Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

Εννοείται πως πρέπει να πάει ο εμπειρογνώμονας να συννενοηθεί. Εσύ δεν έχεις καμία δουλειά να κάνεις συννενοήσεις. Μόνο παρατηρείς και όπου δεν συμφωνείς, επεμβαίνεις.

(edited)

Αλλά και να επέμβεις, θα πάρεις τα @@ σου, αν θες να πάρεις το μηχανάκι πίσω φέτος.

Έγινε επεξεργασία από PetrosD

σε τρακάρισμα στο 12 ημερών yaris μου (καινούργια πόρτα) συνεννοήθηκε η αντιπροσωπία με τον ασφαλιστή, ο οποίος μου έδωσε επιταγή, την οποία πήγα στην αντιπροσωπία.

• Like 1

ρε μαγκες 

οταν το συνεργειο σου κανει επισκευη μετα απο ατυχημα -στο οποιο θα πληρωσει η ασφαλιστικη- 

τα λεφτα τα πληρωνω πρωτα εγω και μετα τα περνω πισω απο την ασφαλιστικη ? υπαρχει περιπτωση να μην πληρωσω και να τα παρει ο μηχανικος κατευθειαν ?

εγώ πάντως πήγα το αμάξι στον μηχανικό με ένα χαρτί της ασφαλιστικής που λέει τι πρέπει να φτιάξει και δεν έδωσα τίποτα

Εννοείται πως πρέπει να πάει ο εμπειρογνώμονας να συννενοηθεί. Εσύ δεν έχεις καμία δουλειά να κάνεις συννενοήσεις. Μόνο παρατηρείς και όπου δεν συμφωνείς, επεμβαίνεις.

ο εμπειρογνωμονας πηγε την παρασκευη 

"κανονισαν" τι θελει επισκευη κτλ κτλ κτλ 

και σημερα με πηρε τηλ λεγοντας μου την τιμη 

εκτος απο εσας , και γνωστους μου που ρωτησα μου ειπαν το ιδιο , πως μπορει ο μηχανικος να πληρωθει κατευθιαν χωρις να ασχοληθω εγω καν 

αυριο πουρνο πουρνο θα παω απο τον ασφαλιστη ....

ο εμπειρογνωμονας πηγε την παρασκευη 

"κανονισαν" τι θελει επισκευη κτλ κτλ κτλ 

και σημερα με πηρε τηλ λεγοντας μου την τιμη 

εκτος απο εσας , και γνωστους μου που ρωτησα μου ειπαν το ιδιο , πως μπορει ο μηχανικος να πληρωθει κατευθιαν χωρις να ασχοληθω εγω καν 

αυριο πουρνο πουρνο θα παω απο τον ασφαλιστη ....

Εάν δεν έχει συνεργασία ο μηχανικός με την ασφαλιστική, του κάνεις απλά μια εξουσιοδότηση, εφόσον συμφωνεί. Λέω εφόσον συμφωνεί, γιατί από εσένα τα παίρνει αμέσως, ενώ από την ασφαλιστική κάνει κάνα μήνα...

First world problems:

Έβαλα πολύ λεμόνι στο τσάι μου και τώρα είναι λίγο ξινό.

Στο τσάι έπεσε πολύ λεμόνι ... (δικό σας)
  • Like 1

6 μποφόρ με ριπές ανέμου 70 km/h λέει για σήμερα η πρόγνωση.... Ανέβηκαν τέντες, τακτοποιήθηκαν τα πράγματα στα μπαλκόνια και περιμένουμε...

Μην το πάρετε σαν πολιτικό σχόλιο. Είναι θέμα ας πούμε γούστου προς το γυναικείο φύλο. Διάβασα πως η Μαρία Σαράφογλου δε θα είναι στο δελτίο ειδήσεων του Mega και επιστρέφει η Τρέμη. Σαράφογλου μόνον το Σαββατοκύριακο  :angry: Μου άρεσε το μουτράκι της. Εκτός αυτού και στην ΝΕΤ που την παρακολουθούσα όποτε μπορούσα, ντυνόταν ωραία, ας πούμε σεμνά και σε κέρδιζε η κοπέλα με αυτό που έλεγε και όχι με τα μπούτια της. Τώρα πίκρα. Ξαναζεσταμένο φαγητό με 20 λίφτινγκ. Άτιμη κοινωνία.....

+1 για την σα-ραουρ-φογλου 

παρολο που τις προτιμω  1.65 maximum  και 55kg minimum.  θα συμφωνησω με εναν τυπα στο yt που ειχε δηλωσει " και το τελος του κοσμου να ανακοινωσει, θα καθομαι να την κοιταω σαν μαγεμενος .... " 

• Like 2

Πάντως όποια πηγαίνει στο Mega το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να της αλλάξουν το μαλλί. Ή τέρμα ξανθό ή έστω ποιο ανοιχτόχρωμο. Στην ΝΕΤ ήταν καλύτερη.

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.