Jump to content

Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

astrolabos

Recommended Posts

Δεν είναι εκεί το θέμα. Προσπαθείς να βγάλεις λίγο αισιοδοξία σε τέτοιου είδους συνεντεύξεις, δεν ξεκινάς να απαγγέλλεις ποίημα λες και είναι προεκλογική συνάντηση.

Ας υπενθυμίσει κάποιος του κυρίου Σόιμπλε και των ευρωπέων ποιοί γερμανοί χρωστάνε τον ΦΠΑ για το Ελ. Βενιζέλος... και μετά να σηκώσουνε το δαχτυλάκι τους να κάνουνε υποδείξεις στους άλλους.

Μιλάνε όλοι μιλάνε και οι νεοναζί της μίζας.

• Like 1

Δεν είναι εκεί το θέμα. Προσπαθείς να βγάλεις λίγο αισιοδοξία σε τέτοιου είδους συνεντεύξεις, δεν ξεκινάς να απαγγέλλεις ποίημα λες και είναι προεκλογική συνάντηση.

Στα μάτια μου, εκθέτει (ακόμη περισσότερο) τη γερμανία ως νταή της ευρώπης. Καλά το πάει. Στα μάτια μου.

• Like 1

κοινή συνέντευξη τύπου σόιμπλε - Βαρουφάκη.

Στο τέλος σκάει και μια ερώτηση από δημοσιογράφο της ΕΦ.ΣΥΝ. για το Χριστοφοράκο ("λέτε ότι θέλετε να βοηθήσετε, αλλά ο Χριστοφοράκος καταζητείται στην Ελλάδα, και κυκλοφορεί ελεύθερος στη Γερμανία, πως το εξηγείτε;"), και πήγε να πάθει "Πορτοσάλτε" ο γερμανός. στο τσακ το γλύτωσε. Μας έλεγε άλλα αντί άλλων, και ότι ο καθένας κοιτάει την πόρτα του, όπως λένε στο χωριό του, και τη διαφθορά την αντιμετωπίζει καθένας μόνος του, αλλά το "Χριστοφοράκος" σαν να μην το άκουσε...

Το μόνο ουσιαστικό που είπε, αν ισχύει*, ότι είχαν προτείνει να βοηθήσουν στους φοροελεγκτικούς μηχανισμούς με 500 υπαλλήλους, και οι προηγούμενες κυβερνήσεις το απέρριψαν.

*προτιμώ να πιστέψω το σαμαρά από τούτον.

• Like 2

93E56500-86C3-4F41-8674-EBB718C4A702.jpg

ειλικρινα περιμενω να ακουσω εναν απο τους 149 να πει  αυτο που εγραψε ο acct πιο πανω περι φορων και καταθεσεων  :p

προ-κρισης, αρκετοι (αν οχι ολοι) ειχανε σαν "εθνικο σπορ" να κλεβουνε την εφορια και να βαζουν τα λεφτα κατω απο το στρωμα, σιγα που θα αλλαξει αυτο τωρα. 

Για τα νούμερα δεν έχω το "δικαίωμα" να διαφωνήσω, αλλά για την καθημερινότητα που την έβλεπε να βελτιώνεται από το λονγκ άιλαντ, εχμ, ναι, μπορώ να πω ότι τα φανταζόταν αυτά. Και να πούμε ότι αυτά που λέει ότι οδήγησαν στην χρεωκοπία ("government was present in utilities, telecom, transportation, energy and banking — as owner, financier, entrepreneur, and manager") τα κάνει και η Ελβετία. Η οποία δεν έχει πρόβλημα. Άρα το πρόβλημα είναι στην εφαρμογή του μοντέλου από απατεώνες, κι όχι στο μοντέλο αυτό καθ'αυτό.

• Like 3

Σταμάτησα να διαβάζω με ειλικρινές ενδιαφέρον εδω 

Empty stores in commercial districts begin to re-open with new owners and new business concepts.

Σε αλλη χώρα πήγε.

Ο Βαρουφάκης είχε την ευκαιρία να μιλήσει στον Γερμανό φορολογούμενο και το έκανε. Ο Σόιμπλε απλα ελεγε τα δικά του, οτι του είπαν να πει ωστε να διατηρηθει η σκληρή γραμμη. Η αισιοδοξια των προηγουμενων με τα success story στις κάμερες και τα aggouria story στον πάτο του έλληνα μετά, φτάνει δεν θέλω αλλο.

