Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

παίζει και να ισχύει....κέρδισα και γω τον 1ο διαγωνισμό του Λάμπη για το 2015 και από όσο βλέπω με το γκιαρμπεστ που μπλέξαμε το σμαρτόφωνο θα το παραλάβω το 2016.  :angry:

παίζει και να ισχύει....κέρδισα και γω τον 1ο διαγωνισμό του Λάμπη για το 2015 και από όσο βλέπω με το γκιαρμπεστ που μπλέξαμε το σμαρτόφωνο θα το παραλάβω το 2016.  :angry:

Ε καλά κι εσύ μην είσαι άδικος. Σου έκαναν την χάρη να διαλέξεις κάτι άλλο και να συμψηφίσουν τα vouchers ώστε να πάρεις κάτι που δεν ειχε φτάσει καν σε  εξαιρετικά καλή τιμή ;)

Ε καλά κι εσύ μην είσαι άδικος. Σου έκαναν την χάρη να διαλέξεις κάτι άλλο και να συμψηφίσουν τα vouchers ώστε να πάρεις κάτι που δεν ειχε φτάσει καν σε  εξαιρετικά καλή τιμή ;)

Κοίτα....αν και υπήρξε γκρίνια από έγχρωμους για το ποστάρισμα γκρίνιας στο ΠοΘ και τη συγκεκριμένη υπόθεση, μου δίνεις πάσα να σου πω οτι μπορεί αν δεις ξέχωρα την πρότασή σου να έχεις δίκιο.

Εγώ όμως ήμουν εν μέσω εορτών με -100ευρώ χωρίς τη θέλησή μου, και ακόμα και σήμερα ο αγαπητός μας γκιαρμπεστ αποφεύγει να αναγνωρίσει δημόσια το λάθος. Και σαν να μην έφταναν αυτά ενώ το τηλέφωνο έπρεπε να έχει φύγει δεματάκι από προχθές στις 5 εργάσιμες, τώρα που στέλνει μήνυμα για άγνωστη ημερομηνία γιατί δεν έχουν διαθεσιμότητα.

Είναι και γιορτές αυτή την περίοδο και όσο να 'ναι οι καθυστερήσεις μπορεί να είναι και στο πρόγραμμα. Από την άλλη κανένα κατάστημα δεν θα γράψει δημοσίως για τυχόν δυσλειτουργίες του συστήματός τους. Το tracking για παράδειγμα δεν λειτουργεί στο site του GearBest και αν δεν παρακολουθούσα την διαδρομή του τηλεφώνου που κέρδισα μέσω του site του postNL θα αναρωτιόμουν τι στο καλό συμβαίνει. Στο μεταξύ το αντίστοιχο site των ΕΛΤΑ μία δουλεύει μία δεν δουλεύει. Όλο reboot στον server κάνουν?

• Like 1

Ποιος κάνει reboot τον server;

Άμα ήξερα θα του έλεγα να σταματήσει να παίζει με τον server.

Πάντως με βάση το postnl σήμερα πήγε σε κατάσταση "The item has been processed in the country of destination". Το site των ΕΛΤΑ, που τώρα δουλεύει, έχει μείνει ακόμα με τελευταία ενημέρωση στις 28 Δεκεμβρίου.

Έγινε επεξεργασία από yanni

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.