Jump to content

Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

astrolabos

Recommended Posts

Aν δεν απαταμαι οικτρά οι 16 εχουν δανεισει απο τον κουμπαρα τους περι τα 60 δις. Τα οποια ειναι με την πρωτη συμφωνια και τα "καλα επιτόκια" για τους δανειστές. Τα υπόλοιπα ειναι EFSF. Και αν επίσης δεν κανω λάθος, τα εσοδα απο τον δανεισμο στην Ελλάδα καθως και η "οικονομία" λογω μειωμένων yields δεν ειναι αμελητέα.

Τωρα για τον ποιος θα τον φαει στο ψητο, αν δεν κανει κανενας πισω, Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλια

Την Deutsche Bank την βαζω μεσα (ουτε τις υπόλοιπες τρισμεγιστες ευρωπαϊκες τραπεζες) γιατι με την μόχλευση που εχει δεν θα τον φαει απλα, θα τις βγει απο το στομα και θα τον ακουμπησει στον πισινο του Wolfgang

Ναι μόνο που τα επιτόκια των GLF όπως σου είπα κουρεύτηκαν με το Eurogroup 12/12 στο euribor+50bps. Και η μείωση στα επιτόκια αν δεν απατόμαι και εγώ (μπήκα σπίτι πριν απο λίγο, μπορεί να κάνω λάθος, οπότε αν δε βαριέσαι τσέκαρε το κείμενο εκείνης της συμφωνίας)  έγινε με αναδρομική ισχύ. Τα δάνεια του EFSF/ESM τι πιστεύεις ότι θα γίνουν αν αρνηθούμε να τα πληρώσουμε; Θα κάνει πιστεύεις selective default o ESM? Όχι το μάρμαρο θα το πληρώσουν οι λαοί της Ευρώπης.

Μην περιμένεις source απλά θα σου πω ότι η DB έχει 0 έκθεση σε ελληνικά χαρτιά atm.

Αποφεύγοντας να μιλήσω για την ουσία του video (είπα την αποψή μου στο δίπλα τοπικ) θα σταθώ λιγάκι στην εικόνα του βαρουφάκη. Και θα πω το πολύ απλό. Θυμάμαι να κατηγορείτε το Σαμαρά ότι το παίζει ε ντε λα μαγκε όταν μιλάει στη βουλή, με το να γέρνει τον ώμο κτλ. Και τώρα βλέπω να ζητωκραυγάζετε το βαρουφάκη μου το ρίχνει στην ψιλωειρωνεία και χαιρετάει με το χέρι στην τσέπη. Όπως πάντα το δυο μέτρα και δυο σταθμά βρίσκει καινούργια σύνορα και όρια εδώ μέσα.

Θα λέγαμε πολύ λιγότερα για το κουτσαβάκικο στυλάκι του Σαμαρά αν είχε το ίδιο υφάκι και με τους ξένους.. Αλλά εκεί, το έριχνε στην πεολειχία. Και μην ξεχάσουμε και την (μη) παράδοση του Μαξίμου.. Τόσο μάγκας ήταν που δεν τόλμησε να αντικρύσει τον Τσίπρα, να του σφίξει το χέρι και να φύγει, χωρίς τους σκληρούς δίσκους.

Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις ότι αυτό που θέλαμε και θέλουμε είναι να έχει @@ στο εξωτερικό, και να μην ειναι εριστικός και ψευτόμαγκας στο εσωτερικό?

• Like 1

Κοίτα εσύεσείς προτιμάς/προτιμάτε να μένετε στο ωωωωωω τι του είπε. Σαν σκυλί των τραπεζώνενε είμαι άνθρωπος που κυρίως με ενδιαφέρει η ουσία. Οπότε φαντάζομαι ότι θα μου επιτρέψεις να αντιμετωπίζω τη συμπεριφορά του καραφλόμαγκα με σκεπτικισμό. Και μακάρι να βγω λάθος και να σε χω μια ζωή εδώ μέσα να μου το κοπανάς. Deal?

Αποφεύγοντας να μιλήσω για την ουσία του video (είπα την αποψή μου στο δίπλα τοπικ) θα σταθώ λιγάκι στην εικόνα του βαρουφάκη. Και θα πω το πολύ απλό. Θυμάμαι να κατηγορείτε το Σαμαρά ότι το παίζει ε ντε λα μαγκε όταν μιλάει στη βουλή, με το να γέρνει τον ώμο κτλ. Και τώρα βλέπω να ζητωκραυγάζετε το βαρουφάκη μου το ρίχνει στην ψιλωειρωνεία και χαιρετάει με το χέρι στην τσέπη. Όπως πάντα το δυο μέτρα και δυο σταθμά βρίσκει καινούργια σύνορα και όρια εδώ μέσα.

