ήταν (???) ο Αβραμόπουλος, και επιλεγόταν τελικά, αυτό θα σήμαινε ότι κάποιος άλλος (Παπαδημούλης ίσως?) θα έπαιρνε τη θέση του. Σίγουρα οι Ευρωπέη θα προτιμούσαν τον κουλ Αβραμό από οιονδήποτε συριζαίο στην ευρωπαϊκή επιτροπή. Σου δίνω κάτι, μου δίνεις κάτι, έτσι Ζαν Κλωντ; Τρίτος, και λιγότερο πιθανός λόγος, ο Καμμένος. Πήρε μόνο ένα υπουργείο, έχει κάνει πίσω ακόμη και σε θέματα μετανάστευσης και είναι η ευκαιρία του να δημιουργήσει πρόβλημα στη ΝΔ με την πρόταση ένός Καραμανλικού υποψηφίου. Λιγότερο πιθανός λόγος για προφανείς λόγους (παρερμηνεύστε ελεύθερα)

Θα μου βγουν τα κορν-φλεϊκς από την μύτη.

Anyway, δεν ζητήσαμε καμία βοήθεια και καμία στήριξη από την ΝΔ. Δεν "κλαιγόμαστε" για τον Σοϊμπλε, απλά είναι λίγο τραγικό να μην έχει βγάλει η ΝΔ και όλη η υπόλοιπη αντιπολίτευση κάτι για αυτό που είπε.

Αυτό που ελπίζω να κατανοούν πλέον οι περισσότεροι Έλληνες είναι ότι ΤΩΡΑ διαπραγμετευόμαστε, ο Βαρουφ έχει προτάσεις και τις λέει. Με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, πηγαίνανε, τρώγανε έναν φάκελο στο κεφάλι, υπογράφανε και μετά προσπαθούσαν να το "πουλήσουν" στην Ελληνική κοινωνία. Τώρα, η Ελληνική κοινωνία διαδηλώνει υπέρ της σκληρής διαπραγματευσης από μέρους μας.

Έντιτ

http://pitsirikos.net/2015/02/%CE%B7-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CF%80%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B1/#more-41651

Δλδ προτείνατε για ΠτΔ έναν ηλίθιο μου λες;

Are we there yet?

Με μια γρήγορη ματιά που έριξα στο thread παρακαλουνται οι νομοταγείς "με αποδειξη ή χωρίς η τιμη;"/"δηλωνω 4ωρος και παιρνω τα αλλα μαυρα" του ιδιωτικου τομέα και entrepreneurs εν γενει που θελουν να απολυθουν οι "δημόσιοι τεμπελχαναδες" να πανε να κοιταχτουνε σε ενα καθρεφτη και να ξεστομίσουν την λεξη υποκριτης

Οι κ.κ. Δημόσιοι υπάλληλοι απο την αλλη να καταλαβουν οτι ΠΑΝΤΟΥ στην Ευρωπη οι συναδελφοι τους παιρνουν ΛΙΓΟΤΕΡΑ απο τον αντιστοιχο υπάλληλο στον ιδιωτικο τομέα. Καιρός να γινει αυτο και στην Μπανανια μας

Τι διαβάζω; Ζητάμε παράταση αύριο;

ολοκληρη η ειδηση με εξηγηση για να αποφευχθει η παρεξηγηση/παραπληροφορηση

Αίτημα για παράταση της δανειακής σύμβασης για έξι μήνες θα υποβάλει αύριο Τετάρτη η ελληνική κυβέρνηση στον Πρόεδρο του Εurogroup, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής της «Ν» στις Βρυξέλλες Νίκος Μπέλλος, με το ελληνικό αίτημα για εξάμηνη παράταση (μεχρι τέλος Αυγούστου) ικανοποιείται το ένα σκέλος της ανακοίνωσης του Εurogroup.

Ωστόσο, για το δεύτερο σκέλος που αφορά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης η κυβέρνηση σκοπεύει να διαφοροποιηθεί σε κάποια σημεία, για το λόγο αυτό κυβερνητικά στελέχη βρισκονταν χθες σε συνεχή επικοινωνία με αξιωματούχους της Ευρωζώνης.

Ο πρόεδρος του Εurogroup Γερούν Ντέισελμπλουμ θα κρίνει στη συνέχεια εάν το ελληνικό αίτημα πληροί τις προυποθεσεις που έθεσαν χθες Δεύτερα οι εταίροι και ανάλογα θα αποφασίσει εάν θα συγκαλέσει ή όχι έκτακτη σύγκληση των υπουργών οικονομικών την Παρασκευή.