• Like 2

Στο εν λόγω άρθρο, ακριβώς κάτω από τον τίτλο

Disclosure: I own GREK shares

@narta, το έκανε στις ερωτήσεις. Το εισαγωγικό του κείμενο μου φάνηκε να απευθύνεται περισσότερο στον Έλληνα ψηφοφόρο, παρά στον Γερμανό φορολογούμενο. Μπορεί απλά να χάθηκα στην μετάφραση.

Έγινε επεξεργασία από yanni
  • Like 1

Στο εν λόγω άρθρο, ακριβώς κάτω από τον τίτλο

Disclosure: I own GREK shares

@narta, το έκανε στις ερωτήσεις. Το εισαγωγικό του κείμενο μου φάνηκε να απευθύνεται περισσότερο στον Έλληνα ψηφοφόρο, παρά στον Γερμανό φορολογούμενο. Μπορεί απλά να χάθηκα στην μετάφραση.

ΜΕ τους Γερμανους να παρακολουθουν στους Γερμανους απευθυνονταν. Οτι ειχε να παει στους Ελληνες το είπε και εγινε ΥπΟικ.

Σκέψου λιγο. Αν μετα απο αυτο η Γερμανία ουσιαστικά εκβιάσει την εξοδο της Ελλάδας απο το euro, οι γερμανοι φορολογούμενοι και φυσικα ψηφίζοντές πολίτες θα ζητησουν τα ρέστα γιατι χάθηκαν εκτος απο τα δις των δανείων και οι εστω λίγοι τόκοι που θα επερνε η χώρα. Επίσης, γιατι η αδιαλλαξια της πολιτικης ηγεσίας οδήγησε στην διάλυση του ενιαιου νομίσματος κοκ

Μια χαρά το έστησε. Ηρθε και η βόμβα Χριστοφοράκος στα Γερμανικα με τον Σοιμπλε να παίζει την μαϊμου που ψάχνει την μπανανα γιατι πονάει η τρίχα του και εδεσε.

• Like 1

Να σου σχολιάσω θες άρθρο που βγήκε πριν ένα χρόνο;

Μου έκανε εντύπωση αυτό που ελεγε για το χρέος και πως υπολογίζεται. Επ' αυτού θα ήθελα τα φώτα σου.

Πω πω χίλια συγνώμη παιδιά, λάθος link έδωσα....

http://www.forbes.com/sites/panosmourdoukoutas/2015/01/22/greeces-net-debt-is-18-of-gdp-not-175-whats-germanys/

αυτό είναι το σωστό

Εν ολίγοις λέει αλλάξτε τα λογιστικά πρότυπα (με τα οποία έχω ελάχιστη σχέση) για να φανεί πιο ωραίο το χρέος σας. Πιστεύεις εσύ ότι η Ελλάδα μπήκε στο μνημόνιο επειδή είχε 180% Χρέος/ΑΕΠ ή επειδή με έλλειμα κοντά στο 8-9% και με 60 δις να λήγουνε μέσα στο 2010 δε μπορούσε να βρει κορόιδο για να δανειστεί;

Εγώ πάλι να κάνω την κακή ερώτηση που κανείς δεν κάνει; Αν τα έκτροπα γίνονται από παρακρατικούς δεξιούς, γιατί όλη αυτή η ξαφνική ηρεμία με αριστερή κυβέρνηση; Κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι ανάποδα; Οποιαδήποτε καλή απάντηση, γίνεται αυτομάτως αποδεκτή.

Παρακρατικοί, στοπ. Δεξιοί ή Αριστεροί δεν υπάρχει όταν μιλάμε για παρακρατικούς.

Τους ΠΑΡΑκρατικούς, τους έβαζε η κυβέρνηση σαν ΠΑΡΑ-κρατικούς, τώρα, απλά, δεν τους βάζει. Όπως είχα πει, οι ασφαλήτες έρχιναν την πρώτη πέτρα, τώρα, απλά δεν υπάρχει αστυνομία να τους ρίξουν την πρώτη πέτρα, και οι αναρχικοί μάλλον απλά περιμένουν να δουν τι θα γίνει αυτές τις μέρες. Αλλά και να ερχόντουσαν, συγκροτημένοι, τι θα έκαναν? Που θα ξεσπάθωναν? Δεν υπήρχε κάτι να "δουν" σαν αντίπαλο.

Όπως ηρέμησαν τα ΜΑΤ, έτσι ηρεμούν και οι ασφαλίτες.

Θες να πεις όπως τους έστειλε σπίτι η κυβέρνηση :p

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.