να μιλήσω για εμένανενενενε. Το σαμαρά τον έκραζα γιατί στους ξένους έστηνε λοκώ (και το δικό του, αλλά κυρίως το δικό μας), κι εδώ, σε εμάς, το έπαιζε μάγκας. Τουλάχιστον ο άλλος τα είπε στα μούτρα του παπαρίδη. Εν καιρώ, αν χρειαστεί, θα τα ακούσει κι αυτός.

Υπάρχει και κόσμος που δεν είναι προσκολλημένος σε κόμματα και πρόσωπα (βλέπε καθρέφτη)

• Like 1

να μιλήσω για εμένανενενενε. Το σαμαρά τον έκραζα γιατί στους ξένους έστηνε λοκώ (και το δικό του, αλλά κυρίως το δικό μας), κι εδώ, σε εμάς, το έπαιζε μάγκας. Τουλάχιστον ο άλλος τα είπε στα μούτρα του παπαρίδη. Εν καιρώ, αν χρειαστεί, θα τα ακούσει κι αυτός.

Υπάρχει και κόσμος που δεν είναι προσκολλημένος σε κόμματα και πρόσωπα (βλέπε καθρέφτη)

Του τα πε και ξέρεις τι του έκανε ε; Πάλι καλά που δεν είχε φάει φασολάδα ο Βαρουφάκης.

Κοίτα εσύεσείς προτιμάς/προτιμάτε να μένετε στο ωωωωωω τι του είπε. Σαν σκυλί των τραπεζώνενε είμαι άνθρωπος που κυρίως με ενδιαφέρει η ουσία. Οπότε φαντάζομαι ότι θα μου επιτρέψεις να αντιμετωπίζω τη συμπεριφορά του καραφλόμαγκα με σκεπτικισμό. Και μακάρι να βγω λάθος και να σε χω μια ζωή εδώ μέσα να μου το κοπανάς. Deal?

Deal? Με εσένα ποτέ.. Έχουμε και ένα image να διατηρήσουμε. Στο δια ταυτα, ο Βαρουφάκης πήρε 102.000 σταυρούς και είπε αυτό που τουλάχιστον 2.000.000 Έλληνες σκέφτοντε. Αν σε στεναχωρεί είναι δικό σου πρόβλημα, αλλά παραμένει κάτι που πολύς κόσμος ήθελε.

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231381875

Ρε το μπαγάσα, αμα συνεχίσει έτσι (και κυρίως σε πιο ουσιαστικά θέματα) την επόμενη φορά όσο κι αν δεν τον γουστάρω, θα τον ψηφίσω κι εγώ με χίλια.

Μην φας, έχουμε γλαρόσουπα. Τα ίδια έκανε και το ΠΑΣΟΚ το 2009 νομίζω.. Πούλησαν τα μεγάλα αυτοκίνητα και πήραν τα μικρά. Η πώληση ενός τέτοιου αυτοκινήτου δυστυχώς δεν λέει τίποτα. Οπότε ναι, ας περιμένουμε τα ουσιαστικότερα.

5yGNPOE.jpg

QWRQ434.jpg

Για πες...

Ενδιαφέρον το δεύτερο διάγραμμα.

Το πρώτο όχι και τόσο. Μέσα σε ένα χρόνο έχασε ~180 δις ΑΕΠ (Από ~280). Δηλαδή περίπου 65% μείωση σε ένα μόνο έτος. Παράλληλα χρειάστηκε πέντε έτη για να έρθει σχεδόν στα ίσα.

Ενδιαφέρον θα είχαν τα διαγράμματα με τα έτη 2010-2015 αλλά προσωπικά βαριέμαι να τα ψάξω.

Του τα πε και ξέρεις τι του έκανε ε; Πάλι καλά που δεν είχε φάει φασολάδα ο Βαρουφάκης.

τουλάχιστον δεν του τα έγλειψε όπως έκαναν 5 χρόνια οι προηγούμενοι.

Έγινε επεξεργασία από deninho
  • Like 1

Τα δάνεια του EFSF/ESM τι πιστεύεις ότι θα γίνουν αν αρνηθούμε να τα πληρώσουμε; Θα κάνει πιστεύεις selective default o ESM? Όχι το μάρμαρο θα το πληρώσουν οι λαοί της Ευρώπης.

Μην περιμένεις source απλά θα σου πω ότι η DB έχει 0 έκθεση σε ελληνικά χαρτιά atm.

Οχι απλα θα επαναχρηματοδοτησει με τυπωμα. Γιατι αν κανει default τον ηπιε απο γυρω γυρω ειδικα απο Ιταλία.