Το αιτιολογικό που θα συνοδεύει το αίτημα της παράτασης θα βασίζεται στις κατευθύνσεις του λεγόμενου «εγγράφου Μοσκοβισί» που είδε τη Δευτέρα το φως της δημοσιότητας στο Eurogroup.

Πηγές της Ευρωζώνης λένε ότι για να συνεχιστεί η χρηματοδότηση της δανειακής σύμβασης, η Ελλάδα πρέπει να δεχθεί προϋποθέσεις και όρους. 

Όπως σημείωναν οι ίδιες πηγές, ο κ. Ντέισελμπλουμ και οι εταίροι της Ελλάδας θα εξετάσουν αν το ελληνικό αίτημα παράτασης περιλαμβάνει τέτοιες προϋποθέσεις.

Οι ίδιες πηγές έλεγαν ακόμη ότι η Αθήνα δεν θέλει τη ρήξη και είναι διατεθειμένη να βρεθεί λύση. Το βασικό είναι το περιεχόμενο του ελληνικού αιτήματος να ικανοποιεί όλες τις χώρες της Ευρωζώνης, συμπλήρωναν.

Υπενθυμίζεται ότι η ελληνική κυβέρνηση διαχωρίζει τη δανειακή σύμβαση με την Ευρωζώνη από το τρέχον πρόγραμμα στήριξης, που λήγει στις 28 Φεβρουαρίου, αρνούμενη να ζητήσει παράταση για αυτό. 

Κυβερνητικές πηγές τόνιζαν ότι η κυβέρνηση δεν δέχεται τελεσίγραφα και δεν πρόκειται να ζητήσει παράταση του προγράμματος/μνημονίου.

Σημείωναν πως εξετάζεται το ενδεχόμενο να ζητηθεί επέκταση της δανειακής σύμβασης, «διαχωρίζοντάς την σαφώς από το πρόγραμμα/μνημόνιο».

http://www.naftemporiki.gr/finance/story/917356/aitima-paratasis-tis-daneiakis-sumbasis-katathetei-tin-tetarti-i-ellada

Edit: Πακης για ΠτΔ; ΡΕ, ΠΟΣΟ Μ*****Σ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ;

Έγινε επεξεργασία από narta
  • Like 4

να πω εδω οτι οι λαμογιες παντου και παντα, γινοντουσαν και θα γινονται 

προσωπικο παραδειγμα παλι  

o πατερας μου το καλοκαιρι του 2002( τα χρονια της "ευμαρειας" ) , τοτε που αν θυμαστε καλα κυκλοφορουσαν στην αγορα και ευρω και  δραχμες, παει στο ΥΓΕΙΑ για bypass, ο γιατρος του λεει χυμα  " θελω 2.500.000 χωρις αποδειξη,  3.000.000 αμα θες αποδειξη " αυτος φυσικα του ζητησε αποδειξη για να την δωσει μετα στην ασφαλεια  ( interamerican GOLD )  

πληρωσε, πηρε την αποδειξη, την εδωσε στην ασφαλεια, περασαν οι μερες, η ασφαλεια επεστρεψε τα χρηματα και την επομενη του ακυρωσε το συμβολαιο :hehe:

Πρόεδρος αυτός που ψήφιζε "ναι σε όλα"  όλα αυτά τα χρόνια  θα κληθεί από αριστερή (λέμε τώρα) κυβέρνηση να πάρει πίσω τις ψήφους με τις οποίες στήριξε το κόμμα του. Η πολιτική έχει καταντήσει χορός της κοιλιάς. Ακόμη μία απόδειξη γιατί πρέπει ο Πρόεδρας να είναι Πρόεδρας και να εκλέγεται από τον λαό. Χάθηκε ένας της "λεγόμενης" αριστεράς;

Σχετικά με τα των οικονομικών , κρίμα γιατί βλέπω μία από τα ίδια -δεν περίμενα κάτι άλλο άλλωστε- μακάρι να διαψευστώ.

• Like 4

Ο Παυλόπουλος είναι σκάλες καλύτερος από τον Αβραμόπουλο. Έχει απόψεις και τις εκφράζει ενώ ο άλλος κοιτάει τον ανεμοδείκτη πριν μιλήσει.

Δυστυχώς δεν είναι νταής όπως θα τον ήθελαν οι μάτσο του Thelab αλλά από ότι ξέρω καταργήθηκαν οι αγώνες MMA μεταξύ προέδρων.

