Jump to content

Recommended Posts

2 hours ago, TifoziF1 said:

Ναι ρε γμτ, και εγώ ξεκίνησα στις 10.... μέχρι τις 6-7 που σχολάω..... :( 

Τί εννοείς μέχρι τις 6-7 που σχολάς; Δεν ξέρεις τί ώρα σχολάς; όποτε να 'ναι σχολάς; Δεν έχετε ωράριο εκεί;

• Like 1

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

πριν 2 ώρες, το μέλος TifoziF1 έγραψε:

Ευτυχώς εχτές είχα έξοδο μετά από πολύ καιρό. ΚΑΙ βόλτα με τα ποδήλατα μαζί με τις μικρές ΚΑΙ ταινία σε θερινό: KungFu Pand 3 !!!

Τα σπασαμε ολα χτες ε? :p

• Like 3

Μία ώρα πριν, το μέλος PetrosD έγραψε:

Τί εννοείς μέχρι τις 6-7 που σχολάς; Δεν ξέρεις τί ώρα σχολάς; όποτε να 'ναι σχολάς; Δεν έχετε ωράριο εκεί;

Πολλές φορές σχολάς την ώρα που τελειώνει η δουλειά, που βλέπεις το περίεργο;

• Like 2

πριν 25 λεπτά, το μέλος Lakisss έγραψε:

Πολλές φορές σχολάς την ώρα που τελειώνει η δουλειά, που βλέπεις το περίεργο;

Same here. Τελειωνω 20:00 αλλα μπορει να φυγω και 19:45 ή 20:30, αναλογα. Βεβαια θα μπορουσα να φυγω και απο της 19:00 αλλα ανωτερα βια βλεπεις :p 

Αλλού το πήγαινα. Φυσικά και οι ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν πιο ευέλικτα ωράρια. Θυμάμαι όταν ήμουν μικρός πήγαινα το βράδυ για ύπνο και ο μπαμπάς μου δεν είχε γυρίσει ακόμα από το μαγαζί.

• Like 1

πριν 3 ώρες, το μέλος PetrosD έγραψε:

Φυσικά και οι ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν πιο ευέλικτα ωράρια. 

συνήθως το ευέλικτα το αλλάζεις με το ξεχειλωμένα.. κ το ωράρια με το βασανιστήρια... ;)

Για το πρώτο συμφωνώ, το είπα ευγενικά. Στο δεύτερο δεν συμφωνώ. Όταν δούλευα ως ελεύθερος επαγγελματίας από τις 9 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ και η δουλειά στο σπίτι συνεχιζόταν μέχρι τις 2, ήμουν πολύ χαρούμενος γιατί έβγαζα ένα κάρο λεφτά.

• Like 1

Θυμάμαι πριν μερικά χρόνια, έπεφτε 25η Μαρτιου Δεύτερα και πέρασα ολο το τριημερο κλεισμένος στο γραφείο κάνοντας μελέτες για μία τριώροφη οικοδομή... Και τι δε θα έδινα για να το ξανακανω!!!

• Like 3

23 minutes ago, Delijohn said:

δεν παύεις όμως να χρησιμοποιείς παρατατικό, ενώ εγώ ενεστώτα.. :sarcastic:

αλλάξανε οι καιροί κ λίγοι ελεύθεροι επαγγελματίες το χαίρονται κ βγάζουν ένα κάρο λεφτά.. 

Για αυτό κι εγώ, από τον επόμενο μήνα, ΓΕΙΑ ΣΑΣ!

• Like 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.