Ειλικρινα πιστευεις οτι η Ελλάδα βρισκεται αντικειμενικα σε ΠΟΛΥ διαφορετικη θεση μεσοπρόθεσμα απο οτι η Ισπανια, Πορτογαλια και Ιταλια; Θα αφησουν την Ελλάδα εκτος χρηματοδότησης και θα διακινδυνευσουν αλλες 3 χωρες με σχεδον  4τρις €  χρεος;

Και 4% Tier 1 με 1.2τρις € σε παραγωγα και αλλες επενδυσεις @ June 2014

Έγινε επεξεργασία από narta

ναι ρε γμτ. πήγα κι έβγαλα λεφτά από το ατμ σήμερα και μου έβγαλε 5χίλιαρα... 30 χιλιάρικα για ένα ζευγάρι παπούτσια...

βέβαια ότι έχουν βγει και οι ευρωπαίοι και έχουν πει ότι δε μπορούν να σε βγάλουν από το ευρώ ούτε που το πήρατε χαμπάρι όλοι εσείς, ε; πολίτικαλ μπάιας μάι ασς...

Και με όλη την υστερία σήμερα, καταλαβαίνουμε τι εννοούσαν τόσα χρόνια όταν έλεγαν "διαφωνήσαμε με την τρόικα"...

• Like 2

βέβαια ότι έχουν βγει και οι ευρωπαίοι και έχουν πει ότι δε μπορούν να σε βγάλουν από το ευρώ ούτε που το πήρατε χαμπάρι όλοι εσείς, ε; πολίτικαλ μπάιας μάι ασς...

Αυτό το είπαν το 2010 όπου άρχισαν τα μνημόνια?

Για δώσε την είδηση.

Δεν είναι 2κκ αυτοί που θέλουν να τα χώσουν οι δικοί μας στους τροικανούς και σία. Είναι το σχεδόν το 100% του πληθυσμού.

Δυστυχώς όμως σπάνια έχουμε δει πολιτική να ασκείται ΟΝ CAMERA. Πολιτική σημαίνει υπογραφές.

Προφανώς και ναι. Η πεποίθηση μου είναι ότι η Ελλάδα θα γίνει δεύτερη Κύπρος σε πολύ πιο δυσάρεστη version

Απλα εχουμε διαφορετικη οπτικη γωνια. Αν το κανουν θα ειναι το ιδιο λαθος με αυτο που εκανε o Paulson με την Lehman. Για λιγα δις $ την αφησε να καταρρευσει και μετα ετρεχε να σωσει την AIG και ολες τις αλλες τραπεζες 

Τεσπα θα δειξει.

Για εμενα προσωπικα εχει αξια οτι η Ελλάδα ξεστόμισε το πρωτο ΟΧΙ απο το 1940.

• Like 4

Προφανώς και ναι. Η ελπίδα μου είναι ότι η Ελλάδα θα γίνει δεύτερη Κύπρος σε πολύ πιο δυσάρεστη version

Είχες κάτι λαθάκια το έφτιαξα...

Έγινε επεξεργασία από ΓιαγκΤ
  • Like 1

Είχες κάτι λαθάκια το έφτιαξα...

Μην κρίνεις εξ ιδίων αγαπητέ μου. Κάποιοι αντικειμενικοί εδώ μέσα μουσκεύονταν στον καβάλο όταν έσκαγε κακή είδηση για την Ελλάδα όταν ήταν στα πράγματα η ΝΔ και τους έκραζα. Ακριβώς επειδή δε μπορούσα να διανοηθώ ότι μπορεί κάποιος να φτάσει σε τέτοια ηθική κατάντια. Οπότε για να μην ακούσεις κάτι που θα με κάνει Mute και αυτό το ΣΚ σου επιστρέφω την εξυπνάδα σου. 

• Like 1

Για εμενα προσωπικα εχει αξια οτι η Ελλάδα ξεστόμισε το πρωτο ΟΧΙ απο το 1940.

Nαι ε;

Εγώ θυμάμαι τον "εθνάρχη" τον Πασοκτσή να λέει ΟΧΙ στα Σκόπια και με εμπάργκο μάλιστα...

Θυμάμαι κάτι ΟΧΙ με συλλαλητήρια για τον ίδιο λόγο από τον άλλο τον εθνάρχη μας.

Και μετά, και μετά; Είδαμε αποτέλεσμα; Ή μήπως  οι "εθνάρχες" είχαν δικά τους @@ και έλεγαν ότι έλεγαν στας τηλεοράσεις?

edit: Προστέθηκε ένας εθνάρχης ακόμα και μπήκε πλυθηντικός.

Έγινε επεξεργασία από Snips

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.