Jump to content

Recommended Posts

Oτι ειναι μεγαλο το ποσοστο αυτων που τα δινουν σα καραμελες :) Και οι σωστοι , οντως δε τα δινουν τοσο ευκολα, πριν προβουν στις απαραιτητες ενεργειες. 

Κατα συνεπεια, καταληγουμε στο οτι οι σωστοι γιατροι , ειναι αρκετα μετρημενοι , και θελει να ξοδεψεις χρονο και χρημα για να τους βρεις ή να εχεις γνωστους/φιλους που τους επισκεφθηκαν , και να πας εκ του ασφαλους. 

Αυτο συμπεραινω εγω απο την πολυμηνη (και οπως φαινεται θα γινει πολυετης ) ταλαιπωρια μου. 

Μαλιστα στον 2ο γιατρο που πηγα, ηταν  κατοπιν συστασης , ομως ηταν τυπος της αρπαχτης και σου ελεγε με το σταγονομετρο πληροφοριες, για να σε αναγκασει να τον επισκεπτεσαι τακτικα, και να σε αρμεγει.

Τον 3ο (που κατασταλαξα) τον διαλεξα μονος μου, δε ξερω πως μου εκατσε, αλλα ειδα ενα νεο ανθρωπο , και με ορεξη για να εξηγησει 5 πραγματα και να βοηθησει πραγματικα.

• Like 3

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

πριν 1 λεπτό, το μέλος Wizard! έγραψε:

Είδες; Λίγο έλειψες και τα έκανα άνω κάτω εδώ μέσα!

Βάλε λίγο τάξη σε παρακαλώ.

Τα έκανες άνω κάτω;;; Να σε μπανάρω τότε :hehe:

• Like 5

Πήγα στο ΚΕΠ να πάρω την άδεια του αυτοκινήτου μετά τις διαδικασίες άρσης παρακράτησης και τζίφος. Δεν έχουν πάει ακόμα τα χαρτιά.

Μάλλον έρχονται μόνα τους (τα χαρτιά).

Εκτός και δεν πήγα νωρίς να τα παραλάβω. Τα έστειλα τον Οκτώβριο!!!!

Τουλάχιστον και οι 2 υπάλληλοι είναι ευγενέστατοι και υπομονετικότατοι.

Ρε TOP SPAMMER, πώς μπορώ να δω πόσα ποστς έχω στο ΠΟΘ; Με την προηγούμενη πλατφόρμα ήξερα, πάταγα πάνω στο "απαντήσεις"και έβλεπα το γνωστό πινακάκι με τους 10 top posters. Τώρα;

Μόλις έριξα ένα ποτήρι νερό στο παλιό κινητό μου....:wall:

Ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα.

Επίσης, στις 5:14 το πρωί, θα περάσει ο ISS από πάνω μας, από Νοτιοδυτικά μέχρι Βορειοανατολικά, περνώντας πολύ κοντά από το ζενίθ. Θα είναι ωραίο θέαμα, βάλτε ξυπνητήρι.

πριν 9 λεπτά, το μέλος PetrosD έγραψε:

Επίσης, στις 5:14 το πρωί, θα περάσει ο ISS από πάνω μας, από Νοτιοδυτικά μέχρι Βορειοανατολικά, περνώντας πολύ κοντά από το ζενίθ. Θα είναι ωραίο θέαμα, βάλτε ξυπνητήρι.

giphy.gif

• Like 5

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.