Jump to content

Recommended Posts

Εγώ πήρα Logi μετά από κάποια χρόνια χωρίς. Το έχω 3 μήνες κι ακόμα σκέφτομαι να το δώσω πίσω... Δε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Είχα Mionix Naos 7000 πριν και το έχω ακόμα φυσικά. Ειδικά η ροδέλα του Logi, είναι απαράδεκτη. Σκληρή και θορυβώδης.

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

πριν 9 ώρες, το μέλος wrong method έγραψε:

ο κινέζικος πόντικας βγήκε νοκ-ουτ σε 5 μέρες φφσ

ξανά logi :crazy: 

Στα λεγα δε στα λεγα; Φάτηνα τώρα

πριν 9 ώρες, το μέλος wrong method έγραψε:

ο κινέζικος πόντικας βγήκε νοκ-ουτ σε 5 μέρες φφσ

ξανά logi :crazy: 

13oone.jpg

• Like 6

το ίδιο ποντίκι πήρα ρε πόντιοι,το ένα χάλασε πήρα τον κινέζο ,κράτησε 4-5 μέρες και ξαναπήρα logi :pleasantry:

χονταs mad photochop skilzzz No2 :bleh:

Έχω Logitech G500 εδώ και πόσα χρόνια και δεν έχει βγάλει κιχ! Το ίδιο και το G15 που είχα μέχρι που το χάλασα από βλακεία μου...

PS: Μη τυχόν και πάθει τίποτα, θα σας θεωρήσω υπεύθυνους` ότι μου το ματιάσατε :p

13 minutes ago, UltraB said:

Έχω Logitech G500 εδώ και πόσα χρόνια και δεν έχει βγάλει κιχ!

Εμένα γενικά, εκτός από ηχεία, ακουστικά και σπάνια HDD, καμία άλλη συσκευή μου δε βγάζει κιχ :hehe:

5 minutes ago, Wizard! said:

Εμένα γενικά, εκτός από ηχεία, ακουστικά και σπάνια HDD, καμία άλλη συσκευή μου δε βγάζει κιχ :hehe:

φίλοC, με έναν @astrolabos τι σχέση έχεις;

Δεν είχαμε ένα θέμα, δείξτε το ποντίκι σας; Ήθελα να ποστάρω το δικό μου εκεί κάποια στιγμή, αλλά δεν το έβρισκα.

πριν 2 ώρες, το μέλος PetrosD έγραψε:

Δεν είχαμε ένα θέμα, δείξτε το ποντίκι σας; Ήθελα να ποστάρω το δικό μου εκεί κάποια στιγμή, αλλά δεν το έβρισκα.

Τι σόι ποντίκι είναι αυτό που κρύβεται;; Ο jerry;; :sarcastic:

• Like 2
9 hours ago, astrolabos said:

Φάτηνα

τι μέρος του γραπτού λογού είναι η παραπάνω λέξη; βρείτε το και κερδίστε στόχος-βελάκια αστροκατ για να ξεσπάτε πάνω του όταν σας ταλαιπωρεί :bleh:

πριν 3 λεπτά, το μέλος wrong method έγραψε:

τι μέρος του γραπτού λογού είναι η παραπάνω λέξη;

Επιδόρπιο :p

• Like 1
6 hours ago, wrong method said:

τι μέρος του γραπτού λογού είναι η παραπάνω λέξη; βρείτε το και κερδίστε στόχος-βελάκια αστροκατ για να ξεσπάτε πάνω του όταν σας ταλαιπωρεί :bleh:

Προστακτική. :p

• Like 1

Kαλύτερα να ημουν στο γραφειο και ας έπηζα παρά αυτο το πράγμα με τους πυρετους και τον βήχα..... Γμτ..... :crazy:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.