Jump to content

Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0

astrolabos

Recommended Posts

Δε χρειάζονται άστρα, καταφέρνει μόνος του να γελοιοποίειται.

Κι ας μη μιλήσουμε για την "συνέντευξη" στην νεριτ, που ήταν διάγγελμα κατά του Σύριζα. Μέχρι κι η ΕΣΗΕΑ τους έκραξε.

Ε άμα το λέει η ΕΣΗΕΑ.....

Ίσως το ATM αισθάνεται ότι θα βγει κυβέρνηση ο Σύριζα. Και όπου κι αν πας θα το αισθανθείς και εσύ.

sam1.jpg

7 στους 10 πάντως λένε πως δεν θα κάνει τίποτα διαφορετικό ο Συρίζα. Πάντως λογικό νούμερο αφού 7/10 είναι αυτοί που δεν ψηφίζουν Σύριζα :p

ντάξει, χώνουμε στον συριζα για την επιλογή προσώπων (μα, το Σαρρή ρε Μυραλή?), αλλά πάμε να δούμε και τη νουδούλα με τη Μίκα την Ιατρίδη:

B6G0fTnCQAA2g-P.jpg

Προθέρμανση να κάνει μόνο, μη μείνει από τις κωλοτούμπες.

• Like 4

ντάξει, χώνουμε στον συριζα για την επιλογή προσώπων (μα, το Σαρρή ρε Μυραλή?),

Δεν έχω ιδέα από ποδόσφαιρο, δεν ξέρω το ποιόν του.

Νομίζω πως τα λέει πολύ καλά το παρακάτω άρθρο..

http://www.washingtonpost.com/blogs/wonkblog/wp/2014/12/29/the-odds-of-greece-leaving-the-euro-have-never-been-higher/?hpid=z5

Αν και έχω πολλές επιφυλάξεις στο πως μπορούν πρακτικά να μας διώξουν από το ευρώ, έχω ένα ερώτημα, ποιος έβαλε την Γερμανία νταβατζή μας, και γιατί το δεχόμαστε?

Αν και έχω πολλές επιφυλάξεις στο πως μπορούν πρακτικά να μας διώξουν από το ευρώ, έχω ένα ερώτημα, ποιος έβαλε την Γερμανία νταβατζή μας, και γιατί το δεχόμαστε?

Όπως έλεγε και χθες, η Σία η Κοσσιώνη (ΜΓΔ):

:p

όχι μόνο δικό μάς.. όλης της Ευρώπης. Όσο για το γιατί το δεχόμαστε.. η απάντηση είναι μάλλον όχι για πολύ. Αυτό λέει το άρθρο.. προβλέπεται μαζί με μας μετά Ιταλία, Ισπανία, Ποροτογαλία να σηκώσουν μπαϊράκι :D

ΝΥΤ: Τρόικα -Σαμαράς έφεραν τη «Μεγάλη Ύφεση»

Οι NYT συγκρίνουν τις επιπτώσεις της πολιτικής των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ – ΝΔ με τα πρώτα πέντε χρόνια της Μεγάλης Ύφεσης που σάρωσε τις ΗΠΑ τη δεκαετία του ’30.

Παραθέτοντας στοιχεία για την πτώση του ελληνικού ΑΕΠ, σε σχέση με αυτή που σημειώθηκε στις ΗΠΑ μετά το κραχ του 1929, οι συντάκτες του άρθρου υποστηρίζουν ότι σε καμία άλλη χώρα του κόσμου δεν παρατηρήθηκαν συνθήκες που να παραπέμπουν στη Μεγάλη Ύφεση.

Με παλαιότερα γραφήματα μάλιστα οι ΝΥΤ αποδεικνύουν ότι όλοι οι βασικοί δείκτες της ελληνικής οικονομίας (κατανάλωση, επενδύσεις, εξαγωγές, αύξηση της ανεργίας) ακολουθούν την ίδια ακριβώς πορεία που αποτύπωναν οι αμερικανικοί δείκτες πριν από το ξέσπασμα του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου.

Μοναδική εξαίρεση  αποτελεί ο δείκτης των δημοσίων δαπανών, οι οποίες αυξάνονταν στις ΗΠΑ σε μια προσπάθεια εξόδου από την κρίση, ενώ μειώνονταν στην Ελλάδα ωθώντας την οικονομία βαθύτερα στην ύφεση.

After Five Years

nyt.jpg

• Like 2

Ο τίτλος να φανταστώ του infowar έτσι; Διότι διαβάζοντας το άρθρο δεν τον είδα κάπου. Τον έβαλες και με μεγάλη γραμματοσειρά μην τυχόν και δεν τον δούμε.

Έγινε επεξεργασία από LL_NEO

Ο τίτλος να φανταστώ του infowar έτσι; Διότι διαβάζοντας το άρθρο δεν τον είδα κάπου. Τον έβαλες και με μεγάλη γραμματοσειρά μην τυχόν και δεν τον δούμε.

Όταν σου γράφει «After Five Years» εσύ καταλαβαίνεις ότι εξαιρεί την περίοδο Σαμαρά!

Δε βαριέσαι, άμα αισθάνεσαι έτσι καλά.... υγεία πάνω από όλα.

