Jump to content

Recommended Posts

Τι βαριά !
Είχα κατεβάσει το γκρά, και ετοιμαζόμουν για πολεμική σύρραξη ! ! ! :hehe: 

• Like 2
  • Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

(edited)
πριν 5 ώρες, το μέλος astrolabos έγραψε:

Χρόνια πολλά στο ΣΥΡΙΖΑ :hehe: 

hhn.gif

Έγινε επεξεργασία από virus777
  • Like 2

Καλά τα κατάφερα. Με πήρε ο ύπνος στις 8 και ξύπνησα τώρα. Άντε να δω πότε θα κοιμηθώ για βράδυ.

Τι γίνεται γμτ! Ο πιτσιρίκος μου πάλι άρρωστος είναι. Και τον προηγούμενο μήνα επίσης... Αντε καλημέρες!

Λογικό αν βρίσκεται σε χώρους που υπάρχουν και άλλα (πολλά) παιδιά. Περαστικά του να είναι!

Όχι ρε συ δε πήγαμε πουθενά με πολλά παιδάκια και σε κάτι φίλους που είχαμε πάει τη προηγούμενη βδομάδα ο γιος τους μια χαρά ήταν. Ευχαριστώ για τα περαστικά!

πριν 7 λεπτά, το μέλος hypnz έγραψε:

Όχι ρε συ δε πήγαμε πουθενά με πολλά παιδάκια και σε κάτι φίλους που είχαμε πάει τη προηγούμενη βδομάδα ο γιος τους μια χαρά ήταν. Ευχαριστώ για τα περαστικά!

Απλά το ανέφερα γιατί παιδικοί, σχολεία είναι γεμάτα από ιώσεις. Τα ξέρω από ξαδερφάκι και ξαδέρφη δασκάλα σε παιδικό.

πριν 1 ώρα, το μέλος hypnz έγραψε:

18 μηνών είναι το πιτσιρίκι μου ρε συ!

Α, έχετε δρόμο ακόμα :p

Καλότυχο γερό και δυνατό να είναι!

• Like 2
Α, έχετε δρόμο ακόμα [emoji14]
Καλότυχο γερό και δυνατό να είναι!

Ενας νεος λαμπιτης ερχεται.. "σνιφ" φιλε περαστικα

Ευχαριστώ ρε μαγκες!!
7 hours ago, astrolabos said:

17758599_1879661122251819_64609362758345

Αυτή πάνω δεξιά, ποια είναι; Μου φαίνεται οικεία, αλλά δε μπορώ να θυμηθώ ποια είναι.

πριν 1 ώρα, το μέλος PetrosD έγραψε:

Αυτή πάνω δεξιά, ποια είναι; Μου φαίνεται οικεία, αλλά δε μπορώ να θυμηθώ ποια είναι.

Αυτή , 1-0 :p 

Καλημέραα

• Like 4

Αυτές τις μέρες μου έχει βγει η πίστη ανάποδα σε δουλειές και ταυτόχρονα έχω πολλά reviews στην ουρά.

Το καλύτερο όμως είναι ότι αυτή τη στιγμή κάνω από τα πιο απολαυστικά και ξεκούραστα reviews ever.

Σας αφήνω με την απορία για το προϊόν φυσικά :hehe: 

Απλά ήθελα να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σας :p 

• Like 8
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.