Jump to content

Recommended Posts

πριν 2 λεπτά, το μέλος deninho έγραψε:

Χθες, αγκινάρες με αρακά :hang:, με "αντάλλαγμα" μπέργκερ σήμερα. Σήμερα "τελικά θα φάμε τραχανά (:excl::excl::excl:), γιατί ξέχασα να κατεβάσω τον κιμά από την κατάψυξη". Πείτε μου, θα φταίω να πάω να πάρω σουβλάκια και να την αφήσω να φάει τραχανά;

download τον κιμά; :p 

• Like 2
  • Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

πριν 3 λεπτά, το μέλος deninho έγραψε:

Χθες, αγκινάρες με αρακά :hang:, με "αντάλλαγμα" μπέργκερ σήμερα. Σήμερα "τελικά θα φάμε τραχανά (:excl::excl::excl:), γιατί ξέχασα να κατεβάσω τον κιμά από την κατάψυξη". Πείτε μου, θα φταίω να πάω να πάρω σουβλάκια και να την αφήσω να φάει τραχανά;

Κοτα.

• Like 1
6 minutes ago, Lakisss said:

Λυσσάξατε με τα σουβλάκια πια, τόσα ωραία φαγητά έχει η ελληνική κουζίνα. 

Μα εγώ δεν ήθελα σουβλάκια. Μπέργκερ ήθελα. Με αναγκάζουν

17 hours ago, jax7480 said:

Φέρνω λοιπόν την πιπίλα και την βάζω στο στόμα...της γυναίκας μου. 

Και ετσι γεννιέται ενα νεο φετιχ :Ρ

• Like 1
πριν 6 λεπτά, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε:

^

Συνδρομο Στοκχολμης κ έτσι?

Απλά μου κάνουν εντύπωση ορισμένα πράγματα. Είμαστε μια χώρα που βρέχεται από θάλασσα, και πολλοί δεν τρώνε ψάρι.

Το ίδιο ισχύει για πολλούς με λαχανικά και όσπρια. Υπάρχει κόσμος που δεν ξέρει τι είναι τα κουκιά/αγκινάρες/ψιλοφάσουλα/σπανακόριζο κα. Ξεχάσαμε τα παραδοσιακά μας τυριά όπως μυζήθρα, και η χωριάτικα κότα μας φαίνεται σκληρή.

Μπορεί να γερνάω και να παραξενεύω.... τι να πω. :p

• Like 3
πριν 1 λεπτό, το μέλος wrong method έγραψε:

για τις κότες τπτ δεν είπες,τόσες κότες έχουμε :p 

Στο μαντρί σου εσύ.

• Like 8

Που να έλεγα ότι θα φάω κεμπάπ ή πίτσα, να έβλεπα τι θα μου λέγατε. Και το σουβλάκι παραδοσιακό φαγητό της Ελλάδας είναι :p

πριν 6 λεπτά, το μέλος deninho έγραψε:

Και το σουβλάκι παραδοσιακό φαγητό της Ελλάδας είναι :p

και ο τραχανάς :p

• Like 6

Γιγαντες ρα, με ψιλοκομμενο λουκανικακι....εννοειται με μπολικη φετα κ ενα καρβελι ψωμι για τη βουτα

Ωραια μερα σημερα :hehe:

• Like 5

Διονύση έχω κόκκορα με παπαρδέλες σήμερα. Αν θες πέρασε μια βόλτα :p

Και συγκεντρωθείτε ε; Αυτά στο φαγητό θέμα όχι εδώ. Σας άφησα λίγο μόνους  σας και κάνατε off topic το off topic πάλι :p 

• Like 1
πριν 49 λεπτά, το μέλος Lakisss έγραψε:

Απλά μου κάνουν εντύπωση ορισμένα πράγματα. Είμαστε μια χώρα που βρέχεται από θάλασσα, και πολλοί δεν τρώνε ψάρι.

Το ίδιο ισχύει για πολλούς με λαχανικά και όσπρια. Υπάρχει κόσμος που δεν ξέρει τι είναι τα κουκιά/αγκινάρες/ψιλοφάσουλα/σπανακόριζο κα. Ξεχάσαμε τα παραδοσιακά μας τυριά όπως μυζήθρα, και η χωριάτικα κότα μας φαίνεται σκληρή.

Μπορεί να γερνάω και να παραξενεύω.... τι να πω. :p

Ναι γιατι μεχρι πριν λιγο καιρό λεγαμε καλα θα παρουμε πχ. γαυρο να φαμε? Και ο κοΖμος τι θα πει; Οτι δεν εχουμε λεφτα??

Παρε ντελιβερι σουβλακκπιτσονι να ξερουν ολοι οτι εχουμε.

η tank-gang ξεκίνησε ούλο αυτό,πρώτα ο μπισκοτοσ και μετά οι υπόλοιποι,μόνο ο χοντασ λείπει-πιθανόν χτυπιέται με κάποιον άλλον τεθωρακισμένο :p 

3 hours ago, deninho said:

Για ποιό λόγο έπρεπε να κατεβάσεις εσύ τον κιμά από την κατάψυξη, εφ' όσων, αν κατάλαβα καλά, υπάρχει γυναίκα στο σπίτι;

• Like 2

Πρόσεχε γιατί όσοι θέλουν και τις παντόφλες στον καναπέ, καταλήγουν να τις πηγαίνουν αυτοί στην γυναίκα :hehe:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.