Όταν σου γράφει «After Five Years» εσύ καταλαβαίνεις ότι εξαιρεί την περίοδο Σαμαρά!

Δε βαριέσαι, άμα αισθάνεσαι έτσι καλά.... υγεία πάνω από όλα.

Καταρχάς δε γουστάρω γενικώς να μου σερβίρουν ρεζουμε. Μάτια έχω, κρίση έχω μπορω και να διαβάζω. Τώρα αν γενικώς το site απευθύνεται σε άτομα που δεν έχουν τέτοιες δυνατότητες πάσο.

Και όσο τώρα για το ζουμί. Ξέρεις γιατί οι NYT δεν έβαλαν τον τίτλο που θα ήθελες να βάλουν; Διότι πολύ απλά αυτοί καταλαβαίνουν ότι υπάρχει μια μικρή διαφορά στο ποιος προκάλεσε την κρίση και ποιος κλήθηκε να τη διαχειριστεί. Αλλά που να μπλέκουμε με αυτά τώρα ε;

• Like 1

κλήθηκε να τη διαχειριστεί

Ε όχι και «κλήθηκε να τη διαχειριστεί».  Κατουρημένες ποδιές φίλησε για να τον κάνει η SIEMENS πρωθυπουργό και αφού έγινε, εκτελούσε απλά τις εντολές τους, με τον χειρότερο τρόπο.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ- ΣΑΜΑΡΑΣ – ΚΟΚΚΑΛΗΣ - SIEMENS

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις φορές, αυτό το κάθαρμα ο κομπλεξικός, ο γιος του πλούσιου μπαμπά και του ακόμα πιο πλούσιου πεθερού, ενός ανεύθυνου αλητάμπουρα που ταλαιπωρεί την Ελλάδα και την παράταξη με την άχρηστη προδοτική παρουσία του, πάνω από 30 χρόνια, το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να προδίδει την Ελλάδα.

Θυμηθείτε:
Το 1989, όταν ο εφιάλτης Μητσοτάκης προκειμένου να στείλει τον Αντρέα Παπανδρέου στο ειδικό δικαστήριο συμμάχησε με τον Φλωράκη, ο Σαμαράς ανεπάγγελτος, αναιδής νέος τότε, με μόνη «περγαμηνή» την συγκατοίκηση του με τον Τζέφρυ Α. Παπανδρέου, καταλαμβάνει τη θέση του Υπουργού Οικονομικών.

Η εντολή του εφιάλτη, ήταν σαφής: μαζί με τον Κουβέλη , βουλευτή του ΚΚΕ, τότε Υπουργό Δικαιοσύνης,
με πρόσχημα την άρση των συνεπειών του συμμοριτοπόλεμου, ρίχνουν χωρίς ντροπή, χωρίς εθνική μνήμη, σαν γνήσιοι προδότες, γεννήματα ενός εφιάλτη και ενός σφαγέα, χιλιάδες δήθεν «αγωνιστές» ακόμα και αγέννητους (!) στα ασφαλιστικά Ταμεία (ΝΑΤ, ΙΚΑ, ΟΓΑ, κλπ.) και έτσι αρχίζει η αιμορραγία που συνέβαλε σε σημαντικότατο βαθμό, στην σημερινή κατάρρευση.

Τρία χρόνια μετά, ο προδότης, δαγκώνει το χέρι του εφιάλτη που τον εξέθρεψε και μαζεύει τα «φιλαράκια» του, μεταξύ των οποίων και ο Συμπιλίδης και με πρόσχημα –δήθεν- το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, ο προδότης προχωρά στην τρίτη κατά σειρά, προδοσία σε βάρος της πατρίδας, με τη διαφορά ότι προδίδει και την παράταξη που τον δέχθηκε, σαν γνήσιο κάθαρμα που ήταν και παραμένει.

Ανατρέπει την κυβέρνηση Μητσοτάκη για τα συμφέροντα του Κόκκαλη και της ΣΗΜΕΝΣ του Καραβέλα και του Γεωργίου τότε και μετέπειτα του Χριστοφοράκου και επαναφέρει το πτώμα (πολιτικό και φυσικό) Ανδρέα Παπανδρέου στην εξουσία.

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΚΒΙΑΖΑΝ. ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ Ή ΣΑΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ...
kokkalis-georgiou-dobek.jpg
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΕΣ ΕΣ. ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΕ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΛΩΤΕΣ

Η "αποστασία" Σαμαρά και η πτώση της ΝΔ είναι από τις πιο σκοτεινές περιόδους του μεταπολεμικού κοινοβουλευτικού βίου. Με την δημοσιογραφική έρευνα που κάνουμε προσπαθούμε(απλά και κατανοητά για το ευρύ κοινό)να φωτίσουμε άδηλες πτυχές γεγονότων που αποσιωπήθηκαν ενώ κάποιοι τα γνώριζαν και είναι σίγουρο ότι πήραν λεφτά για να τα θάψουν. Κι αυτό γιατί ο τότε πρωταγωνιστής Αντώνης Σαμαράς σήμερα διεκδικεί τη πρωθυπουργία μιας ταλαιπωρημένης και εξευτελισμένης χώρας. Πρέπει λοιπον ο λαός να ξέρει ποιον θα ψηφίσει.

• Like 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.