Jump to content

Recommended Posts

πριν 4 ώρες, το μέλος Wizard! έγραψε:

Η πρώτη μου οθόνη ήταν 14" μονόχρωμη (πράσινο/μαύρο)

Όταν ο πατέρας μου είχε πάρει μια Eizo 15", είχαμε εντυπωσιαστεί, ήταν τόοοοσο μεγάλη.

Εκείνη την εποχή, αν κάποιος είχε 17" ήταν ξεχωριστός και με 21", θεός.

Πλέον, αν έχεις 21", σου λένε πως μπορείς.

Οι 24ρες είναι standard.

Ψήνομαι για 27" και πήγα σε ένα συνάδελφο που έχει 27" να τη δω...

Ρε σεις, είναι τεράστια! :blink:

Άντε, καλημέρα!

Παίζει ρόλο και το σχήμα της οθόνης (4:3, 16:9). Μιά φορα κι ένα καιρό εγώ ήμουν με CRT 17" (4:3) και ο ξάδερφος που είχε πάρει μια 19" TFT (16:9) (πέθανε η 15αρα CRT του), μου φαινόταν μικρή η δική του 19αρα, πλατιά μεν αλλά μικρή. Όταν πήγα σε 22" (16:9) δεν μου φάνηκε και τόσο μεγάλη η διαφορά από την 17αρα μου. Οπότε το 21" του τότε (4:3) με το 21" του τώρα (16:9) δεν είναι ακριβώς το ίδιο.

• Like 1

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

33 minutes ago, GriGaS said:

θυμάμαι, το 2000 ένας συμφοιτητής είχε 19άρα CRT 1600χ1200 (νομίζω με κοντό σωλήνα). Τέρας κανονικό φαινόταν μπροστά στις 17άρες μας με τα 1280χ1024.

Μα κι εγώ το 2001 που αγόρασα το πρώτο μου pc, μια EIZO 19άρα CRT πήρα. Το κακό (ή καλό;;) είναι ότι είμαι ακόμα με αυτή...

fixed με high res που βρήκα ενώ έψαχνα να σου εξηγήσω τι είναι. Με λίγα λόγια:

Παράθεση

It's because he looks surprised in a sort of "oh shit" way. People identify with being surprised by things in that way so they use spongegar to communicate humorous situations in which they experienced the same emotion.

πριν 8 λεπτά, το μέλος wrong method έγραψε:

άσπρα μαλλιά της  κεφαλής,κακά μαντάτα της χολής λένε.......   :hehe: 

:pleasantry::bleh:

:bleh: 

Λένε και το άλλο. Μαλλί μπαμπάκι, χολή φαρμάκι :p

• Like 4

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.