Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

πριν 16 λεπτά, το μέλος wrong method έγραψε:

όταν νιώθω "πιασμένος",καλώ αμέσως μια θειά και με ξεματιάζει τηλεφωνικώς  :p

https://komianos.wordpress.com/2011/12/03/ματιασμα-και-βασκανια-ματοχανδρεσ-χα/

«Τρεις που σε θερμήσανε, 
τρεις που θα σε γιάνουνε, 
τρεις η Αγία τριάδα, 
ότι κακό να περάσει στα βάγια, 
Ιησούς Χρηστός νικάει 
και όλα τα κακά σκορπάει»

Το λέμε 3 φορές, από μέσα μας να μην μας ακούν οι άλλοι γύρω μας και σταυρόνοντας συνεχώς το ζώο. Επίσης αν υπάρχει αγιασμός, ραντίζουμε το ζώο.

• Like 2

Δε πιάνει έτσιιιιιιιιιιιιι -_-

Αν είσαι άντρας πρέπει να "κλέψεις" τη γητειά  από γυναίκα.

Αν είσαι γυναίκα πρέπει να τη κλέψεις από άντρα.

Αν είσαι τραβεστί δε ξέρω τι ισχύει θα ρωτήσω τη γιαγιά μου :hehe: 

Πάντως σίγουρα δε πιάνει αμα τη μάθεις μέσω internet :p 

• Like 1

Συμφωνα με ένα εγχειρίδιο του καλού χριστιανού που μοίρασε η μητρόπολή μας πριν μερικά χρόνια (και το οποίο φυσικά μελέτησα ώστε να μπορώ να τη λέω σε κόσμο) τα ματιάσματα και τα ξεματιάσματα είναι του σατανά. Ιδιαιτέρως αυτό ισχύει για και για τις ξεματιάστρες.

• Like 3

Το αστείο είναι ότι διαβάζω βιβλία :p σοβαρά :) Πιστεύω με 150 ευρώ ξεχρεώνω τα 65 ευρώ ( το 2μηνο ήρθε τόσο ) που ζητάνε στο τελευταίο λογαριασμό και φτάνουν για να κάνω συμβόλαιο σε νέα εταιρεία έτσι; 

... Περιμένω τηλέφωνο τους, να αναφέρω ότι θα επικοινωνήσω με το ΕΕΤΤ μήπως και "τρομάξουν" ή μπα;

Γράφω ήδη το πρόβλημα μου στην ειδική φόρματ στο EETT αλλά δεν έχω στείλει ακόμα κάτι.

Έγινε επεξεργασία από SpirosKGR

Δε φέρνεις ένα παπά να κάνει κανένα αγιασμό για αρχή και να αφήσεις την ΕΕΤΤ; :hehe:

πριν 4 ώρες, το μέλος karmen1983 έγραψε:

πρέπει δίπλα στο like να προσθέσουμε και άλλα κουμπιά όπως στο fb :hehe:

Ακούς Κώστα;;;; @DJD

Γενικά είναι εύκολο κάτι τέτοιο, αλλά δε ξέρω πως τα έχουν υλοποιήσει στην IPB, οπότε ίσως και να μην είναι :p

πριν 14 λεπτά, το μέλος UltraB έγραψε:

Δε φέρνεις ένα παπά να κάνει κανένα αγιασμό για αρχή και να αφήσεις την ΕΕΤΤ; :hehe:

Γενικά είναι εύκολο κάτι τέτοιο, αλλά δε ξέρω πως τα έχουν υλοποιήσει στην IPB, οπότε ίσως και να μην είναι :p

ΕΕΤΤ θα δω μετά και για ΙΝΚΑ. Τι παπά ρε. Να χαμε να λέγαμε και να χαμε να πούμε είναι οι κύριοι εκεί στη Forthnet. 

πριν 25 λεπτά, το μέλος UltraB έγραψε:
πριν 9 λεπτά, το μέλος UltraB έγραψε:

Μα τι αίσθηση του χιούμορ... :p

Τέλειωνε, το Overwatch περιμένει! :D

Ρε συ σου λέω με 2mbps Δε φορτώνει τίποτα. Ακόμα περιμένω τηλέφωνο τους. Παίρνω στυλ Φουσέκη εξάλλου Δευτέρα πάω σε άλλο παροχο. Ντάξει δε θα τους βρίσω απλά δε θα πληρωθεί ο λογαριασμός αν δε φτιαχτεί το πρόβλημα. Τόσα χρόνια πληρώνουμε τόσους λογαριασμούς στην εταιρεία και υποτίθεται τα χρήματα αυτά πάνε και στην ανάπτυξη και βελτίωση της ποιότητας παροχής υπηρεσιών. Τόσα χρόνια μόνο "εμπρός -  πίσω " πάμε.

πριν 36 λεπτά, το μέλος SpirosKGR έγραψε:

ΕΕΤΤ θα δω μετά και για ΙΝΚΑ. Τι παπά ρε. Να χαμε να λέγαμε και να χαμε να πούμε είναι οι κύριοι εκεί στη Forthnet. 

πριν 32 λεπτά, το μέλος SpirosKGR έγραψε:

Ρε συ σου λέω με 2mbps Δε φορτώνει τίποτα. Ακόμα περιμένω τηλέφωνο τους. Παίρνω στυλ Φουσέκη εξάλλου Δευτέρα πάω σε άλλο παροχο. Ντάξει δε θα τους βρίσω απλά δε θα πληρωθεί ο λογαριασμός αν δε φτιαχτεί το πρόβλημα. Τόσα χρόνια πληρώνουμε τόσους λογαριασμούς στην εταιρεία και υποτίθεται τα χρήματα αυτά πάνε και στην ανάπτυξη και βελτίωση της ποιότητας παροχής υπηρεσιών. Τόσα χρόνια μόνο "εμπρός -  πίσω " πάμε.

Forthnet... Φακ Φορθνετ 

Spoiler

Just now

Untitled.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.