Jump to content

Recommended Posts

(edited)

Αν και πρόσφατα την είδα με βαμμένα μαύρα τα μαλλιά της και ήταν σαφώς καλύτερη για τα δικά μου γούστα.

Έγινε επεξεργασία από Wizard!
  • Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

πριν 27 λεπτά, το μέλος Delijohn έγραψε:

Πήγαινε τσέκαρε το instagram της lindsey pelas κι όλα θα φτιάξουν!"

Και μετά πέρνα μια βόλτα από τα Instagram της Charlotte McKinney

• Like 2
32 minutes ago, GriGaS said:

Και μετά πέρνα μια βόλτα από τα Instagram της Charlotte McKinney

να και κάποιος με γούστο.

• Like 1

εσύ αστροκατ-επειδή διαισθάνομαι ότι θα απαντήσεις με κάτι γελοίο,ως συνήθως :p  -- φάε γγγουρνοπούλα-τι να σου κάνει μια παστούλα εσένα, 2 μετρά άνθρωπας  :pleasantry: 

Το καλύτερο είναι γουρουνοπούλα, μετά γαλακτομπούρεκο από το Κοσμικόν και για τη χώνεψη, Lindsey και Charlotte μαζί.

Μία ώρα πριν, το μέλος wrong method έγραψε:

εσύ αστροκατ-επειδή διαισθάνομαι ότι θα απαντήσεις με κάτι γελοίο,ως συνήθως :p  -- φάε γγγουρνοπούλα-τι να σου κάνει μια παστούλα εσένα, 2 μετρά άνθρωπας  :pleasantry: 

Βρε αι και εκπαιδεύσου :p

πριν 2 ώρες, το μέλος astrolabos έγραψε:

Βρε αι και εκπαιδεύσου :p

Αν εκπαιδευτεί θα μπορεί να αποτελέσει και κατοικίδιο, σίγουρα το θες αυτό;

• Like 1

Πολύ γελάω με κάτι χρήστες "κομήτες" που έχουν να μπούνε μήνες και ξαφνικά μπαίνουν και απαντάνε σε κάτι θέματα που είναι ανενεργά από τότε που είχαν μπει τελευταία φορά... :hehe:

5 hours ago, astrolabos said:

Βρε αι* και εκπαιδεύσου :p

είμαι στουρνάρι :bleh:

Spoiler

*θελεις να πεις "άντε" μάλλον,άλλος έχει το όνομα και άλλος την χάρη- αστοιχείωτε  :pleasantry: :p 

πριν 3 ώρες, το μέλος UltraB έγραψε:

Αν εκπαιδευτεί θα μπορεί να αποτελέσει και κατοικίδιο, σίγουρα το θες αυτό;

Το έθνος χρειάζεται ηγέτη

• Like 1
1 hour ago, wrong method said:

είμαι στουρνάρι :bleh:

Hide contents

*θελεις να πεις "άντε" μάλλον,άλλος έχει το όνομα και άλλος την χάρη- αστοιχείωτε  :pleasantry: :p 

Μπορεί να πει και άι, με τόνο.

Πολύ θα'θελα κι εγώ μια μέρα, μετά από χρόοοοονια, να'χω στεναχώρια για το ότι ο ssd μου, δημιουργεί bottleneck στη γραμμή μου :sarcastic: 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.