Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

(edited)

Καλή χρονιά σε όλους και όλες.Με ΥΓΕΙΑ,χαρά και ότι άλλο επιθυμεί ο καθένας,για εσάς και τις οικογενειές σας.

Και το πιο βασικό.Εύχομαι μια χρονιά με λιγότερα προβλήματα για τα PC μας και περισσότερες αναβαθμίσεις!

Καλημέρα.

Έγινε επεξεργασία από thefou
  • Like 7

Καλημέρα (όχι, δεν κάνω σπάσιμο στον Αστρολάβο!).

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά με υγεία και χαρά!

Χρόνια πολλά και στους εορτάζοντες! (Φαντάζομαι είναι πολλοί).

• Like 6

Καλημέρα και Καλή Χρονιά σε όλους!!

Εύχομαι το 2017 να είναι γεμάτο υγεία, χαρά, να είναι παραγωγικό και να εκπληρώσετε όλες τις επιθυμίες σας!

• Like 7

Χρόνια πολλά και καλά σε όλους  και κάτι παραπάνω στους Βασίληδες , Βασιλείες και όλα τα σχετικά χαϊδευτικά ! :D

Δεν ξέρω τι λέει η πρωτη μέρα της χρονιάς γιας σας, αλλά για μένα ξεκίνησε με πεθαμένη μπαταρία, εγώ γύρναγα το κλειδί και η μίζα το έπαιζε "Γερμανός" !

Μετά από σπρώξιμο μπρος -πισω (έπρεπε και να ξεπαρκάρω για να βρώ το κατήφορο :( ) τελικά παλεύοντας μόνος (με τη βοήθεια ενός τάκου)  το γύρισα και αμα πήρε το κατήφορο το έβαλα μπροστά και πήγα στη δουλειά !

Απολογισμός δυο γόνατα να πονάνε και μια μέση να είναι μόνο για ξάπλα ! :wall:

Τι να προοιωνιζουν όλα αυτά για τη χρονιά που μπήκε  ?  οεο !!!  :p

Έχει να πέσει σμπρώξιμο για να "κυλήσουν"  τα πράματα που θα πάει "γόνατο" , η δική μου ερμηνεία! 
Αλλά το ηθικό δίδαγμα στο τέλος είναι ότι θα τα καταφέρουμε, θα πάρει μπροστά το "πράμα" ! :D

A !!!

Κόντεψα να το ξεχάσω ! ! !

(δε θέλω να ακούσω περί μετά τις 12 τώρα και λοιπά φορμαλιστικά  ! :p )

Καλημέρα σας ! :D

• Like 7

Πραγματικα πολυλ τυχερη!

Εγω δεν εχω γιαγια απο τα 14 μου :(

και παντα μου λειπουν και οι δυο!

• Like 1

Χρόνια πολλά καλή χρονιά σε όλους!! Φέτος έπεσε σε μένα το φλουρί... Για να δούμε.

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like 7
πριν 2 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε:

Ποζαρουμε με τη γιαγια εμεις και ευχομαστε μονο καλα σε ολους :)

Νιωθω πολύ τυχερή που εχω γιαγια παιδες  :wub: μιας και παπου δε γνωρισα ουσιαστικα. Οσοι εχετε να τις προσεχετε.

Αγάπη να τη χαίρεσαι τη γιαγιά !
Μια χαρά κρατιέται και να πω και κάτι . . .  μετά από πολλά πολλά χρόνια,   ωραία γιαγιά θα γίνεις ! :)
Μοιάζετε πολύ στα χαρακτηριστικά και ιδιαιτέρως στην έκφραση !

Όσο για τη προσοχή, αυτό ξαναπές το, όλοι γιαγιάδες και παππούδες, είμαστε εξαιρετικά άτομα ! ! !  :hehe:

• Like 1
(edited)

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και καλοτυχία.

Έγινε επεξεργασία από winters
  • Like 8

Καλη χρονια σε ολους! Υγεια και χαρα.

@karmen1983 Τα σπαει η φωτο. Αν ειχαμε διαγωνισμο θα βγαινε πρωτη..

με συγκινησες μου λειπουν οι γιαγιαδες μου να στε καλα και να τη χαιρεστε

• Like 7

Καλη χρονια! Το 17 να μας αφησει υγιεις, σοφοτερους και ευτυχεστερους. Να χαιρεστε αυτους που αγαπατε και σας αγαπουν.

• Like 7
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.