Φαίνεται επίσης ότι με αυτή του την κίνηση ο Τσίπρας αφενός έκανε το χατίρι του Γιούνκερ, αφετέρου  παρενέβη στα εσωτερικά της ΝΔ δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στον Καραμανλή.

ε... ΟΚ. Άμα εσας σας αρέσει, εμένα μου περισσευει....

Να δώ μονάχα ποιός θα μείνει να δικαστεί για τα μνημόνια όπως απαιτεί (και του υπεσχέθη) το πόπολο.

• Like 3

Ο Παυλόπουλος είναι σκάλες καλύτερος από τον Αβραμόπουλο. Έχει απόψεις και τις εκφράζει ενώ ο άλλος κοιτάει τον ανεμοδείκτη πριν μιλήσει.

Δυστυχώς δεν είναι νταής όπως θα τον ήθελαν οι μάτσο του Thelab αλλά από ότι ξέρω καταργήθηκαν οι αγώνες MMA μεταξύ προέδρων.

Φαίνεται επίσης ότι με αυτή του την κίνηση ο Τσίπρας αφενός έκανε το χατίρι του Γιούνκερ, αφετέρου  παρενέβη στα εσωτερικά της ΝΔ δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στον Καραμανλή.

Δηλαδη Γιαγκο μας, λες ότι αν ψάξω δε θα βρω κανα δικό σου ποστ για τον Πάκη; Ξέρεις απο αυτά που μπαίνεις βάζεις ένα link και γεια σας;

• Like 1

Με τόση διπλωματία τελικά ο Τσίπρας, να δείτε που θα την φορέσει στο τέλος την γραβάτα, και θα είναι και μεταξωτή.

Έγινε επεξεργασία από Snips

Δηλαδη Γιαγκο μας, λες ότι αν ψάξω δε θα βρω κανα δικό σου ποστ για τον Πάκη; Ξέρεις απο αυτά που μπαίνεις βάζεις ένα link και γεια σας;

30 βεργηνες να πιούνε στην υγειά σου τα παιδιά στην πίτα είναι πολλές;

30 βεργηνες να πιούνε στην υγειά σου τα παιδιά στην πίτα είναι πολλές;

Μιας και αποφεύγω τις μπυρες, θα προτιμούσα να έπιναν ουισκακι και μάλιστα μπλε για να είναι και νεοδημοκρατικο. Αλλα γιατί να πιούνε στην υγεία μου, αφού λογικά εκει θα είμαι;

Στο θέμα μας τώρα να εκλάβω το κουκουρουκου ποστ ως "fuck yeah"?

Με τόση διπλωματία τελικά ο Τσίπρας, να δείτε που θα την φορέσει στο τέλος την γραβάτα, και θα είναι και μεταξωτή.

Τουλάχιστον το πρωθυπουργικό αεροσκάφος κάνει απόσβεση συχνότερα από ότι παλιά.

Μιας και αποφεύγω τις μπυρες, θα προτιμούσα να έπιναν ουισκακι και μάλιστα μπλε για να είναι και νεοδημοκρατικο. Αλλα γιατί να πιούνε στην υγεία μου, αφού λογικά εκει θα είμαι;

Στο θέμα μας τώρα να εκλάβω το κουκουρουκου ποστ ως "***** yeah"?

Στοίχημα βάζω, υποτίθεται ότι τα καταλαβαίνεις αυτά.  Ψάξε ελεύθερα αποκλείεται να βρεις.

Έγινε επεξεργασία από ΓιαγκΤ

Με διακύβευμα στο στοίχημα τι; Το αν θα βρω link σου για τον Πακη; Ειλικρινά δεν ξέρω, και σιγά να μην ψάξω τώρα 2 θέματα ειδήσεων και 2 χρεοκοπιών. Για αυτό και απλά ρώτησα. Θα χε περισσότερη πλάκα αν καπάκια κατω απο το quote έβαζα παλιότερο post με link απο Μπαξμπανη, pressproject κτλ

ε... ΟΚ. Άμα εσας σας αρέσει, εμένα μου περισσευει....

Να δώ μονάχα ποιός θα μείνει να δικαστεί για τα μνημόνια όπως απαιτεί (και του υπεσχέθη) το πόπολο.

Σιγά μην γίνουν δίκες για τα μνημόνια που εφάρμοσαν  ψηφισμένες κυβερνήσεις.

Εδώ είναι οι δίκες..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.