Jump to content

Recommended Posts

Σε αναγκάζει κανείς να το έχεις ανοικτό;

Δίκιο έχεις. Νομικά όχι, δεν έχεις κυρώσεις. Όπως επίσης μπορείς να πεις " ας μη γινόσουν ελ. επα/τιας, άλλαξε δουλειά" κτλ.

Αναγκάζεσαι όμως από τον κόσμο γιατί σε κακο-χαρακτηρίζουν.

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

(edited)

τρως όλο χαρά ένα πιτογυρο,όταν ανακαλύπτεις ότι έχει ανοίξει από κάτω και η έξτρα σως τρέχει πάνω σου.....  :noexpression:

/σαισε  

Μα τί αρχάριος! :p

Πάντα όταν τρως πιτόγυρο, βάζεις το ένα χέρι στο κάτω μέρος για να ελέγχεις την κατάσταση του τυλίγματος στην άκρη.

Έγινε επεξεργασία από PetrosD
  • Like 1

Θα σου επιβάλει πρόστιμο αν δεν ανοίξεις; Νομίζω πως όχι.

να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω γιατί είμαι ούτως ή άλλως ανοιχτός κάθε μέρα και δεν έψαξα να δω τις "επιπτώσεις" αλλά σίγουρα το "επιβάλει" να το κάνεις 

Μα τί αρχάριος! :p

Πάντα όταν τρως πιτόγυρο, βάζεις το ένα χέρι στο κάτω μέρος για να ελέγχεις την κατάσταση του τυλίγματος στην άκρη.

θα πάρω σαλιάρα :p

• Like 3
(edited)

Είχα φτιάξει ένα macro πριν 1.5 μήνα, να κάνει F5 κάθε 1 λεπτό.

Σήμερα παρατήρησα ότι το έτρεχε ακόμα....

Ωστόσο έφαγα ip block από το ebay, aliexpress και σε κάμποσα άλλα sites, @@ριζόταν τόσο καιρό στο firefox (που έβγαζε το web performance όποτε καθόταν ταυτόχρονα να πατήσω το S και να σκάσει το μάκρο).

Πάλι καλά που το πήρα πρέφα γιατί είχα φάει τον κόσμο να δω μήπως έχω κάνα keylogger/bot κάτι το pc...

Έγινε επεξεργασία από Volrath
  • Like 1

Πωωωω ρε ακόμα δεν μπήκα μέσα  ντριν ντριν τα τηλέφωνα.

41f50c4d.jpg

"...και το τηλεφωνάκι "ντριν ντριν ντριν" να σε ξυπνάει κάθε πρωί!" :p
  • Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.